joi, 12 decembrie 2013

Yoo Jin si Eom Tae-woong impreuna pentru noua drama

  
Yoo Jin și Eom Tae-Woong împreună.

Actrița Yoo Jin si actorul Eom Tae-woong formeaza un cuplul pentru noua drama.

Noua drama JTBC drama "Can We Love??" vorbeste despre o mama singura Yoon Jeong-wan și este regizata de Oh Kyeong-soo.

Yoo Jin si Eom Tae-woong vor face un rol frumos fapt pentru care ne vor face curiosi pentru a viziona drama.

Ei zambesc si sunt foarte prietenosi unul cu altul dovedind că chimia lor funcționează bine.

Deși lucrează împreună pentru prima dată, cei doi lucreaza excelent in echipă și toată lumea dă din cap aprobator cand se vorbeste despre ei.

Drama "Can We Love??" este o fantezie despre munca și dragostea unei femei de 30 de ani. Va fi difuzata incepand cu 6 ianuarie 2014.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

Filme: 'Pirates' (2014)


"Pirates" (2014) 
Regia: Lee Seok-hoon
Distributia: Kim Nam-gil, Son Ye-jin, Yoo Hae-jin, Lee Kyeong-yeong, Kim Tae-woo, Park Cheol-min,...

Intriga:
Bazat pe începuturile Erei Chosun, acest film vorbeste despre o balenă care a înghițit o comoara iar pirați și bandiți deopotriva au plecat în căutare după ea.

Data lansarii pe piata din Coreea: 2014


Sursa:
www.hancinema.net/kor...

"The Heirs" a continuat sa crasca in audiente

 
Potrivit Nielsen Korea, drama SBS "The Heirs" a avut un rating 24,3% la nivel national. Acest procent este cu 0,4% mai mare decât la episodul anterior.

Choi Yeong-do (Kim Woo-bin) si Kim Tan (Lee Min-ho) , au fugit intamplator unul de altul cu speranța redobândirii prieteniei care au pierdut-o.

În acelasi timp, drama KBS 2TV "Pretty Boy" a avut un rating de 2,9% și drama MBC "Medical Top Team", a fost apreciata la 3,8%.

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read...

Pentru anul 2014, cuvântul cheie este "filme istorice"

 
Primul cuvant cheie este 'historical movies' iar al doilea este promovarea unui nou val de actori.

"A Touch of Zen" , "Battle Of Myeongryang", "Pirates" si "KUNDO : Age of the Rampant" sunt doar câteva dintre filmele istorice care asteapta sa fie lansate anul viitor. Acestea sunt  superproducții de 10 miliarde de dolari. Filmele vor fi distribuite de cei trei mari distribuitori: CJ Entertainment, Lotte Entertainment si Showbox Media Plex.

"Mulți distribuitori au venit cu filme istorice după filmul din 2012, "Masquerade" și în mod natural s-au aliniat pentru a lansa anul viitor tot filme istorice. Există o mulțime de drame istorice și povesti intense cu distributii impresionante".

Seol Kyeong-gu, Jeong Woo-seong si Hyeon Bin sunt extrem de asteptati de asemenea. Seol Kyeong-gu va juca in al 20-lea film al sau și se asteapta primul film istoric cu Kang Woo-seok, "Two Constables". Jeong Woo-seong va juca în versiunea moderna a "The Story of Sim-cheong", numita "Madam Bluff". Hyeon Bin va putea fi vazut in filmul "The King's Wrath". 

Sursa:
news.sportsseoul.com/

Park Sin-hye isi ia la revedere de la drama "The Heirs" si sarbatoreste 10 ani de la debut

Actrița Park Sin-hye a realizat foarte multe în ultimii 10 ani.

Park Sin-hye a debutat in anul 2003 cu drama "Stairway to Heaven", atunci fiind doar un copil. Totul a început cu aceasta poveste si de atunci au trecut 10 ani. Ea este acum la vârsta coreeana de 24 de ani si se afla pe culmile succesului.

In prezent joaca rolul lui Cha Eun-sang în drama SBS, "The Heirs", Park Sin-hye fiind una dintre actrițele de 20 de ani cele mai cunoscute.

Ea s-a facut remarcata datorita prestatiei sale excelente in roluri din drame precum "The Pretty Boy Next Door", "Heartstrings" si acum cu "The Heirs".

Drama"The Heirs" este foarte populara în China și Park Sin-hye s-a remarcat în lumea Hallyu fiind prima actrita care a avut un turneu mondial. Debutul ei a fost incredibil. Ea a jucat alaturi de Choi Ji-woo in "Stairways to Heaven", apoi a jucat in "You're Beautiful" alaturi de Jang Geun-seok, Lee Hong-gi si Jeong Yong-hwa, drama devenind un hit în Japonia. Cu "Heartstrings" a avut de asemenea succes. Ea este acum bine cunoscuta nu numai în Asia ci si in America, Europa și Arabia.

In filmul "Miracle in Cell No.7", actrita Park Sin-hye  a fost un succes neașteptat care i-a adus titlul de hit-maker. Acest lucru a reprezentat un cadou pentru aniversarea ei de 10 ani.

Sursa:
www.tenasia.co.kr/arc...

marți, 10 decembrie 2013

Kim Jho Kwang-soo si prietenul sau Kim Seung-hwan doresc sa se casatoreasca legal

 
Regizorul de film Kim Jho Kwang-soo care s-a căsătorit prietenul lui Kim Seung-Hwan, în luna septembrie, va depune documentele pentru a fi recunoscuti în mod legal ca un cuplu căsătorit.

Coreea inca nu a recunoscut uniunea între persoanele de același sex dar mulți se așteaptă ca încercarea lui Kim sa aiba succes.

Cuplul intenționează să aibă o conferință de presă în fața Seodaemun District Office mâine și apoi să prezinte documentele necesare pentru înregistrarea căsătoriei.

Cei apropiati spun ca cuplul va măsuri legale în cazul în care biroul va refuza documentele lor. Biroul districtual spune că va consulta un tribunal local.

Birourile districtuale sunt mandatate prin lege să se ocupe cu înregistrărea căsătoriei dar Seodaemun District Office va aștepta decizia instanței înainte de a lua măsuri.

Conform informatiilor, un cuplu format din persoane de acelasi sex a solicitat inregistrarea casatoriei in Coreea înca din anul 2004. Cu toate acestea, cererea lor a fost refuzată.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...

EXO-M sunt in topuri in China

  
Grupul de baieti EXO se bucură de zilele sale de glorie, în special în China.

Grupul K-pop format din 12 membri a primit premiul pentru Cel mai bun grup și sub-grupul lor, EXO-M, a luat acasa premiul pentru Cel mai popular grup la a 6-a Editie a Premiilor Top Chinese Music Billboard Newcomers, care a avut loc vineri, la Universitatea Renmin din Beijing, China.

Premiile Top Chinese Music Billboard Newcomers sunt considerate o ceremonie de prestigiu. Criticii muzicali și voturile fanilor determina premiile care sunt înmânate pe 21 de categorii.

Acesta este al doilea an la rând cand EXO-M a primit premiul pentru Cele mai popular grup în China.

EXO-M este format din șase membri EXO - target pe piața chineză.
Kris, Luhan, Tao si Lay din trupa EXO-M au acceptat premiul de la Beijing.

"Multumim fanilor noștri ca exista astăzi EXO" Au recunoscut ei în discursul lor de multumire. "Ne dorim un an 2014 fericit împreună și vom continua sa arătam tuturor o formatie EXO nouă și îmbunătățită".

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...

Kind Words: Kim Ji-soo VS Han Hye-jin

 
Kim Ji-soo si Han Hye-jin filmate la duș.

In al treilea episod din drama SBS, "Kind Words" - "Cuvinte frumoase", Song Mi-kyeong (Kim Ji-soo) sufera la gandul ca soțul ei, Yoo Jae-hak (Ji Jin-hee) si prietena lui, Na Eun-jin (Han Hye-jin), ar fi la duș împreună. Ei s-au separat, dar Song Mi-kyeong a fost suspectatat in afacerile sale.

În acelasi timp, scena de duș a fost cea care a atras atenția catre drama. Kim Ji-soo si-a aratat trupul subțire și eleganța în timp ce Han Hye-jin a părut indrazneata.

Scena sub duș adăugata a revigorat drama.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

"The Prime Minister and I" a avut la start 5.9% audienta

 
"The Prime Minister and I" a venit direct pe locul al treilea, cu 5,9%.

Potrivit Nielson Korea, noua drama KBS 2TV, "The Prime Minister and I" a avut un rating de 5,9%.

Acest fapt este cu 1,8% mai mare decât ultimul episod din drama "Choice of the Future" , care s-a încheiat pe locul 3. Cu toate acestea, a fost mai mică decât primul episod din ""Marry Him If You Dare" care a inregistrat 9,7%.

Primul episod din "The Prime Minister and I" , i-a arătat pe prim-ministrul Kwon Yool (Lee Beom-soo) și pe reporterita Nam Da-jeong (Yoona) implicati intr-un scandal.

În acelasi timp, drama MBC, "Empress Qi" a stabilit un nou record, cu 20,2% vizualizari și drama SBS, "Kind Words" a avut un rating de 6,8%.

Sursa:
www.fnnews.com/newsvi...

"The Prime Minister and I" (2013)

 
"The Prime Minister and I" (2013)

Regia: Lee So-yeon-I
Scenariul: Kim Eun-hee, Yoon Eun-kyeong
Canal de difuzare: KBS
Distributia: Lee Beom-soo, Yoona, Yoon Si-yoon, Chae Jeong-an, Ryoo Jin, Choi Soo-han,...

Cunoscut ca si: "The Prime Minister is Dating" (총리는 연애중, chong-li-wa yeon-ae-joong)

Difuzat in zielele de luni si marti icepand cu ora 22:00.

Intriga:
A drama despre o familie care primeste o mama in loc de cadou de Craciun.

Data difuzarii in Coreea: 9 decembrie 2013.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Empress Qi: Joo Jin-mo revine si reincepe triunghiul amoros

Joo Jin-mo s-a reîntors la viață.

In episodul al 13-lea al dramei MBC, "Empress Qi", Ta Hwan (Ji Chang-wook) a auzit că Wang Yoo (Joo Jin-mo) a revenit la viață.

Ta Hwan auzise de la oamenii lui că regeleKoryeo Wang Yoo si oamenii lui, Tal Tal (Jin I-han) si Baek Ahn (Kim Yeong-ho), au murit . Servitorul lui Ta Hwan lui, Sin Ha (Jo Jae-yoon), i-a spus lui Gi Seung-nyang (Ha Ji-won), aceasta veste.

Ea a fost devastata la auzul ca acesta a murit. Fusese in slujba lui doar pentru el, dar a ajuns la pat din motive de boală . Ta Hwan a auzit despre ea și s-a dus să o vadă.

Ta Hwan a auzit o veste mai șocante de la Jang Soon-yong (Kim Myeong-gook). Oamenii au crezut că a el murit, dar s-a întors la viață. Ta Hwan părea confuz și repeta expresia: "Ei sunt vii". Gi Seung-nyang a strigat numele lui Wang Yoo pe patul lui de bolnav.

Wang Yoo si Gi Seung-nyang nu si-au dat drumul sentimentelor lor unul pentru celalalt  chiar in vremuri grele și Ta Hwan este dispus să facă orice pentru ea.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

The Prime Minister and I - Capturi din Episodul 1


"The Prime Minister and I" este regizat Lee So-yeon-I, scris de Kim Eun-hee si Yoon Eun-kyeong si in roluri principale joaca Lee Beom-soo, Yoona, Yoon Si-yoon si Chae Jeong-an.

Sursa:
http://www.hancinema.net/hancinema-s-drama-review-the-prime-minister-and-i-episode-1-63656.html

Twenty Years Old: Gi-kwang si Lee Da-in

 
Gi-kwang si Lee Da-in au devenit un cuplu pentru a 4-a parte a dramei  "Twenty Years Old".

In drama "Twenty Years Old" se vorbeste despre relația secretă dintre Gi-kwang din Beast și Hye-rim (Lee Da-in).

Imaginile lor sunt drăguțe, el se apropie de capul ei și ea face o fata draguta spre aparatul de fotografiat.

Se pare ca, cei doi au lucrat foarte bine împreună și era greu de crezut că a fost prima dată când au lucrat împreună.

Internautii au comentat: "El este atât de tânăr", "Abia aștept sa-i vad", "El este foarte drăguț", și mai mult.

Între timp, "Twenty Years Old", poate fi vazut pe canalul 19, Kakao Page .

Sursa:
news.jtbc.co.kr/html/...

Frizura unica a lui Park Ki-woong

 
S-au inceput filmarile pentru filmul 3D, "I Saw You".

Agentia lui Park Ki-woong, Wave Entertainment, a dat publicitatii poze cu actorul pe platourile de filmare.

Park Ki-woong s-a transformat in personajul Yeo-wool din film si are o costumatie toata neagra si cu părul lins pe spate.

Filmul "I Saw You" in care joaca Park Ki-woong este regizat de Han Ji-seung, Ryoo Seung-wan si Kim Tae-yong.

Park Ki-woong devine un zombie cunoscut pentru niciun motiv. Nam Gyoo-ri joacă rolul femeiii care se indragosteste de acest barbat devenit zombie.

Sursa:
news.nate.com/view/20...

luni, 9 decembrie 2013

Filme: "Plan Man" (2013)

"Plan Man" (2013)

Regia: Seong Si-heup
Distributia: Jeong Jae-yeong, Han Ji-min, Jang Gwang, Kim Ji-young, Cha Ye-ryeon, Yoo Seung-mok,...

Inceperea filmarilor: 2013/07/24

Finalul filmarilor: 2013/10/26

Intriga:
"Plan Man" vorbeste despre un barbat care trăiește dupa un plan bine-stabilit, până când am întâlnește o femeie care nu facea parte din plan.

Data lansarii pe piata din Coreea: 9 ianuarie 2014/01.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Fotografia zilei


 

Un model îmbrăcat ca o doamnă de la curte servind kimchi la un eveniment carew a avut loc joi la Palatul Gyeongbok în Seul, înainte de decizia UNESCO de a include tradițiile de preparare a kimchi-ului coreean pe lista patrimoniului cultural.
 
Concert de Craciun care a vut loc joi la Universitatea din Seul. /Stiri 1

Sursa:
english.chosun.com/sv...

Filme: Marriage Blue (2013)

 
Marriage Blue (2013)

Regia Hong Ji-young

Distributia: Kim Kang-woo, Kim Hyo-jin, Lee Yeon-hee, Taecyeon, Ma Dong-seok, Guzal Tursunova,...

Cunoscut ca si: "The Night Before the Wedding"

Intriga:
Patru cupluri diferite dezvăluie patru povesti diferite, toate cu privire la căsătorie.

Data lansarii in Coreea: 21 noiembrie 2013.


Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Seriale: Emergency Boy and Girl (2014)

 
"Emergency Boy and Girl" (2014)

Regia: Kim Cheol-gyoo
Scenariul: Choi Yoon-jung
Canal de difuzare: tvN
Distributia: Choi Jin-hyeok, Song Ji-hyo,...

Difuzare: vinerea si sambata de la ora 20:40.

Intriga:
O drama medicala romantica despre Jeong Oh-wol si Oh Jeong-won si incercarile lor de a ramane impreuna.

Data de difuzare în Coreea: ianuarie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Filme: "The Secret Studio" (2013)

"The Secret Studio" (2013)

Regia: Jin Dal-rae

Distributia: Joo Hye-ri,...

Intriga:
Alo, iubirea mea de demult ...

Slujitorul Je-ho și fata Mae-Hyang sunt dintr-o familie respectabilă ...

Într-o zi în trecut, atunci când ploua, cei doi s-au iubi în secret, deoarece din jurul lor nu erau de acord cu dragostea lor.

Au avut o iubire secreta, dar era mai fericiti decât oricine altcineva. Cu toate acestea, din cauza obstacolelor dinn calea lor s-au despărțit și nu vă faceți griji, s-ar putea sa nu se fi uitat reciproc.

Anii trec și se întâlnesc în calitate de client și gisaeng. Ei se recunosc reciproc imediat, dar se simt atrasi unul de celalalt într-un alt fel ...

Data lansării pe piața din Coreea: 11 decembrie 2013.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Documentare: "A Mother's Dream" (2013)


A Mother's Dream (2013)

Regia: Shin Su-won

Canal de difuzare: MBC

Distributia: Ko So-young,...

Intriga:
Un documentar despre o mama singura care incearca sa fie cea mai buna.

Data de difuzare in Coreea: 5 decembrie 2013 de la ora 18,20.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Drame: "Twenty Years Old"

"Twenty Years Old" (2014)

Canal de difuzare: tvN

Distributia: Gi-kwang, Lee Da-in,...

Intriga:
A patra parte a dramei UHD difuzata pe canalul tvN despre o fată colegiu douăzeci de ani, prietenul ei și vedeta Gi-Gwang de la Beast.

Data de difuzare în Coreea: 1 ianuarie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Aprinderea bradului de Craciun in Seul

 
Pe 30 noiembrie s-a aprins un brad uriaș de Crăciun de 18 m în piața din fața Primăriei din Seul. (Foto: Jeon Han)

Pomul gigant de Craciun va continua să lumineze în diverse culori și forme până pe 4 ianuarie anul viitor.

 
Ministrul Culturii, Sportului și Turismului, Yoo Jinryong ( al treilea din dreapta ) , Primarul General al Seulului Park Won-soon ( al doilea din dreapta ) și alți reprezentanți a ceremonia de aprindere a bradului de Craciun la Seoul City Hall pe 30 noiembrie. (Foto: Jeon Han)


În timpul ceremoniei de aprindere a bradului de Craciun, pe 30 noiembrie , cand un cor de copii a cântat un colind de Crăciun. (Foto: Jeon Han)

Sursa:
www.korea.net/NewsFoc...
Korea.net Staff Writers
hanjeon@korea.kr 

Kim Yu-na in timpul programului scurt de vineri de la Golden Spin din Zagreb

 

Patinatoarea olimpica Kim Yu-na in timpul programului scurt de vineri de la Golden Spin din Zagreb, Croatia.  

Kim a câștigat 73.37 puncte, cel mai bun scor la programul scurt din acest sezon. / AP-Newsis


Sursa:
english.chosun.com/sv...

Seriale: "Drama Special - Jin Jin" (2013)


"Drama Special - Jin Jin" (2013)

Regia: Cha Yeong-hoon
Scenariul: Kim Jee-woo
Canal de difuzare: KBS
Distributia: Yoon Jin-seo, Shin So-yul, Kim Da-hyeon, Lee Si-eon, Kim Min-sang-I,...

Premiera in Coreea: 08.12.2013

Numar de episoade: 1 episod difuzat duminica de la ora 23:55.

Face parte din seria de drame: "Drama Special"

Intriga:
O dramă despre patru prieteni de la acelasi liceu si intamplari din vremurile trecute și prezente după ce Yoo-jin moare.

Sursa:
www.hancinema.net/all...

Kim Yu-na si-a lansat programul olimpic in Croatia

 
Kim Yu-na, campioana olimpica la patinaj artistic,  a apărut la sesiunile oficiale de miercuri și joi în Croația la pregătirea pentru  Golden Spin din Zagreb.

Evenimentul a durat de vineri până duminică.

Kim a terminat finisarile la noul ei program pentru sezonul olimpic, avand la programul scurt melodia din "Send in the Clowns" și la cel liber melodia "Adios Nonino".

Deși a avut inițial dificultăți de adaptare din cauza dimensiunii ușor mai mici ale arenei Dom Sportova, ea a executat salturi curate in timpul sesiunilor de instruire aratand astfel ca s-a recuperat dupa ultima ei accidentare. Kim a sărit International Skating Union Grand Prix in acest sezon din cauza unei leziuni minore la piciorul drept. Ea a fost intr-un tratament de reabilitare de atunci.

Programul scurt pentru femei are loc vineri și programul liber în următoarea zi.

În acelasi timp, Mao Asada din Japonia este pe primul loc cu 72.36 puncte în Grand Prix Final in Fukuoka, Japonia, după programul scurt. Adelina Sotnikova din Rusia este pe locul al doilea, cu 68.38 puncte .

Sursa:
english.chosun.com/si...

Oare cum arata Jang Geun-seok acum 10 ani?

Au fost date publicitatii poze cu actorii Jang Geun-seok si Lee Jang-woo.

Jang Geun-seok a postat o imagine pe pagina personala de Twitter sub care a comentat: "Cand eram tineri".

Imaginea este dintr-o scena dintr-un sitcom MBC numit, "Non Stop". Ei sunt mai rotunzi la fata si aratau bine încă de atunci.

Internautii au comentat: "S-au cunoscut acum 10 ani!", "Ei arata la fel", "Sunt încă drăguți", "M-am uitat la ei acum acum 10 ani", și mai mult.

În prezent Jang Geun-seok joaca in drama KBS 2TV, "Pretty Boy".

Sursa:
www.newdaily.co.kr/ne...

Eom Tae-woong are un stil diferit

 
Actorul Eom Tae-woong joaca rolul unui regizor de film.

Fotografiile au fost realizate pentru noua drama JTBC, "Can We Love? unde Eom Tae-woong joaca rolul lui Oh Kyeong-soo (Eom Tae-woong), un regizor de film. El arată confortabil cu un aparat de fotografiat în mâini.

Aceste imagini au fost realizate pe o plajă din Incheon, loc ales de Eom Tae-woong ca platoul de filmare.

"Can We Love?" este o comedie romantica despre femeile de 30 de ani care inceparca sa se impareta intre dragoste și munca lor. 

Această dramă va fi difuzat începand cu luna ianuarie a anului viitor, după "My Neighbor's Wife".

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n...

Filme care au avut premiera in Coreea in data de 5 decembrie 2013


"Fancy Walk" (2013)

Regia: Ko Kyeong-ah

Distributia: Kim Seon-young, Byeon Joon-seok, Oh Cho-hee, Min Ji-hyeok, Kim Da-bin,...

Cunoscut ca si: "Love Lesson"

Intriga:
Filmul este o lecție de dragoste între o femeie și un băiat.

Un popular compozitor coreean, Hee-soo (Kim Seon-yeong), se indragosteste de un  băiat în vârstă de nouăsprezece ani. Ea începe sa se intalneasca cu baiatul sub scuza că îl învață muzică.

Ei incep sa aiba sentimente unul pentru celălalt, dar lucrurile incep sa se complice când profesorul Joon-ho, care a învățat-o despre viata si muzica, revine in viata ei...

"Veil" (2012)

Regia: Jeong Chang-hyeon

Scenariul: Kim Kyeong-mi-I, Song Min-soo, Yoo Sang-jae, Kim Joo-hoo, Kim Ma-ri, Jeong Chan-seong,...

Intriga:
Yeong-sik este contabil. Dupa doi ani de căsătorie cu soția lui simte că ceva nu mai este ca înainte. O vede pe soția intalnindu-se cu un alt bărbat, așa că pune pe cineva sa o urmareasca...

Sursa:
www.hancinema.net/all...

Yoona in "The Prime Minister and I"

 

In varsta de 42 de ani, Kwon Yul (Lee Beom-soo), este cel mai tânăr prim-ministru din Coreea de Sud. El are reputația de a fi un om cinstit si cu mare integritate, el este, de asemenea, văduv si-si creste cei trei copii singur. 
 
Dar ceea ce publicul nu știe este că, în ciuda imaginii sale perfecte, Yul este de fapt un tată care luptă care sa pastreze competențele parentale. Nam Da-Jung (Im Yoona) este jurnalist care scrie pentru un tabloid cu reputatie proasta pentru a-si sprijini tatăl bolnav, dar atunci când ajunge la prim-ministrul Kwon pentru un articol, ea sfârșește prin a reusi mult mai mult decât se aștepta și cei doi ajung într-un contract de căsătorie.

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://en.wikipedia.org/wiki/Prime_Minister_and_I