sâmbătă, 14 iunie 2014

Portret: Lee Jun Ki

   

Mr Lee Jun Ki (sau Lee Joon Gi) este frumosul din drama IIljimae. 


Inafara ca e un talentat actor este si un model excelent fapt care se remarca in toate pictorialele:


Anul acesta a fost eliberat din armata si deja lucreaza la un nou proiect, drama Arang and the Magistrat. 


Inainte de armata: 
Dupa armata:
 

Dintre cele mai reusite poze:
Sursa: 
http://crazyforkdrama.blogspot.ro/2012/09/khottie-of-week-lee-jun-ki.html

Jang Geun Suk: Imagini si cuvinte

 

Eu nu stiu de ce e Jang Geun Suk atat de controversat. Dar, mie-mi place si n-am ce face!!!! Așa că am câștigat si postez cateva cuvinte si cateva imagini cu el.

 


Pentru Jang Geun Suk, cred că e carisma e cea mai importanta decât orice. Nu stiu daca mai este cineva atât de obraznic dar îmi place. 

 


Dar, oricum, de cand urmaresc "Love Rain", sunt un pic subiectiva cu Jang Geun Suk .

 


Si el are intr-adevar un par frumos... 

 

Si are de asemenea un zambet atat de dulce...

 

Si are un talent nebun....


 


Lucru ciudat este faptul că nu cred că întotdeauna este atat de perfect, caci intotdeauna voi vedea o altă imagine a lui sau un spectacol il va transforma intr-un mod diferit și voi fi intotdeauna debusolata dar, uau, el este atât de drăguță. 

 

Aceasta poza este facuta după tsunami-ul ce a lovit Japonia.


Haideti, pana la urma Jang Geun Suk este atat de dulce!

Sursa:
http://crazyforkdrama.blogspot.ro/2012/10/khottie-of-week-jang-geun-seok.html

Seriale: The Great Gye Choon Bin (2010)

the-great-gye-choon-bin-5the-great-gye-choon-bin-4
Titlu: 위대한 계춘빈 / Wiedaehan Gye Choon Bin
Cunoscut ca si: The Great Gye Choon Bin
Genul: romantic, comedie
Regia: Lee Eung Bok (The Delightful Girl Choon Hyang, The Reputable Family)
Scenariul: Yoon Ji Hee (윤지희)
Format: Drama Special
Episoade: 1
Canal de difuzare: KBS2
Premiera: 10 iulie 2010

Distributia:
Jung Yoo Mi - Gye Choon Bin
Jung Kyung Ho - Wang Ki Nam
Kim Dan Yool - young Ki Nam
Min Ji Ah - Na Yeon
Choi Yoo Hwa - Kim Yang
Ahn Seo Hyun - Sae Rom
Lee Jong Min

Intriga:
Fenomenala Gye Choon Bin” este o poveste de dragoste simpla, calda, fara rasturnari de situatie si scene pline de tensiune, dar care ne invata ca uneori avem nevoie doar de putin curaj sa ne invingem temerile si sa ne transformam viata. Totul depinde doar de noi.

Wang Ki-Nam (Jung Kyung Ho – Hodong din “Printesa Ja-Myung“) este un terapeut specializat in terapia artei care are un cabinet particular. El este un tip modest si nehotarat, prins intr-o lunga relatie cu o femeie casatorita, de care incearca mereu sa se desparta, insa declaratiile ii sunt mereu ignorate.

Gye Choon-Bin (Jung Yoo Mi) este invatatoare la gradinita, insa oamenii o considera cam ciudata. Toata lumea din cartier stie ca Choon-Bin e indragostita de Ki-Nam, numai el nu, evident. Insa acest lucru este pe cale sa se schimbe…

Sursa:
http://allkoreandrama.com/the-great-gye-choon-bin
http://movie.daum.net/tv/detail/main.do?tvProgramId=56936
http://www.kbs.co.kr/drama/thedrama/view/preview/preview07.html

  Seriale: Time Slip Dr. Jin (2012)  Titlul: 닥터 진 / Dak-teo Jin / Dr. Jin

  Cunoscut ca si: 타임슬립 닥터 진 / Time Slip Dr. Jin
  Genul: Period, medical, time travel, romance, fantasy
  Episoade: 22
  Canal de difuzare: MBC
  Premiera: 26 mai 2012
  Related TV show: JIN (TBS, 2009), JIN 2 (TBS, 2011)
  Original Work: Manga Jin de Motoka Murakami
  Producator: Kim Hyun Woo (김현우)
  Regizor: Han Hee
  Scenarist: Han Ji Hoon (한지훈), Jun Hyun Jin

  Intriga:
  Primul episod al serialului este asemanator celui din manga japoneza cu numele "Jin", iar in linii mari, cele doua seriale pastreaza aceeasi poveste a unui doctor care se intoarce in timp in perioada Edo, in urma unui accident.

  Jin Hyuk este un neurochirurg genial dar cu o atitudine rece și severă în interacțiunea cu alte persoane, din cauza dorentei sale personale de perfecțiune.

  Printr-o putere misterioasă, Jin Hyuk se trezeste transportat inapoi in timp 150 de ani. El începe sa trateze oamenii din acel timp, dar aparatura rudimentara și cunoștințele medicale din acea perioada îl obligă să caute noi modalități de a ajuta pe cei bolnavi.

  Prin acest proces dificil  în cele din urmă Jin Hyuk devine un doctor adevărat.

  Distributia:

  Song Seung Hun - Jin Hyuk
  Rolul principal, Dr. Jin, este interpretat de Song Seun Hun, pe care l-am intalnit si in Printesa mea, Summer Scent, Poveste de toamna, Love story.

  Un medic din secolul 21 care se trezeste prins în epoca Joseon, dupa un tragic accident al logodnicei sale, Yoo Mi-na. După ce a ajuns in Joseon, Jin s-a întâlnit Hong Young-Rae, o nobila care era încarnarea logodnicei sale.

  Park Min Young - Hong Young Rae (1860) / Yoo Mi Na (2012)
  Rolul lui Yoo Mi Na (numele din zilele prezente) si Hong Young Rae (numele din perioada Joseon) este interpretat de Park Min Young, pe care am intalnit-o si in City Hunter, Sungkyunkwan Scandal, Printesa Ja Myung Go, Eu sunt profu.

  Hong Young-Rae se trage dintr-o familie nobilă și este o femeie miloasa care viseaza sa devina un medic dupa ce Dr. Jin ii salvează fratele rebel. Ea este logodită cu Kim Kyung-tak, prietenul ei din copilărie, dar nu este indragostita de el.


  Lee Beom Soo - Lee Ha-eung
  Un nobil care devine prietenul de încredere a lui Jin. El este viitorul Heungseon Daewongun (Marele Print Regent, Tatăl Regelui Gojong).

  Kim Jaejoong - Kim Kyung Tak
  Rolul lui Kim Kyung Tak este interpretat de Kim Jaejoong, pe care l-am intalnit si in Protect the Boss (Secretera perfecta).

  El este ofiter militar, fiul nelegitim al Ministrului Kim și al concubinei sale si indragostit de Hong Young-Rae, sora prietenului său Young-hwi.

  Lee So Yeon - Choon-hong
  Este o misterioasa gisaeng. Ea s-a indragostit de Dr. Jin atunci cand el i-a salvat copilul in epoca moderna, dezvaluind ca si ea este calator in timo. Ea este fata cu Rubix Cube.


  Jin Yi Han - Hong Young-hwi
  Este o misterioasa gisaeng. Ea s-a indragostit de Dr. Jin atunci cand el i-a salvat copilul in epoca moderna, dezvaluind ca si ea este calator in timp. Ea este fata cu Rubix Cube.

  Kim Eung Soo - Ministrul Kim Byung Hee, nobil si un sef puternic Andong Kim clan
  Kim Hye Ok - mama lui Young Rae
  Kim Il Woo - Yoo Hong Pil
  Jung Eun Pyo - Heo Gwang, doctor in Joseon
  Lee Seung Joon (이승준) - Kwon Ik Joo
  Lee Won Jong - Joo Pal, un gangster local
  Kim Kwang Sik - Kkae Bok
  Kim Myung Soo - Kim Dae Gyun, fiul si mostenitorul legitim a lui Kim Byung Hee
  Kim Byung Choon - Kim Byung Ok

  Video:
  http://www.imbc.com/broad/tv/drama/drjin/
  http://www.gooddrama.net/korean-drama/time-slip-dr.-jin-episode-22
  http://www.epdrama.com/time-slip-dr-jin/time-slip-dr-jin-episode-22/

  Sursa:
  http://www.viki.com/channels/7238-time-slip-dr-jin
  http://wiki.d-addicts.com/Dr._Jin
  http://www.gooddrama.net/korean-drama/time-slip-dr.-jin
  http://www.epdrama.com/drama/time-slip-dr-jin/

  Cum au ajuns vedetele masculine modele pentru produsele cosmetice pentru femei?

  În trecut, frumoasele vedetele de sex feminin faceau publicitate pentru produsele cosmetice și firesc acestea au stimulat vânzările.

  Cu toate acestea, de-a lungul ultimilor ani vedetele de sex masculin si-au imprumutat tenul lor fără cusur unor reclame pentru produse cosmetice.

  Străzile Myeongdong din Seul sunt căptușite cu numeroase magazine cu produse cosmetice. În fața fiecăruia dintre aceste magazine sunt expuse reclame și dacă te uiți cu atenție, vei observa că in cele mai multe dintre ele sunt prezente vedetede de sex masculin.

  Se pare ca femeile, ca fani ai acestor vedete, se plimba de la magazin la magazin, în scopul de a achizitiona masti de fata la care fac reclama vedetele lor preferate.

  Atunci când vedeta Ahn Jung Hwan si actorii Ahn Jae Won si Hyun Bin au aparut ca modele pentru branduri cosmetice a venit ca un șoc în industria machiajului cosmetic deoarece acest domeniu era exclusiv al vedetelor de sex feminin. Un model pentru cosmetice era folosit pentru a fi un bun indicator în determinarea popularitate a unei vedete de sex feminin. Dar vremurile s-au schimbat iar ușa industriei de publicitate a produselor cosmetice s-a deschis larg pentru vedetele de sex masculin. Astăzi, majoritatea cantaretilor de sex masculin sunt modele pentru cosmetice, mai exact, vedete idoli. Mai multe femei fanii fiind pentru idolii de sex masculin, acestia au mai multe sanse ca model.

  Aceste modele includ bărbatii idoli cum ar fi Kim Hyun Joong (The Face Shop), 2PM‘s Nichkhun (It’s Skin), TVXQ (Missha), Rain (Nature Republic), CNBLUE (Holika Holika/Olive Young), Lee Seung Gi (The Saem), JYJ (Tony Moly/Nature Republic) si F.T. Island (Baviphat). Acestea sunt doar câteva dintre cantareti de sex masculin, care sunt modele pentru produsele cosmetice sau au fost modele în trecut. În ceea ce privește actorii, Kim Soo Hyun (Beyond), Song Joong Ki (Tony Moly), Won Bin (The Shop), Jang Geun Suk (Nature Republic), and Jung Il Woo (Holika Holika) sunt câteva dintre numele care au participat ca modele a produselor de cosmetice.

  Strategia folosirii modelelor de sex masculin, pentru de introducerea pe piață a produselor pentru femei, a fost de foarte mare de succes. De exemplu, actorul So Ji Sub când a început ca model pentru marca Vivien, cererile de postere si calendare au au crescut fulgerator acest lucru ducand si la o crestere exponentiala a vânzărilor produselor. În cele din urmă, contractul lui So Ji Sub a fost prelungit pentru încă un an.

  La capatul opus al spectrului, vedetele de sex feminin au ajuns pe piață in topul modelelor pentru produsele pentru barbati. Înainte, erau doar vedete bărbati in publicitatea băuturilor alcoolice, dar azi vezi mai rar un barbat intr-o reclama pentru soju. Conceptul: "femeile pe care le-ai dori să fie o băutură" au adus in reclame vedete precum Moon Chae Won, SECRET, Shin Se Kyung, Lee Hyori, and Han Ga In. Pentru diferite varietati de soju sunt vazute postere și reclame în fiecare cantina coreeană.

  Sursa:
  http://www.allkpop.com/2012/10/why-are-male-stars-the-models-for-female-cosmetics
  http://www.allkpop.com/2012/09/daniel-choi-shocks-viewers-by-revealing-his-age

  Filme: Jumunjin (2010)

  Titlul: Joomoonjin /jumunjin/ (주문진)
  Premiera: 21 January 2010
  Regia: Ha Myeong Jung
  Genul: Drama/Romance
  Durata: 96 min.


  Jumunjin este un film din Coreea de Sud in care joaca Kim Kibum și Hwang Bo Ra
   

  Intriga:
  Jini (Hwang Bo Ra) a mers la o cabana despre care se zvonea ca isi are salasul o fantoma ((Kim Kibum). Jini s-a întâlnit cu fantoma și se indragosteste de "el" .....

  Distributia:
  Kim Kibum - Ghost
  Park Ha-Sun - So-Hee
  Jo Sang-Ki - Yeong-Du
  Lee Kyeong-Mi - Bun-Ok
  Choi Ju-Bong - In-Bung
  Lee Yong-Nyeo - Mu-Dang
  Jeon Su-Kyeong - Sun-Nyeo
  Hwang Bo Ra - Jini
  Park Ha Sun - So Hee
  Jo Sang Gi as Yeong Doo
  Lee Gyeong Mi as Bun Ok
  Choi Ju Bong as In Bung
  Lee Yong Nyeo as Shaman
  Jeon Su Gyeong as Sun Nyeo
  Jung Jong Yeol as Jang Hoon
  Choi Woo Hyung as Kang Seok
  Min Jun Ho as Jini's Dad
  Hong Seong Bum as Resort Caretaker

  Copy aici pentru a viziona filmul cu subtitrare in engleza:

  https://www.youtube.com/playlist?list=PL80D48D6D8232E5DA 

  Sursa:
  http://southkoreaaddict.blogspot.ro/2011/11/jumunjin.html
  http://elflovesuju.wordpress.com/2010/03/08/jumunjin-caption-caps/
  http://elflovesuju.wordpress.com/korean-words/lets-learn-hangeul/
  kim@sujuecho.net

  Taecyeon (택연)

    

  Deci, a fost o zi foarte lungă ieri si azi am decis sa-l aleg pe aleg pe Taecyeon ca subiect. Asa ca, sa sarbatorim ziua de sambata!!!


   

  Și într-adevăr, acesta e Taecyeon!!!

   

  Și fotografii știu cel mai bine. Și au dorit să vă împărtășeasca "TOT". Eu nu știu prea multe despre el decat ca provine din formatia 2PM. L-am văzut intr-un vis, care a fost ... decent.. hi!!! ce credeati?!!!
  .
   

  Mulțumesc Wikipedia. Tocmai am aflat ca Taecyeon trăit în Boston pentru 7 ani. Oare asta-l face pe jumatate american??!  În liceu a fost într-o trupa de jazz, in club de șah, și Societatea Națională de Onoare. Bănuiesc că fetele populare au roit in jurul sau:

   

  A renunțat la visul său american, în scopul de a intra in serviciul armatei


   


  Singura dată când a fost vreodată tentat să încerce Coca-Cola Zero. Cine a vazut reclama si a apoi a gustat, s-a gandit sigur la el.
  Ah .... in bustul gol .... exact ceea ce au nevoie fetele ... ca sa aiba ce admira, un trup bine cladit! hi!  Uită-te la el! A adus un prieten tot cu  bustul gol! De parca nu era de ajuns unul!!! Dar, unde-s doi puterea creste, nu-i asa?!!!!

   

  vineri, 13 iunie 2014

  Filme: A Good Rain Knows (2009)

   
  Titlul: Season Of Good Rain / A Good Rain Knows (Japanese-English title)
  Romanizare: Howoosijeol
  Hangul: 호우시절
  Regia: Hur Jin-Ho
  Scenariul: Hur Jin-Ho, Lee Han-Eol
  PProducator: Kim Chul-Soo, Kim Jin-A, Lim Hee-Chul
  Imaginea: Kim Byung-Seo
  Premiera: 8 octombrie 2009
  Timp de rulare: 100 min.
  Genul: Romance
  Distribuitor: Next Entertainment World
  Limba: Korean
  Tara: South Korea

  Intriga:
  Povestea serialului începe odată cu sosirea în China a lui Dong Ha (Jung Woo-Sung), acesta venind in interes de serviciu. El este arhitect, iar oraşul în care merge, Sichuan a fost lovit de cutremur. Aici o reîntâlneşte pe May (Yuanyuan Gao), fostă colegă de facultate în America şi de care acesta era îndrăgostit. Ea lucrează în cadrul unui parc natural din oraş, şi în acel loc cei doi se reîntâlnesc. Îşi dau întâlnire şi rememorează amintirile din facultate, cum el era îndrăgostit de ea, cum ea i-a spus că îl iubeşte, cum el era gelos că ea ieşise cu un alt coleg, cum se plimbau cu bicicletele…

  Image and video hosting by TinyPic
  Image and video hosting by TinyPic

  Astfel, legătura strânsă dintre cei doi iasă la iveală şi devin tot mai apropiaţi, până într-o zi în care May îi spune că este măritată. Dong Ha este foarte afectat şi decide să se întoarcă în Coreea, dar află în acelaşi timp că soţul lui May murise în timpul cutremurului. Cu toate acestea el revine în ţara sa, şi după un timp May primeşte un pachet de la el, o bicicletă galbenă ca cea pe care o avea în timpul facultăţii.

  Premii:   
  2010 (11th) Jeonju International Film Festival - April 29-May 7 - Cinemascape: Feature Films
  2010 (7th) Hong Kong Asian Film Festival - October 22-November 8 - Cineaste Delights

  Video:
  http://www.subtitrari.com/m/14267/subtitrare-Ho-woo-shi-jul---A-good-rain-knows
  http://subscene.com/subtitles/a-good-rain-knows-aka-season-of-good-rain--ho-woo-shi-jul/english/577862
  http://www.dailymotion.com/video/xrvnn7_yyyy-a-good-rain-knows-2009-0_webcam#.UQDhppgplwQ

  Sursa:
  http://forums.soompi.com/discussion/311006/movie-2009-a-good-rain-knows-season-of-good-rain-%ED%98%B8%EC%9A%B0%EC%8B%9C%EC%A0%88
  http://asianwiki.com/A_Good_Rain_Knows

  Filme: Madeleine - 2003

   
  Titlul: Madeleine
  Romanizare: Madeulren
  Hangul: 마들렌
  Regia: Park Kwang-Chun
  Scenariu: Kim Eun-Jung, Park Kwang-Chun
  Producer: Seo Woo-Sik, Choi Yoon
  Imaginea: Kim Young-Chul
  Premiera: 1 ianuarie 2003
  Timp de rulare: 118 min.
  Distributor: Cinema Service
  Limba: Korean
  Tara: South Korea

  Intriga:
  Prieteni din liceu, Ji-suk (Jo In-Seong) si Hie-jin (Shin Min-A), sunt acum de douăzeci de ani si se reintalnesc din întâmplare. Hie-jin ii sugerează sa se intalneasca tipm de o lună și, dacă nu se vor indragosti unul de celalalt atunci, ar trebui să meargă pe drumuri separate. Ji-Suk este evaziv la început dar apoi este de acord pentru a merge împreună cu acest aranjament neobișnuit ...

  Video:

  madeleine-p1 de wagamit5
   
  madeleine-p2 de wagamit5

   
  madeleine-p3 de wagamit5

   
  madeleine-p4 de wagamit5

   
  madeleine-p5 de wagamit5

   
  madeleine-p6 de wagamit5

   
  madeleine-p7 de wagamit5 


  Sursa:
  http://asianwiki.com/Madeleine

  Seriale: Freeze (2006)

  Titlul: Freeze
  Romanizare: Peurijeu
  Hangul: 프리즈
  Regia: Jung Jae-Hoon
  Scenariu: Han Sun-Jae, Lee Jin-Woo
  Canal de difuzare: CGV
  Episoade: 5
  Premiera: 27 octombrie 2006
  Limba: Korean
  Tara: South Korea

  Distributia:
  Lee Seo-Jin - Joong-Won
  Park Han-Byul - Ji-Woo
  Son Tae-Young - Lee-Hwa
  Eun Joo-Hee

  Intriga:
  Aceasta este o poveste cu vampiri. Povestea merge înapoi in anul 350 atunci când Baek Jung Won (Lee Seo Jin), l-a salvat vampirului I-Wha (Son Tae Young) inainte de a fi ars pe rug în satul său. El a căzut de pe stâncă în timp ce fugea de urmaritori și ea a trebuit sa-i dea sângele ei în scopul de a-l salveze de la moarte și, astfel, Baek Jung Won a fost transformata de asemenea, într-un vampir.

  În Seulul zilelelor noastre Won a deschis un bar. Într-o zi Baek Jung Won a primit o scrisoare de la fosta sa iubire, care era pe moarte și ii incredenteaza pe fiica ei Jang Ji Yun (Park Han Byul). Baek Jung Won se indragostise de femeia asta acum aproximativ 20 de ani în urmă, dar s-au despărțit fără să-i spun adevărul despre el.

  După înmormântarea mamei ei, Jang Ji Yun a găsit o fotografie pe care mama ei o prețuia foarte mult cu cineva care semana cu Baek Jung Won și si-a propus să-l caute. Când ea în cele din urmă l-a găsit, ea a crezut că el e fiul iubitului mamei ei fiindca Baek Jung Won nu s-a schimbat deloc fiindca era un vampir. Ei încep sa se indragosteasca unul de altul și I-Wha are dificultăți cu asta. În același timp, un criminal în serie care suge sange de la victime este liber.

  Sursa:
  http://wiki.d-addicts.com/Freeze
  http://asianwiki.com/Freeze_%28Korean_Drama%29

  Seriale: My Lovely Sam Soon (2005)
  Titlul: 내 이름은 김삼순 / Nae I-reum-eun Kim Sam-soon
  Cunoscut ca si: My Name is Kim Sam-Soon / My Lovely Sam Soon (KBFD-TV)
  Genul: Romance, Comedy
  Episoade: 16
  Canal de difuzare: MBC
  Premiera: 1 iunie 2005
  Coloana sonora: My Lovely Sam-Soon OST
  Producator: Kim Sa Hyun
  Regizor: Kim Yoon Chul
  Scenarist: Kim Do Woo 

  Distributia:
  Personaje principale:
  Kim Sun Ah - Kim Sam-soon
  Hyun Bin - Hyun Jin-heon
  Jung Ryu Won - Yoo Hee-jin
  Daniel Henney - Dr. Henry Kim 

  Personaje secundare:
  Kim Ja Ok - Park Bong-sook (Sam-soon's mother)
  Lee Ah Hyun - Kim Yi-young (Sam-soon's sister)
  Na Moon Hee - Na Hyun-sook (Jin-heon's mother)
  Suh Ji Hee - Hyun Mi-joo (Jin-heon's niece)
  Yoon Ye Hee - Yoon Hyun-sook (Jin-heon's "aunt")
  Lee Kyu Han -Min Hyun-woo
  Lee Yoon Mi - Jang Chae-ri
  Won Jong Rye - Chae-ri's mother 

  Personalul restaurantului:
  Yeo Woon Kye - Ms. Oh (Manager)
  Kwon Hae Hyo -Lee Hyun-moo (Chef)
  Han Yeo Woon - Lee In-hye (Sam-soon's assistant)
  Kim Hyun Jung - Jang Young-ja (Dining room captain)
  Kim Ki Bang - Ki Bang (cook) 

  Intriga:
  Kim Sam Soon (Kim Sun Ah) este foarte talentata in ceea ce priveste dulciurile. In ajunul Craciunului, ea isi da seama ca prieteul ei, Min Hyun Woo (Lee Kyu Han), o inseala si se desparte de el exact in aceeasi noapte. Dupa despartire, fiind foarte bulversata intra din greseala in baia barbatiilor si il intalneste pe Hyun Jin Hun (Hyun Bin), un barbat pe care multi il considerau insensibil si arogant. Din intamplare, Hyun are nevoie de cineva care sa se priceapa la prajituri pentru noul sau restaurant, Bon Appetit. Neavand nici un loc de munca in acel moment si fiind foarte putine sanse sa gaseasca in viitorul aproaiat, Sam Soon accepta propunerea lui Hyun de a lucra la Bon Appetit.

  In tot timpul in care Kim a lucrat acolo cei doi au fost ca si "soarecele si pisica" insa, au inceput sa aiba anumite sentimente unul pentru celalalt. Kim accepta sa devina prietena lui Hyun, pentru ca mama acestuia sa creda ca ei sunt impreuna (in schimbul unei sume de bani). Insa, daca pana atunci sentimentele erau neclare, ele incep sa prinda contur. Lucrurile se complica si mai mult in momentul in care fosta prietena  a lui Hyun, Yoo Hee Jin (dupa care el a asteptat multi ani), se intoarce din strainatate hotarata sa-l recastige pe Hyun. 

  Rezumatele episoadelor pot fi găsite aici:
  http://wiki.d-addicts.com/My_Lovely_Sam-Soon/Episode_Synopsis

   

    
  Kim Sam Soon (Kim Soon Ah)

  O femeie hotarata, care stie ce vrea. Nu este ea prea sentimentala si crede ca toti barbatii sunt la fel. Uneori este copilaroasa, dar foarte priceputa in meseria ei. Nu accepta compromisuri, vrea sa isi dicteze singura viata. Insa totul " se intoarce cu susul in jos" cand il intalneste pe Hyun.

   
  Hyun Jin Hun (Hyun Bin)  


  Destul de arogant, bogat si cu propriile idei pe care nimeni nu i le poate schimba. Nu este interesat de loc de partea sentimentala a vietii pentru el existand doar o singura femeie care a plecat cu ani in urma fara nici o vorba: Yoo Hee Jin. Enervat de mama lui sa isi gaseasca o prietena, el apeleaza la ajutorul lui Kim Sam Soon. Numai ca lucrurile se complica putin...Ceea ce este clar este faptul ca nu se da batut usor cand vrea sa obtina ceva. 

   

  Premii:
  2006 42nd Baeksang Arts Awards: Daesang (Grand Prize)
  2006 42nd Baeksang Arts Awards: Best Screenplay Award (Kim Do Woo)
  2006 42nd Baeksang Arts Awards: Popularity Award (Hyun Bin)
  2006 42nd Baeksang Arts Awards: Best Couple Award (Hyun Bin and Kim Sun Ah)
  2006 42nd Baeksang Arts Awards: Best Cast Award
  2006 Seoul Drama Awards: Best Mini Series
  2005 7th Mnet KM Music Festival: Best OST Award - "She is" (My Lovely Sam-Soon OST) de Clazziquai
  2005 MBC Drama Awards: Top Excellence Award - Actress (Kim Sun Ah)
  2005 MBC Drama Awards: Top Excellence Award - Actor (Hyun Bin)
  2005 MBC Drama Awards: Excellence Award - Actress (Jung Ryu Won)
  2005 MBC Drama Awards: Best New Actor Award (Daniel Henney)
  2005 MBC Drama Awards: Popularity Award (Kim Sun Ah)
  2005 MBC Drama Awards: Popularity Award (Hyun Bin)
  2005 MBC Drama Awards: Best Couple Award (Hyun Bin and Kim Sun Ah)

  Sursa:
  http://steptokorea.webs.com/apps/blog/show/5255284-my-lovely-kim-sam-soon-my-name-is-kim-sam-soon

  Lee Min Ho in drama Faith

  Min Ho are o scenă de acțiune uimitoare ...
  și
  are o expresie șocanta
  si
  ii tremura mainile
   

  Sursa:
  http://en.korea.com/leeminho/board/photolee-min-ho-on-drama-faith-8/