vineri, 15 noiembrie 2013

SHINee vor canta 'Everybody' pentru ultima data la SBS


Membrii SHINee vor avea ultima ocazie de a promova piesa"Everybody" in programul de muzica SBS, "Popular Song" care are loc duminica.

Onew, membru SHINee, care -sa rănit gâtul la sfârșitul lunii trecute, va apărea în continuare pe scena, dar din moment ce coregrafia pentru piesa este prea obositoare, el doar va cânta si nu va dansa.

De acum înainte, grupul se va concentra asupra participării la festivaluri de muzică programate să aibe loc la sfârșitul anului. Membrii grupului vor lucra, de asemenea, la propriile lor show-uri de la alte programe de televiziune sau spectacole.

A"Everybody", al cincilea mini-album, pe care grupul l-a lansat luna trecuta, a fost foarte iubit de fani și imediat a depasit multe locuri in topurile muzicale locale inca de la lansare.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...

Secrets: Lee Da-hee marturiseste adevarul

 
In episodul 16 al dramei KBS 2TV, "Secrets", Sin Se-yeon (Lee Da-hee) a decis să rezolve totul și sa plece.

Ahn Do-hoon (Bae So-bin) a spus: "Eu nu va fi aici săptămâna viitoare. Eu am ucis-o pe Seo Ji-hee (Yang Jin-seong) și nu Kang Yoo-jeong (Hwang Jeong-eum)".

Sin Se-yeon a răspuns: "De aceea am vrut să te cunosc mai bine. Eu am fost cel care a ucis-o pe Seo Ji-Hee".

Sin Se-Yeon s-a întâlnit cu Seo Ji-hee și a insultat-o​​, dandu-i un plic de bani și chiar spunându-i să scape de copilul născut.

Ahn Do-Hoon l-a întrebat: "Ce ai dovedit cu lucruri de genul asta. Am fost supărat pe nenorocirea ce a dat peste mine. Prin urmare, am pierdut-o pe Yoo-Jeong și pe familia mea. Eu sunt cel care a ucis-o pe Seo Ji-hee. Multumesc pentru tot."

El si-a dat seama că sacrificiul lui Kang Yoo-Jeong pentru el a fost dragoste adevărată și a decis să se sacrifice pentru Sin Se-Yeon, care a realizat mai târziu dragostea lui Ahn Do-Hoon pentru ea.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

"Secrets" s-a terminat cu succes

 
Potrivit Nielsen Korea de pe 14 noiembrie, episodul al 16-lea al dramei KBS 2TV, "Secrets", a fost evaluat la 18,9%. Acest lucru este cu 1,5% mai mult decât cel inregistrat in episodul anterior, care atinsese un nou record.

"Secrets" si-a depasit propriul record de două ori în timpul difuzarii sale și s-a încheiat foarte bine.

Drama SBS, "The Heirs" si-a depasit performanta cu 0,4% fata de episodul anterior cand a inregistrat 15,9% și drama MBC, "Medical Top Team" a inregistrat cu 0,3% mai puțin decât a avut anterior, 3,9%.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

Jang Geun-seok arata exact ca personajul din desene animate

 
Jang Geun-seok in noua drama KBS 2TV, "Pretty Boy" seamana 100% cu personajul real Dokgo Mate din desene animate.

Imaginile fac comparatie intre actor și personajul din desene animate. S-a luat in considerare coafura, postura si chiar ochii.

Group Eight, a productiei a comentat: "Personaj din desene animate a prins viata datorita actorului Jang Geun-seok. Telespectatorii se vor distra uitandu-se la felul in care Jang Geun-seok creaza personajul".

Internautii au comentat: "Sunt de acord că sunt la fel", "Sunt foarte asemanatori, într-adevăr", "Nu a fost niciun motiv pentru care Jang Geun-seok nu a fost perfect pentru rol" și mai mult.

"Pretty Boy"este povestea lui Dokgo Mate (Jang Geun-seok), care dispune de frumusețea și datorita misterul sau a deveni un adevărat "Pretty Boy" care fura inimile femeilor.

Serialul va fi lansat pe 20 noiembrie.

Sursa:
news.nate.com/view/20...

Filmul coreean al saptamanii: Everything about my Wife (2012)

"Everything about my Wife" (2012)

Regia: Min Gyoo-dong

Distributia: Im Soo-jeong, Lee Seon-gyoon, Ryoo Seung-ryong, Lee Gwang-soo, Lee Do-ah, Kim Bo-goong,...

Intriga:
Everything about my Wife este o comedie romantică despre un bărbat care dorește sa divorțeze. El ii cere unui gigolo sa-i seduca soția, în scopul de a obtine mai usor divorțul. Doo-hyeon (Lee Seon-gyoon) este un barbat timid, care crede că soția sa este cea mai inspaimantatoare persoană de pe pământ și divorțul cel mai înfricoșător lucru care i se poate imtampla. 

Soția sa, Jeong-in (Im Soo-jeong) este femeia perfectă în ochii celor din jur, dar de fapt, este cea mai rea soție care ar putea vreodată exista pentru soțul ei. Pentru "despartire perfecta", casanova Seong-gi (Ryoo Seung-yong) este trimis sa se interpuna între Jeong-in si Du-hyeon. 

Filmul este munca regizorului Min Gyoo-dong, care a mai prezentat aspecte ale vieții, dand viata diferitelor personaje în "My Lovely Week" si "The Last Blossom". Elementul comic creat de confruntarea unui soț timid față de o soție prea rece este esența filmului .

Data lansarii pe piata din Coreea : 17.05.2012.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

joi, 14 noiembrie 2013

Seriale: The Prime Minister and I (2013)

"The Prime Minister and I" (2013)

Regia: Lee So-yeon-I
Scenariul: Kim Eun-hee, Yoon Eun-kyeong
Canal de difuzare: KBS
Distributia: Lee Beom-soo, Yoona, Lee Min-ho-I, Chae Jeong-an, Yoon Si-yoon, Ryoo Jin,...

Cunoscut ca si: "The Prime Minister is Dating" (총리는 연애중, chong-li-wa yeon-ae-joong)

Drama de luni si marti de la ora 22:00.

Intriga:
O dramă despre o familie care primeste o mama drept cadou de Craciun.

Data lansarii in Coreea: 2013/12/09


Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Filme: Catch Me (2013)

 
"Catch Me" (2013)

Regia: Lee Hyeon-jong
Distributia: Kim Ah-joong, Joo Won, Kang Min-jeong, Yoo Jae-myeong,...

Cunoscut ca si: Only You (온리유, On-li-yoo)

Intriga:
"Catch Me" vorbeste despre Lee Ho-tae (Joo Won), care se intalneste cu prima iubire, YYoon Jin-sook (Kim Ah-joong), pentru prima dată în zece ani, dar este șocat să afle că e ea este un hit-and-runner.

Data lansarii pe piata din Coreea: 12.12.2013.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

The Heirs: Din nou vizualizari record

 
Potrivit Nielsen Korea din data de 13 noiembrie, drama  "The Heirs" a avut cu 0,1% mai multe vizualizari decât episod anterior de 15,3% și a venit pe locul doi.

Drama KBS 2TV, "Secrets", se bate pentru primul loc. Cu toate acestea, atunci când  "Secrets" se va incheia pe data de 14, e de așteptat să urce din nou pe primul loc inca odată.

"The Heirs" o arata pe Han Gi-ae (Kim Seong-ryeong) prinzandu-i pe Kim Tan (Lee Min-ho) si Cha Eun-sang's (Park Sin-hye) intr-un moment intim. Yeong-do (Kim Woo-bin) a simțit, de asemenea, ca inima bate pentru Cha Eun tot mai tare și mai tare.

Dramele KBS 2TV, "Secrets"si MBC, "Medical Top Team", au fost evaluate la 17,4% și 3,9%.

Sursa:
biz.heraldcorp.com/vi...

Secrets: Fiul lui Hwang Jeong-eum este in viata

 
Fiul lui Hwang Jeong-eum si Bae Soo-bin este în viață.

In episodul 15 al dramei KBS 2TV, "Secrets", Kang Yoo-jeong (Hwang Jeong-eum) a mers la restaurantul condus de parintii lui Ahn Do-hoon (Bae Soo-bin).

Kang Yoo-jeong a vrut să se întâlnească cu Ahn Do-hoon dar Park Gye-ok (Yang Hee-kyeong) era fost nervoasa pe fiul ei, care a înscenat o crimă si a câștigat 6 milioane de won. Kang Yoo-jeong a constatat și a spus: "Masina este pe numele meu, dar el a condus în acea zi".

Park Gye-ok nu a vrut să creadă și a spus: "Întotdeauna mi-a fost milă de tine și așa mă răsplătești?" Kang Yoo-jeong a vorbit din nou și era pe cale sa dezvăluie adevărul despre accident oamenilor din restaurant și reporterilor de afara care il așteptau pe Ahn Do-hoon.

Doar atunci cand Ahn Do-hoon a fost împins în restaurantul de mass-media și Kang Yoo-Jeong l-a împins pe Park Gye-ok deoparte pentru a ajunge la el. Doar atunci, Park Gye-ok a spus: "Nu vrei să-l vezi pe San? Nu ti-e dor de fiul tău?"

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read...

The Heirs: Kim Seong-ryeong afla despre Lee Min-ho si Park Sin-hye

 
Kim Seong-ryeong afla despre relatia fiului ei Lee Min-ho cu Park Sin-hye.

In episodul 11 al dramei SBS, "The Heirs", Han Gi-ae (Kim Seong-ryeong) este martora la gestul de afectiune dintre Kim Tan (Lee Min-ho) si Cha Eun-sang (Park Sin-hye).

Cha Eun-sang a mers in camera lui Kim Tan ca sa ceara o favoare menajerei și a fost văzuta de către Han Gi-ae. Tocmai atunci Kim Tan se apropia de fața ei.

Han Gi-ae a spus: "Știam eu că e ceva în neregulă. Ce faceti? Ați fost impreuna tot acest timp? Trăim sub același acoperiș si acum crezi că aceasta este casa ta ? Crezi că poți veni oricând la etaj? "

Cha Eun-sang nu știa ce să faca dar Kim Tan a spus: "Oprește-te, ea are suficient discernamant, mai ales că îmi place de ea. Nu-mi place sa faci asta".

Han Gi-ae s-a înfuriat pe Park Hee-nam (Kim Mi-kyeong) și a zis: "Cum îndrăznești să-mi raspunzi asa? Ieși afară din casa mea".

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

Trailer pentru drama 'Pretty Boy'

 
"Pretty Boy" (2013)

Regia: Jeong Jeong-hwa, Yoon Sang-ho
Scenariul: Yoo Yeong-ah
Distributia: Jang Geun-seok, Lee Jang-woo, IU, So Yoo-jin, Han Chae-young, Kim Ye-won-I,...

16 episoade difuzate in zilele de miercuri si joi de la ora 22:00.

Intriga:
Dok-go Mate (Jang Geun-seok)  este cel mai frumos barbat din lume.El este, de asemenea, un om ambițios carei vrea să facă o mulțime de bani cu aspectul său frumos.

Dok-go Mate se intalneste cu Hong Nya-Nya, fiica renegata a unei familii bogate.Hong Nya-Nya recunoaște ambițiile lui Dok-go Mate și devine mentorul său.Hong Nya Nya ii dă lui Dok-go Mate misiunea de a seduce 10 femei diferite.

Femeile au reușite în diferite domenii și Dok-go Mate poate profita de abilitățile lor speciale.O femeie ciudată apare în fața lui Dok-go Mate. Numele ei este Kim Bo-Tong, o fată obișnuită care se trage dintr-o familie saraca. Ea face o pasiune uriașă pentru Dok-go Mate. Oare il poate face ea pe Dok-go Mate sa o iubeasca?

Data de difuzare in Coreea: 20.11.2013.

Sursa:
www.hancinema.net/kor... 

Teaser si fotografii pentru drama 'Kind Words'

 
"Kind Words" (2013)

Regia: Choi Yeong-hoon
Scenariul: Ha Myeong-hee
Distributia: Kim Ji-soo, Han Hye-jin, Ji Jin-hee, Lee Sang-woo, Park Seo-joon, Han Groo,...

Drama de luni si marti de la ora 22:00.

Intriga:
O dramă despre familiile formate din bărbați și femei de vârstă mijlocie.

Data difuzarii in Coreea: 202.12.013.


Sursa:
www.hancinema.net/kor...

UI a putut fi vazuta pe străzi si lumea si-a put indrebarea: Ce este asta?

 
IU a putu fi văzuta pe străzi.

Secvente din noua drama KBS 2TV, "Pretty Boy" au fost recent postate.

IU poartă o sacosa din care atarna 4 picioare de manechin. Multi au fost curiosi sa afle ce se intampla cu adevărat.

"Pretty Boy" este bazat pe un desen animat si in care joaca Jang Geun-seok, IU, Lee Jang-woo, Han Chae-young, So Yoo-jin, Kim Ye-won și mai mult.

Sursa:
star.mbn.co.kr/view.p...

Ji Chang-wook a jucat cu un sarpe

 
Ji Chang-wook a filmat cu un sarpe.

Imagini din drama MBC, "Empress Qi" s-au lansat on-line. Ji Chang-wook joacă rolul lui Ta-hwan.

Ji Chang-wook are un un șarpe foarte aproape de el. El atinge șarpele și chiar zâmbește în fața lui.

Nu e ușor să joci alaturi de un animal în frig iar Ji Chang-wook a spus: "Șerpii se misca greu din cauza frigului". Părea ca el să se simta bine cu șarpele.

Internautii au comentat: "Ce sarpe frumos", "Nu-i este frică?", "E atât de nevinovat", și mai mult.

Sursa:
boom.seoul.co.kr/news...

Kim Soo-hyeon joaca in drama "You Came From The Stars"

  
Actorul Kim Soo-hyeon a inceput filmarile la noua drama SBS, "You Came from the Stars".

Kim Soo-hyeon care a jucat anul trecut în drama MBC, "The Sun and the Moon", acum joaca în drama "You Came from the Stars" rolul lui Do Min-joon, un străin care a scazut pe pământ acum 400 de ani.

El arata de 20 de ani, dar de fapt este un profesor de 400 de ani. Kim Soo-hyeon a putut fi văzut prin Gwanghwanmun mergand pe bicicleta , imbracat în costum.

Kim Soo-hyeon spus: "Am început să filmez la "You Came from the Stars" si multumesc tuturor pentru sprijin".

"You Came from the Stars" va fi difuzata incepand cu luna viitoare.

Sursa:
news.kukinews.com/art...

Kim Ji-hoon in emisiunea SBS, "We Are Coming"

 
Frumuselul Kim Ji-hoon va juca în emisiunea SBS, "World Challenge, We Are Coming – Swiss".

Potrivit echipei de productie, Kim Ji-hoon are de gând să se alăture pentru 4 nopti si 5 zile calatoriei din Elveția a emisiunii "We Are Coming" și să participe la World Championship Contest.

Kim Ji-hoon a jucat recent in drama SBS de week-end, "Goddess of Marriage", in rolul lui Kang Tae-wook, un plutocrat bogat și, de asemenea, a apărut în seriale precum "Hwasin" si "Barefoot Friends".

Kim Ji-hoonI va pleca în Elveția, împreună cu Lee Hoon, Jeon Hyeon-moo si DJ DOC Kim Chang-ryeol.

"We Are Coming" este un program care experimenteaza culturile din întreaga lume și este difuzat în fiecare luni de la ora 08:55.

Sursa:
star.moneytoday.co.kr...

Kim Yoon-hye a surprins cu performanta sa

  
Actrita Kim Yoon-hye și EXO vor canta împreună la 2013 Melon Music Awards.

MNA 2013 va avea loc intre 14 si 19 noiembrie pe Stadionul Olimpic. Kim Yoon-hye si EXO vor prezenta un spectacol care va aminti de filmul "Steel Cold Winter". 

Kim Yoon-hye va juca rolul lui rolul Hae-won, o fată misterioasă dintr-un liceu rural. Ea va dansa cu EXO avand in spate fondul unei școli.

Agenția lui Kim Yoon-hye a precizat: "Performanta va fi o poveste de dragoste trista între EXO și Yoo-hye care s-a transferat la o școală nouă".

Kim Yoon-hye a jucat in 2012 in filmul "Ghost Sweepers" și în prezent este ocupata cu filme și interviuri, precum și cu revizuirea scenariilor pentru următorului ei film.

In prezent EXO joaca in "Growl" și se pregătește pentru urmatorul album.

Sursa:
news.nate.com/view/20...

miercuri, 13 noiembrie 2013

Song Ji-hyo a fost vazuta intr-o jacketa matlasata

 

Actrita Song Ji-hyo a fost vazuta pe Incheon International Airport pe 14 noiembrie, pentru a pleca spre Hong Kong.

Song Ji-hyo este recunoscuta pentru interpretarea sa din filmul "The New World" si drama KBS 2TV, "Heaven's Order". In prezent ea joaca in emisiunea SBS TV, "Running Man".

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

Empress Qi a stabilit un nou record de audienta

 
"Empress Qi" s-a plasat pe locul I in topul dramelor de luni și marți, in acelasi timp stabilind si un nou record.

Potrivit Nielsen Korea, drama MBC, "Empress Qi" , a fost evaluata la16,3% audienta, care este cu 1,8% mai mare decât scorul avut anterior.

Yeom Byeong-soo (Jeong Woong-in) se confruntă cu Ki Seung-nyang (Ha Ji-won) , care a fost încolțit de tradatorul Ta-hwan's (Ji Chang-wook).

Wang-yoo (Joo Jin-mo) a fost, de asemenea, luata ca doamna la curte pentru Dinastia Yuan.

Între timp, dramele SBS, "Suspicious Housekeeper" si KBS 2TV, "Marry Him If You Dare" au fost evaluate la 9,4% și respectiv 5,4%.

Sursa:
www.segye.com/content...

The Heirs: Park Sin-hye si Kim Woo-bin la apa


Actrița Park Sin-hye si Kim Woo-bin au stat în apă timp de 4 ore pentru a filma o scena.

Park Sin-hye si Kim Woo-bin joaca rolurile lui Cha Eun-sang si Choi Yeong-do in drama SBS, "The Heirs". Următorul episod al dramei ii va arata cazand in apa.

Choi Yeong-do merge pe langa piscina si da peste Cha Eun-sang și cad împreună in apa. El ii dă drumul de la mână și îi spune ce simte cu adevărat pentru ea.

Această scenă a fost filmata într-o piscină în aer liber situata în Gapyeong, pe data de 8 noiembrie. Ei nu au ezitat să sară în apă, în ciuda temperaturii reci. Le-au trebuit 4 ore sa filmeze o scena perfecta în apă.

Park Sin-hye a spus: "A fost frig, astfel încât oamenii au fost îngrijorați pentru noi, dar odata ce am ajuns în apă a fost bine. Le sunt recunoscătoare tuturor celor care isi fac griji pentru noi".

Între timp, Yeong-do o imbratiseaza pe la spate pe Eun-sang și-si mărturiseste sentimentele pentru ea, incepand astfel un triunghi amoros.

"The Heirs" poate fi văzut în fiecare miercuri și joi, de la ora 22.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...

marți, 12 noiembrie 2013

Park Ha-seon va juca in "Three Days"

 
Actrita Park Ha-seon va avea rol principal în drama "Three Days".

Ea va juca rolul lui Yoon Bo-won, un polițist pasionat care descoperă adevărul despre Han Tae-kyeong (Micky Yoochun).

Park si-a dovedit talentul în diverse drame precum "High Kick!" si "Two Weeks".

"Three Days" este o dramă despre gasirea președintelui, care a dispărut dupa ce s-au auzit după trei focuri de armă venite de la vila lui privata, unde era pentru petrecerea vacantei.

Sursa:
news.nate.com/view/20...

Stire: Spectacol de dans traditional coreean oferit de Ambasada Republicii Coreea la Bucuresti

 
Chiar daca voi fi din nou amenintata cu inchiderea blogului, totusi voi publica acest anunt luat ca atare de pe AIRC:

Ambasada Republicii Coreea la Bucuresti si Centrul Cultural Coreean din Budapesta, in parteneriat cu Asociatia Interculturala Romano-Coreeana (AIRC) va invita la un eveniment de exceptie.

Luni, 18 noiembrie 2013, ora 18.00, la Sala ArCuB (str. Batistei nr. 14, sector 2) din Bucuresti va avea loc spectacolul „Ritmul elegantei”, un spectacol de dans traditional coreean sustinut de trupa NEOUL.

In deschiderea spectacolului, trupa H.A.C.K. din Craiova va prezenta un moment de dans k-pop.

Spectacolul „Ritmul elegantei” este oferit gratuit de catre organizatori tuturor celor care iubesc si apreciaza arta si cultura coreeana.

Intrarea este libera.

Sursa:
https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Interculturala-Romano-Coreeana/163678620404261

Kim Yoon Hye si Kim Shi Hoo in Steel Cold Winter

Trailer la Steel Cold Winter:

 

Minunatul cuplu Kim Yoon Hye și Kim Shi Hoo, au promovat noul lor film Steel Cold Winter (Girl), aparand in numarul din noiembrie al mai multor reviste, cum ar fi a lui CeCi, InStyle si Nylon.
Steel Cold Winter spune povestea unei fete dintr-un mic oraș de munte, Hae Won, care are un secret întunecat și trăieste cu tatăl ei bolnav mintal

Kim Shi Hoo joacă rolul lui Yoon Soo, un băiat din Seul, care s-a mutat in acel mic oraș de munte și începe o poveste de dragoste fatală cu Hae Won.Steel Cold Winter a avut premiera pe 7 noiembrie. Vezi trailerul de mai sus.

Sursa:
http://koreanvibe.com/kim-yoon-hye-and-kim-shi-hoo-in-steel-cold-winter

Rain pregătește primul sau contact cu muzica dupa trei ani
"Rain se pregateste sa se intoarca pe scena muzicala, potrivit presei locale, cu sase piese ce le-a compus pentru lansarea unui nou album la începutul anului viitor. Aceasta ar fi prima lansare de la terminarea serviciului militar obligatoriu, în iulie și primul său proiect muzical "Back to the Basics" din 2010.

"Rain a scris mai multe melodii, iar în acest moment se zbate dacă vrea să adopte un nou concept fata de ceea ce a făcut anterior", a declarat un oficial din industrie. Alții au spus că Rain el este , de asemenea, în căutarea de cântăreți cu care sa colaboreze pentru noile sale melodii.

De la eliberarea sa din armata, Rain a incercat sa restabileasca legătura cu fanii sai, organizand reuniuni cu 3.000 de fani în Coreea. La acea vreme, el a spus că ar dori să prezinte cântece și sa tina spectacole care arată o varietate de aspecte.

"Vreau să arăt ce pot face bine, și de asemenea, vreau sa fie o provocare pentru a încerca ceva nou", a spus el.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...

Londra ii asteapta pe Super Junior

 

În urma concertului de succes din Mexic, care a avut loc săptămâna trecută, Super Junior au dovedit că sunt o trupa de succes în Marea Britanie, înaintea concertului de sâmbăta viitoare cu 10.000 defani ce va avea loc pe Wembley Arena din Londra.

La concertul  "Super Show 5" au venit fani din toată Europa, inclusiv Franța, Germania, Polonia și Ungaria, potrivit comunicatului dat de agentia grupului, SM Entertainment.

Spectacolul a fost deschis de hit-ul lor, "Mr. Simple" și a continuat cu 23 de melodii, timp in care baietii au purtat o varietate de costume in stil, pentru fanii care ovationau continuu.

După terminarea concertului, grupul s-a mutat la Universitatea din Oxford duminica, unde au vorbit cu 400 de studenți de la Oxford Union Debating Chamber. A fost prima dată când o trupă de băieți K-pop a vorbit la o universitate din Marea Britatie.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...

Diferitele expresii ale lui Choi Seung-hyeon


Au fost date publicitatii 15 expresii diferite ale lui Choi Seung-hyeon.

Toata lumea vorbeste despre expresiile dinamice ale lui Choi captate din filmul  "Commitment".

Fotografiile din film conțin expresiile lui Choi Seung-Hyeon. Există chiar și imagini cu Choi Seung-Hyeon care i-au adus porecla de Bingoo T.O.P.

Expresii ca "gustos", "de ce faci asta pentru mine?", "sunt încântat", "Myeong-hoon este adormit", dar si altele, sunt adăugate la imagini pentru ca totul să pară distractiv.

"Commitment" este povestea lui Myeong-hoon, un tip nouăsprezece ani, care devine criminal pentru a-si salva sora, singura lui familie. În distribuție ii intalnim pe Han Ye-ri, Yoon Je-moon, Jo Seong-ha si Kim Yoo-jeong.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

Eom Tae-woong va juca in "Can We Love?"

 

Actorul Eom Tae-woong se întoarce pe micul ecran în această iarnă cu o noua dramă.

El va juca in drama JTBC, "Can We Love?" care va fi difuzata începand cu luna decembrie a acestui an. Eom Tae-woonga va juca rolul lui Oh Kyeong-soo, un regizor de film care se implica intr-o relatie cu o femeie divorțată pe nume Yoon Jeong-wan. El este recunoscut a fi un îngâmfat, dar Oh Kyeong-soo este un regizor foarte bun, care a primit mai multe premii.

Eom Tae-woong a spus: "Mi-am dorit întotdeauna să lucrez cu Kim Yoon-cheol , regizorul dramei "My Name is Kim Sam-soon", dar pana acum nu am reusit. Sunt sigur că va fi ceva diferit fata de ceea ce am făcut până acum".

"Can We Love??"" ar trebui să se sincronizeze bine cu personajul Oh Kyeong-soo și sa fie un rezultat perfect de înaltă calitate.

Această dramă va fi difuzata incepand cu luna decembrie, după "My Neighbor's Wife".

Sursa:
www.etoday.co.kr/news...

The Heirs: Lee Min-ho zambeste catre Park Sin-hye

 

Lee Min-ho și alti colegi din distributie au zâmbit la gluma facuta de  Park Sin-hye.

Imagini de la filmarile pentru drama SBS, "The Heirs" au fost date publicitatii in data de 12 noiembrie.

Park Sin-hye tine in maini aparatul de filmat care aparține personalului de filmare si pretinde ca face parte din echipa acestora. Ea e foarte serioasa când e în fața aparatului de filmat, dar atunci când există o pauza de filmare, ea este foarte curioasa pentru anumite lucruri și se bucură da timpul petrecut alaturi de colegii ei actori și actrițe.

Atmosfera din drama este întotdeauna plina de energie și cu totii rad in momentele de relaxare, în ciuda programului incarcat de fiecare zi. Tuturor din echipa le place sa vorbeasca unul cu altul și sa munceasca în echipă.

Echipa de producție a declarat: "Echipa formeaza un tot unitar și se va crea cea mai buna drama pentru adolescenti".

Între timp, Kim Tan (Lee Min-ho) si Yeong-do (Kim Woo-bin) sunt in continuare ostili unul față de celălalt din cauza lui Eun-sang (Park Sin-hye).

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read