sâmbătă, 21 decembrie 2013

JIN (진) - Gone (너만 없다)


Numai dragostea ...

Desi ea nu vede,
Iar el este bolnav de inima,
Nimeni nu-i poate opri

Sa iubeasca la fel.

Sursa: 
http://www.youtube.com/watch?v=5719yT-LgmA
https://www.facebook.com/pages/Filme-Seriale-si-Muzica-Coreeana/196134417124389

Seriale: You Came From The Stars (2013)

a class='liennormal' href='You Came From The Stars' oferă ceva foarte interesant, cu potențial. A început sa fie difuzat pe 18 decembrie.

Premiza:
Do Min-joon (Kim Soo-hyeon) este un extraterestru. Nu, nu un imigrant. Un străin din spațiul real care a aterizat in Joseon acum 400 de ani. După ce a trăit pe Pământ timp de 400 de ani în prezent si-a dezvoltat o vedere cinica despre oameni. Cheon Song-i (Jeon Ji-hyeon) este o actriță cunoscuta care va avea o poveste de dragoste cu Min-joon.

Suflet batran într-un corp tânăr.

a class='liennormal' href=a class='liennormal' href=

a class='liennormal' href=a class='liennormal' href=

SBS
Teaserele și materiale promoționale de până acum in mare parte ne conduc spre o fantezie draguta. În timp ce stilul de prezentare si povestirea au un aer de seriozitate în jurul lor, ei nu sunt în căutarea cu săpun sau melodramatic, que ar putea înseamnă că suntem într-o puternică poveste ciudat. Dacă Ei fac cele mai multe din distributia si premisa fără cădere mingea pe modul în care utilizează elementul de fantezie, aceasta ar putea ajunge o serie de fantezie poveste de dragoste foarte distractiv.


Sursa:
http://www.hancinema.net/hancinema-s-drama-preview-you-came-from-the-stars-63843.html

Scenele de dragoste din "Beauty Wars" sunt ca in filmele pentru adulti

"Beauty Wars" va incalzi cinematografele.

Regizorul Lim Jin-seung, a vorbit in filmul "Beauty Wars" despre cele mai barfite femei sexi, daca se poata spune.

Scenele inca netaiate au adaugat un plus de excitare pentru cei ce vor sa vada mai repede filmul.

In film apare un bărbat și o femeie, fără nimic pe ei, care se bucură de dragoste, doar ca expresia barbatului ar putea sugera ca scena de dragoste este reală.

Internautii care nu au văzut filmul încă netăiat au spuns: "Am de gând să ma dus sa vad filmul", "Unde il pot vedea?", "Wow ..." și mai mult.

Sursa:
isplus.live.joins.com...

joi, 19 decembrie 2013

Moon Hee-kyeong in "Lady"

  
Actrita Moon Hee-kyeong va juca în drama  JTBC, "Lady" in rolul Park Kyeong-jae.

"Lady" vorbeste despre două femei care au trait vieti complet diferite. In distributie ii mai putem vedea pe Jang Mi-hee, Seon-woo Eun-sook, Yoo Hye-ri, Nah Yeong-hee, Park Jeong-ah, Seo Ji-hye, Hyeon Woo-seong, Jeong  Seong-woon, Lee Si-eon si Ryoo Tae-joon..

Moon Hee-kyeong este Kyeong-ja care si-a pierdut primul soț și locuiește cu fratele ei sprijinindu-l în același timp pe Han Jeong-min (Hyeon Woo-seong). 

Moon Hee-kyeong a jucat în musicaluri și in rol de mamă în diferite drame.

"Lady" va fi difuzata incepand cu 13 ianuarie, de la ora 12:15.

Sursa:
sports.hankooki.com/l...

marți, 17 decembrie 2013

Inapoi in Gangnam pentru Lee Min-ho

 
Actorul Lee Min-ho,vedeta dramei SBS, "The Heirs" este la cotitură, concentrandu-se spre un film care va fi lansat anul viitor. Agentia sa a declarat ieri că Lee a confirmat rolul pentru "Gangnam Blues".

Regizorul Yoo Ha, care si-a castigat cea mai mare popularitate prin filmul său anterior, "Once Upon A Time In Highschool" (2004), a scris scenariul pentru acest film de acțiune.

Filmul va spune povești despre cum politicienii și gangsterii au lucrat împreună în anul 1970, când Gangnam District, o regiune care acum este cunoscuta pentru cei mai multi oameni bogati, a început să se dezvolte. Deși doar câteva detalii sunt cunoscute, Lee se va confrunta cu un destin tragic.

Filmul este programat să înceapă filmările in luna martie astfel încât să poată fi programat spre vizionare în a doua jumătate a anului.

Sursa: 
koreajoongangdaily.jo...

Jeon Ji-hyeon este nerabdatoare sa revina la TV

 
Dupa mult timp lider si filme hit-uri precum "My Sassy Girl" si "The Thieves", actrita Jeon Ji-hyeon a anuntat recent întoarcerea ei iminentă pe micului ecran cu primul ei rol TV dupa 14 ani - fiind mai nerabdatoare decât la orice film făcut-o vreodată.

Într-o conferință de presă de ieri pentru a promova drama SBS, "You Came From The Stars" Jeon a admis ca este îngrijorata.

"Am fost la fel de nervoasa si la primul meu film" își amintește ea. "Dar eu sunt mai nervoasa decât am fost în filme."

În drama, Jeon este o celebritate renumita pe nume Cheon Song-e. Partenerul ei, actorul Kim Soo-hyeon, vedeta din drama MBC, "The Sun and the Moon", joaca rolul unui extraterestru care coborat pe Pământ acum 400 de sute de ani.

Drama are actiunea in Cheon și vorbeste de intalnirea unui extraterestru cu o pamanteanca și dragostea care se infiripa intre ei.

Drama are 20 de episoade si va rula incepand cu azi, 17 decembrie.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...

Fotografia zilei - In spiritul Craciunului

Majorete în timpul unui joc de baschet dintre Mobis Phoebus si KT Sonicboom in Ulsan. / Stiri 1

O femeie se uită la turturi într-un parc din Seul. / Stiri 1

 Un cuplu pozandu-se intre decoratiunile de Craciun la un mall în Seul. / Newsis

Sursa:
english.chosun.com/sv...

Poster pentru documentarul coreean 'My Place'

Film documentar: "My Place" (2013)

Regia: Park Moon-chil
Distributia: Park Moon-chil,...

Intriga:
O micuta sora are grija de un copil de una singură. Mama ei o apara in timp ce tatăl ei o batea. Cand sora mai mică și mama ei s-au întors în Canada, istoria familiei isi dezvaluie trecutul.

Un film care se concentrează pe lupta pentru o Coree moderna și obiceiurile sale tradițional patriarhale.

Este urmatorul film coreean care va fi in competitie la a 14-a Editie JeonJu International Film Festival.

Data lansarii pe piata din Coreea: ianuarie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Empress Qi: Kim Jeong-hyeon vrea sa o sarute pe Ha Ji-won

 
In episodul al cincisprezecelea al dramei MBC, "Empress Qi", Dang Gi-se (Kim Jeong-hyeon) s-a străduit sa o uite pe Gi Seung-nyang (Ha Ji-won).

A crezut că dupa ce i-a ucis mama si ea l-a privit, el nu va mai avea sentimente pentru ea.

S-a uitat în jur și a urmat-o în biblioteca si când a acrezut ca e in siguranta, a încercat să o sărute. Ea si-a intors capul și l-a respins.

El i-a spus: "Proasto. La curte sunt multe femei care au murit de mâinile mele. Cum știi dacă ti-am ucis mama sau nu? Nu te lăsa păcălita ca nu te pot ucide. Eu doar nu te-am ucis încă.", și a plecat.

Aflata singura în bibliotecă, Gi Seung-nyang a spus: "Și eu te voi ucide."

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

Won Bin si Lee Na-young au aparut impreuna la o nunta

 
Cuplul de actori Won Bin si Lee Na-young au mers la o nuntă.

Cei doi au participat la o nuntă în Seul și au atras atenția. Aceasta este prima dată când au apărut împreună în public dupa ce si-au recunoscut relatia in luna iulie. A fost surprinzător faptul că au aparut o nuntă.

Ei au participat la nunta unui colaborator cu care au lucrat o lungă perioadă de timp. Toată lumea de la nunta a fost surprinsa să-i vadă acolo deoarece, desi si-au recunoscut relația în iulie, pana acum au fost foarte discreti.

Won Bin nu a avut nimic solid dupa filmul "The Man From Nowhere" din 2010. Lee Na-young nu a făcut nimic important dupa filmul din 2012, "Howling".

Sursa:
star.moneytoday.co.kr...

Noi imagini cu Han Ji-min in filmul "Plan Man"

 
"Plan Man" (2013)

Regia: Seong Si-heup
Distributia: Jeong Jae-yeong, Han Ji-min, Jang Gwang, Kim Ji-young, Cha Ye-ryeon, Yoo Seung-mok,...

Intriga:
"Plan Man" vorbeste despre un barbat care trăiește dupa un plan bine-stabilit, până când întâlnește o femeie care nu facea parte din el.

Data lansării pe piața din Coreea: 9 ianuarie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Lee Da-hae a dat in judecata un critic on-line

 
Actrita Lee Da-hae a dat in judecata un critic on-line pentru defăimarea numelui ei și pentru folosirea numelui ei fără permisiune.

Potrivit diferitelor surse, Lee Da-hae a dat in judecata această persoană pe data de 13 decembrie și va rămâne in asteptate până când cazul se va rezolva.

Ea a fost șocata psihologic cand a aflat ca numele ei era pe o listă numită, "Top Stars who give sexual favors' - "Vedete de top care ofera favoruri sexuale". Datorita acestui fapt, ea a avut de suferit din partea media și i s-au facut comentarii critice on-line.

Agenție ei susține ca o declarație oficială va fi lansata în curând.

Sursa:
star.mk.co.kr/new/vie...

Jeon Ji-hyeon are inele pe fiecare deget de la maini

Pe 16 decembrie a avut loc o conferinta de presa la Seul, pentru drama SBS, "You Came From The Stars".

Jeon Ji-hyeon a apărut într-o rochie de dantelă eleganta care părea destul de lunga cand ea era în picioare, dar era riscanta când stătea jos - asa ca a cerut o paturica pentru a-si acoperi picioarele, cand a trebuit sa stea jos.

In drama "You Came From The Stars" este vorba despre un om străin de acum 400 de ani și vedeta Hallyu Song Cheon-ee care se indragosteste de el si va difuzata prima dată pe 18 decembrie.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

The Prime Minister and I: Lee Beom-soo accepta sa se casatoreasca cu Yoona

 
Lee Beom-soo si Yoona s-au decis să se căsătorească.

In al treilea episod al dramei KBS 2TV, "The Prime Minister and I", Kwon Yool (Lee Beom-soo) afla ca tatal lui Da-jeong (Yoona), Nam Yoo-sik (Lee Han-wi), este bolnav în fază terminală si mai are șase luni de trait.

Atunci a realizat de ce l-a implorat să se căsătorească cu ea timp de 6 luni. Apoi a aflat ca Kwon Man-se (Lee Do-hyeon) are o simpatie pentru Da-Jeong, scriind în jurnalul său: "Mi-aș dori ca Da-Jeong sa fi fost mama mea".

Luand in considerare diversele fapte, Yool Kwon a decis să se căsătorească cu ea mai ales de dragul copilului lui. Apoi coincidență, Da-Jeong a mers la interviu cu cantareata Ruri pentru a face munca de caritate și a fugit de Park Joon-ki (Ryoo Jin) și de soția lui, Na Yoon-hee (Yoon Hae-yeong), care l-a făcut de rușine.

Atunci Kwon Yool apărut în fața ei și i-a spus, "De ce este cineva ca tine, o  mireasa de prim-ministru lupta cu acești oameni?"

Apoi a rugat-o să se căsătorească cu el și ea a ramas surprinsa.

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read...

Lee Min-ho, Kim Woo-bin si Park Sin-hye, ce urmeaza?

 
Lee Min-ho, Kim Woo-bin si Park Sin-hye care abia au finalizat populara drama "The Heirs" au de gând sa fie ocupati pana la sfârșitul anului.

Toti trei dintre ei s-au decis pentru filme. 

Kim Woo-bin va juca în filmul "Technicians" și va fi MC pentru diverse spectacole de varietati. In prezent el este MC pentru Mnet "M Countdown", un spectacol de muzică și va găzdui 2013 SBS Acting Awards impreuna cu Lee Bo-yeong.

El va începe 2014 cu diverse reclame. A primit oferte de la diferite branduri de îmbrăcăminte, electronice și produse alimentare. Dupa jocul excelent din filmul "Friends 2", i s-au facut nenumărate propuneri pentru a juca într-un alt film. Cel mai mare atu al sau este ca arata bine si ca are o fire maleabila.

Dupa ce "The Heirs" va fi lansat si in alte tari, el va primi si mai multe oferte pentru drame.

Park Sin-hye este ocupata începând cu această săptămână. Pe data de 18 decembrie se va indrepta spre Beijing pentru a participa la "TV Drama Awards" in China și va gazdui un spectacol-cina cu peste 100 de fani japonezi în Tokyo.

De asemenea, ea va sta în China timp de o lună sau cam asa ceva, pentru evenimente de promovare a dramelor SBS, "You're Beautiful" si "The Heirs". 

De asemenea, va juca în noul film "The Consultant".

Lee Min-ho va lua o pauză pentru a pregati următorul său proiect, "Gangnam Blues", în care va conduce pentru prima dată.

Acest film are multe asteptari, printre care faimosul regizor Yoo Ha, si este povestea celui mai frumos tip care se transforma într-un macho. (mie-mi suna a Pretty Boy) 

Sursa:
news.sportsseoul.com/...

Ryoo Hyeon-kyeong va juca in "The Messenger"

Actrița Ryoo Hyeon-kyeong va juca în filmul "The Messenger".

Acest film este bazat pe o poveste adevarata despre fabricarea, pe baza unei lucrari de cercetare, de celule stem și un producător de emisiuni de televiziune care se luptă sa gaseasca adevărul. Acest film este regizat de regizoarea Lim Soon-rye care a făcut filme precum "Waikiki Brothers", "Forever the Moment", "Run to the South" și mai mult. Distributia ii include pe Park Hae-il, Lee Kyeong-yeong și mai multi.

Ryoo Hyeon-kyeong a acceptat rolul unei mame pe nume Kim Mi - Hyeon care ar face orice pentru fiica ei. Ea ajută pe producatorul Park Hae-il, Han Sang-soo dezvăluind adevărul. Ryoo Hyeon-kyeong s-a remarcat in  "Born to Sing" "Miss Cherry's Love Puzzle" și mai mult . De asemenea ea a produs Trailere pentru al 11-lea Asiana International Short Film Festival și s-a prezentat ea însăși cu o perspectivă diferită.

Agenția lui Ryoo Hyeon-kyeong a susținut că ea s-a gandit foarte mult înainte de a lua decizia de a juca in acest film . Ea a fost contactata de către regizor, care este cunoscut pentru munca sa și distributia actorilor cu buna reputatie.

Sursa:
www.sportsworldi.com/

luni, 16 decembrie 2013

Kim Soo-hyeon si Angela Baby sunt imaginea Samsonite

 
Kim Soo-hyeon si Angela Baby au putut fi observati in timpul unei sedinte foto.

Brandul Samsonite i-a ales pe Kim Soo-hyeon si Angela Baby ca modelele pentru Colectia SS Season

Noi modele, Kim Soo-hyeon si Angela Baby, au mers în jurul Insulei Jeju și in Seul pentru aceasta sedinta foto. Colecția de fotografii va fi vizionata nu numai în Coreea ci si in China și in alte tari.

Pe vremea aceasta rece Kim Soo-hyeon si Angela Baby au trebuit să joace rolul de iubiti.

In prezent Kim Soo-hyeon este ocupat cu noua lui dramă, "You Came From The Stars", dar am fost mai luminos decât oricând privind monitorizarea seriei și Angela s-a automonitorizat pastrandu-si gândurile pentru a îmbunătăți atmosfera.

Ea e prima dată în Jeju si a fost uimita de peisaj și s-a imprietenit rapid cu Kim Soo-hyeon.

Kim Soo-hyeon si Angela Baby vor fi noua imagine a Samsonite Red peste tot în Asia. Reclama poate fi văzuta la televizor, începand cu luna februarie.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

Give Love Away: Hong Soo-hyeon si Seo Ji-seok

  
Hong Soo-hyeon si Seo Ji-seok din "Give Love Away" au mers la o intalnire.

Eun Ha-rim (Seo Ji-seok) a condus-o pe Song Mi-joo (Hong Soo-hyeon) acasă într-o noapte, după o frumoasa intalnire.

Au judecat alimentele lde a restaurantul lor în timpul intalnirii. Song Mi-joo i-a spus lui Eun Ha-rim să meargă in acasă atunci când au ajuns la casa ei, dar ea nu am vrut.

Ea a stat  câteva minute, dar el i-a spus să intre.

Ei tot au repetat "stau" și "du-te" și si-au exprimat bucuria e a fi unul cu celălalt. Apoi el a sărutat-o si i-a spus: "M-ai facut azi sa rad." Ea îl sărută, de asemenea, pe frunte.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...

The Prime Minister and I: Yoona cu ambele maini in sus

  
Yoona a fost vazuta cu ambele maini in sus.

Yoona si Lee Beom-soo au fost observati filmand pentru drama KBS 2TV, "The Prime Minister and I".

Ambele maini ale ei erau ridicat în aer și Lee Beom-soo statea lungit în pat, cu o carte în mână și se uita cu severitate la Yoona .

Ei nu arata ca un cuplu căsătorit, ci ca un elev și profesorul sau. Deși ea se uită la el cu ochi iubitori la el, el a continuat să sa uite sever la ea.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

Park Si-hoo va reveni anul viitor cu un proiect chinezesc

 
Diferite persoane din anturajul sau au zis ca Park Si-hoo si-a revizuit proiectele destinate anului viitor. Se pare că s-a hotarat asupa unui proiect chinezesc. Va fi mult-asteptata lui revenire dupa "Cheongdam-dong Alice".

Park Si-hoo intenționează să joaca mai intai în străinătate și apoi va reveni în Coreea.

Park Si-hoo a debutat in anul 2005 cu drama "Sassy Girl, Chun-hyang" și si-a făcut un nume ca vedeta Hallyu cu "Prosecutor Princess". Apoi a jucat în drame populare precum "The Princess' Man" si "Cheongdam-dong Alice", dupa care a fost acuzat de viol.

Trei luni mai târziu, așa-numita victimă a anulat acuzatiile împotriva lui și de atunci a asteptat momentul de revenire.

Sursa:
isplus.live.joins.com...

Can We Love?: Eom Tae-woong pe covorul rosu in calitate de regizor

 
Eom Tae-woong va juca in noua drama  JTBC, "Can We Love?" in rolul unui faimos regizor.

Personajul său, Oh Kyeong-soo, este un celebru regizor de film, care a câștigat diverse premii peste tot în lume. De asemenea, talentele sale deosebite îl vor pune în centrul atenției.

Eom Tae-woong apare in iamgini în costum său negru și cu un aer îndrăznet, mergand pe jos în fața tuturor pe covorul rosu.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

The Heirs: Kim Woo-bin este curtat de industria modei


Personajul interpretat de Kim Woo-bin este încă fierbinte, deși drama s-a terminat. El a obtinut atentie de la toată industria de publicitate, precum și cea de moda cu fiecare tinuta pe care a purtat-o în drama "The Heirs".

Jacheta Kai-aakmanne s-a epuizat si a fost data din nou comanda pentru acest midel și sacoul negru cu blană a fost vândut la fel de bine. Diferitele pulovere tricotate pe care le-a purtat în drama au fost vândute și multe firme le-au comandat din nou.

Acest efect a continuat si dupa ce a fost difuzat si ultimul episod el dramei si se pare ca acest lucru va continua pentru inca o vreme.

Sursa:
www.sportsworldi.com/...

Park Cheol-min a parat-o pe Son Ye-jin


Park Cheol-min a spus despre Son Ye-jin ca a facut glume sexuale la filmari.

A avut loc o conferință de presă pentru filmul "Pirates" la emisiunea SBS TV, "Good Morning".

Park Cheol-min a spus: "Eram într-un adapost pentru a ma feri de frig când i-am auzit pe Son Ye-jin si Kim Nam-gil facandu-si glume sexuale. M-am gândit apoi: "Ar trebui să continui cu acest film?".

La aceeasi emisiune, Son Ye-jin a declarat: "Odata, am fost cu toții în apă pe această vreme de iarnă și a fost atât de rece, ca aproape am inghetat."

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

O fotografie cu familia actritei Ha Ji-won

  
A fost data publicitatii o fotografie cu familia actritei Ha Ji-won.

Ha Ji-won a acordat un interviu in revista despre stilul de viață, "The Celebrity".

Ha Ji-won, părinții ei, surorile și fratele ei  Jeon Tae-soo, care este în prezent joaca in drama MBC, de zi cu zi, "The Daughter of the Emperor", au facut aceasta fotografie de familie la casa părinților lor.

Ha Ji-won care nu prea a dormit noaptea trecută din cauza filmarilor pana noaptea târziu, a fost foarte energica și a verificat fiecare detaliu pentru fotografie.

Ea a spus: "Am vrut sa fiu cu familia mea foarte mult. Am vrut să fac acest lucru o dată și mă bucur că am avut aceasta ocazie."

Sursa:
news.nate.com/view/20...

Postere pentru filmul "Boiling Youth" (2013)

 
"Boiling Youth" (2013)

Regia Lee Yeon-woo
Distributia: Park Bo-yeong, Lee Jong-suk, Lee Se-yeong, Kim Yeong-kwang, Park Jeong-min-I, Kwon Hae-hyo,...

Intriga:
O comedie romantica despre despre ultima generație de tineri din Hongseong, Chungcheong Namdo și povestea lor de dragoste pasionala din anii 1980.

Data lansării pe piața din Coreea: 2014/01


Sursa:
www.hancinema.net/kor...

In curand actrita Jeon Ji-hyeon va putea fi vazuta la TV

  
Actrița Jeon Ji-Hyeon isi va face in curand revenirea cu o dramă.

Ea se întoarce cu drama SBS, "You Came From The Stars", a spus ea într-un interviu la emisiunea "Good Morning – Celebrity Special".

Ea a spus: "Sunt foarte nervaosa la gandul ca voi juca într-o dramă, pentru prima dată dupa 14 de ani din 1999 cu "Happy Together"".

Despre partenerul ei, Kim Soo-hyeon, pe care l-a cunoscut prima data în filmul "The Thieves", ea a spus: "Ne-am distrat ultima dată și mă aștept să fie la fel si acum, de asemenea."

Despre Kim Soo-hyeon a mai completat: "Aștept cu nerăbdare sa-l vad, el devenit chiar mai frumos decât il stiam."

Î"You Came From The Stars" spune povestea de dragoste dintre un străin, Do Min-joon, care a scăzut pe Pamant acum 400 de ani și vedeta Cheon Song-ee. Este scris de Park Ji-eun și regizat de Jang Tae-woo, regizorul dramei de succes "Deep-rooted Tree".

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...

duminică, 15 decembrie 2013

Sedinta foto cu Kim Ah-joong

 
A fost data publicitatii o colecție de fotografii cu actrita Kim Ah-joong.

Ea a fost model pentru revista de moda "Grazia" si fotografiile au fost realizate pe străzile din Itaewon. Ea a fost văzuta în blugi și un tricou rosu care i-au evidentiat senzualitatea. In unele poze este înconjurata de personal.

In tipul sedintei au fost unele dificultăți din cauza vremii cu vant, dar ea nu-a i păsat de frig și a pozat cu toate pasiunea ei.

Actualmente Kim Ah-joong joaca in filmul "Catch Me" alaturi Joo Won, un psiholog care se intalneste cu prima lui dragoste, ea fiind un hoț renumit pe numeYoon Jin-sook. Filmul va fi lansat luna aceasta pe 18 decembrie.

Sursa:
www.sportsworldi.com/

Koo Hye-seon in filmul "Dowder"

  
Pe 12 decembrie au aparut imagini din filmul "Dowder" regizat de Koo Hye-seon.

Acest film este al treilea al regizorului de film Koo Hye-seon, si este o psihodramă despre o mamă care isi disciplinează foarte strict fiica oferind astfel si un mesaj social.

"Dowder" inseamna de fapt cuvântul "fiica", pronunțat exact așa cum este scris. In film apar scenele în care mama isi disciplineaza lovind-o cu batul peste maini reflectand psihologia personajelor.

Filmul va fi lansat la inceputul anului viitor.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...

Miss Korea: Lee Seon-gyoon si Lee Yeon-hee arata ca in anul 1997

  
Actorul Lee Seon-gyoon si Lee Yeon-hee apar foarte diferiti.

Cei doi s-au transformat în barbatul de succes Kim Hyeong-joon și liftierea Oh Ji-yeong.

"Miss Korea" este o comedie romantica despre cum Oh Ji-yeong (Lee Yeon-hee) s-a tranformat in următoarea Miss Korea, pentru a salva de la faliment compania de cosmetice FMI. In imagini apare Lee Seon-gyoon care incearca să o convingă fata să devină următoarea Miss Korea. Cei doi dintre sunt în picioare într-un lift și fetele le sunt foarte apropiate.

Actiunea dramei are loc în luna septembrie a anului 1997. Lee Yeon-hee poartă un make up care se completează cu stilul de imbracaminte a anilor '90, respectiv a lui Lee Seon-gyoon . 

Comedia romantica "Miss Korea" va fi lansata pe data de 18 luna aceasta.

Sursa:
www.etoday.co.kr/news...