vineri, 7 martie 2014

Busan Aquarium


Busan Aquarium (부산 아쿠아리움) detine peste 35.000 de specii de pesti, alge, reptile și amfibieni. Acesta este unul dintre acvariile de top din Coreea.

Experiența din tunel seamănă cu o plimbare pe fundul oceanului in care te intalesti cu diverse creaturi marine care innoata deasupra ta.

De asemenea, un simulator te face sa dai frau imaginatiei, oferind sentiment unic in viață, acela de a fi pe fundul oceanului.


Coreea de Sud - Cultura si Traditie

Sursa:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.709353735771236.1073741891.408614122511867&type=3
https://www.facebook.com/KoreanCulturalClub

Mugunghwa - Floarea Naționala din Coreea de Sud

 

Syriacus Hibiscus, de asemenea cunoscuta sub numele stiintific de Rose of Sharon este Floarea Naționala a Coreei de Sud.

Este numita Mugunghwa în coreeană. Numele vine de la Mugung, care înseamnă nemurire. Floarea este, de asemenea, stema națională a Coreei de Sud, si apare pe mai multe documente oficiale.

În fiecare an, din iulie până în octombrie, florile Mugunghwa din Coreea se pot vedea peste tot. Coreenii au o dragoste puternică pentru această floare și o referință despre aceasta este scrisa în imnul național al Coreei de Sud. Dar aceasta floare a fost si prima referire intr-un text  de acum peste 1.400 de ani în Coreea.

 Alte plante din familia "Malvaceae" :
 • Tilia tomentosa ( tei alb )
 • Abutilon megapotamicum ( Lampa japoneza, Artar de camera )
 • Althaea officinalis ( nalba mare )
 • Hibiscus esculentus ( bame )
 • Malvaviscus arboreus ( Nalba hibiscus )
 • Malva neglecta ( casul popii )
 • Tilia cordata ( tei pucios, tei paduret )
 • Alyogyne huegelii ( Alogine, Falsul hibiscus )
 • Malva crispa ( nalba creata ) 
 • Hibiscus trionum ( zamosita )
 • Hibiscus syriacus ( zamosita de Siria )
 • Alcea rosea ( nalba de gradina )
Coreea de Sud - Cultura si Traditie

Sursa:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.419108158129130.95265.408614122511867&type=3
https://www.facebook.com/KoreanCulturalClub

Hwagwan

 

Hwagwan este un tip de coroana, purtata în mod tradițional de femeile coreene la ocazii festive, cum ar fi nunti. Este similara ca forma formă și funcție cu jokduri, dar hwagan este mai elaborată.


Coreea de Sud - Cultura si Traditie

Sursa:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.413322288707717.94360.408614122511867&type=3
https://www.facebook.com/KoreanCulturalClub

Apus de soare în Cheonjusan, Coreea de Sud


Coreea de Sud - Cultura si Traditie

Sursa:
https://www.facebook.com/KoreanCulturalClub

Ceață mare în Oryukdo, Busan


Coreea de Sud - Cultura si Traditie

Sursa:
https://www.facebook.com/KoreanCulturalClub

Rain va juca pentru prima data intr-un film chinezesc

Seul, 4 martie (Yonhap) - Rain, cantaret si actor din Coreea de Sud, a fost distribuit într-un film chinezesc pentru prima dată, a declarat marti, agenția sa de management.

Rain va juca rolul unui pictor tânăr talentat care se indragosteste de o femeie, într-o melodramă în regia lui Gao Xixi, unul dintre cei mai faimosi regizori de filom ai Chinei, a spus Cube DC .

Rain este unul dintre cele mai populare vedete din Coreea de Sud și o vedeta bine-cunoscuta în alte țări asiatice, aparand în mai multe seriale de televiziune și filme, inclusiv două filmele de acțiune americane: Speed Racer (2008)  și Ninja Assassin (2009).

Liu Yifei, o populară actrita chineză, a fost distribuita in rolul principal feminin, a mai spus oficialul, adaugand ca titlul noului film nu a fost încă decis.

"Dacă spunem Rain si-a demonstrat barbatia jucând personaje in cea mai mare parte dificile și eroice în filme de la Hollywood, de la " Ninja Assassin" la "The Prince" cel mai recent, acest film îi va da o șansă de a schimba total imaginea sa in filme", a declarat agenția.

Filmarile vor începe în Shanghai, la mijlocul acestei luni, a mai spus acesta .

Sursa:
http://english.yonhapnews.co.kr/culturesports/2014/03/04/97/0701000000AEN20140304006900315F.html?input=www.twitter.com
https://www.facebook.com/KoreanCulturalClub

joi, 6 martie 2014

Daedong, Parcul National Bukhansan


Daedong Mun (북한산성 대동문 ), Parcul National Bukhansan (북한산국립공원), Seul, Coreea de Sud

Coreea de Sud - Cultura si Traditie

Sursa:
https://www.facebook.com/KoreanCulturalClub

Templul coreean GuinsaCoreea de Sud - Cultura si Traditie

Sursa:
https://www.facebook.com/KoreanCulturalClub

Joo Won a dat o masa calda colegilor

Actorul Joo Won a tratat pe toată lumea de pe platourile de filmare ale filmului "Fashion King - Film", cu o masa calda. Fanii lui au pregătit noaptea târziu un camion pentru cină și gustări.

Mancarea a fost pregătita pentru 150 de persoane și toată lumea a putut să mănânce și să fie vesela după ce a lucrat afară, în frig.

Joo Won la muzicalul "Ghost"  și la filmul "Fashion King - Movie". Muzicalul se realizeaza în interior, dar filmul este filmat afară, așa că am decis să tratez cu o o masă caldă personalul care lucrează din greu.

Unu membru al personalului a spus: "Un castron de supa fierbinte într-adevăr încălzește pe cineva mental și fizic intr-o zi rece. Sunt recunoscător modului grijuliu a lui Joo Won".

Sursa:
enews24.interest.me/n...
http://www.hancinema.net/joo-won-presents-a-dinner-truck-66730.html

Lee Da-Hee in rochie de mireasa pentru In Style Wedding

Lee Da-Hee a fost văzuta în rochie de mireasa.

Actrita Lee Da-Hee din dramele "I Hear Your Voice" si "Secrets" a pozat pentru numarul din martie si aprilie a revistei In Style Wedding.

Aceasta sedinta foto a fost realizata în Bali, Indonezia. Atmosfera a fost creată astfel încât Lee Da-Hee sa-si exprime cel mai bine stilul feminin.

Lee Da-Hee a spus: "Sunt fericita si mândra de ceea ce fac și mă bucur că am găsit fericirea în ceea ce fac chiar acum."

Ea spune că încearcă să fie sincera, dar nu prea serioasa, generoasa, dar intensă, și va merge pe calea care i-o va rezerva soarta. 


Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/photos-lee-da-hee-with-an-off-shoulder-dress-66731.html

miercuri, 5 martie 2014

Yeo Jin-goo și Ha Yeon-soo deghizati in animalute

Yeo Jin-goo și Ha Yeon-soo au fost observati imbracati in costume de animalut.

Yeo Jin-goo și Ha Yeon-soo au imbracat aceste costume drăguțe pentru drama tvN, "Potato Star" care marcheaza intr-un episod un eveniment de promovare  a White Day. Yeo Jin-goo a devenit un leu și Ha Yeon-soo un iepure.

Yeo Jin-goo a cântat piesa "Love is an Open Door" din filmul Disney, "Frozen".

Internautii au comentat: "Sunt atât de drăguți", "Cum pot fi atât de adorabili?" și altele.

Sursa:
news.hankooki.com/lpa...
http://www.hancinema.net/yeo-jin-goo-and-ha-yeon-soo-in-animal-pajamas-66733.html

Rolurile carierei lui Jang Geun Suk


Născut într-o familie bogată, Jang Geun Suk a crescut fără lipsuri. Dar la un moment dat, pe când avea doisprezece ani, pe măsură ce afacerea tatălui său nu mai mergea au inceput si greutățile din viața lui, de asemenea.

După ce situația familială s-a înrăutățit și s-au mutat in Seul, si-a început cariera de actor jucand în drama KBS pentru copii, ‘Commi, the Fairy’ ‘[요정 컴미] si drama SBS, ‘Ladies Of the Palace/ Women’s World’ [여인천하]  facandu-si un nume ca actor copil. Și în ciuda faptului ca prietenii săi au ras fiindca a facut reclama la lenjerie de corp în tinerețea lui, prin acest loc de muncă a fost în stare să plătească contractul de închiriere complet pentru familia lui care se lupta cu neajunsurile.

În timpul petrecut la scoala elementara din Noua Zeelandă s-a confruntat cu cele mai multe neajunsuri trăind într-o casă veche. Cu toate acestea, pentru Jang Geun Suk a contat aceasta experiența de studiu în străinătate spunand ca a fost unul dintre "cele mai fericite momente din viața lui." Pentru el , aceste zile de școală, provocatoare din punct de vedere financiar și viața dificilă l-au transformat intr-un actor pasionat și pentru asta este recunoscător.

[1997-1999]

- Drama HBS, ‘Happiness for Sale’[행복을 팝니다] – cu rolul lui Soo Dong [수동]

În 1997, la unsprezece ani, Jang Geun Suk a avut primul rol in drama HBC, ‘Happiness for Sale’. A fost o poveste despre ce se intampla mambrilor familiei Bong care trăiau ca agricultori la marginea Seulului.

Jang Geun Suk n-a avut un rol deosebit. Cu toate acestea, a devenit prima data cunoscut publicului micului ecran mic atunci când a jucat in rolul lui Soo Dong, copilul intarziat a lui Jin Man Bong (Kim Gi Seop), președintele cooperativei pieței, și a soției sale ( Sun Woo Young ) , managerul unui magazin de lenjerie, care viseaza sa devina scriitor de romane pentru femei.

- Drama SBS, ‘Hugs’ [포옹], ‘Meeting’ [만남], drama KBS, ‘Burnt Rice Teacher and Seven Potatoes’ [누룽지 선생과 감자 일곱 개].

În 1999 a jucat rolul lui Won Ju [ 포옹 ] în drama SBS, ‘Hugs’ a lui Ji Won [ 지원 ] în ' Meeting" a lui Yoon Sung [ 윤성 ] în drama KBS ‘Burnt Rice Teacher and Seven Potatoes.’ Deși la momentul respectiv nu a primit niciun rol important ca actor copil, a fost momentul in care si-a definitivat jocul actoricesc si personalitatea.

‘Burnt Rice Teacher and Seven Potatoes’ a fost o drama pentru copii a carei actiune se petrecea undeva in Provincia Gang Wo si care a urmarit povestea unui profesor de școală de tara si a celor 7 elevi care traiau intr-un sat mic.

În acest proiect, Jang Geun Suk a jucat alături de copii de aceeași vârstă, dintre care actrita copil Moon Geun Young, cu care s-a reintalnit în drama ‘Mary Stayed Out All Night/Marry Me Mary’ [매리는 외박중]. Insa, la momentul respectiv nimic nu spunea  ca acești doi copii actori vor deveni într-o zi de vedete Hallyu de top.

[2001]
 

- Drama KBS pentru copii, ‘Cummi, the Fairy’ [요정컴미] – in rolul lui Oh Myun Suk [오명석] 

- Drama MBC, ‘Four Sisters’ Story’ [네 자매 이야기] – in rolul lui Young Hoon [영훈] 

- Drama SBS, ‘Ladies of the Palace/Women’s World’ [여인천하] – in rolul lui Jung Ryung [정령] 

- Drama SBS pentru adolescenti, ‘Orange’ [오렌지] – chiar in rolul lui Jang Keun Suk 

- Drama SBS, ‘The Great Ambition’ [대망] – in rolul lui Park Shi Young [박시영]   

[2003-2005]
 
 

- Drama KBS, ‘Owl Museum’ [부엉이박물관] – in rolul lui Jung Woo [정우] si muzicalurile ‘Theseus’ [테세우스] si ‘Hercules’ [헤라클래스]

În 2003 Jang Geun Suk a jucat rolul lui Jung Woo [ 정우 ] în drama KBS, ‘The Owl Museum’. Dupa perioada de după studiu din Noua Zeelandă, lipsa de proiecte i-a lăsat un sentiment de anxietate. Cu toate acestea , dupa drama " Theseus" si muzicalurile ‘Theseus’ [테세우스] si ‘Hercules’ [헤라클래스], Jang Geun Suk a fost capabil să se relanseze in actorie și a experimentat plăcerea de a fi pe scenă.

- Al zecelea sitcom MBC, ‘Non stop 4′ [논스톱4] – in care a Jang Geun Suk si-a jucat propriul rol

Cu aceasta ocazie Jang Geun Suk a experimentat primul punct de cotitură din cariera de actor. În acest sitcom pentru adolescenti, Jang Keun Suk a reprezentat moda trendy ‘playboyish’ tipica, pentru tinerii de aceeasi vârstă. El a jucat alături de Yoon Jong Shin [윤종신], Bong Tae Gyu [봉태규], Han Ye Sul [한예슬], Hyun Bin [현빈], Lee Young Eun [이영은], Lee Yun Ji [이윤지] si Andy [앤디]. În acest program cu o lista impresionanta, tanarul actor Jang Keun si-a arătat propria personalitate castigand pentru totdeauna un loc în inimile tinerelor coreene .

- Drama SBS, ‘Lovers in Prague’ [프라하의 연인] – in rolul lui Yoon Gun Hee [윤건희]

În drama SBS, ‘Lovers in Prague’ [프라하의 연인] Jang Keun Suk joaca rolul fiului președintelui si fratele mai mic al lui Yoon Jae Hee [윤재희] (rol jucat de Jun Do Yun 전도연) care era cu doisprezece ani mai mic decat ea. In cest rol este un elev de liceu imatur care intra in tot felul de probleme cu scopul de a atrage atenția tatălui său.


[2006]- Drama ‘Alien Sam/Alien Teacher’ [에일리언 샘] – in rolul lui Bong Saem [봉샘] (Luxurious Prince)

- Filmul ‘ChakShinAri: Final /One Missed Call: Final’ [着信アリ3] – in rolul lui Ahn Jin Woo [안진우]

- Drama KBS, ‘HwangJin-I’ [황진이] – in rolul lui Kim Eun Ho [김은호]

În această dramă si-a demonstrat capacitatea de a impresiona publicul până la lacrimi, transmitandu-si pasiunea și exprimandu-si tristețea . Și prin succesul său melodramatic din acest rol, Jang Geun Suk a aderat la rândurile artiștilor adulți.

Chiar și după ce drama s-a terminat , Jang Geun Suk a rămas profund atașat de acest proiect. El a dezvăluit într-un : " Chiar dacă am vrut să joc, circumstanțele m-au ținut înapoi. După ‘Hwang Jin-I’ am simtit că mi-am regăsit curajul de a continua munca ca actor."

[2007]

- Filmul ‘The Happy Life’ [행복한 인생] – in rolul lui Park Hyun Jun [박현준] role

Regizorul Lee Jun Ik [이준익], care a devenit celebru pentru ‘King and the Clown’ (The King’s Man) [왕의 남자] si ‘Radio Star’ [라디오 스타] i-a oferit lui Jang Keun Suk posibilitatea de a da filmului propria culoare și caracterul. A fost un pic egoist, dar a reusit sa fie foarte frumos, foarte inteligent și foarte realist de asemenea, o persoană care a avut cu adevarat farmec.

În film s-a comportat ca Park Hyun Jun, fiul vocalistului principal din trupa HwalHwahSan [활화산], acest grup reusind trei ani la rând sa castige competitia de la universitatea națională de canto acum douăzeci de ani. El a decis să recapete onoarea calcata in picioare a tatălui său care fusese fusese vocalist, și trupa de rock a devenit foarte faimoasa.

[2008]

- Filmul ‘The Longest 24 Months’ [기다리다 미쳐] – in rolul lui Park Won Jae [박원재]

- Filmul ‘DoReMiFaSolLaTiDo’ [도레미파솔라시도] – in rolul lui Shin Eun Gyu

- Filmul ‘Baby and I’ [아기와 나] – in rolul lui Han Joon Soo [한준수]

- Drama KBS, ‘Hong Gil Dong’ [쾌도 홍길동] – in rolul lui Lee Chang Hwee [창휘]

- Drama MBC, ‘Beethoven Virus’ [베이토벤 바이러스] – in rolul lui Kang Gun Woo [강건우] 

[2009]

- Filmul ‘The Case of Itaewon Homicide’ [이태원 살인사건] – in rolul lui Robert J. Pearson [로버트 J 피어슨]

- Drama SBS, ‘You’re Beautiful’ [미남이시네요] – in rolul lui Hwang Tae Gyung [황태경]

După ce a fost difuzat, Jang Geun Suk a avut peste 10 milioane de vizualizari pe o versiune chineză de Twitter, numit Weibo. El deschis contul în 2011, și după aceea s-au adăugat cate un milion de fani la fiecare trei luni. Acum are cei mai multi fani printre celebritati coreene.

De asemenea, am fost la un reality show special pe cablul TV Hunan [호남위성] numit Happy Camp-Jang Keun Suk special [쾌락대본영-장근석 특집], unde a avut cei mai mulți spectatori comparativ cu alte spectacole în același timp de emisie. De asemenea, a fost singura celebritate coreeana care a avut un spectacol special de Crăciun, unde a avut invitati celebrități de top din China. 

[2010]

- Drama SBS, ‘Mary Stayed Out All Night/Marry Me Mary’ [매리는 외박 중] – in rolul lui Kang Moo Gyul [강무결]  


[2011] 
- Filmul ‘You’re My Pet’ [너는 펫] – in rolul lui Kang In Ho [강인호]

 

[2012]- Drama KBS, ‘Love Rain’ [사랑비] – 70’s Seo In Ha [서인하], in rolul lui Seo Joon [서준]  

[2013]
- Drama KBS, ‘Beautiful Man’ [예쁜남자] – in rolul lui Dokgo Ma-Te [독고마테] 


Sursa:
http://en.korea.com/jangkeunsuk/board/article-asias-pretty-man-jang-keun-suks-never-ending-story_20140217/ 

Kim Soo Hyun va aparea in spectacole din China si se va intalni cu fanii sai

Popularul actor Kim Soo Hyun va aparea intr-un popular spectacol de varietati din China.

Agenția sa a declarat: "Kim Soo Hyun va trebui sa apară într-un popular spectacol chinezesc dar datele pentru a înregistra spectacolul nu au fost încă confirmate."

Potrivit unui oficial, Kim Soo Hyun da ecis să apară în spectacol pentru a arăta aprecierea și recunoștința față de fanii săi din China care l-au sprijinit.

Aceasta este prima dată când un actor coreean va apare în acest spectacol și deja a captat mult interes din partea spectatorilor.

Kim Soo Hyun si-a castiga in popularitate prin rolul său din drama SBS, “You Who Came From The Stars”.

Sursa:
http://www.kpopstarz.com/articles/81173/20140225/kim-soo-hyun-to-appear-on-china-variety-program-and-connect-more-with-fans.htm
http://en.korea.com/kimsoohyun/board/news-kim-soo-hyun-to-appear-on-china-variety-program-and-connect-more-with-fans/

O bunicuta de 88 de ani este fan Lee Min Ho

Surse mass-media au raportat ca sindromul Hallyu a atins popularitatea cu dramele coreene în China. Numarul din 23 februarie a publicatiei China Daily, care a vorbit despre un articol de pe prima pagină intitulat “Surfing the Hallyu Wave”, a spus ca distribuția fanilor pe vârste pentru vedetele Hallyu coreene se extinde, și că acestia nu sunt doar adolescente și femei de douăzeci de ani, ci si femei mai in varsta care au urmări, de asemenea, dramele coreene.

O femeie a mers recent la o reuniune de familie pentru a sărbători ziua de naștere a bunicii ei in varsta de 88 de ani. Bunica a spus nepoatei sale: " Te rog, sa-mi spui daca Lee Min Ho a suferit vreo operatie estetica. Lee Min Ho trebuie să fie o frumusețe naturală. "

Același articol de știri a raportat că dramele coreene acoperă o treime din dramele străine difuzatre la TV și conținutulul pe site-uri on-line din China. De asemenea, a vorbit despre actrita Ji Hyun in drama SBS, “You Who Came From The Stars” care a avut o popularitate ridicata în China .

Sursa:
http://www.kdramastars.com/articles/16690/20140302/88-year-old-grandma-is-lee-min-ho-s-fan.htm
http://en.korea.com/leeminho/board/88-year-old-grandma-is-lee-min-hos-fan/

Seriale: A Word From Warm Heart (2014)

 
Drama: A Word From Warm Heart (titlul englezesc) / One Warm Word (titlul literar)
Romanizare: Ddaddeukhan Mal Hanmadi
Hangul: 따뜻한 말 한마디
Regia: Choi Hyeong-Hun
Scenariul: Ha Myung-Hee
Canal de difuzare: SBS
Episoade: 20
Perioada de difuzare: 2 decembrie 2013 - 24 februarie 2014
Zile de difuzare: luni si marti de la ora 21:55
Limba: coreeana
Tara: Coreea de Sud 

Intriga:
Song Mi-Kyung (Kim Ji-Su) este casnică dar soțul ei a conduce o afacere și vecinii lor sunt invidiosi pe prosperitatea lor. Într-o zi ea afla ca sotul ei are o aventură dar abordeaza aceasta problema cu grijă. 

Notițe: 
- "One Warm Word" a preluat timpul de difuzare a dramei SBS, "The Suspicious Housekeeper" și a fost înlocuita cu drama "God's Gift - 14 Days"  pe 17 februarie 2014.
- Episoadele 9 & 10 din drama " Un cuvânt de la inima calda ", programată inițial pentru difuzare pe 30 si 31 decembrie au fost amanate din cauza spectacolelor speciale din acea perioada. Episoadele 9 și 10 au fost difuzate pana la urma in prima săptămână a lunii ianuarie 2014.
- Episoadele 19 și 20 au fost programate inițial pentru difuzare pentru 10 si 11 februarie dar au fost difuzate o săptămână mai târziu, din cauza Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2014.

Distributia:

Kind Words-Han Hye-Jin.jpg Kind Words-Ji Jin-Hee.jpg Kind Words-Kim Ji-Su.jpg Lee Sang-Woo
Han Hye-Jin Ji Jin-Hee Kim Ji-Su Lee Sang-Woo
Na Eun-Jin Yoo Jae-Hak Song Mi-Kyung Kim Sung-Soo

Roluri secundare:
    Yun Ju-Sang - Na Dae-Ho
    Ko Du-Shim - Kim Na-Ra
    Yun Jong-Hwa - Na Jin-Chul
    Yoon Joo-Hee - Yoon Sun-Ah
    Han Groo - Na Eun-Young
    Lee Chae-Mi - Kim Yoon-Jung
    Yang On-Yoo - Na Hoon
    Park Jung-Soo - mama lui Jae-Hak
    Park Seo-Joon - Song Min-Soo
    Choi Hwa-Jung - Choi An-Na
    Son Hwa-Ryeong - Ji-Hye
    Kim Hye-Na - Young-Kyung
    Sung Byoung-Sook - mama lui Sung-Soo
    Kim Jin-Soo - lucrator la banca (cameo)
    Lee Jae-Won - avocat (cameo)
    Yoon Jin-Young - secretarul lui Jae-Hak
    Jo Sung-Kyu - client in banca (cameo)

"One Warm Word" a intrat in Top 20 in preferinte conform TNS Media Korea si AGB Nielson.

Sursa:
http://asianwiki.com/index.php?title=A_Word_From_Warm_Heart&diff=647439&oldid=646925
TNS Media Korea& AGB Nielson

Lee Min Ho isi amână Turneul International pentru “Gangnam Blues”

 Turneu internațional al actorul Lee Min Ho a fost amânat pentru a doua jumătate a acestui an din cauza programarii filmului “Kangnam Blues”.  Recent, agenția lui Lee Min Ho Star Haus Entertainment, a declarat: "Desi există o mulțime de oferte pentru a programa un turneu international, Lee Min Ho va începe filmările pentru filmul " Kangnam Blues" în luna aprilie.

În scopul de a-si concentra tot timpul și energia pentru film, am amânat toate programarile calatorie și spectacolele. Concert său din Yokohama , Japonia din luna martie va fi ultimul înainte de a incepe filmarile la film. "

Anul trecut Lee Min Ho a avut un turneu internațional în care a vizitat opt țări din Asia, incluzand Japonia, China, Filipine și Malaezia.

Aceeași persoană din agentia lui Lee Min Ho, Star Haus Entertainment, de asemenea a spus: " Avem in plan sa mergem la evenimentele deja programate, dar și alte programe, altele decât filmul, vor avea loc în a doua jumătate a anului, astfel încât să se poata concentra pe filmarile filmului."

“Gangnam Blues” al regizorului Yoo Ha, este un film despre dezvoltarea Seulului din 1970.

Sursa:
http://www.kdramastars.com/articles/16689/20140302/lee-min-ho-postpones-international-tour-for-kangnam-blues.htm
http://en.korea.com/leeminho/board/lee-min-ho-postpones-international-tour-for-gangnam-blues/