joi, 3 iulie 2014

Donghae - Interviu pentru Esquire

Q: Super Junior a schimbat întreaga lume.

Donghae: Începând din toamna anului trecut m-am gândit: "Ah, desi a trecut deja atât de mult timp, sunt foarte recunoscător ca, chiar și până în prezent, există încă atât de mulți oameni care ne plac", dar există, de asemenea, de multe ori regrete.

Q: Regrete?

Donghae: Când eram mai tânăr părinții mei spunea întotdeauna: "Există multe oportunități de a învăța." Recent, după ce am devenit cunoscut, am spus de multe ori aceste lucruri despre EXO și SHINee.
Când ești tânăr, trebuie să înveți și să înțelegi ce fel de lucruri iti plac. Dar în cazul meu, chiar dacă eu gandesc în acest fel, există prea multe lucruri de facut și deci nu pot pune în practică acest lucru.
Recent am descoperit ca îmi place foarte mult fotografia, și chiar la acest lucru, m-am gândit ca dacă as început mai devreme, atunci ar fi fost mai bine.

Q: Chiar dacă nu ai prea mult timp, ai obținut mai multe realizări dorind sa fii SJ. Gandeste-te la toate realizările din ultimii 10 ani de la debut, sunt într-adevăr uimitoare.

Donghae: Scopul meu la acel moment a fost doar sa pot debuta si sa pot atinge marea popularitate în Coreea ar fi fost bine. Nu a fost doar o dorință mica. Dar, apoi, după aceea, dintr-o dată, pe Internet și SNS am început să devin popular, și nu am fost doar noi, ci o mulțime de cântăreți au început să devină populari pe plan international, și astfel totul s-a schimbat foarte mult.
Nu cu mult timp în urmă am fost în America de Sud, și într-adevăr o mulțime de oameni de pe cealaltă parte a lumii au venit la concertele noastre. Eu chiar cred că m-am născut într-o epocă foarte buna.

Q: Deci, nu regreti perioada cand nu mai voiai sa devii doar SJ, ci e destul ca ai revenit, Donghae?

Donghae: Ah, da, în cadrul grupului, ceilalți membri ma vor ajuta sa recuperez tot ce am pierdut cat am lipsit, și tocmai acest lucru este suficient. Deci, dorinta de a fi mereu împreună este de ajuns.

Q: Ai spus că ai devenit recent absorbit cu fotografie, poți vorbi un pic mai mult despre asta?

Donghae: Este pentru că îmi plac lucrurile romantice. Acum, am facute o mulțime de fotografii cu peisaje. De aceea, ori de câte ori am timp, fac o mulțime de fotografii. Doar pentru a face fotografii, m-am dus anul trecut la New York de unul singur pe timp de iarna. Crăciunul la New York, este atât de frumos. Acesta a fost motivul pentru care am vrut să merg.

Q: Oamenii din jurul meu spun că toti prietenii tăi spun că sunt foarte buni la suflet.

Donghae: Ah, mă?

Q: Evaluarea imaginii tale a fost facutade către oameni foarte puternici în cercurile de moda, și asta pare a fi cel mai bun fel de laudă ...

Donghae: Lumea are diferite stiluri si personalitati. Eu sunt genul de persoana care spune ca o problemă trebuie rezolvată într-o manieră ordonată. Iti multumesc cand spui că eu sunt bun la suflet. De exemplu, daca tu spui că am 500, eu voi spune: "Unnie, uite aici, niște lapte." Îmi place să fac aceste lucruri mici. Imi place sa fac cadouri pentru a le oferi oamenilor.
Sunt genul de persoană caruia îi place de multe ori să fie în contact cu oamenii.

Q: Actoria nu este ceva ce trebuie abandonat. Uitandu-ma la serialul de televiziune “God’s Quiz”, am simțit că cineva trebuie sa aiba o pregătire foarte serioasa înainte de a juca.

Donghae: Am devenit de timpuriu foarte interesat de actorie. Când eram de aproximativ 21-22 de ani, nu stiam daca, ar fi fost mai bine să fiu cântăreț sau actor. Dar un lucru este norocos, am putut sa le experimentez pe ambele. Cand programele mele sunt bine organizate frumos, eu pot juca în același timp cand merge la spectacole. Dar mie-mi este într-adevăr frică de spectacolele de varietati. Cand managerul imi spune să merg la un spectacole de varietati, eu spun dupa 5 secunde, ca ar fi mai bine pentru mine să merg sa fac actorie.

Q: Personajul tău din “God’s Quiz” este un nou detectiv criminalist care urmează Ryu Deok-hwan. Alte surse mass-media au tot spus că a juca este la fel de natural ca atunci cand iti pui propriile haine.

Donghae: Dacă există ceva ce vreau să fac, și-mi dai ocazia, este dorinta mea de a juca si voi da tot posibilul pentru a face tot ce pot. Oricine poate face acest lucru, nu-i așa?

Q: În micro-filmul “Rumours”, de asemenea, joci rolul unui student.

Donghae: M-am dus în mod intentionat sa gasesc un micro-film. Am vrut doar să joc, nu pentru alt motiv.
“Rumours” este opera regizorului filmului recent lansat “The Apostle”, regizorul Kim Jinmoo. L-am cunoscut prin intermediul unei cunostinte cu care a mers la aceeași biserică. Eram doar în mijlocul pregătirilor, atunci când am început filmarile, timp de 4 zile intregi, am fost foarte fericit.

Q: Există și alte roluri pe care ai dori sa le faci?

Donghae: Vreau să joc în filme de dragoste, ah, și nu am gasit, nu știu dacă se potrivesc aspectului meu, dar vreau să filmez un film de război.

Q: Din moment ce ai debutat din adolescență, 10 de ani au trecut deja. În această perioadă de timp, valorile tale s-au schimbat?

Donghae: Sunt cu inimă recunoscătoare că sunt așa, că sunt sănătos și capabil să am grijă de oamenii din jurul meu. Acest lucru este totul. Când eram tânăr, familia mea era săracă, și m-am gândit doar la cum sa fac bani. Dar apoi tatăl meu a murit, și m-am gândit, banii nu sunt totul. Atâta timp cât sunt în viață și sănătos, nu contează dacă am bani sau nu. Am avut o mulțime de gânduri când eram mai tânăr.
Dar toate sunt nimic în comparație cu a fi sănătos. Ce pot să fac și ce pot deveni și cum să muncesc din greu pentru a le obține, aceste lucruri nu pot fi râvnite orbește, este nevoie să fie luate în considerare cu calm.

Q: Ai învins singurătatea copilăriei.

Donghae: Nu-mi place partea întunecată a lucrurilor. Îmi place luminozitatea. Copilăria mea a fost prea trista. Dar acum am devenit mai vesel, orice ar fi, voi râde. Din punctul de vedere a artistului, atunci când te întâlnești oameni noi, nu poti considera ca fiind irelevante ca ambele parti sa aiba greutăți, și așa ar trebui să se cunoască unii pe alții în primul rând, pentru a glumi și astfel.

Q: Felul în care vezi femeile, de asemenea, sa schimbat?

Donghae: Sa schimbat.

Q: Recent, ce-ți place la sexul opus?

Donghae: Cand eram mai tanar imi placeau fetele frumoase, fete care purtau îmbrăcămintea strâmtă. Acum ca am aproape 30, nu văd într-adevăr fata mai intai. Îmi plac femeile cu degete frumoase. Le simți atunci când iti cuplezi degetele. Am tipuri de mâini care-mi plac. Dar, desigur, în cazul în care le plac copiii, atunci este de ajuns.
Q: Ce va fi SJ dupa 30 de ani?

Donghae: Vrem să realizam mai multe albume, și sa avem mai multe concerte. Dacă viața individuala devine foarte ocupata, vom lansa doar un album pe an. Să realizați fotografii când lansati albume, corect? Cred ca vom vedea aceste lucruri în fiecare an, și ne maturizăm în ritm cu epoca noastră, iar apoi ne împărțim pe teme cum ar fi "să devii barbat".

Q: Dar despre tine în 30 de ani?

Donghae: Eu am 2 goluri. În primul rând vreau să las fanilor și publicului larg posibilitatea să poată vedea hobby-urile mele. Pentru că îmi place foarte mult fotografia, vreau sa lansez un album foto sau video. Vreau să fac altele decât a fi un artist interesant. Uneori, atunci când faci în mod repetat, doar un singur lucru, acesta poate deveni enervant, și așa am găsit un interes în fotografie și design. Un alt obiectiv este sa joc. Vreau cu adevărat acest lucru.

Q: Nu am văzut fotografiile, așa că nu știu ce sa zic despre asta, dar cred ca ar trebui să joci mai mult.

Donghae: Ar fi minunat dacă as putea realiza asta, voi munci din greu până în acea zi (rade).

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/donghae-esquire-korea-2014-july.html
http://worldwideelfs.com/2014/06/24/trans-140624-esquire-magazine-interview-with-donghae-8p/

miercuri, 2 iulie 2014

O carieră de piatra veche transformata in Art Valley

Nu este “Pocheon Art Valley” una dintre destinațiile de top din Coreea, dar cu siguranta merita vizitat pentru un număr important de motive.

Pocheon Art Valley este la circa 55 km de Primăria Seul  și la doar o oră cu mașina. Este o veche cariera de piatra care a functionat în anii 1960. Acesta a fost abandonata în anii '90. In 2003 a fost planificata sa se transforme într-o vale a artei. Aceasta s-a deschis publicului în octombrie 2009.

Cand vizitezi Pocheon Art Valley esti uimit de modul în care s-a transformat o veche cariera de piatra intr-un parc util pentru familiile care il viziteaza.

Inca de la intrarea din parcare, vei găsi câteva clădiri din piatră: o casa de cultură pentru expoziții, o casa de bilete, un birou de administrare și un centru de educație. Există de asemenea un restaurant care servește ciuperci delicioase in oale fierbinti și un magazin chiar lângă biroul de administrare.

From the ticket office, one can either hike up the hill to the summit or take the yellow monorail. It is not difficult to walk but I wouldn’t recommend it during the summer.

De la casa de bilete faci o excursie pe jos sus pe dealpentru a lua trenuletul galben. Nu este greu să meargi, dar nu e recomandat pe timpul verii.

 
Noroc Pocheon!

Este amenajat un mic loc pentru concerte chiar în afara clădirii principale, unde au loc spectacole muzicale la sfârșit de săptămână. La etajul trei in interiorul Art Valley Building vei putea vedea si opere de artă la Sala de Expoziții. Programe educaționale, cum ar fi procesul de realizare a săpunului, prajituri și coptul prajiturilor și diferite meșteșuguri de hârtie, sunt organizate pentru copii si adulti la Sala de Creație.

Bucurați-vă de concertele muzicale și expozițiile de artă.

In jurul parcului sunt sculpturi din granit. Câteva dintre ele pot fi "obraznice", trebuie dar să fii gata să le vezi si sa le incerci oricum.

“Photo zones” sunt peste tot în jurul acestui parc.

Principalul punct de atractie al Art Valley este lacul de 7.000 de metri pătrați, cu apa transparenta ca de smarald. Lacul este folosit la site-ul de excavare a carierei. Acesta este umplut cu apă de izvor și de ploaie și este casa pestilor mici. Este revigorant sa stai și sa vezi lacul de la unul dintre punțile sale de observare. Într-un fel te simt ca și cum te-ai întors acasă dintr-o insulă din Filipine. Dacă esti deja sus poți urca usor la cel mai înalt punct de observație pentru a vedea munții și văile Pocheon.

Lacul Cheonjuho

Pentru cei cu copii există activități distractive care i-ar putea bucura. Există de semenea chiar și un "muzeu a trucurilor".

Pocheon Art Valley

Pocheon Art Valley este grozav pentru pasionații de fotografie și excursiile in familie si poti petrece ore minunate vizitandu-l. Există mai multe locuri de explorat în Pocheon.

Deja te-ai hotarat sa vizitezi Pocheon Art Valley? Planifica…

Pocheon Art Valley este deschis intre orele 09:00 - 19.00 din martie până în octombrie și intre orele 09:00 - 18.00 din noiembrie până în februarie.

Sursa:
http://blog.korea.net/?p=21204
http://blog.korea.net/?p=17778

marți, 1 iulie 2014

Lee Min Ho İncheon Airport

Motto-ul lui: Cei care renunta nu se pot bucura de victorie.

Lee Min Ho s-a nascut in Seul, Coreea de Sud pe 22 iunie 1987. Provine dintr-o familie cu doi copii. Cand era mic Lee Min Ho dorea sa devina fotbalist, dar dupa un accident petrecut in clasa a cincea i s-a spulberat acest vis. Lee Min Ho a ramas fan al fotbalului, fotbalistul lui preferat fiind Cristiano Ronaldo.

In anul doi de liceu s-a indreptat spre actorie iar in ultimul an de liceu s-a alturat agentiei de manageriat Starhaus Entertainment. Dupa terminarea cursurilor de actorie a dat probe pentru roluri secundare in diferite seriale de televiziune. 

In anul 2006, cariera de actor a fost intrerupta pentru un an din cauza unui accident de masina cand a fost grav ranit, fiind spitalizat pe o perioada de sase luni. 

Lansarea a venit odata cu rolul Gu Jun-pyo din serialul ”Boys Over Flowers”, varianta coreeana a serialului japonez “Hana Yori Dango“, facut dupa celebra manga “Boys Over Flowers“. Se spune ca dupa acest rol Lee Min Ho a devenit unul dintre cei mai bine platiti actori coreeni. 

Lee Min Ho a declarat ca idealul lui feminin il reprezinta femeile mici de statura, cu suflet curat si un ten frumos.


Lee Min Ho a fost intervievat recent de către publicația chineza Sina News. În timpul interviului, actorul a vorbit despre filmarea scenelor realiste de acțiune din filmul  "Gangnam Blues", și despre gândurile sale cu privire la viitoarele proiecte de film din China. Dar el a vorbit de asemenea despre iubire, copii și fotografie.

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/lee-min-ho-incheon-airport-29-june-2014.html

Jang Hyuk, Choi Jin Hyuk si Jang Na Ra la Conferinta de Presa pentru Fated To Love You

 

Drama: Fated To Love You (Predestinat sa te iubesc)
Romanizare revizuita: Woonmyungcheoreom Neol Saranghae
Hangul: 운명처럼 널 사랑해
Regia: Lee Dong-Yoon
Scenariul: Joo Chan-Ok
Canal de difuzare: MBC
Data lansarii: July 2, 2014 --
Difuzare: miercuri si joi de la ora 21:55

Intriga:
Se mai intampla ca o femeie obișnuită să-și petreacă o noapte cu mostenitorul unei mari companii. Dar cand mai afla si ca e gravidă povestea ia o intorsatura neasteptata.

Nota:
 - Drama va prelua slotul MBC de miercuri si joi de la ora 21:55 timp ocupat anterior de  "A New Leaf".

- Remake a popularei drame taiwaneze din 2008, "Fated to Love You”.
- Prima lectură script-ului a avut loc pe 9 mai 2014 la Ilsan, MBC Dream Centre în Coreea de Sud.


Distributia:
Jang Hyuk - Lee Gun
Jang Na-ra - Kim Mi-young
Choi Jin-hyuk - Daniel
Wang Ji-won - Kang Se-ra
Park Won-sook - Chairwoman Wang
Choi Dae-chul - Secretarul Tak
Na Young-hee - mama vitrega a lui Lee Gun
Choi Woo-shik - Lee Yong,
Park Hee-bon - Jeon Ji-yeon,
Song Ok-sook - mama lui Mi-young
Han Kyu - Kim Mi-sook,
Lee Mi-do - Kim Mi-ja,
Jung Eun-pyo - Presedintele Companiei
Im Hyung-joon - Mr. Choi, sotul lui Mi-ja
Kim Young-hoon - Lawyer Min
Park Sun-hee - Eun-jung
Clara
Jung Han-heon
Park Jin-woo

Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/06/jang-hyuk-choi-jin-hyuk-and-jang-na-ra.html

Bi Rain pe İncheon Airport


Gama vocala in care canta rain este de tenor. Vocea sa poate fi descrisă ca neteda dar ragusita în piese precum "Love Story", "Love Song", "Nan" și "I Do". După ce a fost influențat de American R&B, el folosește atât vibrato cat și falsetto în multe dintre cântecele sale, incorporand elemente de rap în piese precum "What's Love". Rain isi menține poziția fermă în timpul concertelor sale live.
Influențe

În ceea ce privește melodiile și dansul, Rain a fost influențat de Michael Jackson, Janet Jackson, Usher și Justin Timberlake. Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2014/07/bi-rain-incheon-airport-1-july-2014.html

Toti strămoșii lui Jang Hyeok la un loc

Noua dramă MBC, "Fated to Love You" a lansat o imagine intitulata "Cele 8 generatii Jang Hyeok".

Jang Hyeok a luat in considerare rolul celei de a noua generatii Lee Gun în drama. El este un fiu de 30 de ani dintr-o familie bogată, care petrece în mod neașteptat o noapte cu Kim Mi-Yeong (Jang Na-ra) care lucreaza in compania lui și o lasa insarcinata.

Imaginea lansata pe 1 iulie ii infatiseaza pe toti strămoșii lui incepand de la prima generație. Stramosii sai arata ca un om de știință, un meșter artizan și tatăl său apare cu o pereche de ochelari rotunzi.

Există un singur lucru în comun între toate aceste fotografii - toate personajele au un ranjet pe fețele lor. Este o moștenire genetică a acestei familii.

Un ofial al dramei "Fated to Love You" a spus: "Primele imagini au fost realizate în luna mai. Jang Hyeok joaca 8 roluri diferite, iar zâmbetul a fost ideea lui. De fiecare dată când a aparut în diferite costume, toti au izbucnit în râs".

"Fated to Love You" va fi difuzat pe data de 2 iulie de la ora 22.

Sursa:
biz.heraldcorp.com/vi...
http://www.hancinema.net/jang-hyeok-s-ancestors-all-in-one-place-70747.html

Lim Jeong-eun isi face luna de miere în Maldive


Lim Jeong-Eun a avut o nuntă liniștită, doar cu prietenii și familia, într-o sala de nunta din Gangnam.

Lim Jeong-eun a plecat in luna de miere imediat dupa nunta. Se vor intoarce la începutul lunii iulie și pentru moment se bucura de luna de miere. Ea vrea să acorde atenție familiei ei mai întâi și apoi va decide ce va face în viitor.

Lim Jeong-Eun a anunțat căsătoria cu un bărbat mai tânăr prin agenții ei și a explicat că nu a fost sarcina cea care i-a facut sa se decida să se căsătorească în luna iunie. Lim Jeong-Eun este un tip sincer si ea si-a anunțat recent căsătoria cu el.

Internautii au spus: "Ea s-a căsătorit atât de repede", "Poate că e însărcinată", "Eu sunt curios sa aflu mai multe despre despre soțul ei", "Sper sa fie fericiti", "Ea nu a vrut să fie deranjata", și mai mult.

Sursa:
economy.hankooki.com/...
http://www.hancinema.net/lim-jeong-eun-honeymooning-in-the-maldives-70750.html

Hyomin si-a finalizat în cele din urmă albumul 'Nice Body'

Hyomin, membra a grupului de fete T-ara, si-a lansat ieri proiectul solo și a participat la o conferință de presă pentru noul album 'Nice Body', la sala JBK Convention în Samseong-dong, sudul Seului. Hyomin este al doilea membru al grupului care se lanseaza solo, după Jiyeon.

"Pentru mine aceasta este prima conferinta de presa pe care am avut-o vreodată", a spus Hyomin.

"Desi Ji-Yeon m-a avertizat, sunt extrem de nervoasa".

Primul ei mini-album, care a fost lansat ieri la amiază prin puncte de vânzare de muzică online, contine trei piese, inclusiv hip-hop pentru piesa principala cu același titlu, a colaborat cu producători de renume de pe Brave Brothers. Rapper-ul Loco este prezent în cântec, de asemenea.

Hyomin a explicat că "de încredere", este factorul cel mai important pentru performantele sale solo.

"În scopul de a câștiga mai multă încredere, mi-am tăiat părul scurt și mi l-am vopsit în cea mai strălucitoare culoare pe care am avut-o vreodată până acum", a spus Hyomin.

"Sper că publicul sa vada că nu-mi este frica de provocari".

Hyomin va prezenta primul ei concert live, joi, prin intermediul Mnet's "M! Countdown".

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/hyomin-finally-unveils-nice-body--70733.html

FT Island la un festiva rock în China

Trupa de rock FT Island a confirmat că va apărea la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica rock din China, "2014 Zebra Music Festival", potrivit FNC Entertainment, agenția grupului.

Grupul de cinci membri va canta pe scena în ultima zi a festivalului, care se va desfășura în perioada 25-27 iulie, în timpul ceremoniei de închidere.

Agenția trupei a arătat că FNC Entertainment  va interpreta piese reprezentative, cum ar fi "Flower Rock", "Freedom" si "Time To".

Festivalul anual de muzică de vară a invitat si grupuri din alte țări, precum Aaron Yan din popularul grup taiwanez Fahrenheit. Dupa festivalul Zebra din China, FT Island va apărea la mai multe alte festivaluri de rock, inclusiv "A-Nation", "Summer Sonic" si "Inazuma Rock Festival", care toate au loc în Japonia.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/ft-island-will-rock-festival-in-china-70732.html

Divorțul lui Park Sang-min s-a pronuntat

Batalia divorțului actorului Park Sang-min este la final.

Înalta Curte din Seul a hotărât ca Park Sang-min și fosta sa soție sa-si imaprta proprietatile in procente de 85% și respectiv 15%.

Park Sang-min trebuie să plătească pensia alimentară. 

Divorțul a început în urmă cu patru ani. S-au căsătorit în 2007 dar conflictele au inceput inca de atunci și au decis să se separe în 2009. Ei au intentat divort in 2010.

Sursa:
news.nate.com/view/20...   
http://www.hancinema.net/park-sang-min-s-divorce-settles-70751.html

CN BLUE este următorul grup confirmat pentru KCON 2014!

Liderul trupei CN BLUE, Jung Yonghwa care a cântat imnul național coreean la un joc recent L.A. Dodgers, se întoarce din nou, aducându-si colegii la festivalul rock KCON!

Trupa K-Pop a fost aici live, în luna ianuarie pentru concertul Blue Moon World Tour in Los Angeles , dar nu știau că ei vor reveni așa de repede!

Cu vocalistul Yong Hwa, chitaristul Jong Hyun, bateristul Min Hyuk, și basistul Jung Shin interpretand ca unul, fanii CN BLUE, se simt confortabil, nu-i așa?

Sursa:
KCON USA, CJ E&M, CN Blue, concert, FNC Entertainment,
KCON, KCON 2014, KCONUSA, lineup, Los Angeles, M!Countdown, Mnet

Kim Hyun Joong și distributia ‘Inspiring Generaiton’ au salutat presa din Beijing


 

Pe 29 iunie, Beijing Tian Mei Heng Yuan (TMHY) Culture Media, a organizat pentru drama KBS, ‘Inspiring Generation’primul fanmeet in Beijing (China). Actorul coreean Kim Hyun Joong, impreuna cu vedetele Yoon Hyun Min, Joo Ta Yeong si Kwok Dong Yeon, au participat la conferința de presă și au salutat agentiile media locale.

Actorii s-au jucat rolurile lor respective introdus pentru prima dată în drama. Actorii au zâmbit când a fost întrebati in ceea ce priveste impresia lor despre prima lor călătorie în China.

Yoon Hyun Min a spus: "Sunt fericit să fiu aici, mă bucur să văd mulți fani ca ma saluta la aeroport și la hotel".

Joo Ta Yeong a spus: "Aceasta este de fapt a doua calatorie aici, în China, am participat la un festival de film înainte. Îmi place aici ".

Apoi Kwok Dong Yeon a spus: "Înainte de a veni am fost îngrijorat de faptul că China ar putea diferi foarte mult de Coreea. Dar acum se pare că cele două țări sunt destul de similare".

Sursa:
beijing tianmeihengyuan culture media, drama, fanmeet, inspiring generation fanmeet in beijing;
joo ta yeong, kbs, kim hyun joong, kim hyun joong inspiring generation, kwok dong yeon, media, Yoon Hyun Min   

Kim Hyun Joong si-a inceput turneul mondial

Kim Hyun Joong, liderul grupului coreean SS501, pe 28 iunie si-a inceput în mod oficial în Seul prima oprire a turneului mondial cu noul său album. Tema concertului este ‘MongHwan’(fantezie), si este tema perfecta. În acea zi, mai mult de 4000 de fani din Coreea, China, Japonia, Singapore și din alte tari au venit la concertul lui Kim Hyun Joong care a avut si prima auditie a noului său album.

Kim Hyun Joong prezentat melodii de pe noul său album și a mulțumit fanilor cu o plecaciune. 

Al petrulea album japonez a lui Kim Hyun Joong, "Hot Sun" a fost lansat pe 18 iunie și a obtinut primul loc imadiat pe clasamentul Oricon. "Hot Sun" a fost, de asemenea, pe locul 1 pe 24 iunie pe graficul saptamanal.

Noul album a lui Kim Hyun Joong a facut sa se vorbeasca despre popularitatea acestuia. El a împărtășit, de asemenea, bucuria de de a fi primul loc pe clasamentul Oricon în timpul concertului impreuna cu fanii lui. El a cantat melodiie sale clasice, cum ar fi "‘Because I’m Stupid (versiune acustica)", ‘One More Time’ si ‘Happiness , Kim Hyun Joong prezentand, de asemenea fondul creatiilor sale, lăsând fanii să înțeleagă mai multe despre semnificatia din spatele versurilor și călătoria muzicii. Impartasindu-si gândurile și sentimentele sale, Kim Hyun Joong s-a plecat continuu multumindu-le fanilor.

Flower boy si-a aratat muschii, facand fanii să țipe.

Inca de la debut, Kim Hyun Joong a fost numit ‘the walking statue’ din cauza firii lui retinute. În inima multor fani, Kim Hyun Joong este barbatul visurilor lor. A trecut 9 ani de la debut și fanii în continuare il sprijina pe Kim Hyun Joong mai mult ca oricând, această iubire nesfârșită și sprijinul din partea fanilor dovedindu-i mai mult popularitatea lui Kim Hyun Joong, inca din primele zile de debut. În timpul concertului, flower boy Kim Hyun Joong si-a dat jos camasa și a prezentat un corp perfect tonifiat, cauzând țipete incontrolabile fanilor.

Sursa:
Live Planet, concert, high five, kim hyun joong, kim hyun joong beijing concert;
kim hyun joong monghwan, kim hyun joong seoul concert, kim hyun joong taipei concert;
kim hyun joong world tour, kim hyun joong world tour in seoul, Kpop, monghwan world tour, Seoul, Taipei   

Kpop: Top 50 albume cele mai vandute in 2013

 

Portalul coreean de muzica Gaon a lansat o listă pe nume ‘Gaon Chart Yearly Physical Album Chart for 2013′ cu cele mai bine vandute 50 de albume in 2013. 

Printre numele mari, artiștii SM Entertainment sunt numele cele mai frecvent reperate, astfel ca Exo apare de 8 ori și SHINee de 4 ori.

Este o piață competitivă in Coreea pentru un solist atunci când vine vorba de vanzarile de albume, comparativ cu cea a grupurilor de idoli, mai mulți artiști solo intrand in Top 50 cu clasamente relativ bune.

Printre acestia sunt Cho Young Pil cu ‘Hello’ (locul 4), G-Dragon cu COUP D’EHAT (locul 8), Kim Jae Joong cu ‘I’ (locul 13) si ‘WWW’ (locul 14), Kim Hyun Joong cu ‘Round 3′ (locul 20).

Este grupul tau preferat sau cantaretul tau pe listă? Verifică-l acum!

Sursa:
a pink, b2st, BAP, Beast, block b, Busker Busker, CN Blue, EXO, EXO K, EXO-M, ft island, fx, G Dragon, Girl's Generation, henry, infinite, iu, kara, kim hyun joong, kim jae joong, kim kwang suk, Lee Seungri, mblaq, shinee, Shinhwa, snsd, Super junior, super junior-m, teen top, VIXX, xia jun su, ZE:A

Key de la SHINee s-a alaturat emisiunii We Got Married Global Edition

Cei de la MBC au anunțat că Key de la SHINee va participa la pemisiunea ‘We Got Married Global Edition, Season 2′, odata cu reinceperea difuzarii.

Nu există nici un cuvânt încă despre cine va fi soția pe ecran a lui Key, dar Key însuși a arătat o mulțime de interes pentru spectacol, deoarece a aparut pe WGM anul trecut, pentru a-l sprijini colegul lui de trupa Taemin și pe soția de pe ecran Na Eun de la A Pink. Key a fost invitat frecvent in spectacol, avand chiar si o intalnire cu Jung Eun Ji, colega lui Na Eun de la A Pink .

Key se va alătura lui Kim Hee Chul de la Super Junior lui și vedetei taiwaneze Guo Xue Fu, anuntandu-se un sezon foarte interesant de WGM GE, într-adevăr!

Sursa:
MWave, SM Entertainment
heechul, key, MBC, shinee, Super junior, taemin, We Got Married, wgm

Cum isi distribuie membrii Beast veniturile?

Membrii Beast au aratat modul de distribuire a veniturilor între ei.

Când un DJ de la radio a întrebat: "Se impart în mod egal veniturile pentru CF?"

Liderul Beast Yoon Doo Joon a spus: "Da".

DJ a întrebat apoi: "Ce spui despre câștigurile realizate de Jang Hyun Seung de la Trouble Maker?"

Yeo Seob a dezvăluit: "Veniturile de la Trouble Maker se impart jumatate intre Hyun Seung și Hyun Ah, Hyun Seung apoi isi împarte suma uniform cu restul membrilor Beast".

Când a fost întrebat despre care membru câștigă cel mai ușor, Doo Joon a spus: "Fiecare membru are activitățile sale personale si este dificil sa decizi cine câștigă mai ușor".

Sursa:
Beast, Jang Hyun Seung, lee ki kwang, yeo seob, yoon doo joon

Yang Yoseop si-a dezvăluit stilul de viață in emisiunea “I Live Alone”

 
Anul trecut Yang Yoseob aparut in emisiunea MBC, “I Live Alone”, ca nou membru al emisiunii.

 De îndată ce Yang Yoseob se trezeste, aprinde niste lumanari, vedeta pop-o ia o tabletă de vitamina C în gură, face unele figuri haioase și bea un pachet de suc ​​de pere luat din frigider.

 În timp ce pregătește micul dejun, Yang Yoseob arată partea lui drăguț si face figuri de box . După aceea, Yoseob se duce la un ring de box cu bicicleta lui automata pentru a face scheme de box reale, arătând partea lui bărbăteasca. 

Sursa:
TVReport
Video: 여 두 Youtube
Beast, cube entertainment, MBC, YANG YOSEOB, yoseob   

Mama - Nothing to Fear: Script-ul de lectură cu Song Yoon-ah

Noua drama MBC week-end, "Mama - Nothing to Fear", a început lectura scriptului.

Song Yoon-ah, Jeong Joon-ho, Moon Jeong-hee, Hong Jong-hyeon și alti actori s-au adunat pentru două sesiuni de lectură a scriptului.

Directorul dramei MBC a spus: "Au fost multe drame discutabile în MBC dar "Mama - Nothing to Fear" este extrem de plina de speranță".

Scenaristul Yoo Yoon-kyeong a spus si el: "Am lucrat la aceasta drama alaturi de producătorul Kim Sang-hyeob timp de 4 ani  și m-am mai atașat de ea pentru că vorbeste despre cei de vârsta mea".

Citirea script-ul a fost la fel de buna ca un lucru real. Song Yoon-ah va juca rolul lui Han Seung-hee, o mama singura, care este în fază terminală. Ea a făcut toată lumea să uite că a absentat in ultimii 6 ani. Moon Jeong-hee va juca rolul lui Seo Ji-eun, o femeie strălucitoare și nevinovată.

Song Yoon-ah stat de vorbă cu alți actori și actrițe printre care Park Jeong-soo, Jeong Jae-soon si altele. Park Jeong-soo a spus ca pentru ea a fost de lucru confortabil sa joace cu Song Yoon-ah ca ei au lucrat împreună înainte.

Jeong Joon-ho va juca rolul lui Moon Tae-joo, soțul lui Ji-Eun lui, care este un perfect 'wannabe husband', dar în cele din urmă comite adulter. Hong Jong-Hyeon este Koo Ji-sub, un bărbat tânăr si mai liniștit.

"Mama - Nothing to Fear" va fi difuzata în luna august după "Hotel King", și vorbeste despre o femeie care se luptă pentru a face o familie pentru singurul ei copil.

Sursa:
sports.donga.com/3/al...
http://www.hancinema.net/mama--nothing-to-fear-script-reading-with-song-yoon-ah-70754.html

Son Hyeon-joo, Choi Daniel, Park Seo-joon, Ma Dong-seok au confirmat pentru filmul "Chronicles of Evil"

Son Hyeon-joo, Choi Daniel, Park Seo-joon si Ma Dong-seok au confirmat participarea la filmul "Chronicles of Evil".

Filmarile la "Chronicles of Evil" au inceput pe 29 iunie.

Acest thriller vorbeste despre un detectiv care așteaptă cu nerăbdare o promovare, apoi dintr-o dată este răpit. Si de aici incepe povestea ...

Toti actorii au declarat ca nu si-au putut lua ochii de la script-ul intens și au decis să vina la bord.

Titlul: The Chronicles of Evil (literal title)
Romanizare: Akui Yeondaegi
Hangul: 악의 연대기
Regia: Baek Woon-Hak
Data lansarii: 2015

Filmările au început pe 29 iunie 2014 si va fi lansat anul viitor. 

Intriga:
Detectivul (Son Hyun-Joo), care asteapta o promovare, devine implicat într-un caz de crimă. El încearcă să rezolve cazul cu un alt detectiv (Ma Dong-Seok).

Distributia:
    Son Hyun-Joo - detectiv
    Daniel Choi
    Park Seo-Joon - detectiv
    Ma Dong-Seok - detectiv

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/son-hyeon-joo-choi-daniel-park-seo-joon-ma-dong-seok-in-chronicles-of-evil-70753.html
http://asianwiki.com/The_Chronicles_of_Evil

luni, 30 iunie 2014

Cha Seung-won, ești un vampir?

 

Privind la acest actor, imi dau seama ca vârsta nu contează. Cha Seung-won implineste anul acesta 44 de ani si a debutat ca model în 1988. Timpul parca nu a trecut peste el. Si-a câștigat titlul de "actor al națiunii", care traieste mai presus de numele său. Timpul nu contează pentru el. 

 

Cha Seung-won a obtinut o diplomă de inginer la Universitatea Mokwon înainte de a începe o carieră in modelind în 1988. După găsirea succesului ca model, a fost distribuit în serialul TV "New York Story", care i-a deschis calea unei cariere ca actor.

A debutat in filmul Holiday in Seoul (1997) și multe dintre roluri nu-l dadeau ca o mare vedeta, dar în 2000, a avut un succes semnificativ jucând personajul negativ din filmul Libera Me. În vara următoare, succesul cu Kick the Moon (peste 4,3 milioane de bilete vândute), i-a asigurat locul de lider în industrie. De atunci toate filmele sale au avut succes de box-office.

La începutul anului 2003, Cha a luat ceva mai serios rolul de profesor corupt care este transferat la o școală de țară în filmul My Teacher, Mr. Kim. Filmul a avut incasari de peste 2,4 milioane de admitere și Cha a atras laude suplimentare pentru talentul sau ca actor. Urmatorul sau rol, l-a facut sub regia lui Kim Sang-jin într-o comedie de succes despre un barbat care cumpără o casă de vis bântuita de fantom unei tinere.

Cha Seung-won ești un câștigător! 

Sursa:
star.moneytoday.co.kr...
http://www.hancinema.net/cha-seung-won-are-you-a-vampire--70755.html

Au fost publicate doua postere oficiale pentru drama "High School - Love On"

Au fost date publicitatii doua postere oficiale pentru noua drama KBS, "High School - Love On".
KBS a lansat aceste afișe pe 1 iulie și a introdus personajele. Posterele ofera o atmosfera proaspata si vesela.

Primul poster este cu Woohyun (Sin Woo-hyeon), Kim Sae-ron (Lee Seul-bi) si Lee Seong-yeol (Hwang Seong-yeol).

Kim Sae-ron este în mijlocul celor doi băieți care stau unul in spatele celuilalt si care creaza o rivalitate pentru Kim Sae-ron.

Nam Woo-hyeon are o figura răutăcioasa pe față în timp ce Lee Seong-Yeol este mult mai rebel, cu o privire ascuțită.

Cel de-al doilea poster are în fundal școala și studenții Cheonguk High School - Love On. Cu totii sunt îmbrăcați în uniformă.

"High School - Love On" este o povestea de dragoste a unui înger care se transformă în om ca să salveze un băiat, si va fi lansat pe data de 11 iulie, la ora 20:55.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/two-official-posters-released-for-drama-high-school--love-on-70756.html