vineri, 21 martie 2014

Chimia dintre Lee Seung Gi si Yoona


In episodul difuzat pe 15 martie din emisiunea KBS2, Entertainment Weekly, a fost intervievat Lee Seung Gi, care era în mijlocul filmarilor la o reclama. Pentru reclama Seung Gi a jucat rolul unui lucrător de birou și a trebuit să meargă pe o bicicletă. El a mărturisit: "Eu nu sunt foarte bun la asta", și a mai spus că nu a fost ușor.

În timpul interviului Lee Seung Gi a fost întrebat, "Ai o inimă puternică atunci când ești îndragostit?" El a răspuns: "Inima mea nu este slaba." Apoi el a fost întrebat cine este ca o vitamina pentru el. El a ezitat pentru o vreme și apoi a răspuns că aceasta este familia lui. În mod similar, cu ceva timp în urmă, Yoona de la SNSD a declarat că ea isi mărturisește necazurile cu familia și prietenii, aratănd astfel chimia dintre cei doi.

In data de 1 ianuarie a acestui an, Lee Seung Gi a confirmat faptul că el are o relatie cu Yoona de la SNSD.

Sursa:
TVReport
Photo: TVReport, TVReport2

Jeon Ji-hyeon si Kim Soo-hyeon pe Aeroportul Internațional Incheon


Jeon Ji-hyeon and Kim Soo-hyeon-I are departing for Shanghai and Taiwan on the 21st through the Incheon International Airport.

Pe 21 martie Jeon Ji-hyeon si Kim Soo-hyeon au fost vazuti pe Aeroportul Internațional Incheon imbarcandu-se spre Shanghai și Taiwan.

Sursa:
tvdaily.asiae.co.kr/r...
http://www.hancinema.net/jeon-ji-hyeon-and-kim-soo-hyeon-i-67317.html

joi, 20 martie 2014

Lee Joon-ki se întoarce in epoca Joseon cu o noua dramă

 Actorul de 33 de ani, Lee Joon-ki, va face din nou o vizită dinastiei Joseon (1392-1910), cu noua drama KBS, "The Joseon Shooter" (titlu de lucru).

Lee, care a debutat în anul 2004, a crescut in importanță datorita regizorului Lee Joon-ik care l-a distribuit in 2005 in filmul "The King and the Clown", unde a avut rolul unui clovn de stradă în epoca timpurie Joseon. Datorită performanțelor sale din film, el s-a bucurat de o popularitate imensă în Coreea incepand cu acel an.

"Deși a încercat personaje diferite de-a lungul ultimilor ani, telespectatorilor le place să-l văda în drame istorice", a declarat un oficial al agenției sale, Namoo Actors.

Dupa ce a jucat rolul unui clovn în film 2005, el a continuat să joace în drame personaje din epoca Joseon, precum "Iljimae" (2008) si "Arang and the Magistrate" (2012).

Noua sa drama va descrie vremurile tulburi ale Joseonului de la sfârșitul secolului al 19-lea, în care schimbările sociale a avut loc într-un ritm uimitor .

"Vom infatisa un tânăr a erei Joseon târzii, care se luptă să se adapteze la valorile occidentale după disparitia tragică a familiei sale", a declarat un oficial de la KBS mass-mediei locale.

Actorul Han Joo-wan a fost, de asemenea, distribuit in rol secundar.

KBS a anuntat ca producatorul Kim Jeong-min-III care a realizat in 2011 drama "The Princess' Man" va produce si acest serial.

"S-ar putea ca fanii sa se uite la 'The Joseon Shooter', undeva prin luna iunie", a subliniat reprezentantul KBS.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/lee-joon-ki-returns-to-joseon-era-in-new-drama-67261.html

De ce alege Kim Seong-ryeong intre Lee Min-ho și Hyeon Bin?

Kim Seong-ryeong a dat un interviu pe 19 martie pentru emisiunea SBS, "TV News At Night".

Ea era geloasă pe Kim Hee-ae ca a facut o dramă romantica cu un bărbat mult mai mic decât ea.

Despre barbatul ideal dintre actorii care au apărut ca fiii ei, ea a spus: "Mi-ar placea sa ma intalnesc cu Lee Min-ho și sa ma casatoresc cu Hyeon Bin".

"Vreau sa-l iubesc pe Lee Min-ho, dar vreau să fiu iubita de Hyeon Bin".

Când a fost întrebat dacă a avut vreo rivalitate cu o alta actrita ea a spus: "Fiecare actrita este un rival pentru mine. Fiecare videta. Chiar m-am uitat la Lee Bo-Yeong in "God's Gift - 14 Days" și mi-am dat seama ce înseamnă să fii o actriță  de încredere".

Sursa:
enews24.interest.me/n...
http://www.hancinema.net/kim-seong-ryeong-chooses-lee-min-ho-and-hyeon-bin-why--67262.html

Obsessed: Fotografii cu Song Seung-heon si Lim Ji-yeon in stil

Pozele cu actorul Song Seung-Heon și Lim Ji-yeon anticipeaza romantismul peliculei.

Distribuitorul de film NEW a dat publicitatii poze din filmul "Obsessed". Cei doi sunt surprinsi în poziții riscante.

In "Obsessed" este vorba despre o poveste de dragoste secretă care se întâmplă în anul 1969, într-o familie de militari în timpul războiului din Vietnam.

Song Seung-Heon este Jin Pyeong, un erou de război și soldat de elita in timp ce Lim Ji-Yeon este Jong Ga-Heun, soția lui Jin Pyeong, subordonatul lui Kyeong Woo-jin (On Joo-wan). Va fi lansat in luna mai.

Sursa:
news.kukinews.com/art...
http://www.hancinema.net/obsessed-song-seung-heon-and-lim-ji-yeon-stills-67257.html

Park Yoo Chun făcut fotografii pentru revista de moda Singles

Park Yoo Chun s-a așezat în fața monitorului cu regizorul Sin Kyeong-soo și au vorbit non-stop despre concept și el însuși. Sin Kyeong - soo l-a felicitat spunând că a avut spirit și creativitate.

Personalul serialului chiar l-a numit un actor cu greutate. Se spune că e bine să fie valoros, dar ai putea fi epuizat de toate scenele de actiune din drama. "Simt ca si cum as chimba ca a fi politicos ar fi singurul lucru de făcut. Am încercat pe cat posibil să fiu cât mai aproape și prietenos cu personalul", a spus el .

El a crezut ca a fi prea politicos ar putea provoca jenă și disconfort. "A fost mai bine să se apropie ei de mine decât invers ajungand să-i cunosc in aceste patru luni. Mănâncand, band și glumind cu ei " .

Interviul cu Park Yoo Chun poate fi văzut în revista Single .

Sursa:
www.sportsworldi.com/...
http://www.hancinema.net/micky-yoochun-s-face-is-the-completion-to-his-fashion-67271.html

Bad boy Lee Jong-suk

Lee Jong-suk a încercat să se schimbe într-un tip rău.

El a pozat recent pentru revista englezeasca de moda Dazed & Confused, editia din aprilie.

Ca și fost model, Lee Jong-suk a a stiut sa-si prezinte forma lui uimitoare și corpul frumos lucrat, actionand intr-un mod profesionist. 

Fotograful a spus: "El este una dintre vedetele cele mai frumoase pe care le-am vazut vreodata".

În interviul pentru revista Lee Jong-suk  a spus: "Am avut grijă de mine și m-am pregatit pentru noua drama SBS, "Doctor Stranger"".

Lee Jong-suk va juca rolul unui doctor din Coreea de Nord pe nume Park Hoon în "Doctor Stranger".

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/bad-boy-lee-jong-suk-67270.html

Jeon Ji-Hyeon: Am simțit o legătură cu publicul

Actrița Jeon Ji-Hyeon care a jucat recent in drama "My Love from the Star", va apare pe coperta revistei de moda Harpers Bazaar Korea, ediția din aprilie.

Ea si-a aratat frumusetea pentru colectia de primavara/vara a unui mare brand de moda. Ea si-a dovedit numele ei diva de nivel mondial.

Jeon Ji-Hyeon a menționat dragostea speciala pe care a avut-o pentru Kim Soo-Hyeon care a jucat rolul lui Do min-joon și a spus: "Am fost recunoscători pentru dragostea pe care publicul ne-a daruit-o si am simtit ca am fost prima data conectata cu ei prin această dramă".

Interviul cu actrita din drama "My Love from the Star" poate fi vazut in editia din aprilie a revistei Harpers Bazaar Korea sau la www.imagazinekorea.com.

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n...
http://www.hancinema.net/jeon-ji-hyeon-i-felt-a-connection-with-the-public-67269.html

Jang Geun-seok: Vreau să fiu actor cât mai mult posibil

 

Printul Asiei, Jang Geun-seok va apare pe coperta revistei de moda "Marie Claire" - ediție specială.

Jang a avut un interviu in revista și a realizat fotografii naturale, fără prea mult fast. Atmosfera calmă și ochii senini si calzi ar trebui să fie ingredientul perfect pentru a capta inimile fanilor din toata lumea.


A fost un actor sincer tot acest timp și a spus: "Fiind actor pot fi un brand sau un produs. Asta nu înseamnă că sunt perfect doar pentru că par perfect. Aș vrea ca inima sa-mi poata fi văzuta printr-o cutie de sticlă. La fel sa simt că eu și fanii mei si sa ne vedem inimile printr-o cutie de sticlă".

Jang Geun-seok este intr-o pauză după câteva zile aglomerate. Având în vedere ceea ce va juca în viitor a spus: " Vreau să fiu actor atâta timp cât voi putea. Asta depinde de ceea ce voi alege să fac. Nu pot să spun că tot ce aleg va fi cu siguranță și drept. Cu toate acestea ce-i cu spini și un pic de durere va străluci mai mult decât ceea ce arata la fel de frumos și perfect".

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n...
http://www.hancinema.net/jang-geun-seok-i-want-to-be-an-actor-for-as-long-as-possible-67268.html

Roving Edge: Jeong Jae-yeong si Lee Sung-minv au realizat poze de promovare

Cei doi actori principali din filmul "Roving Edge", au realizat o colecție de fotografii pentru ARENA.

Cei doi s-au transformat radical pentru eleganta revista de moda Arena poartand costume și avand expresii a chipului puternice. Jeong Jae-yeong pare foarte carismatic în timp ce Lee Sung-min pare mai bland în comparație cu el.

In "Roving Edge" este vorba despre un detectiv care urmareste un tată care a pierdut fiica dar devine suspectul principal in acest caz. Va fi lansat pe data de 10 aprilie.

Sursa:
isplus.live.joins.com...
http://www.hancinema.net/roving-edge-jeong-jae-yeong-and-lee-sung-min-67267.html

Kim Nam-gil va fi în China și Japonia

In urmatoarea perioada, Kim Nam-gil va fi activ în China și Japonia.

Kim Nam-gil este intr-o pauză de filmari după filmul "Pirates" și va pleca în străinătate pentru promovare.

El a fost invitat la a 38-a editie a Festivalului International de Film de la Hong Kong care va avea loc in data de 23 martie. Numele evenimentului este Gala Premiilor Filmului din Asia. Actori și actrițe din toată Asia au de gând să participe.

Cu o baza de fani constanta pe care i-a câștigat cu drame precum "Queen Seon-deok" si "Bad Man", cu ocazia acestui eveniment el se va întâlni cu fanii chinezi.

A doua zi după premii, se va îndreapta spre Japonia pentru întâlnirea cu fanii japonezi, eveniment sub numele de "The Show & Secret", care va avea loc pe 25 și 26 martie. Kim Nam-gil s-a pregatit pentru această intalnire inca din ianuarie și este gata să se întâlnească cu cei 4.000 de fani care il așteapta nerabdatori.

De asemenea, Kim Nam-gil va lua parte la evenimente de promovare a filmului "Pirates" și va pleca prima data spre Hong Kong, pe data de 22 martie.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-to-be-active-in-china-and-japan-67266.html

miercuri, 19 martie 2014

Rain merge intr-o super masina portocalie pentru viitorul film chinezesc, Hong Yan Lu Shui

Rain, vedeta Hallyu, a fost văzut într-o super mașină exotica pe platourile de filmarea a viitorului sau film  chinezesc, "Hong Yan Lu Shui". Fotografiile de la filmari au fost publicate pe pagina de Weibo a filmului, pe 17 martie.

Rain juca, împreună cu frumoasa actrita chineza Liu Yifei, care-si face debutul in filmul chinezesc "Hong Yan Lu Shui". Ambii au putut fi vazuti filmand la o cafenea.

Filmul este regizat de popularul regizor chinez Gao Xixi care a fost responsabil, în 2012, pentru filmul “Legend of Chu and Han”.

Super masina care apare în imagine este o decapotabilă unica, cu linii ascuțite și unghiuri. In film, Rain joaca rolul lui Shuin Shui Chung, un om de afaceri cu o mulțime de bani.


Sursa:
cr.soompi.es
KoreaFansPanama
http://koreafanspanama822.blogspot.ro/2014/03/rain-aparece-en-super-auto-naranja-para.html

Fotografia zilei

Fată decorand un mormânt la Cimitirul Național din Daejeon duminică, înainte de a patra aniversare de la scufundarea corvetei navale din Cheonan.


Vizitatori bucurandu-se de vremea mai calda din Stream Cheonggye în Seul, duminică. / Newsis

Sursa:
english.chosun.com/sv...
http://www.hancinema.net/today-s-photo-march-17-2014-1-67156.html

Seriale: Gabdong - Memories of Murder (2014)

Regia: Jo Soo-won
Scenariul: Kwon Eum-mi
Distributia: Yoon Sang-hyeon, Seong Dong-il, Kim Min-jeong, Lee Joon, Kim Ji-won-I, Jeong In-gi,...

Intriga:
Avand in rol principal pe Lee Joon, liderul grupului K Pop, MBLAQ, "Gabdong - Memories of Murder" este un thriller de mister de 20 de episoade despre o serie de crime care au avut loc în urmă cu peste 20 de ani într-un oraș virtual. Detectivul Ha Moo-yeom (Yoon Sang-hyeon), al cărui tată a fost acuzat pe nedrept ca ar fi ucigasul in serie al unor cazuridin Gabdong, incearca sa gaseasca adevăratul criminal între diferite persoane de origini suspecte. La rândul său, Lee Joon este un tip care rămâne calm în exterior, dar cu atat mai periculos, ascunzand personalitatea lui psihopat .

Noul thriller K-Drama, Gabdong - Memories of Murder,  va avea lansarea pe canalul tvN pe 11 aprilie si cele 20 de episoade vor fi difuzate in zilele de vineri si sambata de la ora 20,50.


 
Lee Joon

Kim Min-jeong

Sursa:
iftmap.interest.me/V...
http://www.hancinema.net/tvn-s-new-thriller-drama-gabdong--memories-of-murder-starring-mblaq-s-lee-joon-releases-official-posters-67180.html

Seriale: It's Alright, It's Love (2014)

Regia: Kim Kyoo-tae
Scenariul: Noh Hee-kyeong
Canal de difuzare: SBS
Distributia: Jo In-Seong, Kong Hyo-jin, Seong Dong-il, Yang Ik-joon, Do Kyeong-soo, Lee Gwang-soo,...

Difuzata in zilele de miercuri si joi de la ora 22:00.

Intriga:
Cu actiunea într-o clinică de boli mentale, această dramă portretizează viața și iubirea oamenilor modernI.

Data lansarii in Coreea: 2014/07

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/updated-cast-for-the-upcoming-korean-drama-it-s-alright-it-s-love-67161.html

Seriale: A Witch's Love (2014)

Regia: Lee Jeong-hyo
Scenariul: Lee Seon-jeong-I
Canal de difuzare: tvN
Distributia: Uhm Jung-hwa, Park Seo-joon, Han Jae-seok, Yang Hee-kyeong, Joo Jin-mo-I, Jeon No-min

Intriga:
O dramă despre povestea de dragoste dintre un bărbat mai tânăr și o femeie, care nu este capabila sa-si deschida inima dupa ce fostul ei mire dispare brusc.

Data lansarii in Coreea: 14 aprilie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/video-updated-cast-added-new-poster-and-videos-for-the-korean-drama-a-witch-s-love--67197.html

Filme: Han Gong-ju (2013)

Regia: Lee Su-jin
Distributia: Cheon Woo-hee, Jeong In-seon, Kim So-yeong, Lee Yeong-ran,...

Intriga:
După transferul la o școală nouă, Gong-joo devine prietena cu Eun-hee, care o convinge să se alăture unui club de acappella. Când știrile apar despre noul hobby a lui Gong-joo, un grup de părinții a fostilor ei colegi provoaca o revolutie, dezvaluind trecutul tulburat a lui Gong-joo.

Data lansarii pe piata din Coreea: 17 aprilie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/video-added-new-trailer-with-english-subtitles-poster-and-a-release-date-for-the-korean-movie-han-gong-ju--67196.html

Filme: Go, Stop, Murder (2013)


Regia: Kim Joon-kwon
Distributia: Lee Seung-joon-II, Kwon Nam-hee, Kim Hong-pa, Song Yeong-jae, Oh Dae-hwan,...

Intriga:
Patru bărbați si femei de vârstă medie isi petrec weekend-ul într-o fermă de cai la țară, jucând în mod continuu 'Go-stop'. Atunci când unul dintre ei are parte de o moarte suspecta, un tânăr lucrător de la ferma este obligat să se alăture jocului pentru a-l inlocui pe cel mort. In curand tânărul își dă seama că oamenii treceu pe langa moarte în funcție de cartile lor din fiecare rundă.

Data lansarii pe piata din Coreea: 20 martie 2014. 

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/video-added-new-poster-and-press-video-for-the-korean-movie-go-stop-murder--67195.html

"School of Youth: The Corruption of Morals" (2014)

Regia: Goo Mo
Distributia: Lee Min-ho-I, Bae Seul-ki, Ahn Yong-joon, Baek Bong-gi, Choi Jong-hoon, Seong Eun,...

Anterior cunoscut sub numele de "Youth School" (청춘학당, cheong-choon-hak-dang)

Intriga:
Scandalagiii Mok-won, Ryu si Hak-moon, sunt departe de a trece examenele de stat. Trei studenți de sex feminin a intra în școală și atmosfera se schimba. Apoi, intr-o zi, Mok-won și Ryu sunt molestat de către o femeie necunoscută.

Cei trei încep o anchetă.

Ei încep să suspecteze pe cei trei elevi de sex feminin și încep căutarea criminalului adevărat ...

Data lansarii pe piata din Coreea: 27 martie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/video-teaser-trailer-released-for-the-korean-movie-school-of-youth-the-corruption-of-morals--67194.html

Lee Young-ae se alatura Campaniei Globale Gucci pentru Emanciparea Femeilor

Pe 8 martie actrita Lee Young-ae a fost numita membru in consiliul consultativ a Campaniei Globale Gucci, pentru a marca Ziua Internațională a Femeii.

Lee este prima actrita din Asia numita vreodată membru intr-un consiliu a campaniei "Chime for Change" - "Chime pentru Schimbare", care a fost creata în februarie anul trecut, pentru a "strange fonduri si de constientizare a unor proiecte care promovează educația, sănătatea și justiția  pentru fetele și femeile" din toata lumea.

Printre alți membri a consiliului se numără fostul prim-ministru britanic Gordon Brown, fondator al Huffington Post Arianna Huffington, Madonna si Julia Roberts.

Sursa:
english.chosun.com/si...
http://www.hancinema.net/lee-young-ae-joins-gucci-s-global-campaign-for-women-s-empowerment-67190.html

Seriale: Hotel King (2014)

Regia: Kim Dae-jin
Scenariul: Jo Eun-jeong
Canal de difuzare: MBC
Distributia: Lee Dong-wook, Lee Da-hae, Wang Ji-hye, Seulong, Kim Hae-sook, Lee Deok-hwa,...

Difuzat in zilele de sambata si duminica de la ora 21:55.

Intriga:
O moștenitoare se lupta pentru a proteja singurul hotel de 7 stele, "CL Hotel", iar directorul general ii devine dușman sau dupa ce tatăl său l-a abandonat.

Data de difuzare în Coreea: 4 aprilie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/video-added-3-new-teaser-trailers-for-the-korean-drama-hotel-king--67204.html

Lee Da-hae joaca in "Hotel King"

MBC a postat ieri pe pagina sa oficiala o imagine cu actrita Lee Da-hae, ridicând astfel așteptările pentru noua ei dramă de week-end, "Hotel King".

Imaginea o înfățișează pe actrita de 29 de ani intr-o stațiune din Gangwon, unde a fost filmat serialul in cea mai mare parte.

În drama, Lee va juca pe moștenitoarea obraznica a unui magnat de hoteluri. Partenerul ei este actorul Lee Dong-wook, alaturi de care a jucat în drama "My Girl" din 2005.

Seulong, membru al grupului 2AM, va juca in drama, ca membru al personalului hotelului.

"Hotel King" va fi difuzat incepand cu 5 aprilie de la ora 21:55.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/lee-da-hae-teases-hotel-king--67198.html

"Empress Qi" rămâne în frunte

Drama MBC, "Empress Qi" a scăzut în procente, dar totuși a ramas la conducere.

În conformitate cu Nielsen Korea de pe 19 martie, pe 18 martie "Empress Qi" a fost evaluata la 26,5% fiind cu 1,2% mai mic decât in episodul precedent, dar care il situeaza încă pe primul loc.

Ki Seung-nyang (Ha Ji-won) și Regina mamă (Kim Seo-hyeong) au luptat pentru autoritate. Bayan hood (Lim Joo-eun) a incercat să-l otrăvească pe fiul lui Ki Seung-nyang.

În acelasi timp, drama SBS "God's Gift - 14 Days" a fost evaluata la 9.4%  fiind cu 0,3% mai mica decât in episodul anterior. Drama KBS,"The Full Sun" a fost evaluata la 3,5%.

Sursa:
www.tenasia.co.kr/arc...
http://www.hancinema.net/empress-qi-stays-in-the-lead-67212.html

Empress Qi: Lim Joo-eun a incercat să-l otrăvească pe fiul lui Ha Ji-won

Lim Joo-eun a încercat să otrăvească pe fiul lui Ha Ji-won.

Bayan Hood (Lim Joo-eun) a început sa-si arate incetul cu incetul partea intunecata.

Tal Tal (Jin I-han) a fugit spre locuința lui Bayna când a auzit că prințul a fost aproape sa moara otrăvit.

"Eu voi fi oficial cu tine pentru o vreme", a spus el ei. "Te-am cunoscut de când erai tânăra dar nu te cunosc cu adevarat. Nu poti face așa ceva. Nu poti să fii om și să încerci să otrăvești un copil".

Bayan l-a oprit si zâmbind catre el i-a zis: "Dacă aș fi încercat să-l otrăvesc cu adevarat, aș fi făcut asta intr-un mod așa de mizerabil? Am pus foarte puțin".

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/spoiler-empress-qi-lim-joo-eun-tries-to-poison-ha-ji-won-s-son-67216.html

Kim Rae-won va reveni cu "Gangnam Blues"

Kim Rae-won se întoarce cu filmul "Gangnam Blues".

El a fost ocupat cu analiza si lucrul la personajului său pentru a scoate omul din el, acesta fiind primul său film dupa o lungă perioadă de timp.

Individul dandy și spilcuit este un personaj dur și greu în "Gangnam Blues". El încearcă să facă o schimbare in carisma personajului său.

"Gangnam Blues" este regizat de Yoo Ha de la "A Dirty Carnival" si "Once Upon A Time In Highschool". Drama isi are actiunea în Kangnam, in perioada când dezvoltarea de proiecte imobiliare incepea să ia amploare  și întunericul parea a se cobori in politică și societate.

Sursa:
www.sportsworldi.com/...
http://www.hancinema.net/kim-rae-won-to-come-back-with-gangnam-blues-67222.html

Choi Jin-hyeok va fi tanarul Lee Soon-jae

Actorul Choi Jin-hyeok va juca rolul tanarului Lee Soon-jae în drama tvN, "Grandpas over Flowers Investigation Team".

În "Grandpas over Flowers Investigation Team", polițiști de elită de 20 lor devin bunici în vârstă de 70 ani și peste noapte lupta pentru a reveni la forma în care acestia au fost. Este scris de Moon Seo-hee și regizat de Kim Jin-yeong.

Detectivii veterani sunt Lee Soon-jae (Lee Joon-hyeok), Byeon Hee-bong (Han Won-bin), Jang Gwang (Jeon Kang-seon) si Kim Hee-cheol (Park Jeong-woo) de la Super Junior.

Choi Jin-hyeok este versiunea mai tânără a lui Lee Joon-hyeok, cu un IQ de peste 150. El are o memorie remarcabilă și capacitatea de a rezolva cazuri grele, dar este destul de încrezut și cu gura mare.

Han Won-bin este jucat de Park Min-woo și Jeon Kang-sik este jucat de Park Doo-sik. Logodnicul lui Yoo-ra, Lee Joon-hyeok,  este Park Eun-ji.

Drama va fi difuzata prima dată pe 30 aprilie de la ora 23.

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/choi-jin-hyeok-is-the-younger-lee-soon-jae-67221.html

Park Yoo Chun: Nu pot realiza scenele de acțiune așa cum as vrea

Atașamentul și setea pentru acțiune este destul de mare.

Park Yoo Chun care joacă rolul lui Han Tae-kyeong în drama SBS, "Three Days" a spus: "Vreau sa joc eu insumi scenele de acțiune, dar aceastea nu ies întotdeauna asa cum vreau".

El si-a arătat dragostea pentru acțiune la o conferința de presă care a avut loc la centrul de producție SBS, Tanhyeon  pe 18 martie.

Recent, el a fost rănit în timp ce filma o scenă de acțiune cu risc ridicat și i s-a spus că are nevoie de odihnă timp de 6 luni. El a spus: " Mă doare, dar sunt frustrat pentru că eu nu pot juca la fel de bine pe cat as vrea".

"Am câștiga o mulțime de experienta cu această dramă în comparație cu celelalte drame", a continuat el. Apoi a adaugat: "Eu încerc să joc cât mai realist. Am adăugat emoție și eu sunt mulțumit".

El a menționat faptul că actorii de 20 de ani joaca, de obicei, în drame normale și nu in cele de acțiune. El a spus: "Cred ca povestea unei persoane normale este distractiva dar mă simt atras de cele care imi scot in evidenta emoțiile și-mi epuizeaza corpul, în același timp " .

Sursa:
news.donga.com/3/all/...
http://www.hancinema.net/micky-yoochun-i-can-t-perform-action-scenes-like-i-d-want-to-67220.html

Secret Love Affair: Interpretarea la pian a lui Yoo Ah-in a fost apreciata de Kim Hee-ae

Performanța la pian a lui Yoo Ah-in a fost admirata de Kim Hee-ae

In al doilea episod al dramei JTBC drama "Secret Love Affair", Lee Seon-jae (Yoo Ah-in) interpreteza o piesă în fața managerului adjunct al administrației de arte, Oh Hye-won (Kim Hee-ae).

Într-o zi, ea i-a spus să cânte la pian și el a acceptat după o lungă ezitare. Seon-jae a spus: "Eu nu pot canta versiunea solo pentru că n-am văzut notele" și a început să cante propria bucata.

El a fost complet absorbit de pian și a scos la iveala talentul sau strălucit. Hye-won a recunoscut talentul lui și a început să-l aplaude. Yoo Ah-in a interpretat această piesă la pian destul de erotic și artistic.

Sursa:
tvdaily.asiae.co.kr/r...
http://www.hancinema.net/spoiler-secret-love-affair-yoo-ah-in-s-erotic-piano-performance-made-kim-hee-ae-cry-67218.html

Sketch: Ko Eun-ah a slabit 8 kg pentru o scenă de dragoste


Ko Eun-ah a pierdut in greutate pentru o scenă de dragoste.

Ko Eun-ah joaca rolul unui artist singuratic pe nume Soo-yeon, care refuză să facă vre-un compromis cu lumea. Actritas a tinut o dieta stricta pentru a părea mai subtire decat este ea in realitate și a adăugat extensii de par pentru a fi mai fidela personajului Soo-yeon.

Ea a pierdut 8 kilograme facand exercitii fizice 6 ore pe zi și a strălucit in scena de dragoste cu Park Jae-jeong. Ko Eun-ah a spus: "M-am concentrat asupra sanatatii, dar mai mult pe corp. Nu am mancat de la inceputul filmarilor pana la sfarsitul lor. Stomacul meu a mormăit de foame".

Despre Park Jae-jeong, partenerul ei,  ea a spus: "Ar fi fost frumos dacă am devenit prieteni înainte de realizarea filmului, dar nu am avut timp, asa ca a fost un pic ciudat. Cu toate acestea, el m-a tratat ca pe o soră mai mică, așa că în cele din urmă am devenit prieteni".


Filmul "Sketch" va fi lansat in data de 27 martie.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/ko-eun-ah-in-sketch-loses-8-kg-for-a-bed-scene-67223.html

marți, 18 martie 2014

Top 5 cele mai iubite vedete Hallyu in China

Lee Min-ho, Kim Soo-hyeon-I, Jang Geun-seok, Kim Woo-bin si Lee Jong-suk  sunt cei mai iubiti in China. În acelasi timp "My Love from the Star" si "The Heirs" sunt hit-urile cele mai apreciate în China in aceste zile.

Site-ul www.kugou.com, de muzică și e divertisment, a efectuat un vot on-line. 1355150 de internauti s-au conectat pentru a vota acest studiu in urma caruia Lee Min-ho s-a clasat primul cu 510,764 de voturi.

Apoi pe locul doi s-a clasat Kim Soo-hyeon-I, vedeta din "My Love from the Star", cu 469,948 de voturi. El a avut 34,7 % din voturi, cu 3% mai puțin decât Lee Min-ho.

Jang Geun-seok s-a clasat pe locul 3 cu 159,440 de voturi, urmand Lee Jong-suk, cu 86771 de voturi și Kim Woo-bin cu 56982 de voturi .

Kugou.com efectuat acest studiu "atasand numele personajului la numele actorului", 'Kim Tan' Lee Min-ho, 'Do Min-joon' Kim Soo-hyeon-I, 'Hwang Tae-kyeong' Jang Geun-seok, 'Park Soo-ha' Lee Jong-suk and 'Choi Yeong-do' Kim Woo-bin.

Cei inafara Top 5 au fost Lee Hong-gi de la "You Are Beautiful", Park Yoo Chun de la "Missing You", Song Joong-ki de la "Nice Guy" si Lee Seung-gi de la "Gu Family Book".

Sursa:
biz.heraldcorp.com/vi...
http://www.hancinema.net/the-top-5-hallyu-stars-china-loves-67227.html