sâmbătă, 1 martie 2014

Jang Geun Suk isi tine promisiunea de a dansa pe Marele Zid Chinezesc?

 

Jang Geun Suk a fost intervievat pe 20 ianuarie la Gangnam Gu si a dezvăluit unele lucruri personale.

Când a fost întrebat dacă îi pasă de anti fanii sai, Jang Geun Suk a răspuns: Eu nu ii urăsc, dar nu-i voi separa in cei ce ma plac si cei ce nu ma plac. Cred că în acest fel: (Ei) sunt diferiti de mine. Eu nu pot ignora opinia majoritatii oamenilor, asa ca am grijă. Cred că responsabilitatea mea este de a afla ce le place și ceea ce vor de la mine."


În ceea ce privește "organizarea intalnirilor pentru fani", Jang Geun Suk a spus: "Am promis că, daca fanii de pe Weibo vor fi de peste 10 milioane, voi dansa pe Marele Zid, acum sunt deja peste 16 milioane de fani. Astfel ca voi merge în China, si-mi voi ține promisiunea de a dansa pe Marele Zid."


Când a fost întrebat: " Ce crezi despre defectele tale?", Jang Geun Suk a spus: "Eu cred ca multe lucruri nu sunt perfecte la mine. Dar nu pun aspectul ca prima opțiune. In Pretty Man/Beautiful Man, a arata bine este de asemenea important, dar cred că cel mai important este de a te menține în formă și de a-ti gestiona corpul."


Jang Keunsuk a continuat sa spuna: " Planul A pentru a pierde in greutate este sa nu mananci nimic, ci doar să bei soju timp de 5 zile. În acest caz vei pierde apa din organism și vei deveni subțire. Chiar și acest lucru este un mod foarte ne-sănătos, dar te poate ajuta să pierzi în greutate într-un timp scurt. Planul B este dieta. Nu-mi place să fac exerciții, mă duc doar la antrenor, cand condiția mea o cere."


În timpul interviului Jang Keun Suk si-a menționat prieteniidin show-business :  Kim Jae Joon de la JYJ, Ji Sung, Kim Heechul de la Super Junior, Yong Jun Hyung de la BEAST, Mithra Jin si Lee Hongki de la FTIsland.


Jang Keun Suk a mai spus: Eu am relații bune cu actorii cu care am lucrat înainte, cum ar fi Yoona and Park Shin Hey. Tocmai am vorbit cu Park Shin Hey la telefon ieri. Vom filma curand o reclama în China."

Jang Keun Suk a lăudat-o pe Park Shin Hey: Am lucrat cu Park Shin Hey la 3 reclame pana acum si mereu am recomanda-o altora. Ea este muncitoare și foarte buna. Sper sa aiba succes. Cei doi au lucrat împreună în 2009 in drama SBS, “You’re Beautiful”, Jang Keun Suk  in rolul lui Hwang Tae Kyung si Park Shin Hey in rolul lui Go Mi Nam. Drama a fost foarte populara.


Jang Keun Suk tocmai a terminat de filmat drama KBS2, Pretty Man/Beautiful Man si acum se afla intr-o pauza de filmare, dar este deja în discutii pentru următorul sau proiect.

 
 
Sursa:
http://en.korea.com/jangkeunsuk/board/jang-keun-suk-pretty-manbeautiful-man/
http://en.korea.com/jangkeunsuk/board/article-jang-keun-suk-keeps-promise-to-dance-on-the-great-wall-also-reveal-the-secret-of-losing-weight/

vineri, 28 februarie 2014

Jang Geun-seok si Park Shin-hye s-au pozat împreună

Jang Geun-seok si Park Shin-hye s-au intalnit în Jejudo.

Jang Geun-seok a postat o fotografie pe pagina personala de Twitter cu comentariul: "Suntem in Jejudo".

Cei doi au fost selectati ca modele pentru Lotte Duty Free și au mers in Jejudo pentru un shooting.

Cei doi au zambit la cameră, aratand foarte bine.

Anterior, Jang Geun-seok si Park Shin-hye au jucat impreuna în drama SBS, "You're Beautiful".

Internautii au comentat: "Cei doi sunt stralucitori", "Îmi amintesc de  drama lor cand ma uit la această fotografie", "Ei arata atat de bine impreuna", și mai mult.

Sursa:
www.newdaily.co.kr/ne...
http://www.hancinema.net/jang-geun-seok-and-park-shin-hye-s-selfie-together-66503.html

"You Came From The Stars" stabilește un nou recod

Ultimul episod al dramei "You Came From The Stars", a stabilit un record de audienta.

În conformitate cu Nielsen Korea, drama SBS, "You Came From The Stars" a inregistrat o audienta de 28,1%.

Acest procent este cu 2,1% mai mare decat la recordul precedent.

Ultimul episod al dramei l-a aratat Do Min-joon (Kim Soo-Hyeon-I), intalnindu-se cu Cheon Song-I (Jeon Ji-Hyeon) trei ani mai târziu.

În acelasi timp, drama KBS 2TV, "Generation of Youth" a avut un rating de 9,7% și drama MBC, "Generation of Youth" de 5,4%.

Sursa:
tvdaily.mk.co.kr/read...
http://www.hancinema.net/you-came-from-the-stars-sets-record-66504.html

You Came From the Stars: Ahn Jae-hyeon a comentat dupa ultimul episod

Ahn Jae-Hyeon postat un comentariu despre sfârșitul dramei "You Came From the Stars".

El a scris pe pagina personala de Twitter: "Sunt foarte fericit.

"Sunt foarte fericit", a fost ceea ce Cheon Song-I (Jeon Ji-hyeon) i-a spus lui Do Min-joon (Kim Soo-hyeon).

In aceasta drama Ahn Jae-Hyeon a jucat rolul lui Cheon Yoon-jae, fratele lui Cheon Song-I.

Internautii au comentat: "Nu pot să cred că s-a terminat", "Cel puțin e un final fericit", "Să vedem niște parodii" și mai mult. 

Sursa:
www.newdaily.co.kr/ne...
http://www.hancinema.net/you-came-from-the-stars-ahn-jae-hyeon-comments-on-final-episode-66502.html

Lumea dramelor: femei vs barbati

Va fi tare interesant de săptămâna viitoare. Actritele vor evolua în zilele de luni si marți iar actorii in zilele de miercuri și joi.

Ha Ji-won vs. Han Ji-hye vs. Lee Bo-yeong

 

Este lupta dintre regine . Ha Ji-won este în frunte cu drama MBC, "Empress Qi". Ea a înregistra un record de aproape 30 %, dar mai are un drum lung de parcurs . Drama a avut parte de critici in ceea ce priveste claritatea, dar acțiunea și dramatismul au contribuit cu siguranță la procentele ridicate in audienta.

Han Ji-hye si Lee Bo-yeongsunt provocatoare. Han Ji-hye a fost neintrecuta in drama KBS 2TV, "The Full Sun". Au fost Jocurile Olimpice de la Soci , astfel că nu a stat foarte bine in audiente, dar e prea devreme sa spunem ca va scadea.

Lee Bo-Yeong care a jucat in drama KBS 2TV, "My Daughter Seo-yeong" si drama SBS, "I Hear Your Voice" se întoarce cu drama SBS, "God's Gift - 14 Days". Ea a spus: " Nu mă aștept la rezultate mari. Încerc doar sa fiu in forma pentru a ma bucura de munca mea și pentru a crea un nou gen de drame".

Kim Hyun-joong vs. Micky Yoochun vs. Joo Sang-wook

 

Odata cu terminarea dramei SBS, "You Came From The Stars", o altă bătălie începe .

Drama KBS 2TV, "Generation of Youth" părea să fi rămas în urma dramei "You Came From The Stars", dar a fost extrem de evaluata. Kim Hyun Joong si-a imbunatatit calitatile actoricesti și pare a fi mai puternimc ca inainte.

Un alt concurent este Micky Yoochun . El a preluat stafeta de la Kim Soo-hyeon cu "Three Days". Este probabil drama care va avea startul cel mai bun imediat dupa "You Came From The Stars". Micky Yoochun joaca rolul rolul unui bodyguard prezidențial, alaturi de Son Hyeon-joo, Yoon Je-moon, Jang Hyeon-seong dar și alte vedete promitatoare.

Joo Sang - wook se întoarce cu drama MBC, "Sly and Single Again". El este un CEO de succes a unei companii de risc, dar este divorțat din cauza eșecurilor sale anterioare în afaceri. E un ratat atunci când vine vorba de fosta sa soție Na Ae-ri (Lee Min-jeong), care vrea să sa fie din nou împreună el după ce a văzut noul sau succes in afaceri.

Sursa:
sports.hankooki.com/l...
http://www.hancinema.net/the-drama-world-of-women-vs-men-66510.html

Seriale:Three Days (2014)

 

Titlul: 3 Days
Genre: Melodrama, Actiune, Crima, Thriller, Politica, Romantic
Episoade: 16
Regia: Shin Kyung Soo
Scenariul: Kim Eun Hee (Ghost, Sign)
Retea de difuzare: SBS, in zilele de joi si vineri de la ora 22:00
Data de difuzare: 5 martie 2014

Intriga:
Președintele sud-coreean e în vacanță în vila lui. Apoi s-au auzit 3 focuri de arma și președintele a dispărut.

Drama spune povestea a trei zile petrecute de către garzile de corp a unui președinte pentru a-l localiza si salva.

Distributia:
Park Yoo Chun - Han Tae Kyung
Nam Da Reum - tanarul Han Tae Kyung
Son Hyun Joo - Lee Dong Whi
Park Ha Sun - Yoon Bo Won
Yoon Je Moon - Shin Kyu Jin
So Yi Hyun - Lee Cha Young
Jang Hyun Sung - Ham Bong Soo
Choi Won Young - Kim Do Jin
Kwon Min

Sursa:
http://thekoreandrama.com/korean-drama/3-days-2.html

joi, 27 februarie 2014

Stiri

- Lee Bo Young si-a pastrat stilul elegant si dupa casatorie lucru ce poate fi observat intr-un pictorial pentru Harper Bazaar.

 

- Este posibil ca Park Shi Hoo sa revina cu o noua drama KBS.


- [Second Spin] Love! Love! Love! piesa subestimata de la CNBlue.


- KBS Bans: Lee Su Geun, Tony Ahn, Tak Jae Hoon si Song In Hwa au avut abateri sociale


- Kim Tan a lui Lee Min Ho a inceput din nou sa creasca-n preferinte.


Sursa:
http://thekoreandrama.com/featured-korean-dramas/rain-is-a-chic-and-sophisticated-new-yorker-in-pictorial-for-bazaar-magazine.html

Finalul dramei "You Came From The Stars" este asemenator cu cel al filmului "Time Traveler's Wife?

Drama SBS,  "You Came From The Stars" s-a terminat cu un final fericit .

Do Min-joon si Cheon Song (Kim Soo-hyeon si Jeon Ji-hyeon)  si-au spus la revedere, dar el a apărut în fața ei, trei ani mai târziu . El dispare după un sărut cu ea, dar asta nu e tot , el apare și dispare din nou și rămâne cu ea pentru un an și două luni la un moment dat .

El se întoarce mai des și mai mult de fiecare dată, așa că ea nu se mai oprește din plans în timp ce așteaptă întoarcerea lui .

Internautii susțin ca ultimul episod al dramei este similar cu cel al filmului  "The Time Traveler's Wife".

In filmul  "The Time Traveler's Wife", este vorba despre un barbat care calatoreste prin timp și o femeie care-l așteaptă în fiecare zi. Ea se căsătorește cu el chiar dacă știe că e un călător în timp, și-l așteaptă mereu, deși nu știe când se va mai întoarce.

Internautii au comentat: "Aceia dintre voi care au citit cartea sau au vizionat filmul "The Time Traveler's Wife", trebuie să-si fi dat seama ca drama si filmul sunt foarte asemanatoare.", "Cel puțin in ultimul episod din "You Came From The Stars", nu-l arata pe Do Min-joon gol", "M-am gândit la filmul în timp ce uitam la serial. Am fost impresionat si de carte", "M-am gândit că ar dispărea gol", " Fiecare moment este prețios atunci când ești cu el", și mai mult .

Sursa:
www.etoday.co.kr/news...
http://www.hancinema.net/you-came-from-the-stars-finale-is-it-similar-to-time-traveler-s-wife--66495.html

Son Hyeon-joo ii face complimente lui Micky Yoochun

Actorul Son Hyeon-joo a vorbit extrem de frumos despre Micky Yoochun, alaturi de care joaca în drama "Three Days".

Ei au apărut la o conferința de presă pentru doua drama SBS, "Three Days", pe data de 26 și au vorbit despre cât de distractiv e sa lucreze impreuna.

Son Hyeon-joo a spus: "Am auzit că pentru Micky Yoochun a fost foarte greu sa joace, dar ceea ce am văzut a fost mai mult decât atât. Credeam că eu nu vorbesc foarte mult, de asemenea, dar el acționează înainte de a vorbi. El este rapid pentru a ajunge la stabilite și apoi se duce sa astepte și, de asemenea , el nu spune că este bolnav chiar dacă este. El este un alergator de cursa lunga" .

El a continuat să vorbeasca despre Yoon Je-moon spunand: " Am simțit că nu e nimeni care sa-l imite, atunci când am vazut filmul "Boomerang Family". Mi-am dorit să lucrez cu el și cu Jang Seong Hyeon. Ei sunt actori mari si de calitate și nu m-ar deranja să lucrez din nou cu ei. Ei nu se plâng de muncă sau ca lucreaza la distanta". El nu s-a oprit din a spune lucruri bune despre alții ..

"Three Days" este un thriller despre dispariția unui președinte în timp ce era în vacanță, după ce s-au auzit trei focuri de armă. Această dramă este produsa de Sin Kyeong-soo de la "Deep-rooted Tree" si scrisa de Kim Eun-hee.

Drama va fi dufuzata incepand cu 5 martie .

Sursa:
star.mbn.co.kr/view.p...
http://www.hancinema.net/son-hyeon-joo-compliments-micky-yoochun-66454.html

Fotografia zilei

 

Pietoni margand prin ceață în Yeouido, Seul marți.

Sursa:
english.chosun.com/sv...
http://www.hancinema.net/today-s-photo-february-26-2014-1-66439.html

So I-hyeon si-a arata corpul intr-o tinuta transparenta

Conferința de presă pentru noua drama SBS, "Three Days", a avut loc pe data de 26 februarie, la Imperial Palace Hotel.

La eveniment So I-hyeon a apărut într-o tinuta albă, cu o fusta transparenta.

Frumusețea și corpul ei perfect s-au remarcat datorită hainelor ei.

Drama "Three Days" vorbeste despre un bodyguard în căutarea unui președinte care se presupune ca a fost rapit din casa sa de vacanta, si in care joaca Micky Yoochun, Son Hyeon-joo, Park Ha-seon, Choi Won-yeong, Yoon Je-moon, și mai mult. Drama va fi difuzata incepand cu 5 martie.

Sursa:
star.mbn.co.kr/view.p...
http://www.hancinema.net/so-i-hyeon-shows-off-body-with-see-through-66455.html

Oh Na-mi il seduce pe Seo Kang-joon in "Sly and Single Again"

Oh Na-mi s-a transformat din nou intr-o femeie vicleana și sigura.

Ea a avut o apariție cameo în noua dramă MBC,"Sly and Single Again".

Ea a apărut ca o frumusete perfecta cu un ruj roșu aprins pe buze și o rochie albă, care i-a pus in evidenta corpul subtine.

Se uită seducător la Seo Kang-joon și a creat o situație amuzanta în același timp.

Sursa:
star.mbn.co.kr/view.p...
http://www.hancinema.net/oh-na-mi-seduces-seo-kang-joon-in-sly-and-single-again-66456.html

Drama "You Came From The Stars" a scazut in sondaje la final

 
Drama SBS,"You Came From The Stars" a scăzut în sondaje.

În conformitate cu Nielsen Korea din data de 26  februarie, drama "You Came From The Stars", a fost evaluata la 26%. Acest lucru este cu 0,7% mai mic decât la episodul anterior. Drama s-a terminat pe data de 27 februarie.

Drama MBC,  "Miss Korea" s-a încheiat cu 6.3%. Acest lucru este cu 0,3% mai mic decât in episodul anterior și drama KBS 2TV, "Generation of Youth", a fost apreciat cu 0,5% mai puțin de 9,8% fata de ziua precedentă.

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/you-came-from-the-stars-will-it-make-it-over-30percent--66457.html

Sarutul dintre Jin Se-yeon si Kim Hyun-joong

 
Jin Se-yeon si Kim Hyun-joong s-au sărutat.

In episodul al treisprezecelea al dramei KBS 2TV,  "Generation of Youth" de pe data de 26, Jeong-tae (Kim Hyun-joong) si Ok-ryeon (Jin Se-yeon) s-au sărutat romantic.

Ok-ryeon a fost rece față de Jeong-tae după reintalnirea lor de la Shanghai. Ea s-a simțit trădata în timp ce ea a fost singura asteptandu-l. Jeong-tae ajuns la ea cu sinceritate și onestitatei. Apoi s-au impacat cu un sarut dulce.

A fost un moment romantic, de asemenea. Ok-ryeon nu a vrut să mănânce tăiței și a spus: "Contează ce mâncăm? Conteaza doar cu cine mananci". Ok-ryeon a spus: "Cred c-am auzit că e pe undeva" și a zâmbit.

Cei doi si-au reluat relația, dar nu s-a terminat. Do-ku (Eom Tae-goo) are din nou o vibratie ciudata. 

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/spoiler-jin-se-yeon-and-kim-hyun-joong-s-kiss-66448.html

Kim Soo-Hyeon va juca alaturi de Cecelia Chung

 
Kim Soo-Hyeon va juca alaturi de Cecelia Chung intr-un serial TV.

Ei vor juca în serialul TV chinezesc"The Brain", asa cum informeaza diverse surse mass-media interne.

Agenția lui Kim Soo-Hyeon a confirmat, de asemenea, acest fapt și Cecelia Chung va fi un judecător de data aceasta.

"The Brain" este o emisiune TV în care numai cele mai mari vedete din China au apărut dar in care și mai multe vedete coreene si-au făcut aparitii deja acolo.

Cu aceasta, reputația lui Kim Soo-Hyeon ca vedeta Hallyu ar trebui sa ridice cota emisiunii chiar mai mult.
Între timp, internautii au comentat: "E o intalnire uimitoare", "Ea este încă atât de frumoasa", "Kim Soo-Hyeon arata foarte bine", și mai mult.

Sursa: 
www.hankyung.com/news...http://www.hancinema.net/kim-soo-hyeon-i-meets-cecelia-chung-66452.html

Cha Seung-won va juca în noua drama SBS, "You're Surrounded"

 
Cha Seung-woo, Lee Seung-gi si Ko Ah-ra fac parte din distributia dramei SBS speciale, "You're Surrounded".

Fiind un follow-up la "Three Days", aceasta drama isi desfasoara actiunea in Gangnam Police Station  și vorbeste despre cativa polițiști de 20 de ani.

Lee Seung-gi joacă rolul lui Eun Dae-gu, un caracter critic, și Cha Seung-won este detectivul Seo Pan-seok din departamentul de detectivi. 

Singurul rol detectiv de sex feminin este jucat de Ko Ah-ra care pune in fata intotdeauna obiectivele ei inainte de a fi lucrător public; ea este o femeie neînfricata.

Sursa:
news.donga.com/3/all/...
http://www.hancinema.net/cha-seung-won-in-new-sbs-you-re-surrounded-66458.html

Aproape tot timpul mai mult 2PM

 

Trupa de baieti 2PM, care nu a fost atât de activa în Coreea datorita răspunsul slab la ultimul lor album lansat in mai 2013, ar putea fi pe cale de a face o altă încercare de relansare mai devreme decât ar fi crezut majoritatea oamenilor.

Deși agenția grupului, JYP Entertainment, a negat zvonurile, cei din anturajul trupei spun că 2PM înregistrarea și lucrează la piese pentru un nou album care va fi lansat în prima parte a acestui an.

Grupul de șase membri a lansat al treilea album anul trecut în luna mai, oferind doua principale - "A.D.T.O.Y". si "Come Back If You Hear This Song". Cum nu s-au situat prea bine in topurile coreene, membrii 2PM s-au indreptat spre proiecte individuale curând după aceea .

Jun.K a jucat în musicalul "The Three Musketeers" si Hwang Chan-seong a apărut in emisiunea KBS, "Our Neighborhood Arts and Physical Education".

Cu toate acestea, grupul continuă sa se situeze foarte bine în Japonia. Albumul "Genesis of 2PM", care a fost lansat acolo pe 29 ianuarie , a debutat pe pe locul 1 pe graficul saptamanal.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/almost-time-for-more-2pm-66433.html

Lee Sang-Yoon la primul său rol de doctor

 
Lee Sang-Yoon a fost distribuit cu rol principal in drama "Angel Eyes".

In noua drama SBS, "Angel Eyes", este vorba despre reintalnirea dintre un bărbat și o femeie 12 ani mai târziu, după ce s-au despartit în durere.

Lee Sang-Yoon preia rolul lui Park Dong-joo. El este un student eminent, care nu a pierdut niciodata primul loc. El este mândru de tatăl său și știe cum să se comporte cu cineva in suferinta. El visa sa fie pompier ca și tatăl său.

In viata el trece prin diverse schimbări și trebuie să se schimbe soarta, datorita acestor multe intamplari.

Lee Sang-Yoon a spus: "Mi-am dorit intotdeauna sa fiu doctor. Am încercat să-l inteleg pe Dong-joo, un barbat care se uită iubitor doar la femeia lui și depășește obstacolele dintre ei".

Drama "Angel Eyes", va fi difuzata incepand cu luna în aprilie, după "She Gets Married Thrice".

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/lee-sang-yoon-in-his-first-doctor-role-66463.html

miercuri, 26 februarie 2014

Seriale: Sly and Single Again (2014)

 

 

"Sly and Single Again" (2014)
Regia: Ko Dong-seon
Scenariul: Lee Ha-na
Canal de difuzare: MBC
Disctributia: Lee Min-jeong, Joo Sang-wook, L, Seo Kang-joon, Kim Gyoo-ri-I, Hwang Bo-ra,...

16 episoade - difuzate in zilele de miercuri si joi de la ora 22:00

Cunoscuta si sub numele de: "Cunning Single Lady"

Intriga:
O melodramă comică despre Na Ae-ra care viseaza sa intalneasca un cavaler pe un cal alb, după ce a divorțat, dar sfârșește prin a începe o relatie cu fostul ei soț, care devine putred de bogat.Data difuzarii in Coreea a primului episod: 27 februarie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/photos-added-plenty-of-new-images-for-the-korean-drama-sly-and-single-again--66428.html

Kim Ji-soo si Han Hye-jin in cadrele finale

 
Kim Ji-soo si Han Hye-jin au fost observate facand o fotografie împreună.

Cele doua au avut un cadru comun in ultimul episod din drama SBS, "Kind Words".

Namu Actors a postat această imagine pe pagina sa oficiala de Twitter cu comentariul: "Kim Ji-soo si Han Hye-jin împreună in ultimul episod din seara aceasta, de la ora la 22. Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră".

Cele doua actrite au jucat in drama în rol de soție și amantă a lui Ji Jin-hee, dar ele sunt de fapt sunt prietene în viața reală.

Cele doua sunt imbracate lejer și zâmbesc la aparatul de fotografiat.

Sursa:
star.mbn.co.kr/view.p...
http://www.hancinema.net/kim-ji-soo-and-han-hye-jin-s-final-cut-66420.html

Three Days: Fotografii cu Son Hyeon-joo si Micky Yoo Chun

Fotografii cu Son Hyeon-joo si Micky Yoo Chun din drama "Three Days" au fost descoperite prin intermediul site-urilor on-line.

Son Hyeon-joo si Micky Yoo Chun apar ca președinte și garda de corp care încearcă să-si salveze președintele de la pericol. Son Hyeon-joo este genul de președinte care-si tratează gărzile sale de corp cca pe oamenii pe care națiuniea toata  trebuie sa-i respecte și Micky Yoo Chun este tipul din securitate care si-ar da viața pentru președintele sau.

Drama "Three Days" este produsa de Golden Some Pictures iar Yang Geun-mo a spus: ""Three Days" este o melodramă între un bărbat și o femeie, precum si despre prietenia și loialitatea între doi oameni. Dar si despre bodyguarzii care intervin cand președintele este în pericol de a fi asasinat " .

Mai mult decât atât, in "Three Days" este vorba despre un președinte care dispare după trei focuri de armă în timp ce era în vacanță în vila sa privată. 

In alte roluri ii putem vedea pe Park Ha-seon, So I-hyeon, Choi Won-yeong, Yoon Je-moon, Jang Hyeon-seong, Kim Hyeong-gyoo și altii. Primul episod va fi difuzat pe 5 martie.


Sursa:
en.seoul.co.kr/news/n...
http://www.hancinema.net/three-days-son-hyeon-joo-and-micky-yoochun-in-stills-66419.html

Kim Hyo-jin este o graviduta eleganta

 
Internautii au spus despre Kim Hyo-jin: "E însărcinată?", "Nu-si se poate ascunde frumusețea", "Nu pare casatorita."

Evenimentul de la Christian Dior Boutique a avut loc pe data de 25 februarie. Kim Hyo-jin a fost una dintre vedetele care au participat.

Arăta feminin cu parul ei lung lasat pe spate și purtând balewrini si o rochie dintr-o singura piesa.

Ea este atat de frumoasa chiar dacă e însărcinată și a arătat o conditie excelenta a corpului ei.

Kim Hyo-jin s-a căsătorit cu Yoo Ji-tae în 2011 și si-a anunțat sarcina în decembrie 2013.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/kim-hyo-jin-is-beautifully-pregnant-66421.html

marți, 25 februarie 2014

Jo Jae-Hyeon va preda la Universitatea Kyungsung

 

Actorul coreean Jo Jae-Hyeon a fost numit profesor asociat alma mater la Universitatea Kyungsung, potrivit presei locale de ieri.

În vârstă de 47 de ani, actorul va preda două subiecte in cadrul Departamentului de Teatru și Film. Jo are o diplomă de master in School of Performing Arts and Media de la Universitatea Chung-Ang.

Jo a apărut în numeroase filme și drame în ultimii 20 de ani, cum ar fi drama MBC "New Heart" și filmul  "Romance - Movie" si  alaturi de Kim Ji-soo in drama SBS, "Kind Words".

In prezent el joacă în rolul principal ca Jeong Do-Jeon în drama istorica KBS, "Jeong Do-jeon". 

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/jo-jae-hyeon-to-teach-at-kyungsung-university-66355.html

Fotografia zilei

 

Fetele de la un colegiu din Busan uitandu-se la copacii infloriti, duminica. / Newsis

Sursa:
english.chosun.com/sv...
http://www.hancinema.net/today-s-photo-february-24-2014-1-66357.html

luni, 24 februarie 2014

Seriale: Sly and Single Again (2014)

 
"Sly and Single Again" (2014)

Regia: Ko Dong-seon
Scenariul: Lee Ha-na-I
Canal de difuzare: MBC
Distributia: Lee Min-jeong, Joo Sang-wook, L, Seo Kang-joon, Kim Gyoo-ri-I, Hwang Bo-ra,...

16 episoade difuzate in zilele de miercuri si joi de la ora 22:00.

La inceput cunoscut sub numele de "Cunning Single Lady".

Intriga:
O dramă comică moale despre Na Ae-ra care viseaza sa se intalneasca cu un cavaler pe un cal alb, după ce a divorțat, dar sfârșește sa se intalneasca tot cu fostul ei soț, care devine putred de bogat.

Data de difuzare in Coreea: 27 februarie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/video-second-teaser-released-for-the-korean-drama-sly-and-single-again--66296.html

Yang Dong-geun lanseaza un cântec

 

Actorul și rapper-ul  Yang Dong-geun, care este menționat in seria YDG , a lansat un videoclip teaser pentru noul său single "Ja Ja Ja".

În al 20-lea videoclip, Yang începe rapul lui prin a spune: "Listen up guys" pe fondul unei melodii la pian .

Grupul de hip-hop Dynamic Duo și rapper-ul în vârstă de 21 de ani  Crush, oferă de asemenea, ajutorul lor. Yang a fost implicat în producerea clipului video și a venit cu conceptul .

"Ja Ja Ja" este prima melodie din seria 'YDG Series', pe care Yang le-a avut in lucru o lungă perioadă de timp", a declarat un oficial de la Polaris Entertainment, agenția lui Yang." Odata cu colaborarea cu Dynamic Duo și Crush, el isi planifica în viitor sa lucreze în echipă si cu alți muzicieni".


Yang a avut un an aglomerat, lansand single-ul "Father" în ianuarie 2013 și joacă rolul principal în thriller-ul "Zilele Wrath ", care a deschis a doua jumătate a aceluiași an .

" Ja Ja Ja " este programat sa apara in punctele de vânzare de muzică online marți 25 februarie.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/video-yang-dong-geun-teases-song-66266.html

Rămas bun de la regina: Kim dă tot din ea în interpretarea ei finală

 

"Regina patinajului artistic", Kim Yuna , isi salută fanii cu brațele deschise larg după ce si-a terminat programul liber de patinaj de la Jocurile Olimpice de Iarna 2014 de la Soci ce a avut loc pe 20 februarie. (Fotografie prin amabilitatea Comitetului Olimpic Coreean)


" Va multumesc tuturor "

Acestea au fost ultimele cuvinte ale lui Kim Yuna pentru fanii ei dupa interpretarea ei finală profesionala. În același timp, acele cuvinte au venit de la fanii ei, care i-au fost alaturi de-a lungul multor ani de cariera .


Ea a marcat performanța ei finală pe 20 februarie, la Iceberg Skating Palace,  unde s-a plasat a doua, cu o medalie de argint. Aurul i-a revenit patinatoarei ruse Adelina Sotnikova .

În dimineața zilei de 21 februarie în Coreea "Mulțumesc, Kim Yuna", a fost fraza cel mai căutata la cel mai mare motor de căutare din țară, Naver .

Kim Yuna patineaza cu o pasiune arzătoare pe tangoul "'Adiós Nonino" al compozitorului Astor Piazzolla. (Fotografie prin amabilitatea Comitetului Olimpic din Coreea)


Kim Yuna ține in mana un urs polar, mascota jocurilor olimpice, un cadou de la un fan, ca facand valuri de audiență, după interpretarea ei la simplu feminin de la Jocurile de Iarnă 2014 de la Soci de pe 20 februarie. (Fotografie prin amabilitatea Comitetului Olimpic din Coreea)

 

Sursa:
www.korea.net/NewsFoc...
http://www.hancinema.net/farewell-to-the-queen-kim-gives-it-her-all-in-her-final-performance-66264.html