joi, 13 februarie 2014

Imagini noi din filmul "The Huntresses"

"The Huntresses" (2013)

Regia: Park Je-hyeon

Distributia: Ha Ji-won, Kang Ye-won, Son Ga-in, Ko Chang-seok, Joo Sang-wook, Choi Seong-min,...

Initial cunoscut ca si: "Three Joseon Angels"

Intriga:
Actiunea filmului are loc in timpurile Joseon si vorbeste despre aventurile a trei femei frumoase, Ha Ji-won, Kang Ye-won si Son Ga-in, care trebuie sa duca la indeplinire o porunca a regelui.

Data lansarii in Coreea: 29 ianuarie 2014.


Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/photos-updated-cast-and-images-for-the-korean-movie-the-huntresses-65932.html

Kim Soo-hyeon-I, Lee Min-ho, Kim Woo-bin si Lee Jong-suk reprezinta schimbarea de generatie Hallyu

O schimbare rapida s-a produs în rândul vedetelor Hallyu.

Actorii Kim Soo-hyeon-I, Lee Min-ho, Kim Woo-bin si Lee Jong-suk sunt cei patru actori Hallyu
de top și evoluand într-un ritm rapid. Ei sunt lideri în schimbul de generație de la prima generație Hallyu, condusa de Bae Yong-joon. Aceste noi vedete Hallyu si-au extins fanii la nivel mondial, datorita comunicarii dintre fanii internaționali și cei interni.

Un reprezentant din mass-media a spus: "Spre deosebire de generația Bae Yong-joon și Choi Ji-woo, noile vedete Hallyu au fost atractive pentru lume, cu o abordare mai prietenoasa în diferite drame. Ei au fost capabili să-și extindă baza de fani în timp real bazandu-se pe dezvoltarea tehnologiei și internetului, precum și a serviciilor SNS ". 

 

Sursa:
news.sportsseoul.com/...
http://www.hancinema.net/kim-soo-hyeon-i-lee-min-ho-kim-woo-bin-and-lee-jong-suk-s-shift-in-generations--65953.html

Echipa emisiunii 'Healing Camp' vor filma la Soci

Potrivit presei locale, membrii talk show-ului SBS, "Healing Camp" a plecat ieri la Soci, cu scopul de a ridica moralul sportivilor coreeni.

Comedianul Lee Kyung Kyu si cantareata actriță Seong Yoo-ri au fost reperati ieri dimineață pe Aeroportul International Incheon imbarcandu-se la zborul spre Rusia.

Doar Kim Je-dong, un alt membru al show-ului, nu va face călătoria din cauza angajamentelor anterioare.

Aproximativ 10 de persoane, inclusiv prezentatorii și echipajul, vor rămâne în Soci timp de cinci zile, luand interviu membrilor echipelor coreene prezente la Jocurile Olimpice.

"Am plecat astazi la Soci pentru a ridica moralul echipelor din Coreea", a scris pe pagina ei de Facebook Seong. "Lupta!"

Episodul filmat la Soci va fi difuzat luni.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/-healing-camp-travels-to-sochi-65944.html

Choi Daniel va juca in drama "Big Man"


Părea cel mai potrivit pentru acest rol deoarece el si-a cladit experienț clădire jucand în mai multe filme și drame.

In "Big Man" este vorba despre un orfan, crescut pentru a fi un gangster care lupta pentru a-si proteja oamenii pe care îi iubește.

Această dramă este produsa de Ji Yeong-soo, producatorul dramelor  "My Fair Lady" and "Oh! Pil-seung, Bong Soon-Young" și mai mult și este scrisa de Choi Jin-won  care a scris si filmul  "Mister Socrates".

Daniel preia rolul de Choi Kang Dong-seok, doar sfârșitul într-o familie foarte bogată, care detine Sung Hyun Group și un personaj de elita care a avut tot ce a vrut.

Choi Daniel a jucat în 2012 in drama "Ghost - Drama" in rolul unui hacker de geniu și in drama "School 2013", rolul unui profesor.

"Big Man" va fi difuzat după "The Full Sun", pe 14 aprilie.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/choi-daniel-in-big-man-65960.html

In drama 'You're Surrounded' ar putea juca doua vedete


 

Conform informatiilor mass-media locale, actorii coreeni Cha Seung-won si Lee Seung-giar putea juca in noua dramă  SBS, "You're Surrounded".

"Cei doi actori se gandesc serios sa joace in drama. Drama este în etapele finale de pregatire, dar nimic nu este insa o certitudine", a declarat ieri, un oficial de la HB Entertainment, compania de productie a serialului.

Drama este scrisa de Lee Jeong-Seon, care a luat de asemenea parte la drama KBS2, "Ojak Brothers". Acesta va fi produsa de Yoo In-sik, producatorul dramelor SBS, "Giant" (2010), "Salaryman" (2012) si "Incarnation of Money" (2013).

În cazul în care vor accepta rolurile, Lee va juca rolul lui Lee Eun Dae-gu, un inteligent detectiv începător iar Cha va jucarolul unui detectiv șef cu sange fierbinte.

Drama este programata la sfârșitul lunii aprilie, dupa "Three Days", care va porni in luna martie.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/-you-re-surrounded-could-have-its-stars-65945.html

marți, 11 februarie 2014

Lee Min Ho devine noua imagine Jeju Air


Pe 3 februarie, Jeju Air a anuntat ca Lee Min Ho a fost ales model de reclama pentru anul 2014 pentru a reprezenta compania aeriană.

"Am decis să-l alegem pe Lee Min Ho după ce am văzut ca are mai multi fani de douazeci pana la patruzeci de ani, în China, Japonia, Thailanda, Filipine, Hong Kong și alte țări asiatice, fiind puncte de oprire majore pentru Jeju Air," a spus un reprezentant Jeju Air.

Jeju Air a adaugat ca spera ca multi fani a actorului din strainatate vor dori sa utilizeze serviciile sale pentru a călători.

În ultimii ani, de la Big Bang și Boys Republic au fost modele pentru compania aeriană.

Sursa:
Esquire
http://mwave.interest.me/enewsworld/en/article/57541/leeminho-represents-jejuair
http://en.korea.com/leeminho/board/lee-min-ho-becomes-the-new-model-for-jeju-air-2/

Reclama romantica cu actrița Han Hye Kyung si Lee Min Ho

 
Actrița Han Hye Kyung, logodnica jucătorului de fotbal Kim Jung Woo, a jucat intr-o reclama romantica alaturi de actorul Lee Min Ho, reclama care a fost descoperita doar acum și a atras atenția fanilor.

Han Hye Kyung a lucrat model pentru reclamele comerciale ale marilor magazine din Coreea dar si in China. În special reclama comerciala pe care a filmat-o Han Hye Kyung cu Lee Min Ho a facut valva recent.

În reclama comerciala chinezeasca pentru "Semir", Han Hye Kyung joacă rolul unei frumoase designer care se indragosteste de vedeta Hallyu, Lee Min Ho. Han Hye Kyung și Lee Min Ho fosrmeaza un cumplu dragut in relama prezentandu-se in mai multe ipostaze dintre care un dans la care se tin de mani.

Han Hye Kyung se va casatori cu jucătorul de fotbal Kim Jung Woo in acest week-end .

Sursa :
http://www.kdramastars.com/articles/15498/20140208/actress-han-hye-kyung-s-romantic-commercial-with-the-heirs-lee-min-ho.htm
http://en.korea.com/leeminho/board/actress-han-hye-kyungs-romantic-commercial-with-the-heirs-lee-min-ho/

Vedeta Hallyu, Lee Min Ho, ocupa locul 1 pe un site de muzica chinezesc


 

Vedeta Hallyu, cantaretul si actorul Lee Min Ho, a adus marele val Hallyu în China. Cântecul interpretat de Lee Min Ho la Chinese TV, numit 情非得已, s-a clasat pe primul loc la genul de muzică pop pe diagramă QQ, un popular site chinezesc de muzica. Diagrama de muzica QQ este un site de muzica condus de QQ, cel mai mare site-ul portal din China. Lee Min Ho a depasit cantareti populari din China, precum G. E. M. și s-a clasat în partea de sus a listei.

In ziua de Anul Nou Chinezesc, care a fost pe 30 ianuarie 2014, Lee Min Ho a cântat piesa 情非得已, care a fost tema cântecului pentru versiunea taiwaneza a popularei drame TV, " Boys Peste Flori , " la canalul TV chinezesc numit CCTV. Pentru ziua de Anul Nou Chinezesc CCTV a găzduit programul special de Anul Nou Chinezesc “Choon Ji Ae Wan Hui (Choon Wan).”

Lee Min Ho si-a castigat popularitatea în China, cu rolurile sale din drame precum “Boys Over Flowers”, “City Hunter” și recent din drama SBS, “The Heirs.” 

Sursa:
http://www.kdramastars.com/articles/15536/20140209/hallyu-star-lee-min-ho-ranks-1-in-chinese-music-sites.htm
http://en.korea.com/leeminho/board/hallyu-star-lee-min-ho-ranks-1-in-chinese-music-sites/

luni, 10 februarie 2014

Lee Min Ho reperat în Queenstown , Noua Zeelanda intr-o tinuta casual


 
Actorul Lee Min Ho de drama SBS, “The Heirs” a fost reperat în Noua Zeelandă .

Pe data de 10 februarie 2014, utilizatorii Weibo, un cont de socialializare a unor chinezi care trăiesc în Noua Zeelandă, a postat poze cu Lee Min Ho în Noua Zeelandă atragand astfel atenția fanilor “The Heirs”

În imaginile postate pe Weibo, Lee Min Ho apare pe străzile din Queenstown, Noua Zeelandă. El merge pe jos cu o câteva dintre membrii personalului.

Lee Min Ho e îmbrăcat lejer, într-un tricou alb cu maneci lungi și o pereche de blugi . De asemenea poarta si o pereche de ochelari de soare care-i acopera fața. 

Lee Min Ho viziteaza Noua Zeelandă pentru a filma o reclama comerciala de îmbrăcăminte în aer liber, pe 6 februarie , și se spune că va reveni la Coreea pe 11 februarie 2014.

Sursa:
http://www.kdramastars.com/articles/15595/20140210/lee-min-ho-spotted-in-queenstown-new-zealand-in-casual-outfit.htm
http://en.korea.com/leeminho/board/lee-min-ho-spotted-in-queenstown-new-zealand-in-casual-outfit/

Soția lui Lee Min-Jeong, Lee Byeong-Heon, atat de sexi în fața lui Joo Sang-wook

Emisiunea MBC, "Section TV" i-au vizitat pe Lee Min-Jeong și Joo Sang-wook, făcând postere pe platourile de filmare la "Cunning Single Lady".

Lee Min-Jeong nu pare ca este femeia măritată si a zambind la fel de viu ca niciodată și a atras ochii tuturor asupra ei.

Ea joaca rolul unei femei singure care încearcă să-si seducă fostul pentru a deveni bogata după divorțul lor. Ea a pozat seducător alaturi de Joo Sang-wook. Ea a fost sexi și provocatoare.

Joo Sang-wook a făcut pe toată lumea se simtă bine facand glume pe pe parcursul întregii sedinte foto.

Spre deosebire de Lee Min-Jeong, care este căsătorit, Joo Sang-wook trebuie să joace rolul unui bărbat divorțat și a spus: "Cred că pot joc bine pentru că am o mulțime de prieteni divorțați în jurul meu."

Sursa:
en.seoul.co.kr/news/n...
http://www.hancinema.net/lee-byeong-heon-s-wife-lee-min-jeong-poses-sexily-in-front-of-joo-sang-wook-65855.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Yoona si Suho s-au pozat impreuna

 
Yoona de la Girls' Generation și Suho de la EXO s-au fotografiat împreună.

SM Town Global au postat pe Twitter o imagine cu ei împreună, jucand in drama "The Prime Minister and I".

Cei doi sunt în picioare într-o capelă și arata împreună semnul victoriei, "V". Ei arata atat de romantic si parca au iesit dintr-o banda de desne desenate.

Internautii au comentat: "Arata inexplicabil de bine impreuna", "Lee Seung-gi ar putea deveni gelos", "Ei arata atât de bine", "Ei au o privire atat de dilce" și mai mult.

Sursa:
www.newdaily.co.kr/ne...

Orion's Best Of Dramas 2013


"I Hear Your Voice"
a

'Incarnation of Money'
'a class='liennormal' href=

"Two Weeks"
a

'Who Are You - 2013'
'Who Are You'


'At The End Of The World'
'a class='liennormal' href=

Sursa:
Orion - 'Orion's Ramblings'
http://www.hancinema.net/hancinema-s-year-in-review-orion-s-best-of-dramas-2013-64860.html

Filme: Actress is Too Much (2014)


 
Titlul: Actress is Too Much (literal title)
Romanizare: Yeobaewooneun Neomoohae
Hangul: 여배우는 너무해
Regia: Yoo Jung-Hwan
Data lansarii: 27 februarie 2014
Genul: Romantic
Distribuitor: Invent D
Limba: coreeana
Tara: Coreea de Sud

Intriga:
Na-Bi (Cha Ye-Ryun) este un fost membru al unui grup de fete și acum estre actriță, dar nu joaca prea bine. Hong (Jo Hyeon-Jae) este un regizor de film care a studiat în Polonia. El este recunoscut ca o vedeta în ascensiune în industria filmului. El a devenit celebru pentru scenele de sex din filme.

Nota:
1. Filmarile au inceput pe 3 septembrie 2012 si s-au finalizat pe 16 octombrie 2012.
 2. Initial filmul a avut titlul de "Geudaeyege Bujokhan 10%" (literal "To Her The Missing 10%").

Distributia:
Cha Ye-Ryun - Actress Na-Bi
Jo Hyun-Jae - Director Hong

Sursa:
http://asianwiki.com/Actress_is_Too_Much

Jang Dong Gun la Aeroportul International Incheon

 

Actorul din Coreea de Sud, Jang Dong Gun, a participat la o loterie ce a avut loc la Aeroportul International Incheon, la vest de Seul. Jang este ambasador de onoare al aeroportului.


Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/02/jang-dong-gun-10th-incheon-airport-air.html