vineri, 27 iunie 2014

Han Hyo Joo a pozat pentru InStyle

Printre hobby-urile lui Han Hyo-joo sunt vizionarea de filme, cărțile de lectură, și povestirile pentru copii.
Han Hyo-Joo este de asemenea un fan al filmelor japoneze și a invatat limba japoneza fiindca ii plac filmele japoneze. Ea a apărut și în producția comuna coreeano-japoneza "Postman to Heaven" și filmul independent 2006 "Ad Lib Night" - care se bazează pe o nuvelă japoneză.

A citit Q & A pentru filmul "Always" cu So Ji-Sub, Han Hyo-Joo a regizorului Song Il-Gon (la conferinta de presa de la Busan International Film Festival 2011).

Pentru lansarea filmului japonez ""My Back Page" în Coreea de Sud, Han Hyo-Joo au luat parte la o versiune "barrier free" (realizand coloana audio și subtitrările pentru persoanele cu deficiențe de auz sau deficiențe de vedere). Han Hyo-Joo a realizat coloana audio pentru filmul "My Back Page" care a fost lansat în Coreea de Sud pe 15 martie 2012.

  
Nume: Han Hyo-Joo
In limba coreeană: 한효주
Data nasterii: 22 februarie 1987
Locul nasterii: Cheongju, Coreea de Sud
Universitate: Universitatea Dongguk
Înălțime: 172cm

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/han-hyo-joo-instyle-2014-july.html

Kim So Eun si Kang Ha Neul au pozat impreuna pentru CECİ Magazine

Kang Ha Neul a mărturisit că el nu o pe vede Kim So Eun ca pe o iubita deoarece cei doi sunt prea apropiati.

In cursul zilei de 3 iulie la difuzarea emisiunii SBS, Power FM’s Cinetown, DJ Gong Hyung Jin a spus: "Kim So Eun a trebuit sa-si puna machiajul de fantomă pentru The Girl’s Grave. Ai oamenii in jurul tau sau te ajut?"

Kim So Eun a spus: "Nu, nu a fost chiar așa." și Kang Ha Neul a strigat: "Nu poti spune chiar așa", cauzând o rundă de râs.

Apoi Kang Ha Neul a spus: "Kim So Eun și cu mine suntem în același an în școală. Am fost apropiati de când am început școala de aceea eu nu o văd ca pe o iubita."

Într-adevăr, fotografiile pe care cei doi actori le-au făcut pe platourile de filmare au arătat faptul că sunt foarte apropiaţi. 


 

Când a fost întrebată dacă se întâlneşte cu Kang Ha Neul, Kim So Eun a declarat: “Nu, nu mă întâlnesc cu Kang Ha Neul. În timp ce filmam ‘The Girl’s Grave’, oamenii din jurul nostru ne-au întrebat dacă ieşim împreună. Suntem doar prieteni”. 

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/kim-so-eun-and-kang-ha-neul-ceci.html

miercuri, 25 iunie 2014

Seong Hyeon-ah s-a separat de soț și a fost amendata pentru prostituție

Actrița Seong Hyeon-ah a fost amendata cu 2 milioane de won pentru prostituție și internautii au fost curiosi ce s-a intamplat cu soțului ei.

Procuratura din Suwon a amendat-o pe Seong Hyeon-ah cu 2 milioane de won pentru ca a facut sex pe bani cu oameni de afaceri și pentru organizarea unei filiale de prostituție. E acuzata de sex pe bani in trei dosare care insumeaza un total de 50 de milioane de won.

O amendă de 3 milioane a fost data in Chae, pentru că a organizat o filiala pentru sex cu celebrități de sex feminin, și o pedeapsă cu închisoarea de un an și jumătate a fost data la Kang, pentru care a aranjat aceste întâlniri.

Seong Hyeon-ah nu a declarat nimic mass-mediei în ziua a 5-a procesului. Reprezentanții ei legali au spus că nu era nimic să informeze pentru că data de condamnare nu a fost stabilita.

Între timp, un articol publicat de către un reporter de la o revista, devine din nou o problemă. Acest reporter a spus: "Seong Hyeon-ah a fost despartita de sotul ei cu un an și jumătate în urmă și a spus că e neatinsa. Ea are multe de explicat pentru ca acest lucru s-a intamplat nu cu mult timp după ce a născut".

Sursa:
isplus.live.joins.com...
http://www.hancinema.net/seong-hyeon-ah-separated-from-husband-and-fined-for-prostitution-70519.html

Seong Hyeon-ah a fost acuzata de prostituție

Filiala Judecătoriei din Ansan a acuzat-o pe actrita Seong Hyeon-ah de prostituție și a amendat-o cu 2 milioane de woni (1.963 dolari).

În luna decembrie, actrita în vârstă de 39 de ani a fost pusa sub acuzare pentru ca a primit bani de la un om de afaceri, în schimbul unor favoruri sexuale.

Procurorii au declarat că în anul 2010 Seong s-a întâlnit cu un bărbat de trei ori și a primit  în schimb 50 de milioane de won. Potrivit presei, Seong a fost data in judecata în luna ianuarie, iar primul proces a avut loc în februarie.

Avocatul actriței a declarart: "Nu este nimic de spus despre acest caz", și a adăugat că vor spune adevărul în ultima zi de judecată, pe 8 august.

După ce a debutat în 1994 ca participanta pentru Miss Coreea, Seong a urmărit o cariera in actorie si a jucat in cateva seriale de succes.

Dar calea spre celebritate ca artist nu a fost roz; in 2001 ea a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru consum de droguri.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/seong-charged-for-prostitution-70527.html

Actrița Lee Si-yeong i-a menționat pe Jeong Woo-seong si Lee Beom-soo din filmul "The Divine Move".

Lee Si-yeong vorbeste la o conferință de presă despre Jeong Woo-seong si Lee Beom-soo alaturi de care joaca in frilmul "The Divine Move".

Ea a apărut la conferința de presă pentru "Move Divine", pe 24 iunie, la Megabox în Seul.

Ea a spus: "Jeong Woo-seong a fost mult mai amuzant decât mi-am imaginat să fie și a condus atmosfera serialului. E amuzant și grijuliu".

Despre  Lee Beom-soo ea a spus: "Ma simt confortabil alaturi de el, pentru că am mai lucrat împreună înainte. El este foarte  manierat și atrăgător. Ei sunt atât de frumosi și îmi plac".

 "The Divine Move" este film despre răzbunare, când un jucător de șah numit Tae-seok (Jeong Woo-seong)  iese din închisoare și își propune să-l caute pe Sal-soo (Lee Beom-soo), un barbat cautat pentru crimă și care este cauza morții fratelui său.

Filmul va fi lansat pe 3 iulie.

Sursa:
www.hankyung.com/news...
http://www.hancinema.net/lee-si-yeong-compares-jeong-woo-seong-and-lee-beom-soo-at-the-divine-move-press-conference-70553.html

Fotografia zilei

Personal în uniformă de vară intampinand clientii intr-un magazin din Busan luni. / Newsis
Respectul pentru  se poate vedea de la tinuta si zambet. Bravo!!!!

 

Cumparatorii uitanduse la accesorii de ploaie într-un magazin din Seul luni. / Newsis 
Imi plac accesoriile coreene pentru ploaie. Sunt moderne si viu colorate.

 

Pietoni experimentand un duș brusc în Seul luni. / Newsis
Fiecare simte ploia diferit si astfel diferite sunt si figurile oamenilor. Dar in mod cer, multora le place ploaia.


Sursa:
english.chosun.com/sv...
http://www.hancinema.net/today-s-photo-june-24-2014-70537.html

Park Yoo Chun apare la Chinese TV

Cantaretul si actorul coreean Micky Yoochun a fost invitat la "Happy Camp", un spectacol de divertisment din China, cu cel mai mare rating de televiziune din țară.

Actorul a aparut in fata unui public de mai mult de 1.000 de oameni în "Happy Camp", studioul fiintand în provincia Hunan, sudul Chinei.

Inca de la primii săi ani de pionierat în K-pop in trupa băieti TVXQ, Micky a interacționat în mod activ cu fanii chinezi. Dar ceea ce a stârnit cu adevarat atenția a fost drama SBS din 2012  "Rooftop Prince". Drama a fost descarcata de 100 de milioane de utilizatori pe retelele de internet din China și a devenit foarte iubita în Taiwan, de asemenea.

Micky va avea o întâlnire cu fanii sai în Shanghai duminica, iar luna viitoare va zbura în Japonia pentru canta in fata fanilor sai japonezi pe Yokohama Arena. Episodul cu Park Yoo Chun din spectacolul "Happy Camp" va fi difuzat pe 12 iulie.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/yoochun-appears-on-chinese-tv-70533.html

Tanara actrita Jin Ji-hee este distribuita în "Sado"

Actrița Jin Ji-hee a fost distribuita pentru filmul "Sado".
În ultimul film, "Sado", a lui  Lee Joon-ik lui, Jin Ji-hee va juca rolul lui Hwa-Wan Wong-joo, sora Printului Sado. Ea face parte din familia regală formată din Song Kang-ho, Yoo Ah-in si Moon Geun-young.

Hwa-wan Wong-joo este fiica iubita a lui Song Kang-ho (Yeong Jo) si sora lui Yoo Ah-in (Printul Sado). Conform istoriei, ea a fost cea mai iubita dintre toate fetele împăratului, și joacă un rol important într-o fractiune a puterii care încearcă sa-l defăimeze Sado.

Ji Jin-hee a fost recunoscuta pentru telentul actoricesc in drame anterioare, cum ar fi dramele MBC MBC "The Sun and the Moon", "Goddess Of Fire Jeongi" , și altele.

Ji Jin-hee a spu:, "Sunt onorata să pot lucra cu Lee Joon-ik. Voi face tot ce-mi sta in putinta să nu fie împovărătoare pentru colegii mei seniori, actori și actrițe".

"Sado" aduce din nou la lumina poveștile despre Printul Sado, în special acea parte  până la evenimentele care i-au adus moartea, dupa ce a fost închis într-un seif de către tatăl său.

Sursa:
fashion.mk.co.kr/view...
http://www.hancinema.net/jin-ji-hee-in-sado-70554.html#!prettyPhoto

Seriale: The Joseon Shooter (2014)

"The Joseon Shooter" (2014)

Regia: Cha Yeong-hoon, Kim Jeong-min-III, Lee Jae-sang
Scenariul: Han Hee-jeong, Lee Jeong-woo-III
Retea de difuzare: KBS
Distributia: Lee Joon-ki, Nam Sang-mi, Jeon Hye-bin, Han Juwan, Yoo Oh-seong, Choi Jae-seong,...

20 episoade - difuzate miercuri si joi de la ora 22:00

Intriga:
In Jeseonul secolului al 17-lea in momentul de iluminare, Park Yoon-Kang, fiul celui mai bun luptător cu sabia din Joseon, abandonează sabia și apucă pistolul ca să-și răzbune tatăl și sora.

Data de începere a difuzarii în Coreea: 25 iunie 2014

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/video-added-7-minute-preview-video-and-trailers-for-the-korean-drama-the-joseon-shooter--70526.html

Lee Jin Wook a pozat pentru Gentleman Korea

Lee Jin Wook este un macho in recentul pictorial din “Gentleman Korea”.

Actorul Lee Jin Wook a devenit model pentru coperta numarului din iulie al revistei “Gentleman Korea”.

Lee Jin Wook pare un cameleon interpretand cu abilitate un iubit romantic, un copil ce se distreaza intr-un parc de distracții și un macho carismatic. Mai multe poze pot fi vazute in numarul din iulie al revistei.

Actorul se pregătește pentru viitorul sau rol din drama “The Three Musketeers”. Povestea are loc în epoca Joseon și actorul joacă rolul Prințului Sohyeon.

Lee Jin Wook trebuie să fie, de asemenea, în al șaptelea cer, așa cum a anunțat recent că este într-o relație cu actrita Gong Hyo Jin.Cei doi s-au cunoscut la un eveniment de modă in Seul prin intermediul unui prieten și de atunci se intalnesc deja de câteva luni.Nume: Lee Jin-Wook
Hangul: 이진욱
Data nasterii: 16 septembrie 1981
Locul nașterii: Coreea de Sud
Înălțime: 183cm.

Lee Jin-wook a studiat Ingineria Mediului la Universitatea din Cheongju dar a renunțat sa faca o cariera in inginerie si a urmat actoria. Și-a început cariera in divertisment  în 2003 ca model la Panasonic, apoi a debutat în My New Boyfriend, un film de scurt metraj din 2004 în regia lui Hur Jin-ho. Au urmat diverse roluri în drame de televiziune, și anume: un vanator blajin în Alone in Love, un jucator de baseball in Smile Again, un detectiv particular în Someday, un angajat al Aeroportului Incheon in Air City, un chirurg plastician in Before and After, fiul președintelui în Formidable Rivals, și un chebol căsătorit recent în Glass Castle.

Lee Jin-wook si-a facut serviciului militar obligatoriu de doi ani din 6 maI 2009 pana in 7 martie 2011 la Defense Media Agency din cadrul Ministry of National Defense. Proiectul său de revenire a fost cu Myung-Wol Spy , în care el a jucat rolul unui agent nord-coreean.

După ce a jucat in  I Need Romance in 2012, Lee a jucat în Nine: Nine Time Travels. Dupa recenzia pozitiva din Nine, Lee a fost distribuit într-un rol secundar în filmul de comedie Miss Granny, urmat de primul sau rol important pe marele ecran, un remake al filmului francez de acțiune, Point Blank.

Lee a facut din nou echipa cu scriitorul și regizorul dramei Nine în The Three Musketeers, o dramă care se intinde pe trei sezoane si care are loc în timpul erei Joseon iar Lee joacă rolul Prințului Sohyeon.

Viața personală
După ce s-a întâlnit pe platourile de filmare de la Air City în 2007, Lee a inceput o relatie cu actrita Choi Ji-woo. Cuplul sa despărțit în 2011.

In data de 29 mai 2014, Sports Seul a dezvaluit că Lee se intalneste cu actrita Gong Hyo-jin, dupa care si agențiile au confirmat relatia.

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/lee-jin-wook-gentleman-2014-july.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Lee_Jin-wook

Donghae in paginile ELLE Korea

Revista de moda "Elle" a dat publicitatii recent pictorialul și interviul pe care l-au facut cu Donghae de la Super Junior.

In acest pictorial, Donghae si-a arătat chipul lui frumos precum și ochii adânci. El a fost elegant intr-o cămașă albă și blugi albi, oferindu-i un aspect curat și clasic.

In aceasta primavara, Donghae a format o trupa cu colegul sau Eunhyuk, trupa numita “Donghae&Eunhyuk”. Băieții au avut propriul lor turneu în Japonia și Elle a spus că au avut un total de 22 de spectacole. El și-a exprimat recunoștința față de fanii lui spunand: "Am avut un total de 22 de spectacole si in ultimul spectacol, am citit scrisoarea pe care am scris fanilor și a plâns foarte mult."

Donghae și-a exprimat, de asemenea, gândurile despre petrecerea de sarbatorire a celor 10 ani ca membru Super Junior. El a spus: "Este greu de explicat în cuvinte, chiar dacă am văzut și am simțit o mulțime de lucruri. Nu vreau să renasc din nou. Nu încerc să fie arogant. Aceasta înseamnă că sunt foarte mulțumit de modul în care sunt acum lucrurile."

În prezent, Donghae joacă rolul lui Han Shi Woo în drama OCN, “God’s Quiz 4”. De asemenea, el a apărut în “The Youth,”, care a fost prezentat la "Festivalul International de Film Jeonju", în luna mai.

Emotionanatul pictorial și interviul cu Donghae vor fi lansate in editia din iulie a publicatiei "Elle".
Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/donghae-elle-korea-2014-july_25.html
http://www.soompi.com/2014/06/18/donghae-reveals-his-thoughts-about-being-part-of-super-junior-in-elle/#.U7WltkAd32U

Ji Sung in paginile Harper's Bazaar

N-am fost niciodata fana Ji Sung dar ultimele lui pictoriale m-au facut sa ma razgandesc ....

 
El s-a specializat în arta cinematografiei la Universitatea Suwon şi şi-a făcut debutul în anul 1999 cand a avut primul rol in serialul de televiziune Kaist. De atunci a avut ocazia sa joace in peste 15 roluri. Pe langa seriale, actorul a realizat si cateva filme si a aparut si intr-un spectacol de varietati. Pentru rolurile sale de exceptie si pentru talentul demonstrat actorul a primit si cateva premii.


Nume: 지성 / Ji Sung (Ji Seong)
Nume real: 곽태근 / Kwak Tae Gun (Gwak Tae Geun)
Profesie: Actor
Data nașterii: 27 februarie 1977
Înălțime: 178cm
Greutate: 70 kg
Semn zodiacal: Pesti
Tipul de sânge: A
Studii: Universitatea din Suwon
Limbi vorbite: coreeana și japoneza
Familie: Soție / actrita Lee Young Bo (27/Sep/2013)
Talent Agency: Namoo Actori

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/ji-sung-harpers-bazaar-2014-july.html

It's Alright, It's Love: Dans comic cu Jo In-seong si Kong Hyo-jin

Patru clipuri video teaser cu Jo In-seong si Kong Hyo-jin a fost date publicitatii.

Pagina oficiala de YouTube a canalului SBS a lansat un teaser pentru noua drama "It's Alright, It's Love".

Jo In-seong si Kong Hyo-jin au un dans comic, starnind rasete.

Eforturile lui Jo In-seong si Kong Hyo-jin cresc asteptarile pentru noua drama.

Jo In-seong si Kong Hyo-jin filmeaza drama în Okinawa, Japonia

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/video-it-s-alright-it-s-love-jo-in-seong-and-kong-hyo-jin-s-comical-dance-70551.html

Kim Beom va juca intr-o dramă chinezeasca

Actorul Kim Beom este cerut în acest moment în China.

Oferte pentru o multime de reclame au venit pentru actor încă de la aflarea deciziei lui de a juca in "Little Generation", o dramă chinezeasca în care joaca mai multe vedete cunoscute din China.

"Little Generation" vorbeste despre viața generației SNS în această lume de lux și de afaceri. Aceasta este cunoscuta sub numele chinezesc "Gossip Girl" și Kim Beom joacă rolul unui proprietar de restaurante pe nume Oh Woo-hwi.

Kim Beom a participat recent la o conferința de presă pentru Oh Woo-hwi, și atunci când imaginile cu el au fost postate pe Weibo, numărul de "like" au crescut nebuneste. Cum publicul țintă este cel al tinerei generații, această dramă are toate ingredientele, de la moda, electronice și cumpărături. Mărci și agenții de publicitate au început deja sa-l propuna pe Kim Beom ca modelul lor, înainte ca el sa devina mai popular decât drama.

Kim Beom este deja imaginea unui brand care-l va ajuta cu activitățile sale în China.

"Little Generation" va fi difuzat prin intermediul canalului QQ.COM pe 21 iulie.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/kim-beom-hits-jackpot-with-chinese-drama-70550.html

KUNDO: Kang Dong-won in actiune


 

Filmul cel mai asteptat din această vară este "KUNDO: Age of the Rampant" in care joaca cu Kang Dong-won.

Kang Dong won joaca in rolul lui Jo Yoon si-si executa toate scenele de acțiune fara cascador. A fost, de asemenea, intr-o perioda de pregatire de patru luni la o scoala de cascadori înainte de a incepe producția propriu-zisa. Perioada de formare a inclus sute de exercitii de sabie în fiecare zi.

Spre deosebire de acțiunea din filmul anterior "Duelist", in acțiunea de aici e nevoie de mult mai multă putere, astfel ca sabia a fost facut special pentru el. El s-a limitat la o regulă strictă, repetand aceleași mișcări de sute de ori, care i-au stimulat puterea. S-a concentrat, de asemenea, pe luarea în greutate, deoarece el se confruntă cu o armată uriașă în film.

Kang Dong-Won a spus: "Eu sunt sigur că există oameni care sunt mai bine decât mine și pot efectua cascadoriile pentru mine, dar cred că ar fi mult mai interesant pentru public dacă as face cascadoriile chiar eu".

"KUNDO: The Age of the Rampant" este un film istoric de acțiune despre o armată de soldați cinstiți care-și unesc forțele cu oamenii din țară în perioadele de corupție și de exploatare. Ha Jeong-Woo în acest film joaca rolul lui Do Chi și Kang Dong-won ca adversarul lui Jo Yoon. In alte roluri ii putem intalni pe Jo Jin-woong, Ma Dong-seok, Yoon Ji-hye, Jeong Man-sik, Kim Seong-gyoon, Kim Jae-yeong, Lee Kyeong-yeong și alte vedete cunoscute. Filmul va fi lansat pe 23 iulie

Sursa:
isplus.live.joins.com...
http://www.hancinema.net/kundo-kang-dong-won-practices-action-70549.html

Tenul perfect a lui Son Ye-jin

Son Ye-jin a revenit in Coreea pe 25 din Brazilia pentru emisiunea MBC, "Infinity Challenge", ea fiind in echipa de majorete.

Echipa de majorete este constituita din Yoo Jae-seok, Park Myeong-soo, Jeong Joon-ha, Jeong Hyeong-don, Noh Hong-cheol, Ha Dong-hoon, Ji Sang-ryeol, Son Ye-jin, Jeong Il-woo, Lizzy de la After School si Baro de la B1A4.

Între timp, Echipa Națională de Fotbal din Coreea de Sud  a pierdut cu scorul de 2-4 cu Algeria in data de 23. Astfel ca, cu o victorie și o pierdere, Coreea este în prezent pe ultimul loc din Grupa H. În cazul în care Coreea nu bate Belgia pe data de 27, ei nu vor trece de grupe la World Cup.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/son-ye-jin-s-flawless-complexion-70546.html

Yeon Woo-jin vs Han Groo în "Marriage Without Love"

Au fost date publicitatii teasere pentru "Marriage Without Love".

Yeon Woo-jin și Han Groo au trecut prin transformări importante pentru noua drama tvN, "Marriage Without Love".

Spre deosebire de rolurile grave pe care Yeon Woo-jin le-a jucat pana acum, cum ar fi, "When A Man's in Love", "Arang and the Magistrate" și altele, de această dată, rolul său este foarte comic. Yeon Woo-jin este un barbat care urăște conceptul de căsătorie și le face cunostinta părinților săi cu o femeie cu care e sigur ca nu se va casatori, deoarece acestia fac presiuni asupra lui să se căsătorească. În teaser, el poate fi văzut facand miscari exagerate și razand din toată inima. Dorinta de a viziona drama este în creștere datorită transformarii personajului lui Yeon Woo-jin.

Han Groo care a jucat în "Little Girl K", "Can We Get Married?" și alții, este, de asemenea, extrem de asteptata în această dramă. Ea are un personaj obsedat de căsătorie și arata minunat într-o rochie de mireasa. Ea are transformari comice, de asemenea, și are diverse expresii de fericire cand isi imagineaza ca se căsătoreste.

Oficiali ai dramei "Marriage Without Love" au declarat: "Yeon Woo-jin și Han Groo vor face un rol mare, facandu-ne sa ne intrebam dacă nu cumva aceste personaje exista cu adevarat. Teaserele sunt doar un vârf al aisbergului".

"Marriage Without Love" este o dramă de 16 episoade despre un bărbat și o femeie cu puncte de vedere diferite despre căsătorie. Gong Ki-tae (Yeon Woo-jin) ia acasă o fată pe nume Joo Jang-mi (Han Groo) despre care el crede că nu va fi aprobată de către părinții săi. Diverse vedete cunoscute s-au alaturat distribuției și drama va fi difuzat pe 4 iulie, de la ora 20:40

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/yeon-woo-jin-vs-han-groo-in-marriage-without-love-70545.html

Ko Ah-ra intr-o poza alaturi de Lee Seung-gi

Ko Ah-ra s-a pozat cu Lee Seung-gi.

Ea a scris pe pagina personala de tweeted: "Soarele a apus! Lupta Dae-goo!" împreună intr-o fotografie.

Ko Ah-ra și Lee Seung-gi joaca impreuna în drama SBS, "You're Surrounded". Cei doi sunt zambitori in fotografie.

Lee Seung-gi a avut recent un traumatism la ochi, dar acum e bine și s-a reintors la filmari.

"You're Surrounded" poate fi văzut în Coreea in fiecare miercuri și joi, de la ora 22.

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/ko-ah-ra-poses-with-lee-seung-gi-70544.html

marți, 24 iunie 2014

Kwon Sang-woo in primele cadre din "Temptation"

Imagini cu actorul Kwon Sang-woo, transformat în Cha Seok-hoon îmbrăcat într-un costum elegant, au fost date publicitatii pe data de 25 iunie.

Inca din prima zi de filmare, Kwon Sang-woo si-a analizat caracterul și script-ul foarte bine. Prima scena a fost realizata în Songdo, Incheon și de îndată ce a fost dat semnalul, Kwon Sang-woo a intrat in personaj.

Cha Seok-hoon este un om sensibil, care se lupta pentru dreptate, dar e îngropat în datorii și este împins la marginea prapastiei. El ia o decizie pentru el și soția sa, dar ajunge sa fie într-un conflict.

După prima scena, Kwon Sang-woo a spus: "Am avut emotii, dar a fost distractiv. Această dramă va fi foarte interesanta".

Între timp, in drama "Temptation" este vorba despre un barbat care ia o decizie pe care nu va fi în măsură să o onoreze și găsește adevăratul sens al iubirii. In rolurile principale ii regasim pe Kwon Sang-woo, Choi Ji-woo, Park Ha-Seon, Lee Jeong-jin și alții. Această dramă va fi difuzat după "Doctor Stranger", pe 14 iulie.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/kwon-sang-woo-s-first-take-in-temptation-70552.html

luni, 23 iunie 2014

Kim So Yeon e sexi si rea pentru COSMOPOLITAN Magazine

Wow, Kim So Yeon!

Mi-a fost foarte tare dor de tine Kim So Yeon!

În vârstă de 33 de ani, talentata actrita tva apare in opostaze HOT in numarul din iulie al revistei Cosmopolitan.

Avand deja un stil rafinat ea a jucat un rol de femeie stralucitoare de cariera, si a purtat piese de haine moderne și elegante.
                                                                     

 

Actrita Kim So-yeon (Hangul: 김소연) s-a născut pe 2 noiembrie 1980 în Seul si este cel mai bine cunoscuta pentru rolurile principal din serialulele de televiziune All About Eve si Iris.

In anul 2005 ea a jucat rolul lui Tsui Hark in Seven Swords. În 2008, ea a avut, de asemenea, un rol principal în drama Gourmet. De asemenea, ea a fost una din principalele actrițe din drama hit Iris. Drama este o mini serie formata din 20 de episoade. Ea joaca rolul unui agent nord-coreean, Kim Seon-hwa. Ea a jucat, de asemenea, rolul principal în drama romantică Prosecutor Princess, alaturi de Yoo gun si Park Si-hoodin din Iljimae. Ea aparține agenției Namoo Actors .

În 2010, ea a fost invitata sa joace doua episoade in Athena: Goddess of War, rin rolul lui Kim Seon-hwa.  
După Gabi si The Great Seer ea a jucat în dramele MBC de televiziune, Two Weeks si I Need Romance 3. 

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/kim-so-yeon-cosmopolitan-magazine-2014.html
http://koreanvibe.com/kim-so-yeon-is-glamour-for-cosmopolitan
http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_So-yeon

Song Hye Kyo a pozat pentru Colectia de vara 'J.Estina' 2014

 

Incontestabil, superba ca întotdeauna! Song Hye Kyo este o frumusețe naturală.

In varsta de 31 de ani, actrita a devenit modelul Colectiei de primavara/vara 2014 a firmei de bijuterii marca J Estina.

Cu un make-up natural, Song Hye Kyo si-a arătat frumusețea naturală.

La începutul anului 2014 Song Hye Kyo a devenit muza J.ESTINA și in cel mai nou pictorial al ei le promovează bijuteriile de inalta calitate.

După cum știți, Song Hye Kyo va fi partenera actorului Kang Dong Won pentru noul film My Palpitating Life.

Apropo, Song Hye Kyo se întoarce în lumea filmului cu My Palpitating Life, alaturi de un alt actor, Kang Dong Won, film programat sa se filmeze in cursul acestui an.Filmul este intitulat My Palpitating Life. My Palpitating Life are o distributie de vis.

Cele mai mari nume coreene, Song Hye Kyo și Kang Dong Won, joaca rolurile principale in film ca si cuplu.

Filmul spune povestea unui cuplu de tineri care au un copil cu sindromul progeria, un defect genetic rar, ce determina o îmbătrânire rapidă pentru copil.

Actrita Song Hye Kyoc in vârstă de 31 de ani  și actorul Kang Dong Won în vârstă de 32 de ani, vor juca rolul părinților acestui copil.

Povestea este bazata pe un roman best-seller cu acelasi titlu a scriitorului Kim Ae Ran.

Regizorul acestui film este Lee Jae Yong, celebru pentru filmele sale celebre, cum ar fi Scandal si An Affair.

My Palpitation Life este cu siguranță un film care va avea lansarea anul viitor și filmarile se vor desfasura pe parcursul anului 2014. 

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/song-hye-kyo-jestina-2014-summer.html
http://koreanvibe.com/song-hye-kyo-for-j-estina
http://koreanvibe.com/kang-dong-won-and-song-hye-kyo-as-married-couple-for-a-movie

Won Bin are un pictorial in ELLE Korea


 

Pentru cei care încă mai au o îndoială dacă Won Bin este unul dintre cei mai frumosi barbati din Coreea, atunci aceste imaginile din noul său pictorial pentru revista Elle trebuie să le risipeasca îndoială.

Actorul in vârstă de 36 de ani, a fost perfect ca de obicei, cand a facut reclama pentru linia de bărbați de îngrijire a pielii Biotherm Homme.

Într-un interviu pentru revista, Won Bin a dezvăluit că acum el nu are in vedere vreun proiect, dar anul viitor va face sigur pe toată lumea fericită, cu un proiect mare.

Ok, vom astepta cu siguranta fericiti noul tau proiect, Won Bin, oricare ar fi. Doar fă-o repede! Ha!


Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/won-bin-elle-korea-2014-july.html

Lee Sang Woo a avut o sesiune de fotografii in Jeju pentru magaziul de nunti 'Wedding 21'


Lee Sang-woo (născut pe 13 februarie 1980) a crescut ca faima odata cu drama de televiziune din 2007, First Wives' Club, și de atunci a jucat roluri principale in drame precum The Road Home (2009), Don't Hesitate (2009), Life is Beautiful (2010) and Feast of the Gods (2012).

Între 2005 și 2010, el a jucat în patru seriale de televiziune si a castigat un premiu pentru rolul său din First Wives’ Club in 2007. În 2009, el a fost distribuit în filmul Searching for the Elephant. În 2010, el a luat o pauza deoarece a avut rol principal in emisiunea de televiziune Life Is Beautiful. Spectacolul a avut un ecou imens printre fani și a ajutat la creșterea popularității sale.

În 2011, el a fost distribuit in drama A Thousand Days’ Promise alaturi de Park Soo Ae. Apoi, în 2012, el a avut un rol important în două serii de televiziune, Horse Doctor si Feast of the Gods.


Nume: 이상우 / Lee Sang Woo
Profesie: Actor și model
Data nașterii: 13 februarie 1980
Locul nasterii: Seul, Coreea de Sud
 
Universitatea: Korea University
Înălțime: 185 cm
Semn stea: Varsator
Tipul de sânge: O
Agenție: Humane Divertisment
 

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/lee-sang-woo-photos-shooting-in-jeju.html