vineri, 4 aprilie 2014

Lee Min Ho a fost invitat in secret de Presedintele Park Geun Hye

 
Lee Min Ho s-a  întâlnitin cu Presedintele Park Geun Hye ca reprezentant al valului hallyu.

Vedeta hallyu Lee Min Ho s-a întâlnit cu doamna președintele Park Geun Hye .

Adesea numit vedeta care a aprins noul val hallyu, Lee Min Ho a participat pe 4 aprilie la a 3-a Conferinta a Comitetului Prezidențial pentru Imbogățire Culturală pentru a vorbi pe tema "Strategii de succes pentru valul hallyu."

La conferință au participat președintele și membrii Comitetului Prezidențial pentru Imbogățire Culturală, care au discutat despre planurile de viitor pentru dezvoltarea piețelor de divertisment și Lee Min Ho, care a fost singurul reprezentant hallyu participant la conferinta, si-a împărtășit propria experiență și a făcut sugestii privind dezvoltarea culturii hallyu.

Unul dintre organizatorii evenimentulului a precizat: "Valul Hallyu care a fost declanșat în Japonia odata cu drama Winter Sonata s-a extins acum la marea China, ceea ce a condus la expansiunea externa. Ne-am decis să-l invitam pe Lee Min Ho deoarece am considerat ca el este inițiatorul reprezentativ al noului val Hallyu, acesta purtand și trăsăturile simbolice ale industriei de divertisment."

Conferința a fost găzduită de către șeful statului a avut loc într-o locație din afara Casei Albastre, Lee Min Ho fiind invitat în secret să participe, din motive de securitate.

In timpul conferinței, doamna presedinte Park Geun Hye si-a aratat interesul pentru dezvoltarea industriei de divertisment .

Sursa:
Starhaud Entertainment
http://en.korea.com/leeminho/board/leeminho-meets-president-park-geun-hye-secretly/

joi, 3 aprilie 2014

Kim Woo-bin ia in considerare un rol în "Twenty"

Actorul Kim Woo-bin are în vedere rolul principal din filmul regizorului Lee Byeong-Heon, "Twenty".

Se pare că filmul se suprapune cu filmarile la o noua dramă.

In "Twenty" este vorba despre maturizarea și dragostea unui bărbat în vârstă de douăzeci de ani și este cel mai nou proiect al regizorului Lee Byeong-Heon.

Sidus HQ a spus: "Noi suntem in negocierile detaliilor dramei acum".

În prezent Kim Woo-bin este în mijlocul filmarilor la "The Technicians" și va pleca in Thailanda pe data de 5 pentru o întâlnire cu fanii sai de acolo.

Sursa:
star.moneytoday.co.kr...
http://www.hancinema.net/kim-woo-bin-considers-starring-in-twenty-67777.html

"Inspiring Generation" pe primul loc

"Inspiring Generation" a ocupat primul loc.

În conformitate cu Nielsen Korea, drama KBS 2TV, "Inspiring Generation" a inregistrat 11,1% rating. Acest procent este cu 1,2% mai mic decât la episodul anterior.

Sin Jeong-tae (Kim Hyun-joong)  a început să se răzbune pe Hwang Bang. Ultimul episod i-a lăsat pe mulți se se întreabe cine va castiga.

Între timp, "Sly and Single Again" a inregistrat 7,9% și drama SBS, "Three Days", a fost evaluata 10,4%.

Sursa:
tvdaily.asiae.co.kr/r...
http://www.hancinema.net/inspiring-generation-ranks-1st-place-67768.html

Doctor Stranger: Lee Jong - suk facandu-si lectiile

Actorul Lee Jong-suk va juca rolul unui doctor de geniu.

In noua drama SBS, "Doctor Stranger", Lee Jong-suk va juca rolul unui medic de geniu pe nume Park Hoon. Hoon Park este doctorul bogaților nord-coreeni și este recunoscut a fi cel mai bun chirurg din Coreea de Nord. El are pasiunea de a face bani prin mijloacele posibile pentru a-si găsi prima dragoste pierduta în vartejul sortii.

Pozele cu Lee Jong-suk il arată îmbrăcat ca personajul sau Park Hoon. El poartă un halat alb de doctor si se uita fix la ceva, cu un aer foarte preocupat. Totul din fundal sugerează că e in Coreea de Nord mai ales portretul lui Kim Jeong-Eun din spate .

Lee Jong-suk a luat lecții practice de chirurgie pentru a se ridica la inaltimea personajului sau Park Hoon și a studiat scenariul din scoarta in scoarta pentru a putea sa execute cu ușurință procedurile dificile.

 "Doctor Stranger" este o drama de investigație medicală care vorbeste despre un medic geniu din Coreea de Nord pe nume Park Hoon și medicul de elita Han Jae-joon (Park Hae-jin), care luptă împotriva unei mari complicații. In alte roluri ii intalnim pe Kang So-Ra și Jin Se-Yeon .

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n...
http://www.hancinema.net/doctor-stranger-lee-jong-suk-taking-lessons-67774.html

Jang Hyeok și Jang Nara vor juca în "Fated to Love You"

Actorul Jang Hyeok și actriță Jang Nara vor juca din nou împreună dupa 12 ani.

Cei doi au fost distribuiti in noua dramă MBC, "Fated to Love You".

"Fated to Love You" este o poveste originala din Taiwan. Este o comedie romantică despre o femeie care nu are nimic inafara de bunatatea unui barbat care risca sa-si piarda mostenirea daca nu accepta o căsătorie pe care nu si-o doreste.

Jang Nara joaca rolul femeiii care nu este nici atragatoare, nici prietoasa și nici nu are avere, dar are oportunitatea de a merge intr-o excursie de lux.

"Fated to Love You" este produsa de Lee Dong-Yoon și scrisa de Jo Jin-Gook.

Jang Hyeok și Jang Nara au mai jucat în drama din 2002 "The Successful Story Of A Bright Girl", care detine recordul unei audiente de 42,6%.

Drama MBC, "Fated to Love You" va fi difuzata după  "A New Leaf".

Sursa:
star.mk.co.kr/new/vie...
http://www.hancinema.net/jang-hyeok-and-jang-nara-to-co-star-in-fated-to-love-you-67775.html

Kim Soo-hyeon se va intalni cu fanii sai chinezi

Actorul Kim Soo-hyeon va pleca curand spre Guangzhou, China, pentru o întâlnire cu fanii sai chinezi.

Kim Soo-hyeon si-a dovedit popularitatea în China odata cu drama SBS, "My Love from the Star", care  în prezent este un mare hit în China și în alte părți ale Asiei.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/kim-soo-hyeon-i-waves-to-fans-67776.html

Lee Honey s-a transformat in bucătar pentru fanii ei

 
Lee Honey s-a transformat in bucatar pentru o zi.

Ea a găzduit pe 2 aprilie emisiunea "Cooking Class" pentru fanii ei și a gait unele dintre retetele ei sănătoase pentru ei. Imaginile o arata spalandu-se pe mâini si este îmbrăcata într-o bluză albă, cu un șorț in fata. Ea a avut mai intai o discuție serioasă despre gătit cu unchiul Paul și apoi s-a concentrat la gătit.

Ea si-a telentul extraordinar la gătit susprinzand pe toată lumea. Ea a vorbit despre obiceiurile alimentare și de gătit în timp ce gătea, simtindu-se mai mult ca "fata din vecini". Lee Honey este bine-cunoscuta pentru interesul ei pentru gătit, pregatindu-se înainte de aemisiune.
In prezent Lee Mierea joaca în emisiunea MBC TV, "Three Guys and A Girl"  și filmează la filmul "Tazza: The High Rollers 2".

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/lee-honey-becomes-a-chef-for-her-fans-67780.html

miercuri, 2 aprilie 2014

"Working Girl" cu Jo Yeo-Jeong și Clara

Actritele Jo Yeo-Jeong și Clara s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare.

Ele au jucat în filmul "Working Girl", care a fost lansat în data de 15 martie.

În rolurile de Bo-hee jucat de Nan-hee si Jo Yeo-jeong jucat de Clara, ele au început prima scena cu o ceartă. Bo-hee, o fată carismatica, careia i se promitea un viitor luminos într-o companie de jucării, a fost concediat și a aflat ca i s-a intamplat asta din cauza lui Nan-hee.

În ciuda scenei de luptă, cele doua au reușit să-si spună replicile la perfecțiune. Carisma și umorul lor de la filmari au făcut pe toată lumea de pe platou sa rada.

"Working Girl" vorbeste despre Bo-hee, care a fost concediata dintr-o companie de jucării și Nan-hee care a contribuit la concedierea ei.

In film ii mai putem intalni pe Jo Yeo-jeong, Clara, Kim Tae-woo, Kim Bo-yeon, Ra Mi-ran și altii.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/working-girl-jo-yeo-jeong-and-clara-67781.html

"Strawberry Milk" va deveni "Thorn", motivul din spatele schimbarii ...

"Strawberry Milk" a devenit acum "Thorn". Titlul a fost schimbat chiar înainte de lansarea filmului.

Se pare că peliculei i se potrivește titlul "Thorn" mai mult decât titlul "Strawberry Milk". Nu este nimic dulce și calm in film ca sa fie lapte cu căpșuni. Are claritate doar ca sa arate ghimpele.

Regizorul Kim Tae-gyoon a spus: "Am pregătit filmul sub titlul "Strawberry Milk", dar m-am simtit nehotarat. "Thorn" suna mai clar și mai profund. Reprezintă ceva cu greutate".

Filmul este despre ceva grav și profund si vorbeste despre un barbat care refuza dragostea obsesiva a unui elev de liceu pentru el. Acum titlul mi se pare adecvat.

Titlul poate fi schimbat, dar are încă lapte cu căpșuni. Yeong-eun (Jo Bo-ah) este lapte cu căpșuni în film. Bea doar ceea ce este în acest moment. Arată că are un caracter obsesiv. Titlul anterior a fost menit pentru Yeong-eun.

"Thorn" este un suspans despre obsesia cruda și dragostea între un barbat obișnuit și un elev îndrăzneț.

Filmul va fi lansat pe data de 10 aprilie.

Sursa:
enews24.interest.me/n...
http://www.hancinema.net/strawberry-milk-to-thorn-the-reason-behind-it---67782.html

luni, 31 martie 2014

Jang Hyuk in paginile Vogue pentru luna aprilie

Hmmm ....

Jang Hyuk ....

A trecut ceva timp de când nu am mai văzut fotografii cu el.

Actorul, acum în vârstă de 37 de ani, a revenit cu un nou film, Thorn, care vorbeste despre o tânără ce se indragosteste de profesorul ei. Jang Hyuk joacă rolul profesorului și tanara actrita Jo Bo Ah joacă rolul fetei.

Jang Hyuk si-a promovat filmul in numarul din aprilie a revistei Vogue in care este profesorul fierbinte.

Sursa: 
http://koreanvibe.com/jang-hyuk-for-vogue-thorns-trailer