vineri, 4 octombrie 2013

Filme: "Green Chair 2013 - Love Conceptually" (2013)"Green Chair 2013 - Love Conceptually" (2013)

Regia: Park Chul-soo

Intriga:
Moon-hee este o femeie frumoasa care a inceput sa conduca o academie de artă după întoarcerea din Statele Unite. Ea locuiește departe de soțul ei, dar nu vor divorța și se bucură astfel de o relație cu In-gyu, iubitul ei de mult timp si profesorul Yoon cu care are o relatie de mult timp.

Pe de altă parte, si tânărul ei elev Joo Won este atras de ea. El s-a indragostit de ea când demult. A început arta din cauza ei și a venit sa studieze la academia pe care ea o conduce. El crede că e destinul. Moon-hee este atrasa de inima curată a lui Joo Won până când ajung sa-si impartaseasca dragostea într-un studio în care sunt doar ei ....

Data lansarii in Coreea: 31.10.2013.

Sursa:
www.hancinema.net/kor... ( English Korean )

Lansare de film 03.10.2013 in Coreea: "Love Scene"

 

"Love Scene" (2013)

Regia: Kim Doo-heon, Lee Jeong-won, Moon In-dae

Distributia: Kim Jun-won, Jang Hyo-jin, Jeong Woo-joon, Choi Hyeon-ho, Lee Seon-hee-I, Kim Seong-hyeon-I,..

Intriga:
Povestea de dragoste dintre un exorcist și o femeie pe nume Johannes si cea dintre o doamna destul de seducatoare si un șofer beat.

Un bărbat este inchis în subsolul de către mama sa care este ministru și un secret spiritual este in spatele unui actor cunoscut. O poveste ciudată și sexy intre bărbați și femei cu legături mistice.

Sursa:
www.hancinema.net/kor... ( English Korean )

Jeong Dong-hyeon va juca in "Basketball"

 

Actorul Jeong Dong-hyeon va juca rolul personajului principal, al jucatorului de baschet Min Chi-ho în viitoarea drama tvN, "Basketball".

Jeong Dong-hyeon poartă o cămașă belo și pantaloni cu dungi care-i stau perfect, aratand ca este un fost model.

"Basketball" este regizat de regizorul lui "The Slave Hunters" si vorbeste despre Coreea din perioada in care in America baschetul avea o valoare adevarata.

Jeong Dong-hyeon va fi rival cu Do Ji-han (Kang San) și aceasta rivalitate va parea telespectatorilor bărbăteasca și atrăgătoare.

In distributia dramei "Basketball" ii vom mai intalni pe Do Ji-han, Lee Elliya, Yeeun, Ji Il-joo, Kong Hyeong-jin, Kim Eung-soo, Ahn Seok-hwan și mai multi. Aceasta va avea premiera pe 21 octombrie.

Sursa:
star.mk.co.kr/new/vie... ( English )

Lee Min-ho, scene de actiune in LA


"The Heirs": Lee Min-ho a filmat o scenă de acțiune pe plajele din Los Angeles.

El joaca rolul lui Kim So care are totul, în viitoarea drama SBS, "The Heirs".

Lee Min-ho este într-o confruntare fizică cu un bărbat alb, dupa cum ne-am dat seama din poze.

Această scenă a fost realizata in Huntington Beach, Los Angeles pe data de 16 august.

Scenă de acțiune a fost finalizată fără NG. Aparent, reflexele deosebite l-au ajutat pe Lee Min-ho să-l arate cat mai natural.

De asemenea, a atras atenția persoanelor din zonă care l-au si aplaudat.

"The Heirs" este o comedie romantica despre dragoste si prietenie dintre elevii bogați elevi de liceu și o fată care nu are nimic, mostenind doar saracia.

Sursa:
biz.heraldcorp.com/vi... ( English )

Park Si-hoo isi cere scuze

 
Agenția lui Park Si-hoo a lansat o scrisoare oficială către mass-media in spune că aceasta este o declarație oficiala de scuze din partea actorului.

Fratele lui Park Si-hoo și director executiv al agentiei Hoo Factory a precizat: "Ca figură publică ar fi trebuit să fie un model pentru ceilalți, de aceea ne cerem scuze pentru problema sociala pe care a cauzat-o și pentru problemele pe care le-a provocat familiei noastre".

"Dezamăgirea trebuie să fi fost la fel de mare ca asteptarile pe care trebuie să le fi avut fanii pentru Park Si-hoo în timp ce pe de altă parte, am primit multe cuvinte de încurajare, de asemenea. Acceptam cuvintele adevarate ale tuturor cu promisiunea ca va munci din greu pentru a fi un actor mai bun ".

"Când Park Si-hoo se va întoarce la locul de muncă, sperăm să nu se aduca în prim-plan evenimentele din trecut. Vă rugăm sa il considerati o pasăre tânără cu aripi pierdute și va va plăti fiind cel mai mare actor."

Internautii au spus: "Cu adevarat, el se întoarce?", "Să-i dăm o pauza", "Eu nu știu despre această scrisoare de scuze", și mai mult.

Sursa:
eto.co.kr/common/Resu... ( English )

Jang Geun Suk l-a menționat pe Jaejoong in cadrul concertului ZEPP din FukuokaJang Geun Suk a spus că are mulți prieteni în lumea divertismentului, dar prietenia lui cu Jae este mare. Înainte de a merge la aeroport, JGS a menționat ca a vorbit cu acesta la telefon și Jae i-a spus ca vrea să meargă la ZEPP pentru a se bucura de concertul rock.

Jae vrea să poata avea un concert într-un loc mai mic, de asemenea.

Sursa:
ShadowJaeJes
DBSKnights
http://www.dbsknights.net/2013/10/trans-131003-jang-geun-suk-mentioned.html
fanaccount, jaejoong, jang geun suk

Sunny de la Girls’ Generation si Seulong de la 2AM vor fi MC pentru “Quiz to Change a World”


Choiza de la Dynamic Duo a scris primul Tweet Since Scandal cu Sulli de la f(x)’s


Weekly K-Pop Music Chart 2013 – Aug Week 5


Seohyun de la Girls’ Generation: “Au fost mai multe scene ale sarutului NGs”


Hangeng, ex-membru Super Junior Member - Mai multe interviuri recente ridică semne de întrebare. 

Sursa:
http://thekoreandrama.com/featured-korean-dramas/girls-generations-sunny-and-2ams-seulong-to-be-mcs-for-quiz-to-change-the-world.html

Master's Sun - ultimul episod a avut un final fericit

 

"Master's Sun" s-a încheiat cu succes si cu un nou record.

Potrivit datelor puse la dispozitie de Nielsen Korea pe 4 octombrie, ultimul episod din drama SBS, "Master's Sun" a fost evaluat la 21,8%, care este un salt cu 2,1% față mai mare fata de episodul precedent.

Joong-won (So Ji-sub) si Gong-sil (Kong Hyo-jin) s-au întâlnit din nou, după un an și au avut un final fericit. Si pentru cuplul Kang-woo (Seo In-guk) si Lee-ryeong de asemenea, serialul a avut un final romantic.

Între timp, drama KBS 2TV, "Secrets" a fost evaluata la 10,7% și drama festival MBC, "Drama Festival - Rebellious", a fost evaluata la 4,5%.

Sursa:
star.mbn.co.kr/view.p... ( English )

joi, 3 octombrie 2013

Park Si-hoo isi cere scuze pentru acercarea de hărțuire sexuală

 

Hoo Factory, agenția actorului Park Si-hoo, a lansat o declarație în care si-a cerut scuze pentru comportamentul lui Park în legătură cu cazul de hărțuire sexuală de la începutul acestui an.

Agentia a cerut de asemenea mass-mediei să se abțină de a mai menționa caz, deoarece s-a încheiat după ce acuzatorul a renunțat la acuzații, iar actorul este in faza in care incearca sa se puna din nou pe picioare.

"Ne pare foarte rău că Park, o figură publică care trebuia să dea câteva exemple bune, a făcut dezordine publică", a declarat președintele agenției lui Park, Park Woo-ho, care este si fratele mai mic al actorului.

"Deoarece Park a primit multe semnale de simpatie și de sprijin, va respecta aceasta atentie și va incerca să devină un actor care depune tot efortul".

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

Filmul NO-BREATH: Postere noi


"NO-BREATH" (2013)

Regia: Cho Yong-sun
Distributia: Lee Jong-suk, Seo In-guk, Kwon Yoo-ri, Shin Min-chul, Ayoung, Park Jeong-cheol,...

Intriga:
Doi tineri neliniștiți, foarte diferiti, sunt alături la un concurs de înot din dragoste și prietenie, care este de fapt, un ritual de trecere catre maturitate.

Data lansarii in Coreea: 2013/10/31.

Sursa:
http://www.hancinema.net/photos-added-new-stills-and-posters-for-the-upcoming-korean-movie-no-breath-61073.html

Park Si-hoo va avea o revenire in Japonia?

 

Se pare ca actorul Park Si-hoo, care în prezent este in Statele Unite, va avea o revenire în Japonia.

Park Si-hoo a devenit vedeta Hallyu odata cu rolul din "Prosecutor Princess" și a jucat în "Queen of Reversals" și "The Princess' Man". El s-a întâlnit chiar cu fanii, la promovari interne. Există, de asemenea, posibilitatea de a face promovarea la drama "Cheongdam-dong Alice". Un purtator de cuvant a spus că promovarea japoneza pentru "Cheongdam-dong Alice" ar fi un moment bun pentru a-si pregati revenirea.

Park Si-hoo a fost acuzat de violarea unui stagiar incepator in luna martie. El a pus capăt la toate activitățile interne. Cu toate acestea, el si-a continuat unele activitati in Japonia, fiindca deja semnase pentru ele cu mult inainte de incident. Imediat după ce incidentul s-a stins deoarece au fost retrase toate acuzatiile, filmul "Confession of Murder" a fost lansat în Japonia și i s-a permis să comunice cu fanii lui japonezi.

Sursa:
sports.donga.com/3/al... ( English )

Lee Jong-suk: "Mi-am dat seama ce lipsea"


Cosmopolitan l-a ales special pe Lee Jong-suk ca model pentru coperta din luna aceasta.

Lee Jong-suk a devenit vedeta de top, dupa ce a jucat in dramele KBS 2TV, "School 2013" si SBS "I Hear Your Voice". De asemenea, el a jucat în filmul ""The Face Reader" care ruleaza în cinematografe acum și se pregateste sa lanseze ultimul sau film "NO-BREATH".

Lee Jong-suk a spus: "Mi-am dat seama ce lipsea în timp ce filmam pentru "The Face Reader. Am deschis o nouă pagină în viața mea. Am înțeles ce distractiv e sa joci in drame și mă simt ca și cum tocmai am primit temele pentru a face filme ".

Interviul și fotografiile cu acest actor onest poate fi văzut în COSMO BIFF care apartine la BIFF insasi.

 

Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )

Lee Seo-jin a vorbit despre tipul ideal de femeieLee Seo-jin a menționat genul ideal de femeie.

Emisiunea "TV News At Night" a prezentat un interviu cu Lee Seung-gi si Lee Seo-jin.

Reporterul l-a întrebat pe Lee Seung-gi dacă știe care-i tipul tipul ideal de femeie a lui Lee Seo-jin și a spus că nu e sigur fiindcă a fost mereu diferit. Apoi a spus ca Lee Seo-jin nu gandeste doar intr-un singur fel. Lee Seo-jin a completat: "Orice femeie luminoasa".

Lee Seung-gi a menționat planurile sale de viitor. El a spus: "Voi reveni cu un program de divertisment și Lee Seo-jin isi va face revenirea anul următor". Apoi Lee Seo-jin a spus: "Nu am planuri pentru anul viitor".

Între timp, Lee Seung-gi participa în emisiunea tvN, "Backpacking Part 2".

Sursa:
reviewstar.hankooki.c... (English)

miercuri, 2 octombrie 2013

Kim Ji-hoon si Nam Sang-mi impreuna la o nunta

 

Kim Ji-hoon a postat o imagine pe profilul personal SNS spunând: "La ce nunta suntem?"

În imagine sunt Kim Ji-hoon si Nam Sang-mi care joaca impreuna in drama SBS, "Goddess of Marriage". Acestia sunt poartă inele de nunta, deoarece fac un cuplu în această dramă.

Internautii au spus: "Arata bine împreună", "Pot trece drept un cuplu adevărat", "Sunt minunati'", "Vor fi o problemă la nunti, deoarece sunt atât de frumosi", și mai mult.

Kim Ji-hoon joaca rolul plutocratului Kang Tae-wook în drama SBS de week-end "Goddess of Marriage".
Sursa:
www.newsen.com/news_v... ( English )

Cine este actrita chineza care l-a implicat in scandal pe Jaejoong de la JYJ?

Who Is the Chinese Actress Involved in the Scandal with JYJ’s Jaejoong?

Ruo Yi Wang este actrita chineza debutanta care l-a implicat într-un scandal pe Kim Jaejoong de la  JYJ ?  

Mulți internauți sunt mirati de cand au aparut zvonurile ca cele două celebrități se intalnesc.

În timpul vacantei ei in Coreea, din luna august, Ruo Yi Wang a vizitat casa lui Kim Jaejoong și a facut o fotografie pe care a postat-o pe contul ei personal SNS. Acest lucru a captat imediat atenția fanilor JYJ.


Fotografia o arată pe Ruo Yi Wang alături de o papusa gorila si o papusa cal negru, despre care fanii au observat ca sunt la fel ca și cele din casa lui Kim Jaejoong.

ruo yi wang


Despre fotografia facuta acasă la Kim Jaejoong ea a scris: "Eu nu am știut ca o singură fotografie, făcută când am fost în Coreea în luna august, ar putea provoca această mare problemă. Multi fani au cerut sa șterg fotografia, dar m-am gândit ca ștergerea ei ar cauza o neînțelegere si mai mare," și "Nu am fost singura persoana care a vizitat casa lui Jaejoong, si alte persoane au fost acolo, asa ca nu stiu de ce sunt singura care este menționata."

Ruo Yi Wang este o actriță începătoare, care nu era prea cunoscuta inainte de acest incident. Ea a fost , de asemenea, adusa în prealabil sub lumina reflectoarelor dupa ce a facut o fotografie cu popularul actor, Sik Siu Lung.

Acest lucru i-au adus reacții negative din partea fanilor, care au acuzat-o ca l-a folosit pe Sik Siu Lung pentru propriile ei interese. Fotografia din casă lui Kim Jaejoong, de asemenea, a primit reactii negativesimilare. Unii internautii au mers intr-acolo încât să spuna că este implicata într- un triunghi amoros cu Sik Siu Lung și Kim Jaejoong.

Ruo Yi Wang a postat o explicație după ce aceste incidente in care a spus: " Sik Siu Lung a fost prietenul meu, cu care am fost în urmă cu aproape trei ani, dar acum , nu ne mai cautam unul pe celalalt."

Ruo Yi Wang este o actrita de 25 de ani , care a fost elev al unei academii celebre care a produs vedete precum Zhang Ziyi si Tang Wei. Ea a fost recrutata pe drum de un fotograf din Beijing în 2009. Apoi a fost activat ca model și treptat si-a inceput cariera de actrita. Dintre lucrările sale filmografice se includ: “Color Me Love” si “Wish Me Happy Birthday”.

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/10/02/who-is-the-chinese-actress-involved-in-the-scandal-with-jyjs-jaejoong/
JYJKim JaejoongKPLG

Lumea scandaloasa din showbizul coreean

 

Zvonurile despre relațiile celebritatilor apar în fiecare zi.

Miercuri, două modele, Kim Woo-bin si Yoo Ji-an, au fost raportate ca si cuplu în timp ce joi au aparut alte două zvonuri mai romantice: Choi Seol-ri membra al grupului FX și cântărețul Choi Ja de la Dynamic Duo și Soyeon de la popularul grup de fete Tiara si cantaretul Oh Jong-hyeok. Vineri s-a alaturat cel mai tanar cuplu format din cantaretul L din trupa de baieti Infinite și o femeie obișnuită.

Deși Choi Seol-ri (19) si Choi Ja (33) au negat relatia lor romantica, multi internauti cred că sunt un cuplu, idee bazata pe imagini postate pe Internet, imagini care-i arata mergand de mână. Din cauza diferenței de vârstă de 14 ani, un internaut a comentat: Choi Ja este cu adevărat câștigător! Un alt internaut a spus: Choi Seol-ri spunea că ea il adoră ca pe un tată. Tatăl, ca barbat, trebuie să fi fost Choi Ja.

L de la Infinite a avut un timp reacții negative din partea fanilor săi cu privire la această relație romantică. Deși el a negat că se vede o femeie, operatorul de la fan clubul său i-a lasat un mesaj pe site spunând: Ar trebui sa te consideri mai prețios.

Cu toate acestea, două cupluri, au recunoscut relația lor romantica și au primit răspunsuri pozitive de la fanii lor. Despre aceste două cupluri, un fan a comentat: Voi sunteți atât de cool fiindca aiti recunoscut relatia. Alte comentarii au fost: M-am trezit dimineața și am găsi noi zvonuri despre relatii romantice ale celebrităților și cred că toată lumea este indragostita.

Pe de altă parte, relatiile romantice ale actorului de 66 de ani, Baek Yoon-sik cu un reporter al unei companii de radiodifuziune, care este de 30 de ani mai tanara, s-a dovedit a fi un caz scandalos cand o femeie de 36 de ani a dat un interviu postat de mass-media pe internet. Ea a spus: Baek are o prietenă de 20 de ani, și cei doi fii m-au atacat.

Sursa:
english.donga.com/srv... ( English Korean )

Ha Ji-won din nou la BIFF dupa 4 ani

 

Ha Ji-won , care este în toiul pregatirilor la noua drama MBC, "Empress Qi" va fi pe covorul rosu la a 18-a Editie a Festivalului International de Film de la Busan (BIF).

Ha Ji-won arată o atentie speciala evenimentului, alaturi de agenția ei.

Ha Ji-won este un bun susținător al filmelor coreene și chiar face parte dintr-o campanie numită Good Downloader alaturi de Ahn Seong-gi, Jeong Woo-seong, Lee Jeong-jae, Ryoo Seung-ryong și mai multi. Ea este dezamăgita de faptul că BIFF va dura mai putin de data asta, dar este entuziasmata fiindca isi va vedea fanii.

Anterior, Ha Ji-won a semnat un contract cu celebra agenție americana UTA. UTA manageriaza artisti precum Johnnie Depp, Harrison Ford, Anthony Hopkins, Ewan McGregor, Gweneth Peltrow și alte vedete cunoscute de la Hollywood. A fost ceva neobișnuit ca această agenție să contracteze un artist asiatic. Dar Ha Ji-won a reusit.

Aparitia lui Ha Ji-won și a alțor artiști de renume internațional este ceva deosebit la editia din aceast an al BIFF, potrivit unui purtator de cuvant.

Ha Ji-won joaca rol principal in "Empress Qi", drama care va fi difuzata in Coreea incepand cu 21 octombrie.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl... ( English )

Fetele din trupa AOA au pozat pentru REDMOTION

 

Sursa:
http://kordream.blogspot.ro/2013/10/aoa-red-motion-fotos-teaser.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/ZEjE+%28*[Korean+Dream]*%29

Strawberry Milk - Primele imagini cu Jang Hyuk"Strawberry Milk" (2013)

Ragia: Kim Tae-gyoon
Distributia: Jang Hyeok, Lee Do-ah,...

Imceperea filmarilor: 2013/09/14

Intriga:
O dramă despre o eleva care se indragosteste de profesorul ei de sport.

Data lansarii pe paita din Coreea: 2014.Sursa:
www.hancinema.net/kor... ( English Korean )

Good Doctor: Moon Chae-won si-a deschis sufletul in fata lui Joo Won

 
 Moon Chae-won s-a indragostit  într-adevăr de Joo Won.

In episodul 18 al dramei KBS 2TV, "Good Doctor", Park Si-on (Joo Won) sufera din cauza ca Cha Yoon-seo (Moon Chae-won) nu-l vede ca pe un barbat și Na In-hye (Kim Hyeon-soo) s-a gândit cu milă la el și i-a spus.

Yoon-seo il intreaba pe Si-on daca nu vrea să meargă acasă impreuna și au vorbit. Yoon-seo a spus: "Eu sunt ciudata zilele astea. Nu-mi place sa fiu prietena cu alte femei și sa ies la intalniri pe nevazute". Ea i-a mai spus că il simtea ca pe barbatul ei.

"Nu-mi place te sprijinini pe mine Acum vreau să ...". a adaugat ea, și isi pune capul pe pieptul lui.

Între timp, Si-on a continuat să repete un cântec de dragoste exprimandu-si astfel dragostea lui pentru ea.

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read... ( English )

Seo Eun-ah se dezbraca in filmul "Act"Actrita debutanta Seo Eun-ah a încercat ceva șocant în filmul "Act".

Seo Eun-ah preia rolul unui personaj care se implica într-o relație nepotrivită cu soțul profesoarei ei. In film ea va avea o expunere intensa si scene de dragoste intensa.

Născuta în 1989, Seo Eun-ah a intrat in showbiz in 2005, cu reclame la Dove și a jucat în drame precum "The Pretty Boy Next Door" si "U.F.O". Ca sa obtina un rol în acest film, Seo Eun-ah a trecut prin trei auditii si a concurat cu 200 de concurenți.

Yeon-mi (Seo Eun-ah), vrea să fie ca profesorul ei, Joo-hee (Kim Hee-jeong), care pare să aibă totul perfect, de la educație la familie. Sotul lui Joo-hee (Seo Tae-hwa) nu-si poate controla pasiunea față de Yeon-mi în filmul "Act" care a fost deja lansat pe 25 septembrie.
Sursa:
biz.heraldcorp.com/vi... ( English )

Yoon Yeo Jung, Kim Ja Ok, Kim Hee Ae si Lee Mi Yeon cu rucsacul in Na PD

 

Patru actrițe au fost confirmate să apară în emisiunea Na PD, Backpacking Project 2 și au început deja pregătirile pentru călătorie.

Actorii vor începe filmările în Coreea la mijlocul lunii octombrie și filmarile peste hotare, pentru aproximativ 10 zile, la începutul lunii noiembrie. Emisiunea este programata să înceapă difuzarea în luna noiembrie, de asemenea. Destinația de călătorie va fi finalizata săptămâna viitoare.

Sursa:
osen via nate
http://tryp96.wordpress.com/2013/10/02/yoon-yeo-jung%C2%B7kim-ja-ok%C2%B7kim-hee-ae%C2%B7lee-mi-yeon-to-go-backpacking-with-na-pd/

Eunhyuk de la Super Junior, Taecyeon de la 2PM si Kris de la EXO vor gazdui Asia Song Festival

 

Oficialii Asia Song Festival au confirmat faptul că Eunhyuk de la Super Junior, Taecyeon de la 2PM si Kris de la EXO vor gazdui spectacolul. În conformitate cu Korea Music Content Industry Association, trio-ul fierbinte de MC (gazdele) va conduce Asia Song Festival '2013, care va avea loc pe Stadionul Olimpic Jamsil in data de 9 octombrie.

Artisti reprezentativi din întreaga Asie, inclusiv
2PM, EXO, Girl’s Day, ZE:A, Block B, Crayon Pop, Dynamic Duo, No Brain precum și grupul indonezian 7ICONS, trupa filipineza M.Y.M.P și mai mult, vor fi prezenti pe scena festivalului.

Pentru acest spectacol, ei au luat în considerare artiști de top potrivit datelor Grafic Gaon, care este graficul
de autoritate muzicăala din Coreea , și popularele site-uri de pe SNS (YouTube, Facebook, Twitter, etc), fiind analizate și vânzările de piese din Coreea precum și în străinătate .Korea Music Content Industry Association a precizat: "Scopul principal al acestui eveniment este schimbul de cultura în domeniul muzicii populare, astfel încât festivalul a pregătit o prezentare de diverse talente. Ne așteptăm la un efect de sinergie de la Gaon Chart K-Pop Awards, care are loc anual în luna februarie, și pentru faptul că festivalul are loc cu ajutorul Ministerelor Culturii, Sporturilor si Turismului - MU:CON."

Acest eveniment este găzduit de
Korea Music Content Industry Association, MCST si KOCCA si spectacolul este sprijinit de S27 si Dream EMC. Spectacolul va fi difuzat de KBS.

Sursa: 
Starnews 

G-Dragon si-a invitat fanii sa participe la filmarile videoclipului melodiei “Who You?”

 

G-Dragon si-a invitat fanii sa participe la filmarile videoclipului pentru “Who You?”. Potrivit agenției sale, 1.000 de membrii ai fan clubului vor participa personal la filmarile videoclipului. Deși nu s-a intamplat de multe ori ca fanii sa participe in videoclipuri muzicale ca membri ai audienței, este si mai rar ca fanii sa partipipe la filmarea unui videoclip.

În urma știrii, fanii au comentat: "Sunt atât de emoționată ca fanii vor ajunge sa filmeze de fapt acest lucru!" "Acest lucru este minunat".

În aceeași zi, G-Dragon a postat pe pagina personala de tweeted: "10.5 “Who You?” - Cine esti tu? Eu sunt regizorul.", si "Toata lumea, hai să facem și sa filmam un videoclip împreună."

Sursa:

bigbang, G Dragon, gd, Music video, TV Report, who you

“The Heirs”: Handsome Vs. Handsome = Lee Min Ho Vs. Choi Jin Hyuk
Cele mai recente fotografii din "The Heirs" ii duc pe fanii dornici la o fermă migdale, unde Lee Min Ho și Parcul Shin Hye au avut una dintre intalnirile cu scantei.

În aceasta scenă, Lee Min Ho se confruntă cu Choi Jin Hyuk iar conversația dintre ei pare cumplita și sumbra. Relația dintre personajele apare controversata, în ciuda faptului ca sunt frați.

Aceasta ar putea fi prima scena pe care telespectatorii o vor vedea in "The Heirs" la premiera de săptămâna viitoare.

Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/heirs-handsome-vs-handsome-lee-min-ho-vs-choi-jin-hyuk/
http://couch-kimchi.com/2013/10/01/heirs-handsome-vs-handsome-lee-min-ho-vs-choi-jin-hyuk/

marți, 1 octombrie 2013

LeeMinHo si-a actualizat profilul personal SNS: Toamna este in aer

Lee Min Ho a postat o fotografie cu legenda: Toamna este în aer!


Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/10-02-2013-leeminho-updated-his-sns-autumn-is-on-the-air/
leeminho weibo account

Lee Min-ho si Choi Jin-hyuk sunt atat de aratosi in drama “The Heirs”

 
Actorii coreeni Lee Min-ho si Choi Jin-hyuk in drama SBS, “The Heirs” [Hwa and Dam Pictures] 

Actorii coreeni Lee Min-ho și Choi Jin-Hyuk au filmat o confruntare acerbă pentru viitoarea drama “The Heirs”.

Cei doi actori au filmat luna trecuta prima scena a întâlnirii personajelor lor la o fermă de migdale, în Los Angeles, SUA, a declarat 3HW COM într-un comunicat de presă de marți.

"A fost destul de obositor din cauza diferenței de timp și a călătoriei lungi intre secventele de filmare, dar simt fericit am filmat o scena frumoasa, suficient pentru a fi rasplatit pentru acest efort", a afirmat Choi.

Alaturi de popularii actori Park Shin-hye, Kang Min-hyuk din grupul CNBLUE, Kim Woo-bin, Krystal din trupa f(x) si Hyungsik din trupa ZE:A, scenele de dragoste și prietenie între elevi de liceu din clasa superioară dau o nota aparte serialului.

Scris de aclamatul scenarist Kim Eun-sook care a scris “Gentleman’s Dignity” si “Secret Garden”, viitoarea drama SBS va avea premiera pe 9 octombrie, preluând ștafeta de la “Master’s Sun”.

 
 Actorul coreean Lee Min-ho in drama SBS, “The Heirs” [Hwa and Dam Pictures]

 
 Actorul coreean Choi Jin-hyuk in drama SBS, “The Heirs” [Hwa and Dam Pictures] 

Sursa:
http://www.tenasia.com/archives/74136
http://en.korea.com/leeminho/board/news-lee-min-ho-choi-jin-hyuk-to-have-fiery-showdown-in-the-inheritors/

Drama - The Daughter of the Emperor (2013)"The Daughter of the Emperor" (2013)

Regia Lee Sang-yeob-I
Scenariul: Hwang Jin-yeong
Canal de difuzare: MBC
Distributia: Seo Hyeon-jin, Seo Woo, Jo Hyeon-jae, Jeon Tae-soo, Lee Jae-ryong, Myeong Se-bin,...

Difuzare: De luni pana vineri de la ora 20:55

Intriga:
O drama istorica despre viata lui Soo Baek-hyang, fiica regelui Moo-ryeong al Regatului Baek-jae și istoria familiei.

Data de difuzare in Coreea: 2013/09/30

Sursa:
www.hancinema.net/kor... ( English Korean )

Pentru "Goddess Of Fire Jeongi, Kim Beom pozeaza ca un model

 

Kim Beom care joaca in drama MBC, "Goddess Of Fire Jeongi", a pozat ca un model pentru site-ul dramei.

În imagine, Kim Beomeste așezat pe o stâncă și se uita în aparatul de fotografiat ca un model din Chosun, cu o cautatura chic.

Kim Beom joaca rolul lui Kim Tae-do, un om cu o inimă de iubire curată și abilități naturale pentru artele marțiale.

El arată munca în echipă pe site și executa tehnicile de acțiune între scene personal, fără a face pauza.

Drama "Goddess Of Fire Jeongi" poate fi vazuta in Coreea în fiecare luni și marți de la ora 22.

Sursa:
www.segye.com/content... ( English )

Jang Hyeok decis sa joace in filmul "Strawberry Milk"


Actorul Jang Hyeok va juca în filmul "Strawberry Milk".

Potrivit agenției de producție, "Strawberry Milk" a inceput filmarile in data de 14 septembrie, în Dae-jeon. Filmul incepe cu profesorul Joon-ki (Jang Hyeok) și un elev care intarzie la școală din cauza ploiii bruște.

"Strawberry Milk" este un film calduros despre relația dintre un student si un profesor. Jang Hyeok a decis să joace în acest film bazat pe increderea si loialitatea fata de profesor și este prima dată în 13 ani, cand va lucra cu Kim Tae-gyoon din nou.

Filmul va fi lansat la inceputul anului 2014.

Sursa:
etv.sbs.co.kr/news/ne... ( English )

B.A.P cel mai bun produs K-pop in Germania

 

Se pare ca baietii din grupul B.A.P au succes în Germania. Grupul de șase baieti a cucerit trei dintre primele cinci locuri din topurile K-pop germane din luna septembrie, inclusiv poziția nr 1 pentru piesa lor "Badman".

Succesul cu "Badman" vine la doar o luna dupa un alt cântec B.A.P, "Hurricane", ajuns pe locul 1 in topurile K-pop germane , a raportat agentia de management a grupului, TS Entertainment.  "Hurricane" a rămas pe locul 5 în topurile pe septembrie în timp ce "One Shot", a terminat pe locul 3 și "Coffee Shop" s-a clasat pe locul 14.

B.A.P este singurul grup care are mai mult de trei piese clasata pe un clasamentspecial", a declarat un oficial de la TS Entertainment . Grupul, care a finalizat recent promovarea pentru "Badman", este programat sa lanseze primul  EP japonez, "Warrior", pe 09 octombrie

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

Lee Dong-geon s-a transformat in Darth Vader

 
Lee Dong-geon a devenit Darth Vader din filmul "Star Wars".

El are rolul crainicului Kim Sin, temperat și perfect,  în noua drama KBS, "Choice of the Future".

Spre deosebire de imaginea lui deobicei moale și blânda, acum imaginea lui Lee Dong-geon este pe cale să ia o intorsatura.

In imaginile descoperite, Lee Dong-geon poartă o mantie și ține in mana o sabie de lumină.

Drama "Choice of the Future" va fi difuzata după drama "Good Doctor" in data de 14 octombrie.

Sursa:
reviewstar.hankooki.c... ( English )

The Heirs: Lupta carismaticilor Lee Min-ho si Choi Jin-hyeok


Lee Min-ho si Choi Jin-hyeok s-au intalnit la o fermă de migdale din Los Angeles.

Lee și Choi au luat in serios rolurile de moștenitori in urmatoarea drama SBS, "The Heirs".

Fotografii cu Choi și Lee au fost descoperite pe 1 octombrie, ei uitandu-se in ochii celuilalt.  Lee Min-ho se uita la Choi Jin-hyeok cu milă și Choi Jin-hyeok se uita la Lee Min-ho, cu răceală.

Prima lor intalnire față-în-față a avut loc la o ferma de migdale în Los Angeles. A fost o petrecere de lux și se infrunta unul cu altul in timp ce participa la ea. Lee Min-ho a devenit singuraticul Kim Tan și Choi Jin-hyeok a devenit moștenitorul Jeguk Group.

Lee Min-ho este Kim Tan, moștenitorul unei averi importante si că nu are nevoie de nimic. Choi Jin-hyeok este Kim Won care crede in metodele de supraviețuire în primul rând. Ei se întâlnesc ca două personaje cu destine tensionate.

Sursa:
news.nate.com/view/20... ( Korean )

SHINee pregateste un nou mini-album

 

Grupul de baieti SHINee va lansa al cincilea EP, "Everybody", în două săptămâni, a spus ieri SM Entertainment .

Anunțul a fost salutat de mulți fani din Coreea, ultimul album scos de trupa a fost in luna aprilie si s-a intitulat:
"The Misconceptions of Me: Why So Serious?" A doua parte a albumului a fost un disc dublu care a început cu "The Misconceptions of You: Dream Girl", inceput în februarie.

 

"Grupul SHINee fiind recunoscut pentru eforturile sale de a încerca lucruri noi cu fiecare album, împreună cu muzică și spectacole lor, acest album va arăta, de asemenea fanilor, un nou stil al grupului", a declarat SM Entertainment, conform rapoartelor locale din mass-media.

Agenția intenționează să lanseze imagini teaser ale fiecărui membru SHINee, incepand de ieri cu Taemin.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

luni, 30 septembrie 2013

Park Si Hoo este planificat sa revina in Coreea la începutul lunii octombrie + pentru a avea o revenire la inceputul anului viitor

  

Initial Park Si Hoo a zis că se întoarce în Coreea la sfârșitul lunii august - începutul lunii septembrie, dar se pare ca amana întoarcerea până în octombrie.

Un prieten apropiat a spus: "Park Si Hoo va reveni in Coreea din Statele Unite ale Americii la începutul lunii octombrie. El a fost inițial planificat sa revena în cursul lunii septembrie, dar el a mutat data un pic."

Prietenul său a continuat: "După ce ajunge, o să se odihnească. El are o multime de scenarii de drame și scenarii de film oferite, dar nu va avea o revenire in industrie în acest an. Cel mai devreme, va avea revenireala începutul anului viitor."

Crezi că Coreea este pregatita pentru Park Si Hoo?

Sursa:
http://www.allkpop.com/article/2013/09/park-si-hoo-planning-to-return-to-korea-early-october-to-have-a-comeback-early-next-year#axzz2gPL06LD3
http://www.allkpop.com/article/2013/09/park-si-hoo-planning-to-return-to-korea-early-october-to-have-a-comeback-early-next-year#ixzz2gPLOgxFv 

Filmul Top Star (2013)

 

"Top Star" (2013)

Regizat de Park Joong-hoon

Distributia: Eom Tae-woong, Kim Min-joon, So I-hyeon, Ahn Seong-gi, Uhm Jung-hwa,...

Intriga:
Acest film este debutul actorului Park Joong-hoon ca regizor de film. Un manager al cărui vis este sa devina actor dar ajunge in final vedeta de top, dar apoi decade imediat înapoi în jos. In rol principal joaca Eom Tae-woong.

Data lansării pe piața din Coreea: 2013/10/24
 


Sursa:
www.hancinema.net/kor... ( English Korean )

Seulong din trupa 2AM la Milano pentru a participa la Saptamana Modei


Așteptatul Fashion Week în Milano (Italia) a avut un invitat special. Vorbim despre Seulong, membru al trupei 2AM. 

In data de 20 septembrie a încărcat un videoclip (din Milano ) pe contul său oficial Instagram care-l arata în aeroport tinandu-si biletul si în care oamenii pot vedea clar zborul KE927, Seoul Incheon - Milano Malpensa. 

Fără îndoială, el avea de gând să ajunga in Italia. Ciudat e faptul la acel moment nu a existat un motiv special pentru a călătoria astfel încât fanii au presupus ca este o deplasare de serviciu sau o vacanta simpla pentru a celebra Chuseok.

Cum a ajuns în oraș, el a postat cateva fotografii cu Catedrala Duomo și cu vecinătatetile sale. El a încărcat, de asemenea, un film cu celebra Corso Como, unde în mod clar se vede văd zâmbind datorită faptului ca este in Italia.


 

În cele din urmă, prin intermediul contului său oficial Instagram, el a postat poze cu designerul german Philipp Plein (și căruța), permițându-ne sa descoperim adevăratul motiv pentru călătorie: sa ia parte la Săptămâna Modei.

 

Si asta nu e tot, el a facut, de asemenea, o fotografie cu frumoasa actrita coreeana Lee Yo Won (Bad love, 49 Days, Empire of Gold), lângă catedrală.

Timpul interesant petrecut în Italia, nu pot fi uitat de către tânărul cântăreț, care a folosit ashtag #집에가기싫어여 (I don’t want to go home), in unele fotografii realizate în Milano.

Sursa:
Seulong’s Instagram
2AM, fashion week, italy, Milan, seulong