sâmbătă, 14 iunie 2014

Portret: Lee Jun Ki

   

Mr Lee Jun Ki (sau Lee Joon Gi) este frumosul din drama IIljimae. 


Inafara ca e un talentat actor este si un model excelent fapt care se remarca in toate pictorialele:


Anul acesta a fost eliberat din armata si deja lucreaza la un nou proiect, drama Arang and the Magistrat. 


Inainte de armata: 
Dupa armata:
 

Dintre cele mai reusite poze:
Sursa: 
http://crazyforkdrama.blogspot.ro/2012/09/khottie-of-week-lee-jun-ki.html

Jang Geun Suk: Imagini si cuvinte

 

Eu nu stiu de ce e Jang Geun Suk atat de controversat. Dar, mie-mi place si n-am ce face!!!! Așa că am câștigat si postez cateva cuvinte si cateva imagini cu el.

 


Pentru Jang Geun Suk, cred că e carisma e cea mai importanta decât orice. Nu stiu daca mai este cineva atât de obraznic dar îmi place. 

 


Dar, oricum, de cand urmaresc "Love Rain", sunt un pic subiectiva cu Jang Geun Suk .

 


Si el are intr-adevar un par frumos... 

 

Si are de asemenea un zambet atat de dulce...

 

Si are un talent nebun....


 


Lucru ciudat este faptul că nu cred că întotdeauna este atat de perfect, caci intotdeauna voi vedea o altă imagine a lui sau un spectacol il va transforma intr-un mod diferit și voi fi intotdeauna debusolata dar, uau, el este atât de drăguță. 

 

Aceasta poza este facuta după tsunami-ul ce a lovit Japonia.


Haideti, pana la urma Jang Geun Suk este atat de dulce!

Sursa:
http://crazyforkdrama.blogspot.ro/2012/10/khottie-of-week-jang-geun-seok.html

Seriale: Time Slip Dr. Jin (2012)Titlul: 닥터 진 / Dak-teo Jin / Dr. Jin

Cunoscut ca si: 타임슬립 닥터 진 / Time Slip Dr. Jin
Genul: Period, medical, time travel, romance, fantasy
Episoade: 22
Canal de difuzare: MBC
Premiera: 26 mai 2012
Related TV show: JIN (TBS, 2009), JIN 2 (TBS, 2011)
Original Work: Manga Jin de Motoka Murakami
Producator: Kim Hyun Woo (김현우)
Regizor: Han Hee
Scenarist: Han Ji Hoon (한지훈), Jun Hyun Jin

Intriga:
Primul episod al serialului este asemanator celui din manga japoneza cu numele "Jin", iar in linii mari, cele doua seriale pastreaza aceeasi poveste a unui doctor care se intoarce in timp in perioada Edo, in urma unui accident.

Jin Hyuk este un neurochirurg genial dar cu o atitudine rece și severă în interacțiunea cu alte persoane, din cauza dorentei sale personale de perfecțiune.

Printr-o putere misterioasă, Jin Hyuk se trezeste transportat inapoi in timp 150 de ani. El începe sa trateze oamenii din acel timp, dar aparatura rudimentara și cunoștințele medicale din acea perioada îl obligă să caute noi modalități de a ajuta pe cei bolnavi.

Prin acest proces dificil  în cele din urmă Jin Hyuk devine un doctor adevărat.

Distributia:

Song Seung Hun - Jin Hyuk
Rolul principal, Dr. Jin, este interpretat de Song Seun Hun, pe care l-am intalnit si in Printesa mea, Summer Scent, Poveste de toamna, Love story.

Un medic din secolul 21 care se trezeste prins în epoca Joseon, dupa un tragic accident al logodnicei sale, Yoo Mi-na. După ce a ajuns in Joseon, Jin s-a întâlnit Hong Young-Rae, o nobila care era încarnarea logodnicei sale.

Park Min Young - Hong Young Rae (1860) / Yoo Mi Na (2012)
Rolul lui Yoo Mi Na (numele din zilele prezente) si Hong Young Rae (numele din perioada Joseon) este interpretat de Park Min Young, pe care am intalnit-o si in City Hunter, Sungkyunkwan Scandal, Printesa Ja Myung Go, Eu sunt profu.

Hong Young-Rae se trage dintr-o familie nobilă și este o femeie miloasa care viseaza sa devina un medic dupa ce Dr. Jin ii salvează fratele rebel. Ea este logodită cu Kim Kyung-tak, prietenul ei din copilărie, dar nu este indragostita de el.


Lee Beom Soo - Lee Ha-eung
Un nobil care devine prietenul de încredere a lui Jin. El este viitorul Heungseon Daewongun (Marele Print Regent, Tatăl Regelui Gojong).

Kim Jaejoong - Kim Kyung Tak
Rolul lui Kim Kyung Tak este interpretat de Kim Jaejoong, pe care l-am intalnit si in Protect the Boss (Secretera perfecta).

El este ofiter militar, fiul nelegitim al Ministrului Kim și al concubinei sale si indragostit de Hong Young-Rae, sora prietenului său Young-hwi.

Lee So Yeon - Choon-hong
Este o misterioasa gisaeng. Ea s-a indragostit de Dr. Jin atunci cand el i-a salvat copilul in epoca moderna, dezvaluind ca si ea este calator in timo. Ea este fata cu Rubix Cube.


Jin Yi Han - Hong Young-hwi
Este o misterioasa gisaeng. Ea s-a indragostit de Dr. Jin atunci cand el i-a salvat copilul in epoca moderna, dezvaluind ca si ea este calator in timp. Ea este fata cu Rubix Cube.

Kim Eung Soo - Ministrul Kim Byung Hee, nobil si un sef puternic Andong Kim clan
Kim Hye Ok - mama lui Young Rae
Kim Il Woo - Yoo Hong Pil
Jung Eun Pyo - Heo Gwang, doctor in Joseon
Lee Seung Joon (이승준) - Kwon Ik Joo
Lee Won Jong - Joo Pal, un gangster local
Kim Kwang Sik - Kkae Bok
Kim Myung Soo - Kim Dae Gyun, fiul si mostenitorul legitim a lui Kim Byung Hee
Kim Byung Choon - Kim Byung Ok

Video:
http://www.imbc.com/broad/tv/drama/drjin/
http://www.gooddrama.net/korean-drama/time-slip-dr.-jin-episode-22
http://www.epdrama.com/time-slip-dr-jin/time-slip-dr-jin-episode-22/

Sursa:
http://www.viki.com/channels/7238-time-slip-dr-jin
http://wiki.d-addicts.com/Dr._Jin
http://www.gooddrama.net/korean-drama/time-slip-dr.-jin
http://www.epdrama.com/drama/time-slip-dr-jin/

Cum au ajuns vedetele masculine modele pentru produsele cosmetice pentru femei?

În trecut, frumoasele vedetele de sex feminin faceau publicitate pentru produsele cosmetice și firesc acestea au stimulat vânzările.

Cu toate acestea, de-a lungul ultimilor ani vedetele de sex masculin si-au imprumutat tenul lor fără cusur unor reclame pentru produse cosmetice.

Străzile Myeongdong din Seul sunt căptușite cu numeroase magazine cu produse cosmetice. În fața fiecăruia dintre aceste magazine sunt expuse reclame și dacă te uiți cu atenție, vei observa că in cele mai multe dintre ele sunt prezente vedetede de sex masculin.

Se pare ca femeile, ca fani ai acestor vedete, se plimba de la magazin la magazin, în scopul de a achizitiona masti de fata la care fac reclama vedetele lor preferate.

Atunci când vedeta Ahn Jung Hwan si actorii Ahn Jae Won si Hyun Bin au aparut ca modele pentru branduri cosmetice a venit ca un șoc în industria machiajului cosmetic deoarece acest domeniu era exclusiv al vedetelor de sex feminin. Un model pentru cosmetice era folosit pentru a fi un bun indicator în determinarea popularitate a unei vedete de sex feminin. Dar vremurile s-au schimbat iar ușa industriei de publicitate a produselor cosmetice s-a deschis larg pentru vedetele de sex masculin. Astăzi, majoritatea cantaretilor de sex masculin sunt modele pentru cosmetice, mai exact, vedete idoli. Mai multe femei fanii fiind pentru idolii de sex masculin, acestia au mai multe sanse ca model.

Aceste modele includ bărbatii idoli cum ar fi Kim Hyun Joong (The Face Shop), 2PM‘s Nichkhun (It’s Skin), TVXQ (Missha), Rain (Nature Republic), CNBLUE (Holika Holika/Olive Young), Lee Seung Gi (The Saem), JYJ (Tony Moly/Nature Republic) si F.T. Island (Baviphat). Acestea sunt doar câteva dintre cantareti de sex masculin, care sunt modele pentru produsele cosmetice sau au fost modele în trecut. În ceea ce privește actorii, Kim Soo Hyun (Beyond), Song Joong Ki (Tony Moly), Won Bin (The Shop), Jang Geun Suk (Nature Republic), and Jung Il Woo (Holika Holika) sunt câteva dintre numele care au participat ca modele a produselor de cosmetice.

Strategia folosirii modelelor de sex masculin, pentru de introducerea pe piață a produselor pentru femei, a fost de foarte mare de succes. De exemplu, actorul So Ji Sub când a început ca model pentru marca Vivien, cererile de postere si calendare au au crescut fulgerator acest lucru ducand si la o crestere exponentiala a vânzărilor produselor. În cele din urmă, contractul lui So Ji Sub a fost prelungit pentru încă un an.

La capatul opus al spectrului, vedetele de sex feminin au ajuns pe piață in topul modelelor pentru produsele pentru barbati. Înainte, erau doar vedete bărbati in publicitatea băuturilor alcoolice, dar azi vezi mai rar un barbat intr-o reclama pentru soju. Conceptul: "femeile pe care le-ai dori să fie o băutură" au adus in reclame vedete precum Moon Chae Won, SECRET, Shin Se Kyung, Lee Hyori, and Han Ga In. Pentru diferite varietati de soju sunt vazute postere și reclame în fiecare cantina coreeană.

Sursa:
http://www.allkpop.com/2012/10/why-are-male-stars-the-models-for-female-cosmetics
http://www.allkpop.com/2012/09/daniel-choi-shocks-viewers-by-revealing-his-age

Filme: Jumunjin (2010)

Titlul: Joomoonjin /jumunjin/ (주문진)
Premiera: 21 January 2010
Regia: Ha Myeong Jung
Genul: Drama/Romance
Durata: 96 min.


Jumunjin este un film din Coreea de Sud in care joaca Kim Kibum și Hwang Bo Ra
 

Intriga:
Jini (Hwang Bo Ra) a mers la o cabana despre care se zvonea ca isi are salasul o fantoma ((Kim Kibum). Jini s-a întâlnit cu fantoma și se indragosteste de "el" .....

Distributia:
Kim Kibum - Ghost
Park Ha-Sun - So-Hee
Jo Sang-Ki - Yeong-Du
Lee Kyeong-Mi - Bun-Ok
Choi Ju-Bong - In-Bung
Lee Yong-Nyeo - Mu-Dang
Jeon Su-Kyeong - Sun-Nyeo
Hwang Bo Ra - Jini
Park Ha Sun - So Hee
Jo Sang Gi as Yeong Doo
Lee Gyeong Mi as Bun Ok
Choi Ju Bong as In Bung
Lee Yong Nyeo as Shaman
Jeon Su Gyeong as Sun Nyeo
Jung Jong Yeol as Jang Hoon
Choi Woo Hyung as Kang Seok
Min Jun Ho as Jini's Dad
Hong Seong Bum as Resort Caretaker

Copy aici pentru a viziona filmul cu subtitrare in engleza:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL80D48D6D8232E5DA 

Sursa:
http://southkoreaaddict.blogspot.ro/2011/11/jumunjin.html
http://elflovesuju.wordpress.com/2010/03/08/jumunjin-caption-caps/
http://elflovesuju.wordpress.com/korean-words/lets-learn-hangeul/
kim@sujuecho.net

Taecyeon (택연)

  

Deci, a fost o zi foarte lungă ieri si azi am decis sa-l aleg pe aleg pe Taecyeon ca subiect. Asa ca, sa sarbatorim ziua de sambata!!!


 

Și într-adevăr, acesta e Taecyeon!!!

 

Și fotografii știu cel mai bine. Și au dorit să vă împărtășeasca "TOT". Eu nu știu prea multe despre el decat ca provine din formatia 2PM. L-am văzut intr-un vis, care a fost ... decent.. hi!!! ce credeati?!!!
.
 

Mulțumesc Wikipedia. Tocmai am aflat ca Taecyeon trăit în Boston pentru 7 ani. Oare asta-l face pe jumatate american??!În liceu a fost într-o trupa de jazz, in club de șah, și Societatea Națională de Onoare. Bănuiesc că fetele populare au roit in jurul sau:

 

A renunțat la visul său american, în scopul de a intra in serviciul armatei


 


Singura dată când a fost vreodată tentat să încerce Coca-Cola Zero. Cine a vazut reclama si a apoi a gustat, s-a gandit sigur la el.
Ah .... in bustul gol .... exact ceea ce au nevoie fetele ... ca sa aiba ce admira, un trup bine cladit! hi!Uită-te la el! A adus un prieten tot cu  bustul gol! De parca nu era de ajuns unul!!! Dar, unde-s doi puterea creste, nu-i asa?!!!!

 

vineri, 13 iunie 2014

Filme: A Good Rain Knows (2009)

 
Titlul: Season Of Good Rain / A Good Rain Knows (Japanese-English title)
Romanizare: Howoosijeol
Hangul: 호우시절
Regia: Hur Jin-Ho
Scenariul: Hur Jin-Ho, Lee Han-Eol
PProducator: Kim Chul-Soo, Kim Jin-A, Lim Hee-Chul
Imaginea: Kim Byung-Seo
Premiera: 8 octombrie 2009
Timp de rulare: 100 min.
Genul: Romance
Distribuitor: Next Entertainment World
Limba: Korean
Tara: South Korea

Intriga:
Povestea serialului începe odată cu sosirea în China a lui Dong Ha (Jung Woo-Sung), acesta venind in interes de serviciu. El este arhitect, iar oraşul în care merge, Sichuan a fost lovit de cutremur. Aici o reîntâlneşte pe May (Yuanyuan Gao), fostă colegă de facultate în America şi de care acesta era îndrăgostit. Ea lucrează în cadrul unui parc natural din oraş, şi în acel loc cei doi se reîntâlnesc. Îşi dau întâlnire şi rememorează amintirile din facultate, cum el era îndrăgostit de ea, cum ea i-a spus că îl iubeşte, cum el era gelos că ea ieşise cu un alt coleg, cum se plimbau cu bicicletele…

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Astfel, legătura strânsă dintre cei doi iasă la iveală şi devin tot mai apropiaţi, până într-o zi în care May îi spune că este măritată. Dong Ha este foarte afectat şi decide să se întoarcă în Coreea, dar află în acelaşi timp că soţul lui May murise în timpul cutremurului. Cu toate acestea el revine în ţara sa, şi după un timp May primeşte un pachet de la el, o bicicletă galbenă ca cea pe care o avea în timpul facultăţii.

Premii:   
2010 (11th) Jeonju International Film Festival - April 29-May 7 - Cinemascape: Feature Films
2010 (7th) Hong Kong Asian Film Festival - October 22-November 8 - Cineaste Delights

Video:
http://www.subtitrari.com/m/14267/subtitrare-Ho-woo-shi-jul---A-good-rain-knows
http://subscene.com/subtitles/a-good-rain-knows-aka-season-of-good-rain--ho-woo-shi-jul/english/577862
http://www.dailymotion.com/video/xrvnn7_yyyy-a-good-rain-knows-2009-0_webcam#.UQDhppgplwQ

Sursa:
http://forums.soompi.com/discussion/311006/movie-2009-a-good-rain-knows-season-of-good-rain-%ED%98%B8%EC%9A%B0%EC%8B%9C%EC%A0%88
http://asianwiki.com/A_Good_Rain_Knows

Filme: Madeleine - 2003

 
Titlul: Madeleine
Romanizare: Madeulren
Hangul: 마들렌
Regia: Park Kwang-Chun
Scenariu: Kim Eun-Jung, Park Kwang-Chun
Producer: Seo Woo-Sik, Choi Yoon
Imaginea: Kim Young-Chul
Premiera: 1 ianuarie 2003
Timp de rulare: 118 min.
Distributor: Cinema Service
Limba: Korean
Tara: South Korea

Intriga:
Prieteni din liceu, Ji-suk (Jo In-Seong) si Hie-jin (Shin Min-A), sunt acum de douăzeci de ani si se reintalnesc din întâmplare. Hie-jin ii sugerează sa se intalneasca tipm de o lună și, dacă nu se vor indragosti unul de celalalt atunci, ar trebui să meargă pe drumuri separate. Ji-Suk este evaziv la început dar apoi este de acord pentru a merge împreună cu acest aranjament neobișnuit ...

Sursa:
http://asianwiki.com/Madeleine

Seriale: Freeze (2006)

Titlul: Freeze
Romanizare: Peurijeu
Hangul: 프리즈
Regia: Jung Jae-Hoon
Scenariu: Han Sun-Jae, Lee Jin-Woo
Canal de difuzare: CGV
Episoade: 5
Premiera: 27 octombrie 2006
Limba: Korean
Tara: South Korea

Distributia:
Lee Seo-Jin - Joong-Won
Park Han-Byul - Ji-Woo
Son Tae-Young - Lee-Hwa
Eun Joo-Hee

Intriga:
Aceasta este o poveste cu vampiri. Povestea merge înapoi in anul 350 atunci când Baek Jung Won (Lee Seo Jin), l-a salvat vampirului I-Wha (Son Tae Young) inainte de a fi ars pe rug în satul său. El a căzut de pe stâncă în timp ce fugea de urmaritori și ea a trebuit sa-i dea sângele ei în scopul de a-l salveze de la moarte și, astfel, Baek Jung Won a fost transformata de asemenea, într-un vampir.

În Seulul zilelelor noastre Won a deschis un bar. Într-o zi Baek Jung Won a primit o scrisoare de la fosta sa iubire, care era pe moarte și ii incredenteaza pe fiica ei Jang Ji Yun (Park Han Byul). Baek Jung Won se indragostise de femeia asta acum aproximativ 20 de ani în urmă, dar s-au despărțit fără să-i spun adevărul despre el.

După înmormântarea mamei ei, Jang Ji Yun a găsit o fotografie pe care mama ei o prețuia foarte mult cu cineva care semana cu Baek Jung Won și si-a propus să-l caute. Când ea în cele din urmă l-a găsit, ea a crezut că el e fiul iubitului mamei ei fiindca Baek Jung Won nu s-a schimbat deloc fiindca era un vampir. Ei încep sa se indragosteasca unul de altul și I-Wha are dificultăți cu asta. În același timp, un criminal în serie care suge sange de la victime este liber.

Sursa:
http://wiki.d-addicts.com/Freeze
http://asianwiki.com/Freeze_%28Korean_Drama%29

Park Shi Hoo in “I am a Murderer”

Park Shi Hoo a revenit? Atât pentru teatru și cat si pentru film? Woot woot! Park Shi Hoo joaca in “I am a Murderer”, un film de acțiune si crimă, când el și Jung Jae Young se vor juca de-a șoarecele și pisica.

Odată ce faptele sale s-au prescris (dupa 15 de ani), literalmente el scapă de toate crimele și se transformă într-un autor de best-seller dupa ce-si scrie autobiografia: "I am a Murderer".

Ca detectiv, Jung Jae Young  nu-l poate lăsa pe Park Shi Hoo sa nu plateasca pentru crimele sale (aproximativ 10 la numar). Împreună, ei se vor juca de-a soacecele si pisica, luptand unul împotriva celuilalt.

Va fi absolut palpitant sa vezi modul în care cei doi se vor juca. Park Shi Hoo va merge pe viclenie și pe două fețe,  în timp ce va cere publicului sa-i ierte păcatele - se bucură în același timp de tot luxul din lume după ce cartea l-a transformat într-o celebritate. Va fi doar o inscenare pentru Park Shi Hoo sau adevărul însuși? Acesta este un film în care conștiința noastră se va juca fara sa ne dăm seama sau nu.

Filmul a rulat in cinematografele din Coreea incepand cu 8 noiembrie 2012Sursa:
http://www.jazzholic.com/2012/10/29/park-shi-hoos-upcoming-movie/

Trei lucruri speciale despre serialul TV, Missing You

 
 
Serialul MBC, Missing You, care a atras o atenție deosebita, prezint trei lucruri care fac vizionarea foarte placuta. 

# 1. Park Yoo Chun, Yoon Eun Hye, și Yoo Seung Ho: Sunt trio-ul de vis. 

Park, care a primit recenzii favorabile pentru serialele in care a jucat, dintre care putem enumera Sungkyunkwan Scandal, Miss Ripley si Rooftop Prince, joaca rolul unui detectiv pe nume Han Jung Woo, care sufera pentru prima lui dragoste. El este incantator dar urmărește criminalii care sunt pentru el niste animale feroce. 

Yoon, care a apărut in acest serial dupa un an și cinci luni, joaca rolul unui designer de moda pe nume Lee Soo Yeon, care este prima iubire a lui Park. Ea este mereu luminoasa și încrezătoare în sine, dar de asemenea, ascunde o  tristețe adânca în sufletul ei. 

Yoo, care a devenit unul din cei 20 actori reprezentativi din Coreea, joaca rolul unui manager de succes pe nume Kang Hyung Joon. El arată blând, dar caută sa se razbune pe Han Jung Woo.

Yeo și Kim, care au mai apărut împreună in serialul MBC, The Moon Embracing The Sun, acum joaca rolurile tinerilor Park si Yoon.

Ei joaca scene emoționale care au ridicat în rândul așteptările publicului. Cei doi vor reaminti de asemenea publicului de prima lor poveste de dragoste, acestia putand fi vazuti in primele cadre ale serialului.
# 3. Scriitorul Moon Hee Jung si regizorul Lee Jae Dong au lucrat împreună la aceasta melodramă superbă.

Serialul este scris de scriitorul Moon Hee Jung, cel care a scris si Can You Hear My Heart si The Last Scandal Of My Life. Producatorul Lee Jae Dong, cel care a produs Thank You, a lucrat împreună cu scriitorul  pentru acest nou serial. Colaborarea lor a adus pe micul ecran o poveste de dragoste minunata care a captat publicul cu inceputul primei povesti de dragoste.

Serialul Missing You este o melodramă clasică despre un bărbat și o femeie care si-au rănit inima la prima lor dragoste. Primul episod al serialului a fost difuzat pe 7 noiembrie, 2012

Sursa:
 
JYJ, Missing You, Star Daily New

joi, 12 iunie 2014

Lee Min Ho supranumit “God of Chemistry”: Eu incerc sa am o relatie de prietenie cu partenerele mele

Actorul Lee Min Ho a vorbit cu sinceritate despre sentimentele sale atunci când joaca cu o actriță mai în vârstă.

Intr-un interviu recent din celebra revista @Star 1 Lee a spus: "Când joc cu actrițe mai în vârstă eu nu las diferența de vârstă sa provoace sentimente ciudate."

La apariția sa în serialele Faith (2012), Personal Taste (2010) si Boys Over Flowers (2009) in care a jucat alaturi de actritele Kim Hee Sun, Son Ye Jin si Ku Hye Sun, Lee a atras atenția pentru că a fost întotdeauna mai mic decât actritele din rolul principal. Dar, în același timp, abilitatea sa de a se angaja într-o relație buna cu actrita mai în vârstă i-a dat porecla de Chemi-Shin. Termenul Chemi descrie pe cineva care este in bune relatii cu alții fiind un compus din chimie și termenul Shin  înseamnă "Dumnezeu" în coreeană.


Lee a spus: "In primul rând eu nu știu ce inseamna Chemi-Shin. Ei bine, eu doar încerc să lucrez într-un mod prietenos cu partenerele mele. Desi ea este mai în vârstă decât mine o chem pe numele personajul pe care ea il joaca in serial. Înainte de a începe lucrul împreună incerc să avem o conversație serioasă despre actorie."

Puteți afla mai multe despre interviul sincer cu Lee Min Ho în numarul din decembrie al publicatiei @Star 1 pe www.atstar1.com.

Sursa:
TV Report