sâmbătă, 19 iulie 2014

Locuri in Coreea – Han River (한강)

한강, râul Han, a devenit unul dintre simbolurile emblematice deoarece este cel mai lung fluviu din Seul si al patrulea în Coreea, acesta trecand printr-o bună parte a ţării.

Râului este destul de larg şi în Seul iar de-a lungul malurilor sale se pot puteti vizita 12 parcuri de agrement, care cuprind: incitante sporturi de apa 수상 스포츠 , plimbari cu bicicleta de-a lungul a 74 km 자전거 도로 (biciclete Lane), relaxante croaziere cu barca 한강 유람선 (Han River Cruise Ship), concerte pe apă  콘서트  sau pur si simplu petrecerea cu prietenii şi cu cei dragi  de-a lungul ţărmului.여름 날씨 (in timpul verii), în Coreea poate fi foarte cald si umed in timpul zilei dar, noaptea se răceşte suficient pentru a te putea bucura de aerul noptii. Unul din lucrurile preferate de petrecere în timpul verii este de a vizita malurile 한강 la apus si de a sta cu 친구들 (prietenii).

Nu numai că se pot imortaliza unele 사진 uimitoare (imagini) a râului, dar in acest moment de fapt experimentati o parte importantă a 역사 coreene (istoriei).Aici este o poza cu 한강 (imagini) de la asfinţit:Sursa:
http://www.talktomeinkorean.com/blog/hanriver/

Gangnam-Gu

Gangnam-Gu este unul dintre cele 25 de gu (districtele administrației publice locale), care alcătuiesc orașul Seul, Coreea de Sud. Aceasta este una dintre zonele cele mai bogate din Seul și este situata în sud-estul orașului.

Acesta este servit de către Linia 2 Seoul Subway, Linia 3 Seoul Subway, Linia 7 Seoul Subway, Linia Bundang si Linia Sin Bundang. Mai multe magazine populare de cumpărături și zone de agrement sunt situate în Gangnam-gu, inclusiv Apgujeong, COEX Mall și stația din jurul Statiei Gangnam.

Cel mai important cartier de afaceri din jurul Teheranno (Teheran Street) se situeaza in est-vest de la stația de Gangnam la Gara Samseong și complexul COEX-KWTC.

Sursa:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=598105716896039&set=a.503816586324953.114973.408614122511867&type=1&relevant_count=1

vineri, 18 iulie 2014

Cosmopolitan a dezvaluit faptul ca Taecyeon, Kim Woo Bin, Kim Ji Suk si altii au avut intlaniri romantice

Cosmopolitan Reveals Taecyeon, Kim Woo Bin, Kim Ji Suk and Others’ Dating Secrets

Editia din septembrie a publicatiei “Cosmopolitan” va fi foarte căutata deoarece aceasta va avea un pictorial special cu unele dintre cele mai fierbinti vedete coreene de sex masculin, printre care: Taecyeon din trupa 2PM, Kim Ji Suk, Kim Woo Bin, Verbal Jint, Park Ki Woong, Seo Ha Joon, No Min Woo, Go Kyung Pyo, Choi Jin Hyuk, Kim Gi Ri, Song Jae Rim, Jinwoon din trupa 2AM si Yong Jun Hyung din trupa BEAST.

Pe 20 august, câteva parti din pictural au fost pre-a lansate si in ele ii putem vedea pe Taecyeon, Kim Ji Suk, Kim Woo Bin si Verbal Jint .

Taecyeon a recunoscut că el e tipul care nu poate vorbi sau chiar sa se uite la fata care îi place foarte mult. Pentru interviu, Taecyeon a recunoscut că el e tipul care nu poate vorbi sau chiar sa se uite la fata care îi place foarte mult. Fiind un tip romantic, Taecyeon a arătat că propunerea lui vis este de a o duce pe iubita lui in Piazza San Marco din Venetia și sa-i prezente inelul in timp ce ar canta o melodie care-i place foarte mult.

cosmopolitan 09 2013 kim ji suk

Kim Ji Suk a fost întrebat dacă vreo femeie in afara de drame i-a făcut inima să-i bată recent. El a răspuns că a văzut atât de multe femei frumoase în apropiere de stația Gangnam, că inima îi bătea foarte tare și că el crede că femeile coreene sunt cele mai frumoase din lume.

cosmopolitan 09 2013 kim woo bin

Cum arata pentru Kim Woo Bin o femeie sexy? Vedeta în ascensiune a răspuns că atunci când o fată are un zâmbet frumos, el constată că sexy. Kim Woo Bin, modelul transformat inactor, admite că poate arata ca tipul dur la exterior, își asumă suferința si experiențele sale resimtite in urma despartirii de iubitele sale.

cosmopolitan 09 2013 verbal jint 

Cunoscutul rapper Verbal Jint a arătat ce fel de femei prefera pentru intalniri și printre răspunsurile sale au fost, o femeie care este extrem de priceputa în ceea ce face, o femeie care are un vis, o femeie care lucrează si poarta pantaloni de yoga și o femeie care arată ca un bun alergator din cauza picioarelor musculoase.

Fragmente de interviuri cu alte celebrități de sex masculin despre gândurile lor cele mai intime despre intalniri si femei pot fi gasite in numarul din septembrie al revistei "Cosmopolitan".

Sursa:
http://www.soompi.com/2013/08/20/cosmopolitan-reveals-taecyeon-kim-woo-bin-kim-ji-suk-and-others-dating-secrets/
CosmopolitanKim Ji Sukkim woo binKPLGTaecyeonVerbal Jint

Cele mai bune locuri de munca in dramele coreene si cariere - sa nu sariti pe mine, acest articol este totusi un pamflet

Ti-ai dorit vreodată să trăiesti ca eroiii tai preferati din dramele coreene? Ei bine, eu sunt pe cale sa-ti dezvalui secretul lor: modalitati de a obține locul de muncă potrivit! Să trecem în revistă opțiunile din Kdrama:

1. Livrari de mancare / lapte


Aceasta munca a funcționat foarte bine pentru Go Eun Chan (Yoon Eun Hye) in Coffe Prince. În timp ce livra mancare, ea a strecurat o privire lui Choi Han Kyul (Gong Yoo). De asemenea, pe când livra lapte, ea i-a furat inima lui Han Sung (Lee Sun Kyun), varul lui Han Kyul. De fapt Eun Chan a avut mai multe locuri de muncă, inclusiv: la cafeneaua lui Han Kyul, instructor de taekwondo și a cusut ochi pe păpuși. Aceasta să fie doamnelor o lecție, cu cat mai multe locuri de muncă in care lucrezi, cu atat esti mai aproape de a găsi sufletul pereche!

alte exemple: Can You Hear My Heart?, Shining Inheritance

2. Functie Executiva (pentru baieti)


Pentru bărbați aceasta este un dar. Acest loc de muncă necesită, în general, foarte puțin de lucru pentru tine, deoarece vei petrece cea mai mare parte din timp obsedat de o femeie. Cel mai probabil vei obține acest loc de muncă prin nepotism Pentru că esti un chebol sau nepotul proprietarului unei corporații gigantice. Chiar dacă obții acest loc de muncă prin propria inteligenta și capacitate, ești in schimb obligat să te lipesti de o femeie drăguță (sau două, triunghiuri ale dragoste yay!)

Cineva va suferi pentru tine. Din păcate, una dintre cele două doamne drăguțe care se indragosteste de tine va fi, probabil, un psihopat care va încerca să elimine altă fată, care este de fapt cea pe care o iubesti cu adevarat. Uită-te mai departe la Stairway to Heaven. În această dramă coreeană clasica Cha Song Joo (Kwon Sang Woo) este un chebol care o iubește pe Han Jung Seo (Choi Ji Woo), doar că dragostea este curmata brusc, atunci când sora ei cea rea, Han Yoo Ri (Kim Tae Hee), a lovit-o intenționat cu o masina.

Deci, unele locuri de muncă au pericolele lor, dar e cel mai bun loc de munca totusi, un pariu castigat.

alte exemple: Secret Garden, Ice Adonis, Boys Over Flowers

Functie Executiva (pentru fete)


Ca și în cazul barbatilor, o femeie va câștiga, probabil, aceasta poziție de nivel înalt, prin legături de familie, dar urca pe scara executiva fiindca este posibil sa fie cea mai ambițioasa dintre voi. Pentru că ești o femeie puternică, puternic, cu siguranta, se va întâlni la acei oameni care gândesc la tine ca o cățea rece, al' dracu ', ai putea fi chiar de fapt o cățea rece, dar, la fel ca Seo Eun Gi (Moon Chae Won) in Innocent Man, te vei întâlni cu un tip care va vedea inima ta calda care nu o lasi sa se vada deobicei in afara ta. 

Chiar dacă va trebui să-ti pierzi memoria in cauza unui accident de masina aproape fatal și apoi să devii o imbecila timp de câteva luni, acest lucru va fi probabil cea mai buna modalitate de a avea definitiv pe un tip minunat ca Kang Ma Ru (Song Joong Ki), nu?

alte exemple: Birth of the Rich, Empire of Gold

3.  Idolul
 

Cei care aspiră să aibă faimă și avere au o aspiratie comună în aproape fiecare țară, nu doar în Kdrama (nu mă refer doar la Coreea de Sud, dar reprezinta lumea magică din dramele coreene). A deveni idol este mai ușor decât sa fii om simplu in dramele coreene, cred. Fie că esti bărbat, femeie sau copil, tot ce ai nevoie, se pare, este talentul și o găleată de dorință. Daca esti ca Ji Seung Yeon in KPop: The Ultimate Audition, vei pretinde a fi un tip care-si realizeaza visul orice ar fi.

alte exemple: Heartstrings, You're Beautiful, Dream High

4. Un aspirant designer de moda
Aspirantul designer de moda este de multe ori o persoana care gaseste greu de lucru si munceste foarte multe ore. De asemenea, munca ta va fi, probabil, furata de un designer leneș care va încerca sa te si pacaleasca. Acest scenariu s-a întâmplat pentru Eun Jung Soo (Choi Jung Won), în Kdrama Her Legend. Cel mai important lucru de retinut despre această carieră este că va fi, probabil, în strânsă legătură cu un tip intr-o functie executiva, care va juca cel mai probabil un rol esențial în succesul tau.

alte exemple: The Vineyard Man, Cheongdam-dong Alice, Baby Faced Beauty

5. Animatoare la bar

Acest loc de munca este folosit doar ca ultimă soluție. Cand o fata este într-adevăr în jos cu norocul ei, dar este destul de draguta sa fie anumatoare la un bar sau un club de noapte pentru a face niște bani în plus. Un lucru de remarcat aici, însă, este că lucrezi la un bar in care vin oameni de afaceri înfiorători care-ti dau atenția care nu-ti place. O poti vedea pe Lee Soo Jung (Ha Ji Won) in Something Happened in Bali. Jung Jae Min (Zo In Sung) tocmai a devenit mai obsedat de ea după ce am aflat că lucra la club dupa ce a fost vânduta de fratele ei.

alte exemple: Shining Inheritance, Heartless City

Deci, sunt sigura că v-ați dat seama până acum, această listă este menita să fie sarcastica și, de asemenea subliniaza problemele de inegalitate de gen care apar agresiv în care dramele coreene. In concluzie, iubita noastra Kdrama e doar o sursă de divertisment și nu reprezinta realitatea.

Sursa:
http://www.kdramatherapy.com/2013/09/the-best-korean-drama-jobs-and-careers.html
Kdrama Therapy, coffe prince, Gong Yoo, ha ji won, heartless city, Innocent Man, Moon Chae Won, Yoon Eun Hye, Zo In Sung Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to Facebook

joi, 17 iulie 2014

Actrite care au renuntat la frumusete pentru rolurile lor

Actrita Kim Seon-ah (sus) joacă o eroina cu vanatai pe fata in cel mai recent film al ei "The Five".

Soo-ae (mijloc), în filmul ei "The Flu" apare cu fața murdara cu funingine și sânge.

Jeon Do-yeon in "The Way Home - 2013" joacă un rol de femeie prinsă de lege și este îmbrăcat în haine ponosite.

Aceste actrite coreene au renuntat la frumusetea lor pentru rolurile lor, aparand in seriale sau filme fara nici un machiaj.

Sursa:
english.donga.com/srv...

Cui ii sta mai bine?: Lui Kim Hyun Joo sau lui Han Ye Seul sau lui Kim Hyo Jin?

Who Wore It Better? (Kim Hyun Joo vs. Han Ye Seul vs. Kim Hyo Jin) [Dior]Vedetele Dior se lupta pentru roșul fierbinte!

Actritele Kim Hyo Jin, Han Ye Seul si Kim Hyun Joo au fost surprinse purtând aceeasi rochie de primavara roșu și roz din Colectia de primavara Dior: Ready-to-Wear.

Han Ye Seul  a participat la Dior at My Boon Event în aceasta rochie, pe care a asortat-o cu o geantă de mână aurie.

Kim Hyo Jin a purtat rochia cand a pozat in luma martie pentru numarul care a marcat a 10-a aniversare a revistei In Style, dasortand-o doar cu pantofi negri cu tocuri subtiri si foarte inalte.

Kim Hyun Joo a purtat, de asemenea, rochia pentru revista In Style, asortand rochia cu un sacou roz și alb, și pantofi aurii cu negru.

Deci, care vedeta a fost Red Hot?

Sursa:
http://asia247.wordpress.com/2013/11/05/who-wore-it-better-kim-hyun-joo-vs-han-ye-seul-vs-kim-hyo-jin/

luni, 14 iulie 2014

Cele mai frumoase drame ale anului 2012

 

Dupa: “The Moon that Embraces the Sun” a “Rooftop Prince” si “Queen In Hyun’s Man”, 2012 a fost un an memorabil pentru kdramas

Aici sunt cateva informații cu privire la serialele pe care le-am selectat! 


“The King of Dramas”
 

Distributia: Kim Myung Min, Jung Won Ryeo, Choi Si Won, și mai mult.
Episoade: nu este încă cunoscută.
Data lansării: 5 noiembrie 2012.
Înlocuiește: "Faith".
 

Intriga:
Odată ce "Fait", in care joaca Lee Min Ho se va fi încheiat, noua serie de staruri “The King of Dramas” va prelua timeslot-ul de pe pe SBS. Kim Myung Min, Jung Won Ryeo, și Choi Si Won (Super Junior) si-au facut mult-așteptata revenire pe micul ecran cu o drama care se învârte în jurul lumii de producție dramatică

Choi
Si Won va fi actorul principal Hyun Kang Min, care are o imagine inteligenta și sofisticata. Deși cunoscut pentru manierele sale în public, este o adevarata diva. Kim Myung Min Kim joaca rolul lui Anthony, un producator talentat care a creat drame profitabile si de mare succes. Jung Won Lee Ryeo joacă rolul lui Go Eun, un scriitor începător care a creat drame care au încercat să fie umane.

“I Miss You”
 

Distributia: Park Yoo Chun, Yoon Eun Hye, Jung Kwang Ryul, și mai mult
Episoade: 20.
Lansării: noiembrie 2012.
Înlocuiește: "
Arang and the Magistrate".
 


Intriga:
Park Yoo Chun (JYJ) și Yoon Eun Hye sunt protagonistii urmatoarei melodrame "I Miss You". Yoon Eun Hye joacă rolul lui Lee Soo Yeon, prima iubire a lui Jung Woo (Park Yoo Chun). Acestia se indragostesc la vârsta de 15 ani, dar dragostea lor este neimpartasita.  

Ei continuă să-si trăiască viața  dar cu inimile frante și-si ascund adevăratele lor sentimente fata de cei din jur. "I Miss You", este descrisa ca o melodrama clasică despre doi oameni care sunt nevoiti sa-si ascunda și sa-si caute dragostea. "I Miss You" va înlocui luna viitoare "Arang and the Magistrate" pe MBC . 

“Jeon Woo Chi”
 

Distributie: Cha Tae Hyun, UEE, Seo Dong Il, Lee Joon Hee, și mai mult.
Episoade: nu este încă cunoscută.
Lansării: 21 noiembrie 2012.
Înlocuiește: "Nice Guy"


Intriga:
Un remake al filmului fantezie populară "Jeon Woo Chi", in drama cu acelasi nume joaca Cha Tae Hyun și UEE (After School), în calitate de protagoniști. Vor juca Cha Tae Hyun si Jeon Woo Chi care inghite o perla Gumiho care-i dau magie taoista. El isi va folosi puterile pentru a ajuta oamenii salvandu-i de foame și de guvernul tiranic, devenind un erou legendar al Joseon.  

UEE își asuma rolul printesei Mu Hong Yeon, nepoata lui Hong Gil Dong și interesați și de Jeon Woo Chi de care se indragosteste.

“Alice in Cheongdamdong”
 

Distributie: Park Shi Hoo, Moon Geun Young, Deci Yi Hyun, Shin Deci Yul, și mai mult.
Episoade: Nu încă.
Data de lansare: decembrie 202.
Înlocuiește: "Five Fingers".
 


Intriga:
Moon Geun Young va avea o aventură cu Park Shi Hoo în noua drama SBS, "Alice in Cheongdamdong". El joacă rolul lui Cha Seung Jo, cel mai tanar presedinte Artemis, cea mai luxoasa companiei de distribuție mărfuri . El nu are încredere în femei dupa o despartire cu nabadai, dar în adâncul ființei sale, este un romantic, care încă mai crede în dragoste

Moon Geun Young care joaca rolul lui Han Se Kyung este o femeie pozitivă și ambițioasă dar modesta, se luptă să se căsătorească cu unul din multe familii bogate și faimoase din Gangnam pentru a deveni o fiică Cheongdamdong. "Alice în Țara Cheongdam" va înlocui "“Five Fingers” la SBS.

Sursa:
http://www.soompi.es

duminică, 13 iulie 2014

Dramele mele favorite

In loc de prolog: 

Fie ca este vorba de o zi ploioasă sau o stare de spirit albastra sau doar o dragoste adevărată, toți avem  show-uri la care ne intoarcem din nou și din nou. Pentru noi aceste show-uri pot fi confortabile, emotionante sau doar le vizionam ca sa ne umplem timpul. 

Nu trebuie neapărat să vedem un show de la început până la sfârșit, putem viziona doar episoadele preferate, scenele preferate, sau la naiba, am putea chiar vedea un episod intreg daca merita cu adevarat sa il vedem. Știi, pentru că o dată ce o show-ul ma prinde în ghearele sale, eu il vizionez până la capat.

Intr-o lista Kdrama nu pot fi chiar toate cele mai bune spectacole, dar 5 pana la 10 dintre ele tot pot fi din cele favorite.

1. When It's At Night 


Pentru a vizualiza When It's At Night, da click aici:  


Titlu: 밤이면 밤마다 / When It's At Night 
Cunoscut ca si: Everyday Night / When Night Comes / Night After Night
Genul: Romance, comedy
Episoade: 17
Canal de difuzare: MBC
Premiera: 23 iunie 2008 

Distributia:Kim Sun Ah - Heo Cho Hwi
Lee Dong Gun - Kim Bum Sang
Kim Jung Hwa  - Wang Joo Hyun
Lee Joo Hyun - Kang Shi Wan 


Stiti expresia “opusurile se atrag”?
Heo Cho-Hee este inspector in Divizia de furturi a Administratiei Patrimoniului Cultural. Firea ei baietoasa, faptul ca pune meseria inainte de orice si ca intai “da cu pumnul” pentru ca mai tarziu sa afle motivele, ii aduc respectul colegilor dar in acelasi timp o fac neinteresanta pentru o posibila relatie amoroasa. Si nici modul in care se aranjeaza n-o ajuta deloc. 

Scopul ei, pe care putini il cunosc, este de a rezolva misterul disparitiei tatalui sau si de a recupera toate bunurile furate de acesta. Tatal ei fusese toata viata hot de antichitati, cel mai celebru dintre hoti, cunoscut sub numele de General Shovel si lipsea de 7 ani, insa singurul care stia acest lucru era seful ei direct, cel care in trecut ii arestase tatal de nenumarate ori.


 


Kim Bum Sang este un expert in arta specializat in descoperirea falsurilor si foarte faimos in lumea restauratorilor. Aceasta, plus faptul ca este lector la facultate si ca are o emisiune TV proprie despre redescoperirea comorilor culturale, la care se mai adauga si infatisarea extrem de placuta, fac din el idolul femeilor. Recunoscut oriunde se duce, este imposibil sa nu adune in jurul lui un roi de fete care vor sa se faca remarcate. Iar el pastreaza tot timpul o aparenta de persoana fermecatoare, modesta si binevoitoare. 

Dar asta este doar o aparenta, pentru ca in realitate Bum Sang este un afemeiat dornic de faima, bani si o pozitie sociala cat mai inalta si pentru asta e in stare sa faca orice, inclusiv sa se asocieze cu cei care sunt implicati in afecerile ilegale cu arta. 

2. Stars Falling From The Sky 

Pentru a vizualiza Stars Falling From The Sky, da click aici sau aici. 

Titlul: 별을 따다 줘 / Byeoreul Ttada Jwo
Cunoscut ca si: Stars Falling From the Sky / Pick the Stars / Wish Upon a Star
Genul: Drama, romance
Episoade: 20
Canal de difuzare: SBS
Premiera: 4 ianuarie 2010-Jan
Regia: Go Kyung Hee (고경희)
Scenariul: Jung Ji Woo   


Intriga: 
Drama se bazeaza o poveste de dragoste între doi colegi de la o companie de asigurări.

Jin Kang Pal (Choi Jung Won) este fiica cea mare, nestatornica si iresponsabilă a unor părinți care au adoptat alti cinci copii. Crescând fara griji, Pal Kang isi foloseste abilitatile doar pentru a obtine ceea ce vrea și la cei 25 de ani, ceea ce vrea ea sunt doar: haine, pantofi, și avocatul companiei sale de asigurări,  frumosul Won Kang Ha (Kim Ji Hoon). 

Într-o clipă, viața ei este întoarsă cu susul în jos atunci când părinții ei sunt uciși într-un accident de mașină. Pal Kang se trezeste fara bani si cu cinci frați adoptati de care trebuie sa aiba grijă. Ea reuseste sa obtina un loc de muncă ca menajeră în casa lui Kang Ha, și-si strecoară frații atunci când acestia sunt dati afară din casa lor. 

Acum, axata pe supraviețuirea ei si a celor 5 frati, ultimul lucru pe mintea ei este dragostea, dar fratele lui Kang Ha Ha, Joon (Shin Dong Wook de Soulmate) se indragosteste de ea. Între timp Kang Ha, care poarta in suflet durerea de a fi abandonat de mama sa la naștere, începe să observe o femeie cu inima caldă, de care este acum total dezinteresat ... 

Distributia:
 

Familia Jin 
Choi Jung Won - Jin Pal Kang
Park Ji Bin - Jin Joo Hwang
Kim Yoo Ri - Jin No Rang
Joo Ji Won (주지원) - Jin Cho Rok
Chun Bo Geun - Jin Pa Rang
Lee Young Bum - Jin Sae Yoon (tatal)
Yoo Ji In - Na Joo Soon (mama)

Familia Won
 

Kim Ji Hoon - Won Kang Ha
Shin Dong Wook - Won Joon Ha (frate)
Lee Kyun - Woo Tae Gyu (nepot)

Familia Jung
 

Chae Young In - Jung Jae Young
Lee Soon Jae - Jung Gook (bunic)
Kim Gyu Chul - Jung In Goo (tatal)
Jung Ae Ri - Lee Min Kyung (mama)
3. Assorted Gems 

Eu mă uit la acest show destul de mult. E pe aplicația Viki, astfel încât, uneori pun cate un episod înainte de a mă duce la culcare. Îmi place cuplul principal din această poveste, astfel încât acesta este un show la care ma uit doar la ce imi palce, sărind peste o mulțime de alte episoade (cele 50 de episoade concentrându-se pe o grămadă de personaje).

Pentru a urmari Assorted Gems, dati click aici  sau  aici. 

Titlul: 보석비빔밥 / Bosuk Bibimbap
Cunoscut ca si: Assorted Gems / Jewel Bibimbap / The Jewel Family
Anterior cunoscută sub numele de: 손짓 / Sonjit / Hand Signal / Hand Gesture
Genul: Romance, family
Episoade: 50
Canal de difuzare: MBC
Premiera: 5 septembrie 2009 
Producator: Kim Jung Ho (김정호)
Regia: Baek Ho Min
Scenariul: Im Sung Han


Intriga:
Cei patru frati din familia Gung au fost numiti dupa pietre prețioase: fiica cea mare Bi Chwi (Jade), fiul cel mare San Ho (Coral), a doua fiica Ryu Bi (Ruby) iar cel mai tânăr fiu, Ho Bak (Amber). Folosind ca analogie un bol de orez asortat cu ingrediente serialul ilustreaza modul de funcționare a unei familii, cheia prin care un fel de mancare foloseste ingredientele pentru a crea un amestec bun. Pietrele pretioase asortate spun povestea diferita a vieții membrilor din familie și modul în care acestia invata din ciocnirile lor pentru a-si găsi echilibrul perfect. 

Distributia:

Familia Gung
Go Na Eun - Gung Bi Chwi (Jade)
So Yi Hyun - Gung Ryu Bi (Ruby)
Lee Hyun Jin - Gung San Ho (Coral)
Lee Il Min - Gung Ho Bak (Amber)
Han Jin Hee - Gung Sang Sik (tatal)
Han Hye Sook - Pi Hye Ja (mama)
Kim Young Ok - Kyul Myung Ja (mama lui Sang Sik)
Jung Hye Sun - Baek Jo (mama lui Hye Ja)

Familia Seo
Lee Tae Gon - Seo Yeong Guk
Choi Ah Jin - Seo Kkeut Soon (sora)
Park Geun Hyung - Seo Ro Ma (frate)
Hong Yoo Jin - Lee Tae Ri (mama)


 

4. Pasta
Pentru ca imi plac Pastele nu e de mirare am vazut show-ul de mai multe ori. Îmi place acest show, si am vrut să mă asigur că nu te plictisesti. O mulțime de oameni spun că nu le plac Pastele dar Pasta  este minunat. Îmi place cuplul principal din acest show. 

Pentru a viziona Pasta, dati click aici.  

Titlul: 파스타 / Pasta
Genul: Romance
Episoade: 20
Canal de difuzare: MBC
Premiera: 4 ianuarie 2010
Regia: Kwon Suk Jang
Scenariul: Seo Sook Hyang
 
Intriga:
"Pasta" se referă la visele și de succesele unei femei tinere care aspiră să devină un bucătar de elita la restaurantul La Sfera.

Seo Yoo Kyung si-a inceput cariera ca asistent de bucătar la restaurantul La Sfera. In cele din urmă ea isi urmeaza drumul pentru a deveni bucătar-șef.

Choi Hyun Wook este bucătarul sef la restaurantul La Sfera. A studiat artele culinare in Italia și a început ca asistent bucatar la un hotel din Sicilia. In cele din urma Hyun Wook isi urmeaza drumul pentru a deveni bucătarul de bucatarie italiana cel mai cunoscut în Coreea. 

Distributia:
Gong Hyo Jin - Seo Yoo Kyung
Lee Sun Gyun - Choi Hyun Wook
Lee Ha Nui - Oh Sae Young
Alex - Kim San


Pentru bucataria coreeana:
Lee Hyung Chul - Geum Suk Ho
Jo Sang Ki - Jung Ho Nam
Baek Bong Ki - Min Seung Jae
Heo Tae Hee - Han Sang Sik
 


Pentru bucataria italiana:Kim Tae Ho - Sun Woo Duk
No Min Woo - Philip
Hyun Woo - Lee Ji Hoon


Bucatarese:
Ha Jae Sook - Lee Hee Joo
Son Sung Yoon - Park Chan Hee
Jung Da Hye - Park Mi Hee


Alte personaje:
Lee Sung Min - Seol Joon Suk (La Sfera CEO)
Choi Min Sung - Ne Mo (head waiter)
Byun Jung Soo - Kim Kang (Kim San's sister)
Choi Jae Hwan - Jung Eun Soo (new kitchen assistant)
Yoon Yong Hyun - Kwang Tae
Jang Yong - Seo Jong Gyu (Yoo Kyung's father)
Kim Dong Hee - Seo Yoo Shik (Yoo Kyung's brother)
Song Ok Sook - Yoo Kyung's mother
Ryu Seung Bum (cameo, ep9) 

 


5. Playful Kiss 
Am vazut acest show de câteva ori si l-am folosit de multe ori pentru a-mi transforma prietenii in fani Kdrama. Este de la sine inteles ceva de genul:

(pregatirea capcanei)

"Hei ___, vino pe la mine, voi gati cina și nu știu, poate că ne-am putea uita si la TV."

(prinderea in capcana)

"Hei! Deci, la ce vrei sa ne uitam?? Uite ce e, am deja un DVD player, hai să-l încercăm!".

Daca vreti sa vizializati Playful Kiss, dati click here.

Pentru mai multe detalii dati click here.

Titlul: Playful Kiss, Naughty Kiss / Jangnanseureon Kiss
Genul: Romance, school
Episoade: 16
Compania de producatie: Group Eight
Regia: Hwang In Roe, Kim Do Hyung
Scenariu original: Manga “Itazura na Kiss” de Tada Kaoru
Cenariul: Go Eun Nim
Canal de difuzare: MBC
Premiera: 1septembrie 2010

Pe aceeasi tema: Itazura na Kiss, It Started With A Kiss 


Intriga:
Bazat pe manga populară, spune povestrea lui Oh Ha Ni, o studenta lipsita de tact care se indragosteste de perfectionistul Baek Seung Jo. Cu toate acestea, Seung Jo este indiferent față de ea și-i respinge dragostea. Atunci când casa lui Ha Ni se prăbușește, ea și tatăl ei se mută pe termen lung în casa prietenului lui. Se pare că Seung Jo este fiul prietenului și astfel ii dă posibilitatea lui Ha Ni se  de a fi aproape de tipul pe care ea il iubește. Va fi ea capabila să-i castige inima lui Seung Jo? 

Distributia:
Jung So-min - Oh Ha Ni
Kim Hyun-joong - Baek Seung Jo
Lee Tae-sung - Bong Joon Gu
Lee Si-young - Yoon Hae Ra
Jung Hye-young - Hwang Geum Hee (Seung Jo's mother)
Oh Kyung Soo - Baek Soo Chang (Seung Jo's father)
Choi Won Hong - Baek Eun Jo (Seung Jo's brother)
Kang Nam Gil - Oh Ki Dong (Ha Ni's father)
Hong Yoon Hwa - Jung Joo Ri (Ha Ni's friend)
Yoon Seung-ah - Dok Go Min Ah (Ha Ni's friend)
Choi Sung Joon - Kim Gi Tae
Jang Ah Young - Hong Jang Mi
Bye Bye Sea - Bong Joon Gu's followers
Hwang Hyo Eun - Song Kang Yi (Ha Ni's homeroom teacher)
Song Yong Shik - Song Ji Oh
Moon Hoe Won - Head Teacher Hwang
Choi Sung Gook - Wang Kyung Soo
Yoon Bo Hyun - Tennis team captain
 
  
Video: 
http://www.dramaload.ch/

Care este drama ta cea mai vizionata? 


Sursa:
http://www.dramafans.org/
http://crazyforkdrama.blogspot.ro/2012/10/top-5-most-rewatched-shows.html
http://camkmeleon.wordpress.com/category/muzica/