joi, 2 octombrie 2014

Henry de la Super Junior-M vorbește despre dragostea sa pentru gătit

Henry de la Super Junior-M vorbește despre dragostea sa pentru gătit și mâncare în revista Celebrity.

Henry de la Super Junior-M a apărut recent în paginile numarul din octombrie al revistei Celebrity, unde s-a transformat intr-un brutar frumos.

În timpul sedintei foto, Henry a arătat aceeași energie în treburile bucătăriei ca si intr-un program de muzică sau un interviu. Faina de pe obrajii lui Henry spuneau ca e un brutar pasionat, care-si pune toata pasiunea intr-un desert dulce.

În interviul, Henry a vorbit despre dragostea lui pentru gătit și mancare, precum și despre aparițiile lui anterioare în proiecte legate de bucătărie, unde si-a arătat talente impresionante, cum ar fi filmul “Final Recipe”, unde a jucat rolul tanarului bucatar Mark care concura in celebra emisiune Chef Coreea, și, recent, in programul special  “Clenched Fist Chef”.

Când a fost întrebat dacă există o "mancare der suflet", Henry a răspuns: "O mâncare care imi aduce aminte de casa și amintirile din copilărie este o mancare buna. Mancarea nu este doar ceva ce mananci. Cred că are un sens mai profund, ca as putea avea amintiri în ea. Este frumos sa fii incantat atunci cand mirosi o anumita mancare gatita. "

Para saber más sobre el amor de Henry por  la cocina y la comida, lo encontraréis en el número de octubre de la revista The Celebrity.

Pentru a afla mai multe despre dragostea lui Henry pentru gătit și mâncare, veți găsi mai multe lucruri în numărul din octombrie al revistei  Celebrity .


Sursa:
cr. soompi.es
http://koreafanspanama822.blogspot.ro/2014/09/henry-de-super-junior-m-habla-de-su.html

Han Ji Min a călătorit în Elveția

Han Ji Min a călătorit în Elveția pentru revista Elle.

Han Ji Min tocmai s-a întors din Elveția, unde a avut o sedinta foto pentru numarul din noiembrie al revistei Elle.

Actrita in varsta de 31 de ani a vizitat Cantonul Graubunden dar în special a mers la Davos. Pe langa asta, ea, de asemenea, a pozat în interiorul trenului Bernina Express.


Sursa:
han ji min, endorsement & magazine appearance
http://koreanvibe.com/

Jeong Woo-seong și Esom au vorbit despre filmul "Scarlet Innocence"

Jeong Woo-seong și Esom au participat la conferinta de presa pentru "Scarlet Innocence".

Conferinta de presă pentru film "Scarlet Innocence" a avut loc la CGV Wangsipri pe 1 octombrie.

Au participat regizorul Lim Pil-seong, Jeong Woo-Seong, Esom și celebrul editorialist Gwak Jeong-Eun.

Între timp, "Scarlet Innocence", este bazata pe vechea "Story Of Sim Cheong", iar in rolurile principale ii putem regasi pe Jeong Woo-Seong in rolul lui Hak-gyu și Esom in rolul lui Deok-I.

Filmul va fi lansat in data de 2 octombrie.

Sursa:
http://www.hancinema.net/jeong-woo-seong-and-esom-attend-scarlet-innocence-press-event-73926.html
www.newsen.com/news_v...

Kwon Sang-woo va participa la Campionatul de Golf Dunhill Links

Actorul Kwon Sang-woo va participa la eveniment European Golf.

Potrivit agentiei de impresariat H8, Kwon pleacă in Scoția pentru a participa la Alfred Dunhill Links Championship.

Alfred Dunhill Links Championship este un eveniment european de golf unde se aduna jucătorii celebri de golf din întreaga lume.

Alfred Dunhill Links Championship este un turneu profesionist anual. Kwon Sang-woo are intentia de a participa la deschiderea jocurilor și de a juca un meci amical cu actorul Hong Kong. El intenționează, de asemenea, sa faca fotografii la Dunhill Home.

Sursa:
star.moneytoday.co.kr...
http://www.hancinema.net/kwon-sang-woo-to-attend-the-dunhill-links-championship-73930.html

Kang So-ra a pozat pentru un brand de lenjerie de lux

Au fost date publicitatii Imagini cu Kang So-ra in lenjerie intima.

First Look Magazine a publicat fotografii cu actrita purtand lenjerie de linie  'S' de la un brand italian cunoscut.

Kang So-ra arată luxos și sexy în același timp.

Fotografiile in lenjerie intima ale lui Kang So-ra au fost realizate într-un studio din Seul in data de 12 a lunii trecute. Când a apărut în lenjerie ei, bărbații și femeile din personal se uitau cu uimire la infatisarea ei plina de farmec.

Aceasta este prima data cand Kang So-ra participa la o sedinta foto in lenjerie; ea a fost atât de implicata pe tot parcursul filmarilor, incat a fost greu de crezut că aceasta a fost prima data.

Între timp, fotografiile pot fi văzute în First Look Magazine.

Internautii au comentat: "Nu a mai fost niciodată așa înainte!", "Ea este atât de subțire!", "E atât de plina de farmec", și mai mult.

Sursa:
star.mk.co.kr/new/vie...
http://www.hancinema.net/photos-kang-so-ra-s-luxurious-lingerie-shoot-73934.html

Frumoasele fotografii ale frumoasei Han Ji-hye

Actrita Han Ji-hye poate fi văzuta în câteva frumoase fotografii pentru revista de frumusete In Style din luna octombrie.

De data aceasta Han Ji-hye s-a transformat într-o zeiță nevinovata și matura.

Culoarea neutra a pielii ei, buzele și ochii creionati, ii pun in evidenta pielea stralucitoare și coafura ei naturala, evidentiindu-i feminitatea diafana. 

Aceste imagini dovedesc că Han Ji-hye este un simbol al frumusetii din toate timpurile.

In prezent Han Ji-hye filmează la drama MBC de week-end "The Legendary Witch" care va fi lansata pe 25 octombrie.

Frumoasele fotografii cu Han Ji-Hye pot fi vazute in numarul din octombrie al revistei In Style.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/han-ji-hye-s-beauty-photos--73935.html

Jang Bo-ri Is Here!: Oh Yeon-seo și Kim Ji-Yeong-III, au castigat Best Actress

Actrita Oh Yeon-seo si tanara actrita Kim Ji-Yeong-III a avut un selfie împreună.

Oh Yeon-seo postat o imagine pe Instagram și a comentat: "Mulțumesc. Voi fi o actriță de valoare în viitor. Sunt recunoscătoare tuturor celor care care sunt tot timpul alături de mine și mă sprijină".

Imaginea le arată pe Oh Yeon-seo și Kim Ji-Yeong-III zâmbind si facand semnul victoriei "V". Oh Yeon-seo arata impecabil cu trăsăturile ei frumoase și față "petite".

Internautii au comentat: "Bună treabă!", "In sfarsit vă văd din nou!", "Abia astept sa vad ultimul episod din drama!" și mai mult.

Oh Yeon-seo and Kim Ji-yeong-III were awarded Best Actress and Best Child Actress Award at the 2014 Korean Drama Awards on the 1st.

Acteritelor Oh Yeon-seo si Kim Ji-yeong-III  le-au fost acordate premiile  Best Actress si Best Child Actress la 2014 Korean Drama Awards pentru prima data.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/#&panel1-1

miercuri, 1 octombrie 2014

Lee Dong Wook a pozat în Hawaii

E mereu un actor popular, muncitor și serios în munca lui.

Lee Dong Wook si-a arătat talentul în spectacolul SBS de varietăți, Roommate și continuă să apară si în al doilea sezon al spectacolului.

Pe langa aceasta, Lee Dong Wook niciodată nu se opreste din munca. Desi abia a terminat în urmă cu aproximativ trei luni Hotel King, Lee Dong Wook revine rapid pe ecranul televizorului cu un rol principal în drama Iron Man.

Și a gasit energie pentru a merge în Hawai la o sedinta foto pentru revista Arena.

Un oricial care a lucrat în timpul sedintei foto a spus că actorul a fost atât de pasionat și a participat în mod activ pentru a reda ideea sedintei foro și a verificat fiecare fotografie și, desigur, a dat încredere ca va fi cel mai bun.

Sursa:
endorsement & magazine appearance
http://koreanvibe.com/2014/10
http://koreanvibe.com/category/endorsement-magazine-appearance

Lyn și Lee Soo de la MC Max s-au casatorit

Lyn și Lee Soo de la MC Max  s-au casatorit, multe vedete participand, Inclusiv Ailee, SISTAR si K.Will

Cantaretii Lyn și Lee Soo de la MC Max au lansat cateva fotografii de nunta, după care în cele din urmă s-au casatorit!

Cei doi cantareti s-au căsătorit pe 19 septembrie, în prezența membrilor de familie, prietenilor, a și celebritatilor invitate. În fotografiile dezvăluite publicului, cuplul poate fi văzut cu zâmbete largi, pe chip iar Lyn este îmbrăcată într-o rochie frumoasă de culoare albă în timp ce Lee Soo este îmbrăcat într-un smoching impecabil.

Sestie că cei doi se cunosc de aproape de 10 ani si sunt de aceeasi varsta. Cuplul si-a dezvoltat relația in timp și au început sa se intalneasca din 2012, când MC Max s-a transferat cu agenția de impresariat la Music&NEW.

Directorul executiv al agentiei Music&NEW a oficiat casatoria iar CEO de la divizia de muzica Sidus HQ a  găzduind prima jumătate a ceremoniei, în timp ce membrii Sweet Sorrow, In Ho Jin si Sung Jin Hwan au găzduit cea de a doua jumătate a evenimentului. De asemenea, cântăreți Lee Juk, Kim Bum Soo si band Dear Cloud au cântat cântece de felicitare.

Au sărbători impreuna începutul unei vieții noi a acestui cuplu mai multe vedete, printre care K.Will, SISTAR, Hwanhee de la Ailee, Fly to the Sky, Narsha si Jea de la Brown Eyed Girls, Kim Dong Wan de la Shinhwa si Shin Hye Sung, Kim Bum Soo, HaHa, Byul, Ali, Lee Seung Hwan, Solbi, Navi, și mai mult.

După nunta, Lyn și Lee Soo au plecat in luna de miere la Paris, Franța.

Felicitări pentru cuplul de tineri căsătoriți!

Sursa:
http://www.soompi.com/2014/09/20/lyn-and-mc-the-maxs-lee-soo-tie-the-knot-many-stars-in-attendance-including-ailee-sistar-and-k-will/

marți, 30 septembrie 2014

Șantajiștii lui Lee Byung Hun au fost arestati și acuzati în mod oficial

Pe 29 septembrie, Kim Dahee de la GLAM și modelul Lee Ji Yeon au fost arestate în mod oficial și acuzate de șantajarea actorului Lee Byung Hun cu mai multe miliarde de woni.

Potrivit procuraturii, cele două femei au fost prezentate lui Lee Byung Hun în luna iulie, printr-o cunoștință comună. După aceea s-au întâlnit în mai multe rânduri, timp în care s-a filmat si o "conversație obscena" între actor și cele doua femei.

Lee Ji Yeon și Kim Dahee, care stateau rău din punct de vedere financiar, au decis sa-i ceară bani lui Lee Byung Hun. Pe 14 august, Lee Ji Yeon a menționat că ar fi frumos sa aiba propria ei casă, astfel încât s-ar putea întâlni în privat mai des. Când Lee Byung Hun a răspuns că ar trebui să oprească întâlnirile, cele două femei au recurs la șantaj.

DongA.com a raportat că procuratura vede șantajul nu ca un act impulsiv și emoțional, așa cum a fost revendicat anterior de modelul Lee Ji Yeon, si ca o crimă cu premeditare.

Pe 29 august, femeile au încercat să filmeze un videoclip suplimentar cu Lee Byung Hun cand il imbratisau, dar nu au mai facut acest lucru, el fiind filmat  anterior pe 3 iulie. Femeile l-au întrebat dacă isi seama ce efect ar avea un videoclip avea asupra imaginii sale, și i-au cerut cinci miliarde de woni, dandu-i si două genți de voiaj in care sa puna banii. Dar, Lee Byung Hun a raportat imediat acest lucru la poliție, iar femeile au fost reținuți pentru anchetă pe 1 septembrie.

Sursa:
Dahee, GLAM, Lee Byung Hun, Lee Ji Yeon
http://www.soompi.com/2014/09/29/lee-byung-huns-blackmailers-formally-arrested-and-charged/

Park Shin Hye este zeita toamnei pentru Agatha Paris

Pe 1 septembrie au fost prezentate noile bijuterii frantuzesti marca Agatha, ca model fiind actriță Park Shin Hye.

În prima imagine din pictorial, Park Shin Hye este imbracata cu un pardesiu care da senzatia de toamnă. Ea exprimă eleganță, prin accentuarea tinutei ei cu bijuterii cu straturi indraznete.

În a doua fotografie, ea poartă o rochie neagra pe umăr, dezvăluindu-i clavicula delicata, exprimându-și farmecele ei seducatoare. Bijuteria aleasa a fost perla, care i-a exprimat eleganta.

In ultima fotografie Park Shin Hye poartă un top roz fără mâneci și o brățară subțire de aur. Acest aranjament simplu transmite o atmosferă minunată.

Along with last year, Park Shin Hye is currently on and Asian-wide tour titled “2014 story of Angel.” She has currently concluded her fan meetings in Japan and China. She will be heading toward Taiwan and Thailand in September.

Inca de anul trecut Park Shin Hye este în turneul asiatic intitulat“ 2014 story of Angel.” Ea a ajuns la concluzia ca în prezent sunt mai importante întâlnirile cu fanii ei din Japonia și China. Ea se va indrepta spre Taiwan și Thailanda dupa luna septembrie.

Sursa:
AGATHA Paris, Park Shin Hye
http://www.soompi.com/2014/09/01/park-shin-hye-is-an-autumn-goddess-for-agatha/
http://www.soompi.com/tag/agatha-paris/

Park Shin Hye cu impresii de la "Pinocchio"

Park Shin Hye împărtășește primele impresii de la filmarile pentru "Pinocchio".

Park Shin Hye, actrița principală din noua dramă SBS, '"Pinocchio", și-a pus in tema fanii cu gândurile ei din prima zi de filmare la drama.

Pe 30 septembrie, ea a lăsat un mesaj pe Twitter, spunând: "Azi a avut loc prima sedinta de filamri la "Pinocchio"! Deși a fost doar o scenă scurtă, nu mi-am putu controla ca inima sa nu bata și de emoție. Nu-mi pot exprima fericirea de a ma intalni cu Choi In Ha [personajul ei din drama]. Voi face ce-i  mai bine, așa că vă rog să păstrați un ochi si pentru mine."

În plus față de cuvintele ei dulci, Park Shin Hye a postat o imagine de sine în spatele camerei de filmat. Îmbrăcata office, actrita isi exprima entuziasmul aratand semnul V la aparatul foto.

"Pinocchio", cu Park Shin Hye si actorul Lee Jong Suk ca reporteri de știri entuziaști, va avea premiera în luna noiembrie.

Sursa:
Park Shin HyePinocchio
http://www.soompi.com/2014/09/30/park-shin-hye-shares-her-first-impressions-of-filming-pinocchio/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=park-shin-hye-shares-her-first-impressions-of-filming-pinocchio

"Star Trek 3" a confirmat filmarile din Seul

"Star Trek" a confirmat ca urmatoarea locatie de filmare este in Seul, Coreea de Sud.

Pe 29 septembrie, primarul din Seul, Park Wonsoon, a postat pe Facebook faptul că echipa "Star Trek 3" va filma scene in Seul. El a declarat că a vizitat Paramount Pictures Studio la Hollywood și s-a întâlnit cu Jeffrey Chernov, confirmand faptul  ca Seulul este una din locatii.

Seul a reușit să-si câștige faima odata cu apariția sa în filmul “Avengers: Age of Ultron” si drama “Sense 8,” transformandu-l intr-un punct de atracție turistică.

Primarul Park Wonsoon s-a întâlnit cu producătorii și directorii de la "Star Trek", pe 28 septembrie pentru franciza, iar în curând se va putea vedea luminosul oraș Seul în cinematografe.

Ești încântatsa vezi Seulul pe ecrane?

Sursa:
TV Report via Naver
http://blog.koreaboo.com/post/98786166493/star-trek-3-confirmed-to-film-in-seoul
http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=shm&sid1=106&oid=213&aid=0000553321

Lee Jongsuk se pregătește pentru toamna in revista "GQ"

Lee Jongsuk se pregătește pentru vremea rece ce va veni in ultimul pictorial al său pentru numarul din octombrie al revistei "GQ".
Actorul arată uimitor, ca întotdeauna, în ultimul său pictorial pentru revista de moda pentru bărbați "GQ".

Picioarele lui lungi și musculatura lui Jongsuk sunt perfect potrivite pentru tinuta clasica de afaceri a modelelor.
Lee Jongsuk adauga o nota relaxanta tinutelor aparent semi-formale datorita ipostazelor relaxate și expresiilor languroase. Hainele in culori inchise sau culori mai discrete se combina fericit cu tenul lui Jongsuk, și pun accentul pe caracteristicile sale definite.

Legat de ultimele stiri de stiri despre el, Jongsuk si-a deschis recent cont pe Instagram și si-a sărbătorit ziua de naștere cu fanii și Kim Woobin. El a fost, de asemenea, confirmat sa joace în viitoarea dramă SBS "Pinocchio", alături de Park Shinhye.

Sursa:
TopStarNews, Korean Magazine Lovers
http://blog.koreaboo.com/post/98796346643/lee-jongsuk-gets-ready-for-autumn-with-gq-magazine
http://www.topstarnews.net/detail.php?number=74676
http://kmagazinelovers.tumblr.com/

luni, 29 septembrie 2014

Rain, f(x) Krystal si Running Man au facut un cover coreean dupa "Billie Jean" a lui Michael Jackson

Rain, Krystal de la f(x)  și o parte din membrii Running Man s-au intalnit pentru ultimul episod, unde au interpretat “Billie Jean” a lui Michael Jackon!

In cel mai recent episod din Running Man, două echipe au concurat una împotriva celuilalte în covere, in echipa lui A facand parte Rain și Krystal! Cei doi au facut un cover coreean la piesa legendara, "Billie Jean" a lui Michael Jackon, avand si ceva ajutor de la vedetele emisiunii Running Man!

Un spoilere mai jos, ca sa va uitati la clip, dacă nu ați văzut episodul!Sursa:
http://blog.koreaboo.com/post/98704828528/rain-f-x-krystal-and-running-man-perform-korean-cover      
Running Man, f(x), Krystal,  Rain,  k-pop, koreaboo

Jung Woo Sung cu o imagine de inger bun pentru W Coreea

Pictorialul actorului Jung Woo Sung este un subiect fierbinte.

Recent, revista de moda W Coreea a lansat un pictorial cu Jung Woo Sung, care etaleaza o imagine și un stil care ii face cu greu pe oameni să creadă că el are varsta de 40 de ani.

 In imagini Jung Woo Sung poartă tricouri in tonuri de gri și pantaloni negri, în timp ce arată o expresie blanda, care îi permite să transmita atmosferă de “Barbatul Toamnei”.
Jung Woo Sung atrage admirația cu carisma sa buna, lucru care pare firesc deoarece este în industria de divertisment de cativa ani.

Nu există nici o comparație între acum și debutul său, Jung Woo Sung aratand si acum minunat, are o expresie chic in care pare indiferent, iar gesturile sale delicate sunt suficiente pentru a atrage atenția femeilor.

Sursa:
http://www.wkorea.com/content/view_02.asp?menu_id=06030200&c_idx=012201010000277
http://www.soompi.com/2014/09/28/jung-woo-sung-flaunts-his-ageless-good-looks-for-w-korea/
http://reviewstar.wowtv.co.kr/Article/ArticleView.php?WEB_GSNO=10207781
Jung Woo Sung, W Korea

태풍 (taepung) typhoon (substantiv)

태풍 (taepung) typhoon (substantiv)

서태평양의 태풍은 배가 진로에서 벗어나게 했습니다.
Seotaepyeongyangui taepungeun baega jilloeseo beoseonage haetsseumnida.
The typhoon in the western pacific blew the ship off course.
Taifunul din Pacificul de Vest a intors nava de la curs.

태풍이 습격하였습니다.
Taepungi seupkkyeokhayeotsseumnida.
The typhoon has hit.
Taifunul a lovit.

잔잔한 태풍
janjanan taepung
pacific typhoon
taifunul pacificului

거센 태풍
geossen taepung
strong typhoon
taifun puternic

Sursa:
http://blogs.koreanclass101.com/blog/2014/09/29/korean-word-of-the-day-typhoon-noun/

Lee Min Ho și fanii sai doneaza 50 de mii de dolari

Lee Min Ho și fanii sai a doant 50 de mii de dolari pentru Dig Wells în Africa.

Pe 29 septembrie, agenția de management a actorului Lee Min Ho, Starhaus Entertainment, a dezvăluit că serviciul de donație Lee Min Ho, PROMIZ (PMZ), a făcut o donație de 50 de mii de dolari catre Charity: Water. Charity: Water  este o organizație globală non-profit, care se străduiește să aducă apă curată pentru oamenii din tarile în curs de dezvoltare.

In luna iunie, Lee Min Ho a început campania PMZ ca o modalitate de a inapoia dragostea și sprijinul  fanilor din întreaga lume. PMZ provine din combinația dintre cuvintele "promisiune", "Lee Min Ho", si numele clubului "Minoz." Ea are sensul: "Dragostea acumulata între Lee Min Ho și fanii săi va fi distribuita." După o indelunga pregătire, el a lansat această campanie ca o modalitate de a face o conexiune pe termen lung cu fanii săi și pentru a o da inapoi restului lumii.
Un reprezentant al PMZ a declarat: "In acest moment prima donatie fost stransa. Banii colectati cu grijă de fani vor fi donati organizatiei afiliate și vor fi folosit pentru a ajuta la săparea de fantani în regiunea Malawi din Africa. "

PMZ va alege o temă diferită pentru donatiile din fiecare an, și de a le promova în consecință. Prima temă pentru 2014 a fost "apa", caci aceasta reprezinta sensul vieții, ca si sursă, și are ca tinta sa faca mai multe schimbari.

Prin intermediul site-ul lor, PMZ au lansat, de asemenea, proiectul "10M KNOCK". Pentru acest proiect, ei vor dona 100 Won (aproximativ 10 de cenți în USD) pentru fiecare persoană care se înregistrează. În ceea ce privește acest proiect, un reprezentant a declarat: "Noi incercam sa lansam mai multe tipuri de proiecte si sa continuam cu un grup divers de activități semnificative."

Lee Min Ho a declarat, "Am început PROMIZ pentru că am vrut să împărtășesc dragostea pe care toată lumea mi-a daruit-o. Există fani care fac fapte bune în numele meu și eu sunt mereu recunoscător pentru asta. Chiar și în viitor, voi lua legatura cu fanii mei în diverse moduri, și aș dori să continui cu activități semnificative cu acestia, de asemenea."

Sursa:
Lee Min Ho, MINOZ, PROMIZ
http://www.soompi.com/2014/09/28/lee-min-ho-and-his-fans-donate-50-thousand-dollars-to-dig-wells-in-africa/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lee-min-ho-and-his-fans-donate-50-thousand-dollars-to-dig-wells-in-africa