Multe Kdrams au caracteristică personaje feminine incomode, care au mare nevoie de un stilist, dar nimeni nu merge atat de departe ca Yoon Eun Hye. Această femeie pare să nu aibă limite atunci când vine vorba de stilul alegerilor dureroase, iar noi o iubim pentru asta. Va mai amintiti de parul tăiat castron din Coffee Prince?


Sau de ciuful nefericit din Lie to Me?
 

Dacă pozele promotionale sunt un indiciu, părul ei va arata si mai rău în Marry Him If You Dare.


A+ pentru efort, Eun Hye.

2. E incredibil de frumoasă ....
 Daca ai sti-o pe Yoon Eun Hye doar ca actrita, ai putea presupune nu-i cine stie ce de ea. Insa, mai aruncati o privire la transformarile ei și, dintr-o dată îți dai seama cât de mult efort trebuie să fi depus pentru a face sa arate atat de demodata. Ea are o frumusețe naturală care strălucește în pictoriale.

3. Dar poate oricand să ne facă să credem este băiat
 

Există o mulțime de drame travesti și 99,99999% din timp, este absurd să credem că cineva ar confunda o femeie cu un barbat. O frizura castron nu este un înlocuitor pentru Marul lui Adam, ci este o dovadă a versatilitatii lui Yoon Eun Hye, actrita fiind capabila sa-l atraga pe Go Eun Chan atât de convingător.

4. Ea este o persoană bună în viața reală
 
Yoon Eun Hye a fost consecventa în munca ei de caritate. Uneori putem presupune că celebritatile isi fac doar publicitate facand aceasta munca, dar Yoon Eun Hye are un palmares destul de consistent, care demonstrează contrariul. Ea a lucrat in case de copii din adolescenta. Cine nu vrea să susțină un talent ca asta?

5. Ea știe cum să-i sărute
 


MULȚUMESC, Yoon EUN HYE. Multe actrite din Kdrama prefera sa lase pe partenerii lor sa ia initiativa unui sarut, dar nu a fost niciodată in stilul lui Yoon Eun Hye. Ea înțelege că sărutul pasional este o stradă cu două sensuri

 6. Ea creează o chimie perfecta cu toti partenii cu care joaca
 

Chimia merge dincolo de scena sarutului. Ea se bazează pe o chimie puternică la toate interacțiunile cu partenerii sai, indiferent dacă este cearta, ras sau ironie. Această scânteie este in concordanta cu orice scena a sarutului care o face chiar mai credibila.

7. Stitul ei este elegant
 

Uneori, stilul celebritatilor este exagerat, dar Yoon Eun Hye este în mod constant eleganta si sofisticata. Vreau să devin cea mai buna a prietena a ei și apoi sa dau iama in dulapul ei!

8. Fata ei cand plange
 


Fața ei plangand ma face sa plângând. Eu pur și simplu nu pot rezista acestor suspine!

9. Ea este naturala
 
Dacă joaca sau face doar modeling, există un sentiment de ușurință pe care il incearca Yoon Eun Hye Acesta este dezarmant. Uită-te la sedinta foto cu Kim Hyung Joong.

10. Vrem să ne imprietenim cu personajele ei
 

Yoon Eun Hye este cunoscuta pentru personajele ei ciudate, personaje duioase si cu o viata dura. Ne-ar placea sa-i vedem pe acești oameni în viața reală!


După cum arată trailerul, nici in drama Him If You Dare, actrits nu face exceptie. Ce mai aștepți? Vizioneaza episoadele, unul cate unul, si o vei vedea ca am avut dreptate in ceea ce-o priveste pe Yoon Eun Hye!

Care este filmul tau preferat in care joaca Yoon Eun Hye?

Sursa:
https://www.facebook.com/KdramaFighting
http://www.dramafever.com/news/10-reasons-were-excited-for-yoon-eun-hyes-comeback/