miercuri, 29 ianuarie 2014

De ce continua zvonurile despre Park Shin Hye si Lee Min Ho?

Recent, Park Shin Hye a vorbit despre zvonurile care spun ca ea și Lee Min Ho se intalnesc.  

Totusi aceste zvonuri sunt un lucru bun pentru promovarea dramei, mai ales ca aceste zvonuri sunt atat de puternice. 

In programul de știri SBS, “Midnight TV Entertainment,” actrita a spus ca zvonurile au aparut din cauza ca  actorii arăta atat de bine împreună în drama “The Heirs”.

"Acest lucru mă face fericita", a spus ea. Apoi actrita a subliniat faptul ca de fapt ea nu are un iubit .Lee Min Ho a spus ca zvonurile ar trebuit să fie percepute ca un semn pozitiv pentru ca impreuna, personajele Kim Tan și Cha Eun Sang au transmis chimia lor. 


Desi chimia a fost atât de buna in “The Heirs” fanii nu ar putea renunța la speranță ca cei doi ar fi intr-o relatie si in viata reala. Dar, săptămâna trecută, o agentie de știri din China a raportat ca cei doi sunt intr-o relatie de doua luni. Dar drama lor s-a încheiat si nu exista nicio dovada ca ei ar continua sa se vada.Agenția lui Park Shin Hye, S.A.L.T. Entertainment, a declarat zvonurile ca nefondate. 

"Pare a fi un zvon creat de popularitatea mare a dramei “The Heirs” în China", a declarat un reprezentant al S.A.L.T.. Agentia a spus ca va lua măsuri sa stopeze aceste zvonuri ținând cont ca acestea sunt false.Prin urmare si Starhaus Entertainment, agentia lui Lee Min Ho, a negat zvonurile spunand ca se intampla asta din cauza popularitatii mari a dramei “The Heirs” si fiindca echipa a fost atât de apropiata. 

" Zvonul despre relatia dintre cei doi este 300% neadevărat", a spus Starhaus. 

Nu e prima dată când se aude despre Park Shin Hye ca s-ar intalni cu un partener. În timpul filmărilor pentru “You’re Beautiful” s-a zvonit ca frumoasa actrita s-ar fi intalnit inafara platourilor de filmare cu Jang Geun Suk. Dar ea a declarat ca erau mai mult ca frate și soră si au rămas in continuare prieteni . 

"Ne-am bucurat sa petrecem timp împreună", a spus ea. 

În timpul filmărilor la “Heartstrings”, s-a zvonit ca ea se intalneste cu Jung Yong Hwa de la CNBlue dar cei doi au negat acest lucru. Deci, au rămas prieteni apropiați și Jung Yong Hwa a fost numit "inca un prieten celebritate". 

Ea a glumit odată pe seama zvonurilor despre relația lor spunand ca s-a intamplat asta deoarece arata atât de bine împreună. 

Lee Min Ho chiar a avut o relatie cu o colega. El a avut o relatie cu actrita Park Min Young, partenera sa din drama “City Hunter”. 

Park Shin Hye și Lee Min Ho au lucrat împreună la diferite reclame comerciale înainte de fi parteneri  in drama “The Heirs” și au devenit rapid prieteni pe platoul de filmare."Personalitatea lui este atât placuta", a spus ea. "Ori de câte ori am lucrat împreună, am glumi intre noi și astfel a fost confortabil și ușor sa lucram impreuna." 

De ce fanii ei doresc atat de atât de mult ca ea sa aiba o relatie? Pentru ca Park Shin Hye este o actrita frumoasa. E adorabil de naturala și se identifica usor cu personajul. Fanii doresc ca ea să fie fericită. E distractiv cand doi actori dintr-o k-drama se indragostesc cu adevarat. 

Fanii dramei vor să creada ca personajele vor continua să fie fericite împreună, chiar dacă aceasta ar însemna sa se iubeasca si dupa terminarea filmarilor. Și nu ar fi prima data cand un cuplu s-a intalnit si in viața reală dupa ce au fost impreuna pe platourile de filmare ale unei drame. 

Este distractiv sa speri ca doi actori, care ti-au placut cum arata impreuna pe ecran, si-au găsit fericirea împreună. Sau ca cel puțin, vor juca într-o altă dramă împreună .

Sursa:
http://www.kdramastars.com/articles/14835/20140127/why-the-rumors-about-park-shin-hye-and-lee-min-ho-continue.htm
http://en.korea.com/leeminho/board/why-the-rumors-about-park-shin-hye-and-lee-min-ho-continue/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu