sâmbătă, 12 aprilie 2014

Marilyn Monroea fost în Coreea 1954


În februarie 1954, Marilyn Monroe si Joe DiMaggio erau proaspat casatoriti si au facut o excursie în Japonia, dar mireasa a facut un ocol prin Coreea dorind sa distreze trupele stationate acolo. Ea avut zece spectacole în patru zile, in fata unei audiente care au totalizat peste 100.000 de soldați și pușcași marini.

Mai târziu, Monroe si-a reamintit de aceasta vizita si a spus: "A fost cel mai bun lucru care mi sa întâmplat vreodată. Inainte nu m-am simtit o vedeta in inima mea. A fost atât de minunat să ma uit in jos și sa vad un coleg zâmbind la mine."
 
Sursa:
https://www.facebook.com/Korea.Update
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151854943942508.1073741834.351662717507&type=3

Parcul National Seoraksan

Parcul National Seoraksan este in apropiere de Sokcho
Frumos si uimitor in toate anotimpurile dar mai ales toamna.

Sursa:
https://www.facebook.com/Korea.Update
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151203606777508.476846.351662717507&type=3

Prajitura traditionala coreeana din orez (tteok)

 

Tteok (떡) (pronunția coreeană: [tʌk]) de asemenea denumita ddeock, duk, dduk sau thuck) este o clasă de prăjituri de orez coreene făcute din făină de orez lipicios (de asemenea, cunoscut sub numele de orez dulce sau chapssal), la abur. Si făia de orez normală poate fi utilizată pentru unele tipuri de tteok. 


Exista sute de tipuri diferite de tteok care se pot mânca pe tot parcursul anului. In Coreea se obișnuiește să se mănânce tteok guk (supă tteok) în ziua de Anul Nou și tteok dulce la nunți și la sarbatoarea nașterii unui copil. Aceasta este adesea considerata un aliment de sărbătoare și poate varia mai degrabă de la versiunile cu nuci și fructe pentru un tteok simplu pana la unul cu aromă pregatit in acasă. 

Unele ingrediente comune pentru multe tipuri de fasole mung tteok sunt, fasole roșie, dulce și pasta de fasole rosie, pelin coreean, jujube și alte fructe uscate, semințe de susan și ulei, zahăr, și nuci de pin.
 Sursa:
https://www.facebook.com/koreaphotos
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.195814537153840.45170.118127974922497&type=1

Palatul Changgyeong


Palatul Changgyeong este situat în Seul, Coreea de Sud. Inițial construit ca palat de vara al regilor din Goryeo, el a devenit ulterior unul din cele cinci Grand Palaces ale dinastiei Joseon.
Palatul a fost construit inițial sub numele de "Suganggung" de către Regele Sejong pentru tatăl său, Taejong, dar în 1483 este renovat și extins de catre regele Seongjong moment în care a primit si numele actual.

În timpul perioadei coloniale japoneze, japonezii au construit o gradina zoologica, o gradina botanica, muzeul și pe site-ul. În 1983 au fost desfiintate grădina zoologică și grădina botanică.

Ca și celelalte cinci Grand Palaces, Changgyeonggung a fost puternic afectat de către japonezi, fiind distrus în 1598 în timpul invaziei fara succes a japonezilor in Coreea.

Sursa:
https://www.facebook.com/koreaphotos
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.274677229267570.60885.118127974922497&type=1

joi, 10 aprilie 2014

Hyun Bin alaturi de dragastosii catelusi

Actorul Hyun Bin a participat ieri, la o campanie impotriva testarilor pe animale. Evenimentul a avut loc la filiala The Body Shop's Gwanghwamun, în centrul orașului Seul. [NEWS1]

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/puppy-love-67955.html

Lee Seung-gi a devenit mai subtire


Lee Seung-gi plecat din aeroportul Kimpo în dimineața zilei de 7 aprilie.

In prezent Lee Seung-gi filmează la noua drama SBS, "You're Surrounded", care care vorbeste de noii-recruți, polițiștii tineri din secția de poliție Gangnam.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/lee-seung-gi-got-slimmer-67985.html

So Yoo-jin a devenit mamă

Actriță So Yoo-jin este mama acum.

So Yoo-jin a postat pe Facebook o pe data de 10 aprilie urmatorul mesaj: "Am dat naștere copilului meu cu trei zile mai târziu decât era de așteptat, după 11 de ore de travliu. Poate am fost prea nerăbdătoare sa experimentez acesta durere, dar a fost mai bine decât am crezut. Imaginea de ei de pe facebook o arată purtand halat de spital dar aratand confortabil și fericita in rol de proaspata mamica.

So Yoo-jin s-a căsătorit cu Baek Jong-won in luna ianuarie a anului trecut. Ea a rămas însărcinată foarte repede și chiar a lansat o colecție de fotografii din timpul sarcinii.

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n...
http://www.hancinema.net/so-yoo-jin-is-a-mother--68035.html

Premieră VIP pentru filmul coreean "God's Eye View"

Lee Ho, Kim Min-kyeong, Lee Yeong-sook-I, Jeong Woo-sik, Seo Eun-chae, Oh Kwang-rok, director Lee Chang-ho, Nam Dong-ha, Lee Seung-hee-I, Hong Seong-choon

Premieră VIP pentru filmul coreean  "God's Eye View"  (2013)

Regizat de Lee Chang-ho

In distributie: Oh Kwang-rok, Nam Dong-ha, Kim Min-kyeong, Lee Yeong-sook-I, Seo Eun-chae, Hong Seong-choon,...

Intriga:
Dupa optsprezece ani, din 1995, Lee Jang-ho revine pe marele ecran cu această dramă despre un grup misionar răpit de rebelii islamici. În timp ce se tem pentru viețile lor membrii grupul isi vede elibererea numai in credința.

Data lansarii pe piata din Coreea: 17 aprilie 2014

Ko Chang-seok
Ko Ah-seong
Kang Shin-il

Kang Hye-jeong

Ahn Seong-gi

Yoo Ji-tae

Yoon Jin-seo

Soy
Kim In-kwon
Kim Gi-cheon
Jo Bo-ah
Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/photos-vip-premiere-for-the-upcoming-korean-movie-god-s-eye-view-68021.html

Trupa Beast si-a programat revenirea pentru luna mai

In cele din urmă trupa de baieti Beast, care care in ultimul timp s-a concentrat pe proiecte individuale, inclusiv actorie și aparitii TV, ca confirmat data de revenire este luna mai, potrivit rapoartelor mass-media de ieri.

"Revenirea a fost inițial programată pentru sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, dar a fost nevoie de mai mult timp decât ne-am gandit sa definitivam detaliile. Cu toate acestea, revenirea se va întâmpla cu siguranță în luna mai", a declarat un oficial al Cube Entertainment.

Cel mai recent album al grupului a fost lansat în iulie anul trecut, și s-a recunoscut că baietii depun o mulțime de efort în albumul curent. Yong Jun-hyung va contribui la una dintre propriile sale piese originale de pe album, și un număr de genuri va fi, de asemenea, infuzate.

Primul episod al spectacolului MBC de varietati, "Show Time 2", care este găzduit de către toti baietii, va fi difuzat astăzi. 

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/beast-s-comeback-scheduled-for-may-67998.html

marți, 8 aprilie 2014

Primăvara neobișnuit de calda aduce mai aproape festivalurile

 
Parcul Yunjung-ro din Yeouido, la vest Seul, este ocupat cu vizitatori care vin pentru a vedea florile de cires de pe 1 aprilie. Yeouido Spring Flower Festival a inceput anul acesta pe 3 aprilie. (photo: Jeon Han)

Florile de primăvară sunt în floare mai devreme decât de obicei in acest an, deoarece vremea de vară care a inceput continuă si în ultimele săptămâni.


Muntele Eungbongsan din Districtul Seongdong, Seul, este îmbrăcat în galben datorita florilor de forsythia de pe pantele sale. (photo: Jeon Han)

"Temperaturile neobișnuit de mari sunt atribuite unui flux continuu de aer cald venit dinspre sud-vest care isi face simntita prezenta de-a lungul marginii zonei de înaltă presiune atmosferică din apele sudului Japoniei, împreună cu soarele puternic din timpul zilei", a declarat un oficial KMA.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt a continuat să explice că aerul rece va sufla dinspre nord și va începe să se deplasează spre sud incepand 3 aprilie , iar temperatura este de așteptat sa scada fata media normala, ajungand la 15-17 grade Celsius.


În ciuda faptului că intr-o zi lucrătoare a săptămânii parcul Yunjung-ro este plin de vizitatorii care au venit pentru a vedea florile de cireș înflorit din Yeouido, la vest de Seul. photo: Jeon Han)


Cum vremea  de vara timpurie continuă de pe 1 aprilie cetățenii se plimba cu bicicleta de-a lungul aleilor din parcul Hangang River, bucurându-se de peisajul colorat de florile de primavara. (photo: Jeon Han)

Sursa:
www.korea.net/NewsFoc...
http://www.hancinema.net/unusually-warm-spring-moves-up-festival-dates-67833.html

Fotografia zilei

Fete distrandu-se duminica la o fântână din Yeouido, Seul. / Newsis


Oamenii bucurandu-se duminica seara de florile de cires din Yeouido, Seul.

Sursa:
english.chosun.com/sv...
http://www.hancinema.net/today-s-photo-april-7-2014-1-67922.html

Lee Byeong-Heon în "The Insiders"

Actorul Lee Byeong-Heon va juca în noul film "The Insiders".

Actorul Lee Byeong-Heon va juca în noul film "The Insiders", film bazat pe originalul web-toon a lui Yoon Tae-ho.

Regizat de Woo Min-ho, acest film arunca o privire la corupția și neregulile adânc înrădăcinate în societatea coreeană.

Lee Byeong-Heon va juca rolul lui Ahn Sang-goo, un gangster politic care ajunge la pământ după ce face toate treburile celor rang superior și decide sa se răzbunare împotriva lor.

Lee Byeong-Heon este un star international care a jucat în filme cunoscute de la Hollywood, dintre care "G.I.Joe 2", "RED: The Legend"  dar și altele.

E de așteptat să joace un personaj diferit fata de cele pe care le-a facut pana acum.

Filmul "The Insiders" va fi lansat anul viitor.

Sursa:
www.nocutnews.co.kr/s...
http://www.hancinema.net/lee-byeong-heon-in-the-insiders-67947.html

Empress Qi: Ha Ji-won devine palida la aflarea vestii morții lui Joo Jin-mo

In episodul patruzeci al dramei MBC, "Empress Qi", Ki Seung-nyang (Ha Ji-won) a fost socata la aflarea vestii că Wang Yoo (Joo Jin-mo) este mort .

Baek Ahn (Kim Yeong-ho) a planificat sa conduca el insusi parada lui Wang Yoo și apoi sa-l omoare . Baek Ahn și Wang Yoo s-au luptat și Dag Ki-se (Kim Jeong-hyeon), care era interesat de Wang Yoo, l-a atacat . Baek Ahn a fost rănit cu săgeata lui și Wang Yoo a fost lovit de o săgeată și sabie.

Tal Tal (Jin I-han) si-a dat seama ce se întâmplă mai târziu și a luptat cu Dang Ki-se și oamenii lui. Wang Yoo a fost luat în grijă de către Yeon Bi-soo (Yoo In-yeong). Ea l-a îmbrățișat și a strigat: "Nu muri".

La sfârșitul episodului , Tal Tal a abordat-o pe Ki Seung-nyang și i-a spus că Wang Yoo e mort. Ki Seung-nyang a fost surprinsa și a întrebat: "E mort? Cine a făcut-o? Cine l-a ucis?" 

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/spoiler-empress-qi-ha-ji-won-turns-pale-at-news-of-joo-jin-mo-s-death-67937.html

Jo-Bo ah, drăguța și sexy

 
Jo-Bo ah, care joaca rolul Yeong-eun în filmul "Innocent Thing", este prezenta cu un interviu in Asia Today.

"Thing Innocent" este despre obsesia cruda si indrazneata a unei fate pentru un barbat obișnuit.

In film ii mai putem intalni pe Jang Hyeok, Jo Bo-ah, Seon Woo-seon, Lee Do-ah dar și altii.

Sursa:
www.asiatoday.co.kr/v...
http://www.hancinema.net/jo-bo-ah-cute-and-sexy-67942.html

Lee Seon-hee: Am învățat multe de la Lee Seung-gi

Pe 7 aprilie Lee Seon-hee a apărut în emisiunea SBS, "Healing Camp" alaturi de Lee Seung-ki.

Lee Seung-gi si-a arătat admiratia pentru Lee Seon-hee care a ajutat-o foarte mult sa-si realizeze visele. Invitatii emisiunii și-au reamintit debutul.

Lee Seon-hee a spus: "Este onestitate în toate cântece de succes. Aceasta depinde de cât de sincer ești. Seung-gi a fost nevinovat și PSY care a scris piesa, a declarat că a fost usor sa gasesca numele You Are My Girl ca titlul melodiei ".

"Acum am aflat de la Seung-gi. Nu e ușor să te bucuri de faima și cei mai mulți oameni doresc să stai linistit și relaxat după ce ai devenit faimos, dar nu si Seung-gi". 

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/lee-seon-hee-i-ve-learned-a-lot-from-lee-seung-gi-67944.html

Yoo Yeon-seok a vandut 500 de bilete în 30 de secunde

Puterea actorului Yoo Yeon-seok a fost dovedita.

Pe 7 aprilie, pentru spectacolul "2014 Spring and Yoo Yeon-seok" s-au vândut 500 de locuri în 30 de secunde.

Acest eveniment a fost planificat pentru acei fani care l-au susținut în tot acest timp. El plănuiește realizarea acestui eveniment ca un talk-show, unde sa poata interacționa cu fanii și sa sărbătoreasca infiintarea fan clubului său sar și ziua sa.

Yoo Yeon-seok s-a pentru acest spectacol cu multă grijă.

Agenția sa a spus: "El lucrează din greu pentru a se face util pentru fanii lui, deși programul lui este ocupat cu filmarile la film".

"2014 Spring and Yoo Yeon-seok" va avea loc pe data de 20 aprilie de la ora 14.

Sursa:
isplus.live.joins.com...
http://www.hancinema.net/yoo-yeon-seok-sells-500-seats-in-30-seconds-67948.html

Kim Sang-ho va juca în drama "Doctor Stranger"

Actorul Lee Sang-ho va juca în noua drama SBS, "Doctor Stranger".

"Doctor Stranger" este o dramă despre un doctor de geniu pe nume Park Hoon (Lee Jong-suk) care s-a născut în nord și a crescut în sud și medicul recunocut Han Jae-joon (Park Hae-Jin), care luptă  împotriva unui complot.

Kim Sang-ho joaca rolul lui Yang Jeong-Han, mana dreapta a lui Moon Hyeong-wook și care lupta pentru a deveni profesor la Spitalul Universitar Myeongwoo. Pentru Kim Sang-ho este a treia oară cand lucreaza cu producatorul Jin Hyeok.

Despre Kim Sang-ho, sefii de producție au spus: "El este un actor plin de culoare și odata cu confirmarea participarii lui acum avem "echipa de vis". Alți actori pe care ii vom putea revedea sunt Hwang Dong-joo, Lee Jae-won, Han Eun-seon și mai mult".

"Doctor Stranger" va fi difuzat incepand cu data de 28 aprilie, după "God's Gift - 14 Days".

Sursa:
4;전 10:31:19] ...
http://www.hancinema.net/kim-sang-ho-in-doctor-stranger-67949.html

Bae Doona revine cu filmul "Do-hee"

Bae Doona (34), Kim Sae-ron (14) and Song Sae-byeok (35) revin cu filmul "Do-hee".

Conform Movie Collage, "Do-hee", care va fi lansat luna viitoare, a lansat și un poster. Acest film reprezinta revenirea lui Bae Doona în Coreea dupa doi ani.

Ea joaca în "Do-hee" rolul lui Yeong-nam, politistul sef dintr-un mare sat izolat.

Kim Sae-ron este Do-hee, si are rol principal. Ea locuiește cu tatăl vitreg și o bunica, după ce mama a abandonat-o. Ea suferă de violență în familie și este în special atașata de Bae Doona care ii oferă ajutorul.

Song Sae-byeok este Yong-ha, tatal vitreg care-si abuzeaza fiica vitrega. De data aceasta el joaca rol negativ.

Filmul "Do-hee" va fi lansat luna viitoare.

Sursa:
news.sportsseoul.com/...
http://www.hancinema.net/bae-doona-comes-back-in-years-with-do-hee-67950.html