vineri, 25 octombrie 2013

Din Seul, Carmen Gavrilă:


În ediția de azi puteți asculta cel de-al patrulea și în același timp ultimul reportaj din seria “5 minute în Coreea”. El este consacrat sistemului educațional din Coreea de Sud.

Fotografiile și filmulețul postate pe această pagină surprind și alte aspecte ale vieții de zi cu zi din această țară.

Sursa:
http://romania-actualitati.ro/care_mai_de_care_3_octombrie_2009-4622 

Un campus universitar din Seul în care clădirile şi verdeaţa te duc cu gândul la campusurile britanice
Studenţii preferă să circule cu scutere, e mai uşor să facă slalom în traficul din Seul
Interviu cu o studentă la jurnalistică
Faimoasa piață de pește din Pulsan
Micii comercianţi en gros din Seul transportă uneori munţi de mărfuri pe motociclete
În portul Pulsan, e mai uşor să transporţi marfa cu o căruţă mică, ca o ricşă indiană
Pictor de evantaie pe strada Insa Dong din Seul, unde poti găsi suveniruri traditionale coreene
Evantaiele coreene tradiţionale sunt făcute din hârtie de orez şi bambus si au pictate pe ele scene din viaţa de zi cu zi
Hârtia coreeană din orez este faimoasă în toată Asia pentru delicateţea şi frumuseţea ei
În Coreea, vezi foarte rar femei care să fumeze, pentru că, în cazul femeilor, e considerat un gest dizgraţios
În Seul, domină clădiri inalte printre petice de verdeaţă şi din loc în loc temple confucianiste
Curtea şantierului Hyundai în care se construiesc uriaşe nave de transport de marfă
Un doc de pe şantierul naval Hyundai unde tocmai este ridicată o navă

O moldoveanca in Coreea de SudInga Olari - o moldoveancă în Coreea de Sud

Când a venit prima dată în Coreea de Sud, credea că a ajuns pe o altă planetă. Acum, este mai puțin sceptică și admite că și-ar dori să întemeieze acolo o familie. De câțiva ani, Inga Olari este stabilită în Seul. Ea studiază dreptul și este cercetător științific.

Ai ales tu Coreea sau te-a ales ea pe tine, cum s-a întâmplat să ajungi acolo?

N-aș putea să spun dacă eu sau Coreea m-a ales pe mine, dar un lucru este cert: Nimic nu este întâmplător în viață și dacă tot am ajuns să trăiesc pe meleagurile orientului îndepărtat, tocmai în „țara dimineților liniștite", atunci așa a trebuit să fie. Am venit aici dintr-o simplă curiozitate pentru călătorii, pentru exotic și necunoscut, fapt care n-avea legătură cu ceea ce îmi propuneam să realizez pentru viitor. Eram în ultimul an de studii la Facultatea de Drept de la ULIM, atunci plecasem cu schimb de experiență pe jumătate de an în Republica Coreea, unde urma să studiez într-o universitate mică, dar prietenoasă, cu un campus compact, amplasat la poalele munților.

În procesul de studii am făcut cunoștință cu sistemul educațional modern din Republica Coreea, cu cultura coreeană, mi-am făcut mulți prieteni coreeni și internaționali ajunși, la fel ca și mine, pe tărâmurile coreene din diverse colțuri ale lumii. Această experiență de viață trăită într-o țară atât de îndepărtată m-a ajutat să-mi lărgesc orizonturile personale și să iau o decizie importantă pentru viitor.Acum locuiesc în Seul și îmi fac studiile de masterat și doctorat integrat la Universitatea Chung-Ang, care în traducere din limba coreeană înseamnă „Universitatea Centrală din Republica Coreea". Sunt la Facultatea de Drept, specializarea Drept Economic Internațional, iar în paralel lucrez într-un proiect governamental în calitate de cercetător științific.

Care a fost cel mai puternic șoc cultural pe care l-ai avut de când ești în Coreea?

Când am ajuns în Coreea, aveam impresia că sunt pe o altă planetă, pentru că totul, până și aerul umed cu aromă de mirodenii, mă făcea să simt diferența, ne mai vorbind despre cultura, tradițiile și atmosfera specifică a acestei țări. Nu pot vorbi tocmai despre un șoc, a fost mai degrabă un proces de adaptare de lungă durată prin care a trebuit să trec pentru a fi în armonie cu mine și cu tot ce mă înconjura la etapa aceea.Bănuiesc că ai colegi din mai multă țări europene, ei cum s-au integrat, e cineva care a cedat stilului de viață de acolo?

Actualmente Republica Coreea este o țară internațională în care locuiesc mulți străini - fie lucrează, fie, ca și mine, își fac studiile universitare sau post-universitare. În ceea ce privește procesul de integrare în societatea coreeană, aș putea spune că este necesar să fii cu sufletul deschis și mereu cu zâmbetul pe buze față de oamenii de aici. De asemena, să te înarmezi cu multă răbdare și tărie de caracter pentru a purcede la realizarea visului, fiind că fiecare trebuie să i-a totul de la capăt.

Cât de mare e discrepanța dintre sistemele educaționale: cel din Coreea și cel din Moldova?

În comparație cu sistemul educațional moldovenesc, cel sud - coreean este foarte americanizat și bine adaptat la noile cerințe de studii, fiind recunoscut la nivel internațional. Este bine știut că în Coreea de Sud, ca și în alte țări din orientul îndepărtat, tinerii studioși petrec ore în șir la școală, iar după lecții obișnuiesc să facă meditații la disciplinele la care este necesar de a obține o pregătire bună, pentru ca ulterior să se ia note mari la bacalaureat și, respectiv, pentru a trece cu succes examenele de admitere la universitate. Coreea de Sud este o țară cu o economie puternic dezvoltată, iar statul și marile corporații sud-coreene pot să facă investiții foarte mari în domeniul învățământului superior, pentru a crea condiții bune de studii și a stimula competitivitatea în rândul studenţilor pentru a le spori performanţele şi a le stimula interesul față de învățătură. Pe când în Republica Moldova sistemul educațional are nevoie de multe reforme și investiții pentru a fi adus la nivelul corespunzător.


Ce legi valabile în Coreea ar prinde foarte bine Moldovei?

Ca orice stat de pe harta politică internațională Coreea de Sud are un cadru legal ajustat la necesitățile și specificul cultural al țării, de aceea mi-ar fi dificil să ofer un exemplu de lege coreeană care s-a potrivi Republicii Moldova.

Combini studiile cu munca, cum e posibil acest lucru acolo?

Este posibil datorită faptului că activez în calitate de cercetător științific într-un proiect guvernamental care are legătură directă cu tot ceea ce studiez și care este condus de un profesor de la universitatea la care îmi fac studiile post-universitare. De aceea nu pierd nici timp, nici efort prea mare pentru a-mi îndeplini sarcinile de lucru.

Cât de des reușești să vii acasă?

Reușesc să vin acasă ori de cîte ori am timp liber pentru a face naveta Coreea-Moldova, altfel nu reușesc pentru că sunt foarte ocupată cu lecții, teme pe acasă, articole științifice și teza de doctor.Ce îți lipsește cel mai mult din ceea ce este / aveai acasă?

Bineînțeles că-mi lipsește căldura părintească de care am nevoie în momentele mai grele. Și nu în ultimul rând, îmi este dor de bucatele tradiționale moldovenești care nu pot fi găsite în orașul Seul. Cu toate acestea mă simt fericită să trăiesc aici pentru că realizez ceva foarte important pentru cariera mea, iar aceasta compensează absolut totul.

Ce reviste pentru femei se citesc în Coreea?

La drept vorbind, nu sunt o mare cititoare de reviste pentru femei, de aceea nu aș putea să dau o listă clară a celor mai populare reviste de acest gen de aici, dar cred că printre ele se numără Cosmopolitan, Vogue, Elle, InStyle, Esquire etc.

La un concert PSY ai asistat?

Nu sunt o fană al acestui cântăreț coreean, de aceea n-am avut niciodată ocazia să asist la vre-un concert de-al sau.

Ți-ar plăcea să trăiești acolo, să întemeiezi o familie, să ai copii în Coreea?

Cred că fiecare persoană trebuie să se realizeze atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, iar eu nu sunt o excepție. În pofida diferențelor culturale, mi-aș dori să întemeiez o familie și să am copii în Coreea de Sud, care este o țară potrivită pentru creșterea și educarea acestora.

15.07.2013
Nadia Darie

Sursa:
http://pentruea.md/article/inga-olari---moldoveanca-in-coreea-de-sud--2779.html

Personalizati coreene - Pictorita si poeta Shin Saimdang


Shin Saimdang

Shin Saimdang (신사임당) este o pictorita si poeta celebra din Coreea. Ea are distincția de a fi cel mai faimos artist femeie din secolul al 16-lea. Shin Saimdang a fost unica, deoarece a primit o educație pe are doar un bărbat coreean din clasa superioară ar fi primit în perioada Joseon. Părinții ei aveau o conceptie neconvenționala despre viata și ca avut si din partea sotului înțelegerea si persmisiunea de a-si urma dragostea pentru pictură. Din respect pentru acest artist, portretul ei poate fi vazut pe bancnota de 50.000 won.


Unul din motivele pentru care ea are onoarea de a fi vazuta pe o bancnota coreeana este faptul că picturile ei emană o anumită frumusețe și delicatețe, lăudate chiar și de rivalii ei de sex masculin.


Shin Saimdang e a inițiat stilul de a picta plante și de insecte. Datorită inovației ei, o mulțime de pictori s-au inspirat după ea să picteze insecte și plante.
 
 

Picturile lui Shine Saimdang demonstreaza un inalt nivel de control și armonie, care este neobișnuit pentru picturile unui novice, fără o instruire speciala. Dacă te uiți la tabloul de mai sus, floarea roșie este piesa centrală care echilibrează restul picturii.

 

Floarea roșie este pictata cu o înclinare ușoara spre stânga.Inclinarea a fost intenționat realizata pentru a indica directia vântiului.

 

Acest tablou demonstrează că Shin Saimdang avut o înțelegere intuitivă a structurii și punctului focal. Aici, fluturii, broasca și salamandra sunt plasate în locații echilibrate strategic.

Shin Saimdang a fost una dintre puținele femei care au demonstrat că femeile ar putea excela într-o lume dominată de bărbați. Picturile ei nu sunt importante doar pentru arta coreean, cat si pentru femeile din toată Coreea!

Sursa:
http://blogs.transparent.com/korean/page/10/

miercuri, 23 octombrie 2013

Jung Woo Sung atat de carismatic intr-un pictorial


Pe 22 octombrie, Geek, o revista pentru barbati cu stil, a publicat un pictorial cu actorul Jung Woosung, arătându-si farmecul masculin și aspectul carismatic.

Într-un interviu acordat dupa sedinta foto, actorul a spus ca intentioneaza sa fie mai activ ca actor și a subliniat posibilitatea sa debuteze ca regizor de film. El si-a arătat încrederea ca actor spunând: "Filmul meu actual,
God’s Trick, care este o poveste despre jocul de Go si va fi cel mai greu film de acțiune la care am fost sa lucrez vreodata în măsura sa lucrez.  

Pentru că au devenit mai flexibil în adaptare la anumite circumstanțe și pot sa-mi controla puterea mai natural, acesta este momentul potrivit pentru a face un film de actiune".

Un membru al stafului pentru sedinta foto a spus ca Jung Woosung este privit ca o vedeta cu care multor oameni le place lucreze in Chungmuro, originea industriei filmului coreean, asa cum e Hollywood, în Statele Unite ale Americii. În timpul fotografierii, Jung a fost foarte prietenos cu personalul, pentru a face o atmosferă bună.


Sursa:
TV Report

T.O.P din trupa Big Bang a stralucit in publicatia L’OFFICIEL HOMMES


T.O.P, membru Big Bang, este prezentat într-un pictorial care va apare pe coperta celei mai recente ediții a revistei L' Officiel Hommes. Revista va publica două versiuni diferite ale copertii. Potrivit unei surse, oficialii revistei au decis să facă două versiuni diferite ale copertii, deoarece fotografiile au iesit atat de bine. 

Imaginile se bazează pe un concept de design interior - numita " In My Room", care încearcă să descopere de unde vine inspiratia lui T.O.P. În interviul care însoțește fotografiile, T.O.P vorbește despre urmatorul său film, în care joacă rol principal pentru prima dată în cariera sa. El a fost nervos si entuziasmat cu privire la modul în care va fi primit filmul.  T.O.P vorbeste despre cum s-a decis să facă filmul și cum s-a pregătit pentru el.  

El spune: " Pentru a intra pe deplin în personajul meu, am încercat sa fiu cel mai bun si sa fiu singur cât mai mult posibil și nu am avut nici un contact cu lumea exterioară în timpul anului de filmare.  

Pentru a-mi rasplati fanii pentru răbdarea și sprijinul lor, voi incepe in curand promovarea. Prin acest interviu , vreau să-mi cer scuze fanilor mei pentru că nu am concertat pentru ei, anul trecut. Eu imi voi folosi toată energia pentru de a face tot ce pot in urmatoarele saptamani." 

Filmul va fi lansat pe 6 noiembrie.

Sursa:
TV Report

Taeyang lanseaza prima imagine teaser pentru viitorul sau album solo

 

Taeyang, membru Big Bang, a lansat prima imagine teaser pentru pentru viitorul sau album solo. Agenția sa, YG Entertainment, a publicat pe blogul oficial al companiei o imagine in negru și alb, intitulata “Taeyang - Coming Soon, Teaser Pic #1”

 În imagine , Taeyang isi ascunde gura cu un guler din care iese fum. In imagine Taeyang are rune pe frunte, care dau un aer mistic imaginii .Deși YG a prezentat teraserul ca pe o imagine pentru viitorul album, dar fara a preciza si data lansarii albumului. Probabil, putem presupune că albumul va fi în curând. 

Initial, YG Entertainment l-a planificat pe Taeyang pentru a-si lansa albumul in luna septembrie, dar intre timp a optata pentru o data ulterioara. Potrivit unor surse, Taeyang a pus totul in acest album, in care sunt invitati mulți alți artiști talentați, de asemenea. 

Ultima dată cand Taeyang a lansat un album solo a fost în iulie 2010 cu titlul Solar și cu melodia principala “I Need A Girl”, atunci primind o atentie deosebita din partea fanilor sai. Ultimii trei ani de așteptare au fost prea mult pentru fanii lui Taeyang. 

Daesung, colegul sau din Big Bang, a lansat deja un album solo in Japonia iar Seungri și G - Dragon au lansat albume solo în Coreea. De asemenea, T.O.P a fost ocupat cu filmarile la The Alumni, care care va fi difuzat in cinematografe incepand cu 6 noiembrie.
 
Sursa:
Starnews

Choi Si Won in Vogue Italia

Se pare il vom vedea pe Choi Si Won de la Super Junior, în luna noiembrie în cateva reviste de modă.  

Dupa ce s-a anuntat ca va fi modelul de coperta a ediției din noiembrie a revistei coreene ARENA Homme Plus, Siwon a dat o altă informație, ca va fi in numarul din noiembrie al revistei Vogue Italia.  

Pe pagina personala de Twitter, Siwon a scris: "Dragă familie de italieni! Voi apare in numarul din noiembrie al revistei Italy Vogue ! Încercați să gasiti :^)", indicând faptul ca că nu va fi modelul de coperta al revistei.  

El a mai publicat, de asemenea, o imagine din timpul sedintei foto.Sursa:
@siwon407, mydramalist.com

Park Yoo Chun neaga zvonul ca s-ar intalni cu frumoasa jucatoare de golf, Ahn Shinae


 

Potrivit unui anunț oficial din 23 octombrie, emis de C-Jes Entertainment, agenția lui Park Yoo Chunzvonul că Park se intalneste cu jucatoarea profesionista de golf, Ahn Shinae, este total neadevărat.  

Agenția a precizat: "Zvonul ca Park s-ar intalni cu Ahn Shinae este neadevărat. Park a întâlnit-o în timp ce invata sa joace golf, la inceputul acestui an, impreuna cu mai multe cunoștințe ale sale, care sunt jucatori pasionati de golf.  

Acestea nu au fost intalniri, așa cum s-a scris în unele publicatii mass-media. Vă rugăm să fiți mai atenți atunci când scrieti despre Park și nu exagerati niste neadevăruri."

Park a fost distribuit în rol principal in filmul
Sea Fog, care se afla în prezent în producție.

Sursa:
Starnews

marți, 22 octombrie 2013

Lee Jun Ki a fost deprimat o vreme dupa filmarile la drama Two Weeks

lee jun ki

In timpul unui interviu dat pentru Newsen pe 18 octombrie, Lee Jun Ki a aspus că, după terminarea filmarilor la  Two Weeks, el a avut o depresie, în care am oscilat intre starea de spirit și tristețe. Este o obisnuinta pentru el să se contopeasca cu personajele sale, dar in Jang Tae San, personajul său dinn două săptămâni, a părut să stea un pic mai mult.

În timpul altui talkshow SBS", Lee Jun Ki a mai povestit una din experiențele sale dureroase: "Am avut o depresie cu ceva timp  în urmă, când am dat niște bani managerulului meu. Dar el a folosit toți banii pe propriile cheltuieli de distractii. Ma simțeam atât de trist. Nu pierderea banilor m-a deprimat ci ca am pierdut un prieten.

Agenția lui Lee Jun Ki a lansat repede declarația că nu e nimic foarte serios cu Lee Jun Ki, el simtindu-se doar un pic gol și încă trăiește în personajul lui și acum e intr-o pauză, ca sa să revină curand cu un nou proiect.

Daar nu e nimic grav, ca să vă faceți griji, iar acum Lee Jun Ki este fericit pentru ca pagina personala de Weibo (twitter chinezesc) a ajuns la 9,000,000 de vizualizari săptămâna trecută. Daebak! Și felicitări!

Sursa:
Stoo
http://koreanvibe.com/lee-jun-ki-depressed-for-a-while-after-two-weeks

Kang Ji Hwan câștigă bătălia legală împotriva fostei sale agentii

Kang Ji Hwan Wins the Legal Battle Against His Old Agency 

Seoul Central District Court  a respins recent procesul de verificarea valabilitatii  unui contract, intentat de agenția SPLUS Entertainment, actorului Kang Ji Hwan. În plus, procesul lui Kang Ji Hwan împotriva SPLUS Entertainment a fost un succes și că actorul va primi 5 milioane de woni ( aproximativ 4715 dolari) ca daune.

În luna ianuarie a anului 2010, SPLUS Entertainment a semnat un contract de management exclusiv cu Kang Ji Hwan. Pentru ca acest lucru a fost făcut înainte de încetarea contractului său cu Jambo Entertainment, actorul a trebuit să-si suspende activitățile sale de divertisment pentru aproximativ opt luni, la sfatul Korean Entertainment Management Association.

Din octombrie până în luna decembrie a anului trecut, Kang Ji Hwan a evitat colaborarea cu SPLUS Entertainment și a încredințat problema avocatul său. SPLUS a susținut că: " Pentru că, din vina lui [Kang Ji Hwan] nu a putut participa la activitățile de divertisment timp de zece luni, a fost necesar să se extindă în mod automat durata contractului pentru aceeași perioadă de timp," acestia deschizand si un proces pentru a confirma acest lucru. Dar, la examinarea conținutului contractului nu s-a găsi niciun cuvânt despre prelungirea automată a contractului, procesul fiind respins.

În decembrie anul trecut, SPLUS au distribuit  informații false despre Kang Ji Hwan catre reporterii de știri si pe internet și au spus lucruri rele si despre managerii lui. Apoi Kang Ji Hwan a dat în judecată agenția pentru defăimare. SPLUS a fost obligata recent sa-l recompenseze cu 5.000.000 woni pe Kang Ji Hwan pentru daune, pe motiv că informațiile eliberate fost suficiente pentru a afecta negativ reputația actorului, acestea incl;uzand informațiile false despre acțiunile nejustificate și imorale ale lui Kang Ji Hwan și lipsa lui de calificare ca figură publică.

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/10/20/kang-ji-hwan-wins-the-legal-battle-against-his-old-agency/

Filme: No Breathing (2013)Seo In Guk, Lee Jong Suk, and Yuri’s “No Breathing” Megabox Talk Tickets Sell Out in One Minute

Pe 30 octombrie, va avea loc un eveniment megatalk care va marca lansarea noului film “No Breathing”.

Filmul în care joaca Seo In Guk, Lee Jong Suk si Yuri de la Girl’s Generation a beneficiat de multă atenție. Evenimentul va oferi publicului șansa de a vorbi cu vedetele și regizorul filmului.

Biletele de la eveniment, care va avea loc la Megabox Coex in Seul, s-au vândut într-un minut după ce au fost scoase la vânzare. Fanii s-au luptat între ei pentru a pune mâna pe biletele.

In film, Seo In Guk si Lee Jong Suk sunt doi rivali care visează sa fie membri ai echipei naționale de înot în timp ce Yuri este o fată care visează sa fie muzician. Filmul spune povestea de dragoste și prietenie dintre cele trei personaje.

No Breathing

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/10/20/seo-in-guk-lee-jong-suk-and-yuris-no-breathing-megabox-talk-tickets-sell-out-in-one-minute/

luni, 21 octombrie 2013

Fotografia zileiVizitatori facand poze la Festivalul Curmalelor care are loc anual in Cheongdo, Provincia de Nord Gyeongsang. /Newsis

Sursa:
english.chosun.com/sv...

Lee Young-ae la 10 ani dupa Dae Jang Geum


Actrita Lee Young-ae a participat vineri la un studio de producție în Ilsan, provincia Gyeonggi, la un program TV special care a marcat a 10-a aniversarea a de la serialul de succes in toată lumea "Dae Jang Geum". 


Sursa:
english.chosun.com/sv...

Kim Tae-hee are un aspect atat de funky


 

Actrita Kim Tae-hee care joaca in drama SBS, "Jang Ok-jeong" are un stil  mai funky decât de obicei intr-o sedinta foto pentru revista de moda Cosmopolitan.

In editia din noiembrie a revistei, ea si-a pierdut imaginea anterioară simpla și imaculata, cu legat părul îngrijit, și a purtat machiaj fumuriu la ocfi si o coafura cu breton dezordonat.

Ea a folosit, de asemenea, o culoare mai închisă de lac de unghii, împreună cu o jacheta de calarie pentru a rămâne mai casual.

Ea a fost atat de provocatoare in sedinta foto, care a avut loc la Berlin.

Intr-un interviu acordat miercuri  pentru emisiunea SBS Entertainment, "Midnight TV Entertainment", Kim a spus că parerea despre frumusetea ei s-a schimbat dupa ce a fost întrebata daca se considera frumoasa.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...

Lee Min Ho va vizita Singapore pentru lansarea Innisfree


 

A trecut ceva timp de când Lee Min Ho a fost in Singapore. Dar azi, veste bună pentru Minoz! Lee Min Ho, caldul actor coreean, cum si cantaret,  se va intoarce în Singapore în decembrie ca ambasador al brandului de cosmetice Innisfree Coreea. Nu numai ca va fi prezent la evenimentul de lansare oficiala Innisfree, dar se va intalni si cu fanii lui de aici.

Primul magazin Innisfree în Singapore se va deschide pe 22 noiembrie, la Takashimaya Shopping Centre. Între timp, mai multe informații despre eveniment pot fi citite pe pagina ogiciala de facebook a brandului Innisfree!

Sursa:
innisfree, Kpop, Lee Min Ho, Singapore/

Kim Hyun Joong a castigat Premiul pentru cel mai bun artist solo de sex masculin la cea de a 10-a Aniversare a Premiilor Korean Entertainment

 

Kim Hyun Joong a primit premiul pentru Cel mai bun solist de sex masculin și a primit premiul în Japonia, în cadrul celei de a 10-a Aniversare a Premiilor Korean Entertainment.

Aparand prima data pe scenă ca solist din 2010, Kim Hyun Joong a fost placut de fani atât in Coreea cat și la nivel international. El a fost pe primele locuri in diferite spectacole de muzică din Coreea și cu albumele sale in limba japoneza a câștigat primul loc pe Oricon Chart.

Sursa:
Asian Hana
kim hyun joong, korean entertainment, korean entertainment 10th anniversary, Kpop

Baieti din trupele Kpop cu trupul dezgolit

De la cele mai tinere vedete pana la cei cu experiență, am adunat intr-o listă 25 dintre trupele/artistii solo Kpop cu trupuri perfecte. Dacă i-as fi inclus pe toti, lista ar fi putut continua la nesfârșit! Deci, în cazul în care credeți că există cineva pe care l-am sarit, nu a fost intentionat. 
Lista nu este intr-o ordine anume si nici nu fac comentarii! 

1. 2PM
 

2. Siwon of Super Junior

 

3. Jay Park

 

4. Daesung din trupa BIGBANG

 

5. Lee Joon din trupa MBLAQ


 6. Minho din trupa SHINee

 

7.  Leeteuk din trupa Super Junior

 

8. Trupa 100%

 

9. Brian Joo

 

10. Rain

 

11. Minwoo din trupa Boyfriend

 

12. Kim Hyun Joong

 

13 – Kiseop din trupa UKISS

 

14. 2AM

 

15. Jaejoong din trupa JYJ

 

16. Donghae din trupa Super Junior

 

17. Ki Kwang din trupa BEAST

 

18. Sangchu din trupa Mighty Mouth


 19. Dong Jun din trupa ZE:A

 

20. Minhyuk din trupa BTOB

 

21. Simon din trupa DMTM

 

22. Jonghyun din trupa SHINee

 

23. Eunhyuk din trupa Super Junior

 

24. Jang Woo Hyuk din trupa H.O.T.

 

25. Taeyang din trupa BIGBANG


Așa cum am spus, poti vedea o multime de trupuri minunate în Kpop. Acesti 25 de baieti pe care i-am trecut in lista sunt doar cativa dintre ei!  

Sursa:
#100, 2AM, 2pm, b1a4, b2st, bigbang, boyfriend, brian joo, Choi Minho, daesung, DMTM, donghae, Eunhyuk, jaejoong, jang woo hyuk, jay park\, jaypark, JYJ, Ki Kwang, kim hyun joong, kimhyunjoong, kiseop ukiss, lee joon, leeteuk, mblaq, Minhyuk, minwoo boyfriend, rain, Sangchu, shinee, simon, siwon, SS501, Super junior, Superjunior, taeyang, ukiss, ZE:A