sâmbătă, 21 iunie 2014

Dimineata cetoasa pe Han River.

 

Vedere facuta de pe Olympic Expressway din Gangbuk, Seul

Sursa:
http://easytolearnkorean.com/foggy-morning-over-the-han-river/
https://www.facebook.com/EasyKorean

Taiwan este prima oprire a turneului international pentru artistul coreean Kim Hyun-Joong

Taipei, 19 iunie (CNA), Taiwan va fi prima oprire a terneului international de luna viitoare pentru cântărețul si actorul Kim Hyun-Joong înainte de a începe serviciul militar obligatoriu.

Kim va cânta pe 5 iulie la New Taipei City  după deschiderea de la Seul a tunerneului "Phantom". Apoi el se va deplasa la Beijing, Bangkok, și Yokohama în Japonia, înainte de a merge la Osaka și Hiroshima, în Japonia și Shanghai și Guangzhou, în China, în luna august.

In varsta de 28 de ani el si-a planificat turneul mondial și single-ul din limba japoneză  "Hot Sun", ca ultimul spectacol înainte de a începe  anul viitor serviciul militar obligatoriu.

Kim a crescut in popularitate după ce a aparut in serialul coreean de televiziune din 2009 de televiziune "Boys Over Flowers."

Sursa:
http://focustaiwan.tw/news/aeas/201406190026.aspx

joi, 19 iunie 2014

Lee Seung Gi & Yoona

Ar fi asa de cool sa-i poti vedea, sub o singură umbrelă!

Sursa:
https://www.facebook.com/LeeSeungGiYoona?fref=photo

miercuri, 18 iunie 2014

Kim Joon revine cu drama Endless Love

Breaking News: 

Kim Joon care a fost unul dintre cei patru Boys Over Flower, in sfarsit isi va face revenirea cu o K-Drama.

 

Actor și cântăreț Kim Joon isi face în cele din urmă revenirea cu o K-Drama, după terminarea anul trecut a serviciului militar obligatoriu!

Kim Joon, cunoscut pentru rolul său faimos a lui Song Woo Bin, ca membru F4 în K-Drama, Boys Over Flowers, în cele din urmă este din nou pe o scena K-Drama cu viitoarea dramă Endless Love. El va juca rolul lui Kim Tae Kyung, fiul prim-ministrului, care se face luntre si punte pentru o actriță, rol jucat de nimeni alta Hwang Jung Eum!

 

Hmm, Kim Joon si Hwang Jung Eum vor juca impreuna. Crezi că e o alegere buna?!

Kim Joon a finalizat recent filmul japonez Lupin III care va avea premiera in luna august, destul de interesant fiind faptul ca si alți membri F4 joaca in fiecare parte a serialului.

http://www.dramafever.com/news/f4-alert-kim-joon-to-star-in-new-film-with-other-boys-over-flowers-actors/

Drama Endless Love va fi  difuzata după încheierea dramei Angel Eyes in care joaca Gu Hye Sun de la BOF.

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/breaking-boys-over-flowers-kim-joon-is-finally-making-his-k-drama-comeback/
http://www.soompi.com/2014/06/12/boys-over-flowers-kim-joon-to-make-drama-comeback-with-endless-love/#.U6HvO0Ad3pK

marți, 17 iunie 2014

Yuna's Street: Kim Ok-bin nu poartă nimic altceva decât un prosop

În episodul 8 al dramei JTBC drama "Yuna's Street", Kim Chang-man (Lee Hee-joon) era cu Yuna (Kim Ok-bin) în camera lui cand politia i-a inconjurat casa.

Kang-soon (Ra Mi-ran) a fost arestat pentru furturi din buzunare, Bong Dal-ho (Ahn Nae-sang) a început sa o astepte pe Kang Yuna pentru că era îngrijorat pentru ea. Dar Yuna era la duș și nu a auzit telefonul sunand.

Bong Dal-ho, l-a sunat pe Kim Chang-om din camera de alături și i-a cerut să aibă grijă de ea.

Kim Chang-om a fost surprins de sunetul sirenelor din jurul casei și a bătut la ușa lui Yuna. A auzit poliția și a ieșit de la duș, doar cu un prosop înfășurat în jurul ei.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/spoiler-yuna-s-street-kim-ok-bin-wears-nothing-but-a-towel-70264.html

Poze cu Rain și Kim Tae-hee la o intalnire

Rain și Kim Tae-hee au fost surprinsi la o intalnire.

Știri Y-STAR au raportat că Kim Tae-hee și Rain au fost observati mancand la un restaurant în Shinsa-dong, Seul.

Ei au ajuns la restaurant în aceeași mașină. Rain a ieșit primul și Kim Tae-hee l-a urmat; ea ascunzandu-si fața cand a intrat în restaurant.

Ei s-au așezat într-un colț al restaurantului pentru a evita ochii oamenilor și au luat cina cu un prieten. Ei au așezat lipiti unul langa altul la fel ca oricare alt cuplu.

Dupa ce au mancat, ei au plecat din restaurant prin ușa din spate. Rain părea să fie relaxat și nu părea să aibă grijă cu privire la atenția din jurul lor dar Kim Tae-hee mers repede cu capul în jos.

Internautii au spus: "Ei arata bine împreună", "Ea e încă frumoasa", "Sper că sunt fericit" și mai mult.

Sursa: 
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/rain-and-kim-tae-hee-on-a-date-70265.html

Song a stralucit în Shanghai

Actrita coreeană Song Hye-kyo a participat la a 17-a Editie a Festivalul International de Film din Shanghai , care a început sâmbătă, fiind mai stralucitoare decât oricând, în conformitate cu stirile locale.

Evenimentul pe covorul roșu a avut loc înainte de ceremonia de deschidere, Song aparand într-o rochie ademenitor de alb alături de regizorul John Woo, cu care a lucrat cu pe curând la filmul chinezesc "The Crossing".

"Pentru mine, un film este ca o călătorie", a declarat actrita în vârstă de 32 de ani. "O destinație frumoasă așteaptă mereu. Și în timp ce pe acel drum am venit mereu un peisaj este o bucurie neașteptată și o mare fericire.

Alți actori coreeni, dintre care Park Shin-hye, Song Seung-heon, Rain si Son Tae-yeong, au fost remarcati la ceremonia de deschidere. 

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/song-striking-in-shanghai-70239.html

Datorită cererii, g.o.d. va mai adauga concerte la turneul lor aniversar

Bandul K-pop g.o.d. isi va extinde concertele lor din Seul la nivel national pentru a satisface fanii din toată țara, în conformitate cu stirile locale de ieri.

Grupul de cinci membri a adăugat mai mult de opt spectacole la ceea ce au planificat inițial sa fie un concert de două zile pe 12 iulie și 13 pe Stadionul Jamsil Indoor din sud-estul Seulului. Spectacole vor fi acum si în Gwangju, Busan, Daegu și Daejeon pentru a sărbători a 15-a aniversare de la debut a bandului  g.o.d. .

Agentiile de știri au raportat ieri că organizatorii au decis să pună date suplimentare fata de programul initial din cauza cererilor constante de concerte  de la fani.

"g.o.d. isi va fermeca fanii cu structura concertelor deoarece acestea vor arata istoria grupului și diverse stiluri muzicale, in acelasi timp", a declarat un asociat al agenției grupului, Sidus HQ.

Grupul va lansa un album full-length luna viitoare.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/due-to-demand-g-o-d-adds-concerts-70243.html

Dupa 3 ani, cel de-al doilea album JYJ

JYJ, trioul K-pop, va lansa al doilea album full-length, dupa trei ani, potrivit informatiilor date de agenția grupului, CJeS Entertainment.

Albumul va conține, conform relatărilor, piese ale unor compozitori de renume din țară  și în străinătate iar membrii grupului, Kim Jae-joong, Micky(Park) Yoochun si Kim Jun-su au scris versurile albumului.

"Data exacta de lansare nu este încă confirmata", a declarat un asociat al echipei de productie al albumului. "În prezent, toți membrii se pregătesc activ pentru lansarea albumului".

Asociatul a mai adăugat, de asemenea, că JYJ intenționează să organizeze un concert solo, după eliberarea albumului, dar nici un detaliu nu a fost  încă hotărât.

În timpul întâlnirii lui Micky cu fanii coreeni, care a avut loc 4 iunie, pentru a sărbători implinirea celor 29 de ani, Park a spus: "Eu imi apreciez fanii fiindca imi trimit dragoste și noroc chiar din locuri indepartate". 

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/3-years-on-second-album-for-jyj-70244.html

Fotografia zilei

Cliente uitandu-se la produse cosmetice la un targ din COEX în Seul. / Newsis

Cum in general coreenecele sunt foarte elegante si ingrijite e normal ca si industria de cosmetice sa fie asa dezvoltata si diversificata. Extrem de tipicari si in acest domeniu!

 

Sursa:
english.chosun.com/sv...
http://www.hancinema.net/today-s-photo-june-16-2014-1-70252.html

Choo Soo-hyeon fara machiaj in drama Gabdong - Memories of Murder

Actrița Choo Soo-hyeon a atras atenția cu corpul ei lucrat.

Drama tvN "Gabdong - Memories of Murder", a arătat-o cum înoata într-o piscină interioară.

Choo Soo-Hyeon este de obicei văzută purtând o uniformă de poliție eleganta, dar de data aceasta ea a purtat un costum de baie care i-a dezvăluit părțile laterale ale taliei.

În rolul lui Oh Yeong-ae, imaginea cu Choo Soo-hyeon in costume de baie a fost, de asemenea, încărcata pe pagina oficiala  "Gabdong - Memories of Murder".

Internautii au comentat: "Are un corp frumos!", "Ea este atât de plina de farmec", și mai mult.

Sursa:
economy.donga.com/3/a...
http://www.hancinema.net/choo-soo-hyeon-turns-glam-70270.html

Park Ha-seon va juca în "Temptation"

Actrița Park Ha-seon va juca în noua dramă SBS, "Temptation".

Ea este Na Hong-joo, un personaj linistit și calm, care face totul pentru soțul ei Cha Seok-hoon (Kwon Sang-Woo). Ea se trage dintr-o familie săraca, dar întâlnirea cu Kwon Sang-woo a fost un miracol pentru ei. Ea se căsătorește cu bărbatul care a luminat viata ei sumbra și vor traI foarte bine.

Cu toate acestea, ei vin în conflict, atunci când se îndeplinesc cu Se-yeong (Choi Ji-woo) în Hong Kong.

In "Temptation" este vorba despre un om care este împins la capătul drumului, care face o alegere la care nu poate da înapoi și se afla adevărata semnificație a iubirii între patru bărbați și femei.

Agentia lui Park Ha-Seon a spus: "Na Hong-joo este un personaj pe care ea nu l-a mai experimentat înainte".

Va fi lansat în luna iulie, după "Doctor Stranger".

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/park-ha-seon-to-star-in-temptation-70266.html

Fated to Love You: Diferitele stiluri ale lui Choi Jin-hyeok

Diferitele stiluri de viață ale lui Choi Jin-Hyeok au fost dezvăluite.

Fotografii cu Choi Jin-Hyeok în rolul lui Daniel în noua dramă MBC, "Fated to Love You", cu  Jang Hyeok si Jang Na-ra, au fost date publicitatii.

Fotografii ale actorului Choi Jin-hyeok il arata portretizand persoane diferite, îmbrăcate în haine diferite. O imagine il arată pe Choi tinand un caiet de schite într-o mână; tinuta sa este sofisticata și arata seriozitate, portretizand un designer de succes.

O alta imagine îl arată ca DJ, strălucind sub iluminile sofisticate, cu căștile înclinate pe o parte a capului.

Intr-o alta fotografie este de un preot pe nume Choi Jin-Hyeok. El are un colier cu cruce în jurul gatului lui și este la o plimbare cu o călugăriță. Întrebări despre caracterul său sunt explozive, după publicarea acestor fotografii.

In cateva cuvinte, Choi Jin-hyeok este designer industrial. Daniel, un tânăr care a si-a făcut averea pe propriile puteri. El are ca hobby sa fie DJ și este talentat in toate. El acompaniaza copiii la capela și este, de asemenea, un om cu inima calda. Și într-o zi, el ajunge în jurul lui Jang Na-ra ca înger păzitor și trage cu urechea la una dintre confesiunile ei.

"Fated to Love You" este o dramă drama romantica, o poveste de dragoste fulgeratorare dintre un bărbat și o femeie, care petrec o noapte împreună în vacanță și ea se întoarce acasă insarcinata fiindca nevoita sa infrunte totul. Drama va fi lansata pe 2 iulie.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/fated-to-love-you-choi-jin-hyeok-s-diverse-lifestyle-70272.html

Kong Hyo-jin este imbracata-n rosu si susține echipa coreeană de fotbal

Kong Hyo-jin isi susține echipa națională imbracata-n roșu.

Fotografii cu Kong Hyo-jin sustinand echipa națională au fost postate pe pagina oficială de pe facebook a agentiei Soop Entertainment .

Kong Hyo-jin este îmbrăcata cu diferite tinute de la Chamiseul to Hats On.

Kong Hyo-jin este imbracata-n rosu si zâmbește în timp ce ține un fluier la fel de mare ca fata ei. Ea este, de asemenea, si intr-o îmbrăcată într-o fustă albă si tine-n mana mingea oficiala de la Cupa Mondială de Fotbal sau o vuvuseala.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/kong-hyo-jin-supports-the-korean-team-in-red-70273.html

luni, 16 iunie 2014

Lee Min Ho face aforturi în a ajuta pe cei nevoiasi

 

Este întotdeauna încurajator să vezi pe cineva foarte cunoscut că face eforturi în a ajuta pe cei care sunt mai puțin norocoși sau pentru a rezolva o problemă. Într-un fel, fanii lui Lee Min Ho, cunoscuti sub numele de Minoz, nu sunt deloc surprinsi de faptul că el a inițiat o campanie de caritate prin intermediul mass-media.

Vineri, 13 Iunie, Lee Min Ho, a luat legatura cu Promiz, o campanie care înseamnă a da înapoi si care selecteaza o temă în fiecare an. În acest an, tema aleasă este "Water".

"Promiz" este o combinație dintre cuvântul "promisiune", "Lee Min Ho," și fan clubul său de nivel mondial, "Minoz." Acesta semnifică schimbul mai mare de dragoste prin Lee Min Ho și dragostea fanilor.Potrivit anunțului, "Lee Min Ho lucreaza la aceasta campanie de o perioadă lungă de timp, exprimand dorința sa de a comunica pe termen lung cu fanii și de a împărtăși dragostea unul altuia într-un mod matur."

Puteți vedea proiectul "Knock", care va dona 100 de woni pentru fiecare persoană care se înregistrează pe site. Lee Min Ho, de asemenea, a participat la planificarea vânzarilor pe site. Toate veniturile din vânzări vor fi donate pentru campania de caritate.

Între timp, Lee Min Ho este, de asemenea, ocupat cu filmarile la filmul Gangnam Blues, care este programat să fie lansat în iarna acestui an.

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/lee-min-ho-takes-the-lead-in-helping-those-in-need/
http://www.pmz2014.com/knock/
http://www.pmz2014.com/
https://www.youtube.com/watch?v=oBmbtsSnj9k

Pentru drama Joseon Gunman se dau publicitatii noi postere captivante

 

Viitoarea drama istorica, Joseon Gunman, tocmai a lansat cateva postere cu adevărat impresionante, care prezintă personajele în culori frumoase și nuanțate. Grupul din poster ne face această promisiune: "În acest moment de iluminare a apărut un om cu o armă." Cine este omul? Minunatul Lee Joon Ki care a ieșit din serviciul militar pentru ca carisma lui personală sa continue să strălucească prin ochii lui frumosi.

Lee joacă rolul unui spadasin de rand 19 care pleaca intr-o calatorie pentru a răzbuna moartea tatălui și surorii sale.

 

Lee Joon Ki si Nam Sang Mi fac o pereche foarte frumoasa și sper că drama nu va uita să ne dea o mulțime de momente romantice în ciuda titlului.

 


 

"Eu te va proteja, indiferent de ce se va intampla ..."

 

Han Joo Won si Jun Hye Bin arata fabulos în postere lor individuale.

 

Yoo Oh Sung joacă rolul unui pistolar rival.

 

Fanii deja sunt forte nerabdatori sa vada serialul, care este programat să înceapă pe 25 iunie.


 

Sursa:
http://chinese.chosun.com/big5/site/data/html_dir/2014/06/12/20140612000013.html
http://www.dramafever.com/drama/4476/The_Joseon_Gunman/
http://www.dramafever.com/news/joseon-gunman-releases-captivating-new-posters/

duminică, 15 iunie 2014

Kim Nam Gil a luat startul pentru 'Rouge'

Kim Nam Gil a început filmarile la filmul "Rouge". Fotografii de la ceremonia de dinainte de a începe filmarile pot fi vazute mai jos:Iti place noul stil al lui Kim Nam Gil?

Sursa:
https://www.facebook.com/KimNamGilFanClubTURKEY?fref=photo