joi, 3 iulie 2014

Donghae - Interviu pentru Esquire

Q: Super Junior a schimbat întreaga lume.

Donghae: Începând din toamna anului trecut m-am gândit: "Ah, desi a trecut deja atât de mult timp, sunt foarte recunoscător ca, chiar și până în prezent, există încă atât de mulți oameni care ne plac", dar există, de asemenea, de multe ori regrete.

Q: Regrete?

Donghae: Când eram mai tânăr părinții mei spunea întotdeauna: "Există multe oportunități de a învăța." Recent, după ce am devenit cunoscut, am spus de multe ori aceste lucruri despre EXO și SHINee.
Când ești tânăr, trebuie să înveți și să înțelegi ce fel de lucruri iti plac. Dar în cazul meu, chiar dacă eu gandesc în acest fel, există prea multe lucruri de facut și deci nu pot pune în practică acest lucru.
Recent am descoperit ca îmi place foarte mult fotografia, și chiar la acest lucru, m-am gândit ca dacă as început mai devreme, atunci ar fi fost mai bine.

Q: Chiar dacă nu ai prea mult timp, ai obținut mai multe realizări dorind sa fii SJ. Gandeste-te la toate realizările din ultimii 10 ani de la debut, sunt într-adevăr uimitoare.

Donghae: Scopul meu la acel moment a fost doar sa pot debuta si sa pot atinge marea popularitate în Coreea ar fi fost bine. Nu a fost doar o dorință mica. Dar, apoi, după aceea, dintr-o dată, pe Internet și SNS am început să devin popular, și nu am fost doar noi, ci o mulțime de cântăreți au început să devină populari pe plan international, și astfel totul s-a schimbat foarte mult.
Nu cu mult timp în urmă am fost în America de Sud, și într-adevăr o mulțime de oameni de pe cealaltă parte a lumii au venit la concertele noastre. Eu chiar cred că m-am născut într-o epocă foarte buna.

Q: Deci, nu regreti perioada cand nu mai voiai sa devii doar SJ, ci e destul ca ai revenit, Donghae?

Donghae: Ah, da, în cadrul grupului, ceilalți membri ma vor ajuta sa recuperez tot ce am pierdut cat am lipsit, și tocmai acest lucru este suficient. Deci, dorinta de a fi mereu împreună este de ajuns.

Q: Ai spus că ai devenit recent absorbit cu fotografie, poți vorbi un pic mai mult despre asta?

Donghae: Este pentru că îmi plac lucrurile romantice. Acum, am facute o mulțime de fotografii cu peisaje. De aceea, ori de câte ori am timp, fac o mulțime de fotografii. Doar pentru a face fotografii, m-am dus anul trecut la New York de unul singur pe timp de iarna. Crăciunul la New York, este atât de frumos. Acesta a fost motivul pentru care am vrut să merg.

Q: Oamenii din jurul meu spun că toti prietenii tăi spun că sunt foarte buni la suflet.

Donghae: Ah, mă?

Q: Evaluarea imaginii tale a fost facutade către oameni foarte puternici în cercurile de moda, și asta pare a fi cel mai bun fel de laudă ...

Donghae: Lumea are diferite stiluri si personalitati. Eu sunt genul de persoana care spune ca o problemă trebuie rezolvată într-o manieră ordonată. Iti multumesc cand spui că eu sunt bun la suflet. De exemplu, daca tu spui că am 500, eu voi spune: "Unnie, uite aici, niște lapte." Îmi place să fac aceste lucruri mici. Imi place sa fac cadouri pentru a le oferi oamenilor.
Sunt genul de persoană caruia îi place de multe ori să fie în contact cu oamenii.

Q: Actoria nu este ceva ce trebuie abandonat. Uitandu-ma la serialul de televiziune “God’s Quiz”, am simțit că cineva trebuie sa aiba o pregătire foarte serioasa înainte de a juca.

Donghae: Am devenit de timpuriu foarte interesat de actorie. Când eram de aproximativ 21-22 de ani, nu stiam daca, ar fi fost mai bine să fiu cântăreț sau actor. Dar un lucru este norocos, am putut sa le experimentez pe ambele. Cand programele mele sunt bine organizate frumos, eu pot juca în același timp cand merge la spectacole. Dar mie-mi este într-adevăr frică de spectacolele de varietati. Cand managerul imi spune să merg la un spectacole de varietati, eu spun dupa 5 secunde, ca ar fi mai bine pentru mine să merg sa fac actorie.

Q: Personajul tău din “God’s Quiz” este un nou detectiv criminalist care urmează Ryu Deok-hwan. Alte surse mass-media au tot spus că a juca este la fel de natural ca atunci cand iti pui propriile haine.

Donghae: Dacă există ceva ce vreau să fac, și-mi dai ocazia, este dorinta mea de a juca si voi da tot posibilul pentru a face tot ce pot. Oricine poate face acest lucru, nu-i așa?

Q: În micro-filmul “Rumours”, de asemenea, joci rolul unui student.

Donghae: M-am dus în mod intentionat sa gasesc un micro-film. Am vrut doar să joc, nu pentru alt motiv.
“Rumours” este opera regizorului filmului recent lansat “The Apostle”, regizorul Kim Jinmoo. L-am cunoscut prin intermediul unei cunostinte cu care a mers la aceeași biserică. Eram doar în mijlocul pregătirilor, atunci când am început filmarile, timp de 4 zile intregi, am fost foarte fericit.

Q: Există și alte roluri pe care ai dori sa le faci?

Donghae: Vreau să joc în filme de dragoste, ah, și nu am gasit, nu știu dacă se potrivesc aspectului meu, dar vreau să filmez un film de război.

Q: Din moment ce ai debutat din adolescență, 10 de ani au trecut deja. În această perioadă de timp, valorile tale s-au schimbat?

Donghae: Sunt cu inimă recunoscătoare că sunt așa, că sunt sănătos și capabil să am grijă de oamenii din jurul meu. Acest lucru este totul. Când eram tânăr, familia mea era săracă, și m-am gândit doar la cum sa fac bani. Dar apoi tatăl meu a murit, și m-am gândit, banii nu sunt totul. Atâta timp cât sunt în viață și sănătos, nu contează dacă am bani sau nu. Am avut o mulțime de gânduri când eram mai tânăr.
Dar toate sunt nimic în comparație cu a fi sănătos. Ce pot să fac și ce pot deveni și cum să muncesc din greu pentru a le obține, aceste lucruri nu pot fi râvnite orbește, este nevoie să fie luate în considerare cu calm.

Q: Ai învins singurătatea copilăriei.

Donghae: Nu-mi place partea întunecată a lucrurilor. Îmi place luminozitatea. Copilăria mea a fost prea trista. Dar acum am devenit mai vesel, orice ar fi, voi râde. Din punctul de vedere a artistului, atunci când te întâlnești oameni noi, nu poti considera ca fiind irelevante ca ambele parti sa aiba greutăți, și așa ar trebui să se cunoască unii pe alții în primul rând, pentru a glumi și astfel.

Q: Felul în care vezi femeile, de asemenea, sa schimbat?

Donghae: Sa schimbat.

Q: Recent, ce-ți place la sexul opus?

Donghae: Cand eram mai tanar imi placeau fetele frumoase, fete care purtau îmbrăcămintea strâmtă. Acum ca am aproape 30, nu văd într-adevăr fata mai intai. Îmi plac femeile cu degete frumoase. Le simți atunci când iti cuplezi degetele. Am tipuri de mâini care-mi plac. Dar, desigur, în cazul în care le plac copiii, atunci este de ajuns.
Q: Ce va fi SJ dupa 30 de ani?

Donghae: Vrem să realizam mai multe albume, și sa avem mai multe concerte. Dacă viața individuala devine foarte ocupata, vom lansa doar un album pe an. Să realizați fotografii când lansati albume, corect? Cred ca vom vedea aceste lucruri în fiecare an, și ne maturizăm în ritm cu epoca noastră, iar apoi ne împărțim pe teme cum ar fi "să devii barbat".

Q: Dar despre tine în 30 de ani?

Donghae: Eu am 2 goluri. În primul rând vreau să las fanilor și publicului larg posibilitatea să poată vedea hobby-urile mele. Pentru că îmi place foarte mult fotografia, vreau sa lansez un album foto sau video. Vreau să fac altele decât a fi un artist interesant. Uneori, atunci când faci în mod repetat, doar un singur lucru, acesta poate deveni enervant, și așa am găsit un interes în fotografie și design. Un alt obiectiv este sa joc. Vreau cu adevărat acest lucru.

Q: Nu am văzut fotografiile, așa că nu știu ce sa zic despre asta, dar cred ca ar trebui să joci mai mult.

Donghae: Ar fi minunat dacă as putea realiza asta, voi munci din greu până în acea zi (rade).

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/donghae-esquire-korea-2014-july.html
http://worldwideelfs.com/2014/06/24/trans-140624-esquire-magazine-interview-with-donghae-8p/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu