vineri, 22 noiembrie 2013

Paris Hilton a fost prezenta la “2013 MAMA”

Paris Hilton Spotted Rehearsing for “2013 MAMA” 
Paris Hilton repetat în Hong Kong pentru performanța ei pe Mnet Asian Awards Muzica (MAMA).

Pe 21 noiembrie, Paris Hilton a postat un meaj pe contul personal de Instagram: "In Hong Kong, la repetiție pentru "MAMA Music Award Show". Impreună cu mesajul, moștenitoarea încărcat o fotografie care o arata pregătindu-se pentru interpretarea ei.

Fotografia o dezvaluie pe Paris Hilton pe scenă, alaturi de un DJ, aluzie la presatia ei. Deși e un oaspete puțin probabil, implicarea lui Paris Hilton în MAMA exemplifica capacitatea show-ului de a trece granițele culturale prin intermediul muzicii. Pe langa Paris Hilton, Stevie Wonder de asemenea, este asteptat sa apara in spectacolul de la MAMA, in duet cu Hyorin de la Sistar.

 In cadrul  “2013 Mnet Asian Music Awards” isi vor avea aparitii artiști, cum ar BIG BANG, 2NE1, EXO, Lee Hyori, și mai multi. "2013 MAMA" se va transmite în direct la 22 noiembrie la 8PM KST.

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/11/21/paris-hilton-spotted-rehearsing-for-2013-mama/#.UpijVyd6DKc

Lee Sung-min in "Miss Korea"

   
Au fost date publicitatii poze cu actorul Lee Sung-min jucand in "Miss Korea". Lee Sung-min poartă o haină de puscarias și este în spatele gratiilor.

Cunoscut pentru jocul sau din drame precum "Pasta" si "Golden Time", Lee Sung-min a reusit sa filmeze toate scenele fără greseala și a creat o atmosferă confortabilă pentru toată lumea din jurul sau.

Regizorul Kwon Seok-jang colaboreaza cu Lee Sung-min pentru a patra oară și apreciaza munca în echipă dintre Lee Seon-gyoon si Hong Ji-min din dramele anterioare.

In "Miss Korea", este vorba despre un grup de oameni care încearcă să facă dintr-o fata de cartier, următoarea Miss Korea. Drama va fi difuzata începand cu luna decembrie.

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read...

Song Seung-heon se intalneste cu fani japonezi


Song Seung-heon este în prezent în Japonia pentru a participa la o întâlnire cu 15.000 de fani.

El a plecat in Japonia pe data de 19, iar evenimentul va avea loc pe data de 20 și 22 la Tokyo și Osaka.

El si-a dovedit popularitatea ca vedeta Hallyu astfel ca o mulțime uriașă a fost acolo să-l salute chiar pe Aeroportul Haneda.

Intalnirea are tema 'Autumn Story in Japan' iar  Song Seung-heon se întâlnește cu fanii sai pentru prima dată într-un an și jumătate.

El a spus: "Sunt recunoscător fanior mei care m-au asteptat peste 10 ani și promit ca voi munci din greu pentru a-i rasplati, cu dramele și de filmlele mele care vor fi si mai bune în viitor". Regizorul Yoon Seok-ho and Song Hye-kyo au avut, de asemenea, un mesaj video special.

Song Seung-heon va avea, de asemenea, interviuri legate de dramele "When A Man's in Love" si "Dr. JIN".

În prezent Song Seung-heon filmează pentru filmul "Human Addiction".

Sursa:
etv.sbs.co.kr/news/ne...

joi, 21 noiembrie 2013

“The Heirs” a ajuns la 20%

Cum melodrama “Secrets” s-a terminat, episodul 13 din “The Heirs” a ajuns pe primul loc in clasament, cu un rating de 20,6%. Aceasta reprezinta o creștere de 4,7% fata de episodul anterior.

O parte din motivul acestei urcari in populkaritate se datorează faptului că "Secrets" s-a încheiat, dar si a faptului ca drama pentru adolescenti a câștigat telespectatorii,din cauza povestii de dragoste ce în ce mai pasionante dintre Kim Tan, jucat de Lee Min Ho și Cha Eun Sang, jucat de Park Shin Hye.

Lee Min Ho, care a fost filmat pe o vreme rece și a vut o criza de gripa, a fost încântat să aud drama a ajuns în cele din urmă pe primul loc in rating-uri.

Sursa:
http://en.korea.com/leeminho/board/the-heirs-reaches-20-percent/
http://en.korea.com/leeminho/board/heirs-lee-min-ho-suggests-park-shin-hye-lets-elope/
http://www.kdramastars.com/articles/12329/20131121/the-heirs-reaches-20-percent-while-pretty-man-has-promising-start.htm


The Boss - Poze pentru Chapter II

the boss
Grupul de baieti The Boss isi va face revenirea mult asteptata foarte curând, anunțatand că vor reveni cu mini albumul “Chapter II”, în această lună.

Un reprezentant al agenției lor, Poom Entertainment, a declarat: "Trupa The Boss a invitat presa să participe la evenimentul de revenire ce are loc pe  28 noiembrie de la ora 16,00. Mai târziu, în aceeași zi, grupul va organiza un spectacol special pentru fanii lor."

De asemenea, s-a raportat că trupa a invitat inițial 100 de fani la acest eveniment revenire, dar apoi din cauza cererii ridicate, numarul a crescut la 300 de fani.

Au trecut aproximativ doi ani de când grupul s-a promovat în mod oficial în Coreea astfel ca fanii locali și străini deopotrivă au asteptat cu nerabdare revenirea lor. Cu acest nou mini-album, grupul spera sa arate un nou concept de identitate alaturi de noua lor agenție. Grupul a previzualizat noul lor concept lor prin prin secvente video.

Boss va lansa un teaser la 26 noiembrie, și videoul complet pe 28 noiembrie.
   


Sursa:
http://www.soompi.com/2013/11/20/the-boss-releases-album-jacket-photo-and-announces-comeback-date/#.Uo76u5gplwR
http://www.soompi.com/2013/11/18/the-boss-releases-mv-still-cuts-for-upcoming-second-mini-album/#.Uo76vJgplwR

Cuplul format in 'Goddess of Fire Jeongi' s-a intors din calatoria romantica

Moon Geun-yeong si Kim Beom

Actorul Kim Beom din drama KBS, "Boys over Flowers" si actrita Moon Geun-yeong din drama SBS, "Cheongdam-dong Alice" se întorc in Coreea in scurt timp după călătora comuna de o lună în Europa. Ei se vor întoarce, fie duminică sau luni. Cuplul, după ce au fost vazut de fani în timp ce călătoreau impreuna, a recunoscut repede că au o relație.

Cei doi s-au apropiat în timp ce filmau pentru drama MBC, "Goddess Of Fire Jeongi", care s-a încheiat luna trecuta, iar apoi au început sa se intalneasca.

Kim este programat să ia parte la un eveniment de promovare pe 30 noiembrie pentru drama "That Winter, the Wind Blows", care va fi în curând prezentata în Japonia.
Moon a declarat ca va lua o pauză pentru o vreme.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...

Poster si video pentru folmul coreean 'Catch Me'


"Catch Me" (2013)

Regia: Lee Hyeon-jong
Distributia: Kim Ah-joong, Joo Won, Kang Min-jeong, Yoo Jae-myeong,...
Cunoscut ca si Only You (온리유, On-li-yoo)

Intriga:
"Catch Me"  este despre Lee Ho-tae (Joo Won), care o întalneste pe prima iubire a visurilor sale, Yoon Jin-sook (Kim Ah-joong), pentru prima dată în zece ani, dar este șocat sa afle ca ea este hit-and-runner.
Data lansării pe piața din Coreea: 1212.2013.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

"Pretty Boy" a "furat" telespectatorii "The Heirs"

 
Noua drama KBS, "Pretty Boy" a inceput sa fie difuzata recent.

 În conformitate cu Nielsen Korea din data de 20 noiembrie, primul episod din "Pretty Boy" a fost evaluat la 6,3%. Ultimul episod din drama "Secrets" a fost evaluat la 18,9%, fiind o diferență de vizualizare intre cele doua seriale de 12,6%.

Drama SBS, "The Heirs" , a fost evaluata la un uimitor 20,6% și "Medical Top Team" a fost evaluata la 5,7%.

Vedeta din "Pretty Boy", Jang Geun-seok in rolul lui Dok-go Mate, este cel mai frumos barbat  din lume. El este, de asemenea, un om ambițios care vrea să facă o mulțime de bani, folosindu-se de aspectul său frumos. De asemenea, in serial ii putem intalni pe IU ca Kim Bo-tong, Lee Jang-woo ca David Choi, Han Chae-young ca Hong Yoo-ra, și mai multi.

Sursa:
news.nate.com/view/20...

miercuri, 20 noiembrie 2013

Wax canta “Love Wind”, OST-ul pentru “Empress Ki”LOEN Releases Wax’s “Love Wind” MV for “Empress Ki” OST

Pe 19 noiembrie, Loen Entertainment a lansat OST-ul pentru “Empress Ki”, “Love Wind”, pe canalul lor de Youtube. Aceasta balada de iubire emotionanata a fost compusă de PJ și cântata de Wax.

Piesa surprinde esența luptei lui Seung Nyang (Empress Ki) pentru influență și povestea ei de dragoste complicată. Capacitatea lui Wax de a trece cu ușurință de la o voce delicată la o voce puternică o face perfecta pentru a reda trairile dramei.

Empress Ki este o drama istorica de 50 episoade care a fost in fruntea vizualizarilor de cand a inceput sa fie difuzata si dispune de talentata si frumoasa actrițăHa Ji Won in rolul Impărătesei Ki. Empress Ki poate fi vazuta incepand cu ora 22,00 în zilele de luni și joi. 

Drama urmărește viața complicată a Impărătesei Ki a carui suflet este impartit între Goryeo și Dinastia Yuan.

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/11/20/loen-releases-waxs-love-wind-mv-for-empress-ki-ost/#.UpZuLyd6DKc

Kim Hyeon-joo fatala si seducatoare

 
Actrita Kim Hyeon-joo a devenit o femeie fatala si seducatoare.

Ea a fost model pentru numarul din decembrie al revistei "Style Chosun". Sexy și elegant în același timp, ea a purtat o rochie rosie care s-a potrivit cu silueta ei si cu linia machiajului, facand ca ochii sa-i iasa în evidență.

Kim Hyeon-joo a afisat diverse ipostaze și atmosfere în funcție de ceea ce purtat sau de decor. În ciuda faptului că a fost prima ei sedinta foto dupa ceva timp, ea a reușit sa termina fara dificultate sedinta foto și a câștigat laudele echipei.

Kim Hyeon-joo găzduiește "Educație pentru îmbunătățirea conștientizarii persoanelor cu handicap" și a primit o placa de apreciere pentru exemplul bun în practicarea drepturilor persoanelor cu handicap. Ea a fost ocupata cu munca ei, lucrand ca voluntar si in folosul comunitatii.

Sedinta foto cu Kim Hyeon-joo poate fi vazuta in numarul din decembrie al revistei "Style Chosun".


Sursa:
www.sportsworldi.com/...

The Prime Minister and I: Lee Beom-soo si Yoona

Cantareata si actrita Yoona a vorbit despre prima ei impresie despre actorul Lee Beom-soo.Yoona a dat un interviu unde a vorbit despre echipa dramei KBS 2TV, "The Prime Minister and I".

Ea a spus: "El pare grav, dar are umor și cred că acesta e appeal-ul său. El are întotdeauna atât de bine grijă de mine  și spune lucruri frumoase".

"M-am gândit că e potrivit rolulului de prim-ministru bine. Cred că a fost atât de cool, atunci când a apărut pe platou. As putea juca natural în fața lui, din cauza aurei lui bărbătesti".

"Nu am simțit niciodată ca personajul în sine trage spre mine dar cum sunt onorata să lucrez cu Lee Beom-soo". 


Sursa:
news.nate.com/view/20...

Ji Jin-hee la fel de carismatic si intr-un set de fotografii


Actorul  Jin Ji-hee a realizat câteva fotografii de iarna pentru marca italiana de haine Napapiri. El a imbracat diferite articole de imbracaminte, cum ar fi jachete de schi și arată ca si cum e pregatit de călătorie.

Conform conceptului 'slow travel', Ji Jin-hee are un aspect casual, dar activ, cu cateva expresii și ipostaze masculine .

Fotografiile de iarnă realizate de Ji Jin-hee pot fi vazute in numarul din decembrie al revistei Arena Homme Plus. 

Sursa:
www.sportsworldi.com/...

Misterioasa Lee Bo-yeong se dezvaluie

 

Lee Bo-yeong s-a modelat pentru numarul din decembrie al revistei "Cosmopolitan".

Aceasta sedinta foto a fost făcuta cu Cartier și se pare ca Lee Bo-yeong a preluat acest tip de fotografie.

Ea s-a întors mai frumoasa ca oricand după căsătorie și s-a adaptat conceptului de toamna.

Colecția de fotografii cu frumoasa Lee Bo-yeong poate fi vazuta in numarul din decembrie al revistei Cosmopolitan.

 

Sursa:
www.newsen.com/news_v....

2AM va lansa albumul "Nocturne"

 


Membrii grupului de băieti 2AM au concertat în Sinsa-dong, sudul Seulului, pentru a pentru a vedea pulsul fanilor la piesele care vor fi incluse pe noul lor album.

Grupul va lansa "Nocturne" pe 27 noiembrie, urmat de concerte pe 7 si 8 decembrie la Seul Olympic Park în Songpa, sudul Seulului. O săptămână mai târziu, pe 15 decembrie, 2AM va merge la Los Angeles pentru un alt concert  și apoi pe 21 decembrie in Taiwan pentru un spectacol. 

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...

Hyorin vrea să creadă în dragoste pentru ultima dată în noul teaser al clipului pentru "Lonely"După eliberarea listei complete de melodii pentru viitorul ei album solo, fanii lui Hyorin de la SISTAR sunt acum extrem de incantati de primul ei clip teaser pentru “Lonely”.

Pe 20 noiembrie, Starship TV a încărcat un clip teaser de 25 secunde pentru "Lonely", pe canalul YouTube.

Teaser-ul o prezintă pe Hyorin în diferite locații din Londra, cu mai multe tinute, ea uitandu-se mai frumos ca niciodată, facandu-ne astfel sa ascultăm versurile cantecului, care se traduc prin: "O să cred în dragoste pentru ultima dată doar in cazul în care dragostea ești tu." In fundal se aud sunetul moale de pian si acordurile de chitara, care se imbina perfect cu vocea emoțională a lui Hyorin, totul facandu-ne sa asteptam cu nerabdare albumul ei!

Imagini din teaser pot fi vazute mai jos:


Hyorin Shines in the Streets of London for Solo Album Teaser Images

hyorin teaser 3

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/11/20/hyorin-wants-to-believe-in-love-for-the-last-time-in-new-teaser-clip-for-lonely/#.UpZH7Sd6DKd

Han Chae Young si-a mentinut silueta perfecta dupa nasterea fiului ei

  
Actrița Han Chae Young, care este cunoscut pentru figura ei uimitoare, a împărtășit cum si-a recapatat silueta după nasterea fiului ei, în timpul conferinței de presă pentru drama KBS 2TV, Pretty Man, ce a avut loc pe 18 noiembrie.

Ea a vorbit despre copilul ei de trei luni-vechi, spunând: "Este atât de frumos. El este iubitor și drăguț ... Când nu filmez pentru 'Pretty Man', sunt mereu cu el. "

Ea a continuat: "Eu sunt tipul de om care nu poate sta prea mult. Mi-am mentinut silueta prin exercitiu. Cand eram insarcinata am luat o mulțime in greutate până când nu am mai incaput in hainele mele. Am decis să iau parte la filmare, dar nu am incaput în hainele mele, așa că am facut mai mult exercitiu."

In drama 'Pretty Man' joaca de asemenea Jang Geun Suk si IU și va avea premiera pe 20 noiembrie, care se apropie rapid, astfel încât marcati data in calendare!

Sursa:
http://www.allkpop.com/article/2013/11/han-chae-young-shares-how-she-maintained-her-figure-after-giving-birth-to-her-son#axzz2lrNlJgYN
http://www.allkpop.com/article/2013/11/han-chae-young-shares-how-she-maintained-her-figure-after-giving-birth-to-her-son#ixzz2lrbVSXSP

Lee Kwang Soo, Jang Hyuk, Jo In Sung si Kim Su Ro impreuna la un muzical, pentru sustinerea unui prieten

Lee Kwang Soo, Jang Hyuk, Jo In Sung, and Kim Su Ro Watching a Musical Together Supporting A Friend
Kim Shin Ee, solistul trupei indie Monni, a postat o fotografie făcută în timpul unui dineu ocazional alaturi de prietenii săi, prietenie cunoscuta pentru oricine care cunoaste lumea K-Pop de ceva timp.

Pe 20 noiembrie, el a postat pe contul personal de Twitter o fotografie sub care a inclus mesajul: "Vă multumesc Jang Hyuk hyung, Su Ro hyung, In Sung, Kwang Soo pentru întâlnirea plăcută și runda de bere! Am fost destul de nervos sa cant în fața acestor mari actori."

În fotografie, vedeta este în mijloc iar Jang Hyuk hyungs și Kim Su Ro zambesc din toata inima în timp ce mai tinerii Jo In Sung și Lee Kwang Soo arata semnul victoriei.

In prezent Kim Shin Ee ia in vedere acceptarea rolului Michael în muzicalul “Murder Ballad”.

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/11/20/lee-kwang-soo-jang-hyuk-jo-in-sung-and-kim-su-ro-watching-a-musical-together-supporting-a-friend/#.UpYPCCd6DKc

2NE1 – MISSING YOU

2NE1(투애니원) – 그리워해요

Release DatE: 2013.11.21
Genre: Ballad, Pop
Language: KOrean
Bit Rate: MP3-320kbps

Track List:
01. 그리워해요 (Missing You)

Download Single:
File: 
2NE1 – MISSING YOU [www.k2nblog.com].rar

Size: 8.61 MB
Hosted: MediaFire, Embed Upload = RapidShare + ZippyShare + PutLocker + Uploaded.to

Sursa:
http://k2nblog.com/single-2ne1-missing-you/
http://rockdizfile.com/users/k2nblog/11722/
http://www.embedupload.com/?d=6CNKAJGDLC
http://k2nblog.com/single-2ne1-missing-you/#sthash.YC9mNcVM.dpuf