miercuri, 24 septembrie 2014

Son Chang-min in "Pride and Prejudice"

Actorul Son Chang-min va juca în noua dramă MBC, "Pride and Prejudice".

Blossom Entertainment a confirmat zvonul pe data de 24 septembrie.

"Pride and Prejudice", vorbeste despre luptele dintre anchetatorii care caută dreptate în numele oamenilor și a dragostei.

Son Chang-min va prelia rolul unui om fără loc de muncă numit Jeong Chang-gi care își pierde întreaga avere pe jocuri de noroc. În ciuda nivelului sau ridicat și a discursului sau remarcabil, personalitatea ii joaca feste si pierde banii. El vorbeste fluent în engleză și chinezeste, de asemenea.

Starring Choi Jin-hyeok, Baek Jin-hee and Choi Min-soo, "Pride and Prejudice" is produced by Kim Jin-min-I and written by Lee Hyeon-joo. It will be broadcasted this coming October after "The Night Watchman's Journal".

Avand in rolurile principale pe Choi Jin-Hyeok, Baek Jin-hee și Choi Min-soo, "Pride and Prejudice", este produs de către Kim Jin-min-am și scris de Lee Hyeon-joo. Acesta va fi difuzat incepand cu luna octombrie, după  "The Night Watchman's Journal"

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/son-chang-min-in-pride-and-prejudice-73658.html

Han Ga-in, avort spontan in luna mai

Se pare că Han Ga-in a pierdut primul copil dupa ce a ramas insarcinata dupa 9 ani de casnicie cu Yeon Jeong-hoon.

Agentia sa de impresariat a declarat: "A fost o cauză naturală și s-a intamplat imediat după ce a declarat public despre sarcina ei. Ea a fost devastata și de aceea ea nu a mai spus presei".

Vestea sarcinii s-a produs în luna aprilie. A fost o mare problemă, deoarece ea ar fi deveni în cele din urmă gravidă după 9 ani de căsnicie.

Han Ga-in a fost în stare de șoc profund, dar a putut sa se recupereze cu ajutorul soțului ei Yeon Jeong-Hoon. Dar pentru moment Han Ga-in va lua o pauza de la toate activitățile.

Meanwhile, Yeon Jeong-hoon is starring in the movie "Sweet Race" which is about a woman who's never been in a relationship and a thief who steals her heart.

Yeon Jeong-hoon are rol principal în filmul "Sweet Race" care vorbeste despre o femeie care nu a fost niciodată într-o relație și un hoț care-i fură inima.

Sursa:
news.tf.co.kr/read/en...
http://www.hancinema.net/han-ga-in-miscarriage-in-may-73665.html

Kim Eun Sa confirmă relația cu Sungmin Super Junior

Kim Eun Sa a confirmat că este într-o relație cu Sungmin de la Super Junior. 

Într-un interviu acordat pentru Woman Chosun, Sungmin de la Super Junior și Kim Eun Sa au recunoscut ca se afla într-o relație. Cei doi s-au întâlnit la muzicalul  “The Three Musketeers” și apoi s-au revăzut la previzualizarea muzicalului "Priscilla".

Martorii au spus dupa ce ia-u intalnit pe cei doi: "Sugmin purta o pălărie trasă pe ochi, pentru a fi discret, și cei doi se purtau ca și cum fusese la o intalnire."

Internauții au facut speculații precum că cei doi s-au intalnit prin intermediul profilurilor lor de pe site-urile sociale, grupurilor de tineri și mai mult.

Conform TV Report, agenția de impresariat a lui Kim Eun Sa a confirmat relația, afirmând că cei doi sunt în stadiul incipient a relatiei lor.

SM Entertainment nu a vorbit inca pe această temă.

Sursa:
http://blog.koreaboo.com/post/98297653678/kim-sa-eun-confirms-relationship-with-super-juniors
http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=shm&sid1=106&oid=213&aid=0000550910

luni, 22 septembrie 2014

Fanii vor crea o pădure pentru ziua de nasterea a lui Lee Jong Suk

Fanii vor crea o pădure de 1000 de copaci pentru ziua de nasterea a lui Lee Jong Suk

Pe 14 septembrie popularul actor sud-coreean Lee Jong Suk a primit un cadou spectaculos de ziua lui pe 26 septembrie de la cluburile sale de fani din Coreea, China, Taiwan și Hong Kong, care au creat o pădure speciala careia i-au dat numele artistului. "Lee Jong Suk Forest" va conține 1.000 de copaci în nordul Seului, iar aceasta este destinata sa reduca poluarea fonică din oraș și sa ofere o zonă de relaxare pentru localnici.

Pădurea a fost creat printr-un parteneriat cu societatea coreeana Tree Planet, care are un proiect Star Forest pentru a crea păduri în numele actorilor.  Pădurea Lee Jong Suk este cea mai mare până în prezent, numarand 1.000 de copaci. Cluburile fanilor au strans 14 milioane won, sau aproximativ US 13.500 dolari, pentru a crea acest unic dar "verde". Pădurea va fi amplasata în Mapo-gu, nordul Seului.

Pădurea daruita este într-adevăr foarte importanta, iar unul dintre fani a spus: "Este un cadou semnificativ pentru Lee Jong Suk, pentru fanii săi, precum și pentru cetățenii din Seul. Sunt fericit să particip la acest proiect valoros."

Uita-te la un înger păzitor adorabil, care devine brusc uman supraviețuind pericolelor din liceu și prima dragoste în  High School-Love On

Sunt sigur că Lee Jong Suk este foarte apreciat și mândru de fanii lui pentru ceea ce ei au ales ca si cadou de ziua lui.

Sursa:
Korea, heart warming, lee jong suk, Doctor Stranger,  I Hear Your Voice, Pinocchio
http://www.dramafever.com/news/fans-create-a-forest-of-1000-trees-for-lee-jong-suks-birthday/
http://www.dramafever.com/news/14-times-lee-jong-suk-was-just-the-cutest/
http://koreabizwire.com/lee-jong-suk-forest-to-be-created-in-mapo-seoul/19235

VIDEO: Lee Min Ho a facut o sedinta foto sexy pentru GUESS

Lee Min Ho ca noua imagine GUESS?  Score! Lee Min Ho ca noua imagine a brandului GUESS a facut o sedinta foto sexy pentru colectia lor de toamna/iarna?! Double Scor!

După cum știți, Lee Min Ho însuși a realizat un nou concert pentru GUESS, iar fotografiile au ieșit deja, fotografii despre care am vorbit acum câteva săptămâni în urmă. Dacă ați ratat articolul il puteți vedea in original aici: http://www.dramafever.com/news/guy-candy-lee-min-ho-stuns-as-the-new-face-of-guess/. 

Dar cum videoclipul pentru sedinta foto  a ieșit, și e atât de sexy, a trebuit sa ma uit la el de cel putin 5 ori. Totul, de la muzica la modelul Stephanie Lee care se târăște ca o pisică spre el a fost atât de hot!

Fii pregatit: acest video iti da o senzatie atât de puternica.

Vei adauga acest videoclip la colectia ta video?Sursa:
KeiSama, fashion, Lee Min Ho, Kdrama, hot guys, photo shoot, Lee Min Ho, Boys Over Flowers, City Hunter, Heirs, Personal Taste
http://www.dramafever.com/news/video-lee-min-ho-delivers-a-sexy-photo-shoot-as-the-face-of-guess/
https://www.youtube.com/user/marwasa86/videos
https://twitter.com/K_Kisses_KrisE
https://www.youtube.com/watch?v=--PM96yOZrU

Gangnam Blues a lansat primele fotografii teaser cu Lee Min Ho și Kim Rae Won

Noul film a lui Lee Min Ho,  Gangnam Blues, a finalizat oficial filmarile. Pe 4 septembrie, compania de productie a lansat două fotografii teaser. Vedetele filmului, Lee Min Ho și Kim Rae Won, de asemenea au comentat cu privire la reacțiile lor dupa terminarea filmului.

Gangnam Blues este un film de acțiune despre nebunia imobiliară din cartierul Gangnam al anilor 1970. Acesta este regizat de Yoo Ha, care este bine cunoscut pentru filmele sale dramatice și sumbre. Lee Min Ho joaca rolul lui Kim Jong Dae, care este prins în luptele pentru putere care se termină într-o luptă împotriva prietenul său din copilărie, Yong Ki, interpretat de actorul veteran Kim Rae Won.

În imaginile tocmai lansate de compania de productie, Lee Min Ho este prezentată cu părul ud, ciufulit, și cu sângele siroiundu-i pe față. Pare că tocmai a trecut printr-o luptă. In alta fotografie, Kim Rae Won tocmai se apleaca sa-si aprinda tigara de la altcineva.

Lee Min Ho a spus despre experienta lui din film: "Călătoria care a durat aproximativ patru luni și jumătate este în cele din urmă la final și cred că a fost proiectul meu cel mai semnificativ. Aceasta este prima dată când am rol principal într-un film și m-am confruntat cu un nou personaj numit "Jong Dae." Mă simt foarte fericit ca am lucrat cu actori excelenti și cu membrii personalului."

Kim Rae Won, de asemenea, a comentat: "Am trecut prin dificultăți, dar am fost, de asemenea, fericit ca am trait ca "Yong Gi" în ultimele patru luni și jumătate. Deoarece privesc înapoi la prima zi de filmare, aș dori să mulțumesc tuturor actorilor și membrilor personalului care au muncit din greu și s-au bucurat pentru tot împreună. "

Gangnam Blues a început filmările în aprilie 2014 și în prezent este în faza de post-producție. Acesta este programat sa fie lansat până la sfârșitul anului 2014.

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/gangnam-blues-releases-first-teaser-stills/?utm_source=sailthru&utm_medium=email&utm_term=gangnambluestills&utm_content=newsletter163np&utm_campaign=email_weekly
http://ent.qq.com/a/20140904/029786.htm