joi, 9 octombrie 2014

Han Chae-ah va juca în noua drama KBS, "Only You, My Love"

Han Chae-ah va juca în noua drama KBS de fiecare zi, "Only You, My Love".

Actrita Han Chae-ah va juca în noua KBS 1TV de fiecare zi, "Only You, My Love".

Agenția  Gajok Actors ce o reprezinta pe Han Chae-ah a anunțat pe data de 10 octombrie ca: "Han Chae-ah a luat in considerare rolulul lui Song Do pe care l-a castigat in noua drama" Only You, My Love"".

Han Chae-ah a jucat in mai multe drame precum  "Believe in Love", "Bridal Mask", "Ooh La La Couple", și mai mult. De data aceasta ea joaca rolul lui Song Do-won, o femeie care ajunge de la producător al unui post de radio la zarzavagiu in piață.

"Only You My Love" este o poveste de familie despre cinci familii care trăiesc sub un singur acoperiș.

Han Chae-ah a spus: "Am fost impresionat de tema uman a dramei și sper sa beneficiez de tot sprijinul".

"Only You, My Love" va fi difuzata în luna noiembrie.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://osen.mt.co.kr/article/G1109977647
http://www.hancinema.net/han-chae-ah-in-upcoming-kbs-daily-drama-only-you-my-love-74178.html

Oh Ji-ho se întoarce in rol de sclav în "Servants"

Oh Ji-ho se întoarce in rolul lui Moo-Myeong în noua drama JTBC, "Servants".

Moo-Myeong este un sclav frumos, care este popular printre bărbați și femei, cu o minte strălucită. El are, de asemenea, un alter ego fiind agent sub acoperire în Manwoldang și deține un secret uimitor, care este de așteptat să fie piatra de temelie in drama.

Oh Ji-ho va juca în primua drama istorica dupa 4 ani de la "The Slave Hunters". E un rol sclav complet diferit de "The Hunters Slave" și este de așteptat să impresioneze telespectatorii într-un mod diferit.

O sursă autorizata a declarat: "Nu e nici un actor mai bun decât Oh Ji-ho sa joace Moo-Myeong și talentul sau natural ar trebui să strălucească în "Servants"".

Oh Ji-ho a spus: "Am fost atras de personajul Moo-Myeong care este sub acoperire. Ca actor cred ca e un noroc sa întâlnesc un personaj pe care vreau să-l joc atât de mult".

Drama "Servants" vorbeste despre un grup de tineri care luptă împotriva destinului. Va fi difuzata incepand cu data de 24 noiembrie, după "Yuna's Street".

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://osen.mt.co.kr/article/G1109977708
http://www.hancinema.net/oh-ji-ho-comes-back-as-another-slave-in-servants-74182.html

Jang Nara în "Mister Baek"

Jang Nara a decis să joace în drama MBC, "Mister Baek", care este programata să-si înceapă în curând filmările.

Eun Ha-soo este cel mai important personaj al acestei drame care este afectata chiar si cand se petrece cea mai mică schimbare în ei plata de locul de muncă part-time. Într-o zi tatăl ei moare și ea trebuie să lucreze zi și noapte pentru a asigura nivelul de trai pentru ea și familia ei. Cu toate acestea, este foarte pozitiva și nu se plânge deloc despre situație și este recunoscătoare familiei ei.

Ea se întâlnește cu Choi Sin-yeong la noul ei loc de muncă și se indragosteste de el. Datorită lui, ea ajunge să se cunoasca și sa se întrebe despre visul ei.

Jang Nara a jucat personajul Kim Mi-yeong  din drama "Fated to Love You" care s-a termiant luna trecuta și se întoarce în curând cu "Mister Baek".

Avand in rolurile principale pe actorii Sin Ha-gyoon și Jang Nara, "Mister Baek" este o poveste de dragoste dintre un bărbat în vârstă de 70 de ani care are totul, de la bogăție, faimă și statut, si care intr-o zi devine o tanara in vârstă de 30 de ani pentru a învăța adevaratul sens al iubirii.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://osen.mt.co.kr/article/G1109977665
http://www.hancinema.net/jang-nara-in-mister-baek-74179.html

Joo Sang-wook promovează "Sly and Single Again" în Thailanda

Actorul Joo Sang-wook va pleca spre Thailanda pentru a promova noua drama MBC, "Sly and Single Again".

Potrivit Maydin Entertainment, Joo Sang-wook va pleca in Thailanda în luna noiembrie a acestui an pentru a promova drama "Sly and Single Again", care este programata pentru difuzare pe canalul PPTV, Thailanda, în februarie 2015.

Joo Sang-wook va fi intervievat de aproape 50 de agentii mass-media locală și va avea o întâlnire importanta cu aproximativ 1000 de fani.

"Sly and Single Again" s-a încheiat în aprilie 2014 în Coreea, si personajele principale au fost interpretate de Joo Sang-wook si Cha Jeong-woo.

Surse Thai spun: "Deși drama nu a fost difuzata încă în Thailanda, a devenit deja o mare afacere. Popularitatea lui Joo Sang-wook creste vertiginos odata cu drama așa că am aranjat pentru el să se întâlnească cu fanii lui, de asemenea".

Dupa ce promovarea în Thailanda va lua sfarsit, Joo Sang-wook va fi jucat în noua dramă SBS de week-end, "Birth of a Beauty".

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://news.nate.com/view/20141010n04506?mid=e0101
http://www.hancinema.net/joo-sang-wook-promotes-sly-and-single-again-in-thailand-74180.html

miercuri, 8 octombrie 2014

S-au distribuit capturi de la o intalnire in Seul dintre G-Dragon de la BIGBANG și Kiko Mizuhara

Media a lansat fotografii cu G-Dragon de la BIGBANG și presupusa prietena a lui, modelul-actriță Kiko Mizuhara, la o întâlnire în Seul.

Camerele i-au surprins pe G-Dragon și Kiko, precum și pe un grup de prieteni, bucurandu-se de o intalnire, seara târziu pe o alee din spatele Itaewon. Sursa a raportat că cei dou s-au intalnit deseori la această locație, pe care au numit-o "ascunzatoarea" cuplului.

În trecut, YG Entertainment a negat mereu toate zvonurile legate de intalnirile dintre G-Dragon și Kiko, explicând că acestia sunt doar prieteni apropiați și subliniind că cei doi nu sunt intr-o relatie. 

Aceste zvonuri au început mai întâi să iasă la suprafață cu aproximativ patru ani în urmă, și de atunci, cei doi au infirmat astfel de stiri. Cu toate acestea, sursele afirmă că lor nu pare să le pese ca sunt  surprinsi de camerele desi aparent isi ascund atent relația.

Aceste fotografii au fost facute pe 16 septembrie, ca urmare a unei intalniri cu prietenii la un salon din Cheongdam-dong. Mass-media, a declarat că G-Dragon și Kiko s-au concentrat exclusiv unul pe altul și-au fost văzuti vorbind, îmbrățișandu-se, și vorbind unul cu altul in ipostaze diferite". Intalnirea lor a continuat până la primele ore ale zilei următoare, înainte de a pleca într-o dubă YG Entertainment cu restul echipei lor.

cei de la YG Entertainment nu au facut inca o declarație oficială cu privire la aceste fotografii.

Sursa:
http://news.naver.com/main/read.nhn?mode=LSD&mid=shm&sid1=106&oid=433&aid=0000006230
http://blog.onedaykorea.com/category/every-post/articles/page/2/
BIGBANGG-Dragonkiko mizuharaYG Entertainment

Discovery of Romance: Jeong Yu-mi il alege pe Eric Moon

Ultimul episod al dramei KBS 2TV, "Discovery of Romance", o arata pe Han Yeo-Reum (Jeong Yu-mi) ramanand cu Kang Tae-ha (Eric Moon).

Han Yeo-reum s-a despartit de Nam Ha-jin (Seong Joon) și un an mai târziu, ea s-a despartit de el din nou, cerandu-i scuze. Ea s-a intalnit cu Kang Tae-ha un an mai târziu. Apoi, când cineva s-a aratat interesata de el, ea a devenit geloasa și a decis sa se intalneasca din nou cu el.

Do Joon-ho (Yoon Hyeon-min)  a sprijinit-o. El nu a aruncat cutia de la Yeo-Reum care i-a cerut să o arunce și în loc i-a dat-o lui Tae-ha.

Yeo-Reum a ridicat privirea la Tae-ha și a postat: "Ne-am întâlnit din nou și se părea că ne era destinat. Dar eu nu cred în destin. Vreau să mă duc acolo din nou cu tine".

Tae-ha părea să joace un un joc, dar atunci când ea a încercat să-i dea o doză din propriul medicament, din mana ei. El a zâmbit și a spus: "Ai purtat colierul, hainele și geanta-am cumpărat. Ai venit să mă vezi in regula".

Când ea a spus: "Poți să mă săruți", el a replicat: "Nu-ti voi cere permisiunea pentru asta" și a început capitolul doi din povestea lor de dragoste.

În timp, Ha-jin a plecat pentru a face munca de voluntariat și când Yeo-Reum a venit să-l vadă pe aeroport el ia spus: "Eu încerc să fiu fericit pe cont propriu acum. Când eram împreună, nu am fost fericit din cauza lui Kang Tae-ha".

Mai târziu, se pare ca Ha-jin ar începe din nou o poveste de dragoste cu Ahn Ah-rim (Yoon Jin-i).

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/spoiler-discovery-of-romance-jeong-yu-mi-chooses-eric-moon-74088.html

Răspunsul lui Cha Noah a creat o situatie neasteptata

Desi actorul Cha Seung-won este prins în litigiul "adevăratul tată", răspunsul lui Cha Noe a facut pe toată lumea curioasa.

În loc de a oferi declarația lui însuși, Cha Noe s-a dus la tatăl său.

Cha Seung-won a dat presei un interviu pe 6 octombrie îunde a declarat: "Eu si Noe am vorbit despre ceva de genul acesta, pentru prima dată și a fost destul de calm in legatura cu asta. El ne-a linistit pe mine si pe mama lui, care de asemenea, a trecut prin multe" .

Anterior, omul care pretinde a fi tatăl adevărat a lui Cha Noe l-a dat in judecata pe Cha Seung-won și pe soția sa cerand 100 de milioane de dolari petnru calomnie, in urma unei carti pe care Lee Soo-jin a descoperit-o în luna iulie.

Cha Seung-won a mărturisit: "Când m-am căsătorit cu soția mea, ea avea deja un copil în vârstă de trei ani, din prima căsătorie. Întotdeauna am crezut ca e al meu și nu regret  încă ce am făcut".

Internautii au comentat: "E atât de frumos", "Cât de greu trebuie să fie pentru el", "Ce-i cu Cha Noe? Cum se simte el chiar acum?" și mai mult.

Sursa:
www.asiae.co.kr/uhtml...
http://www.hancinema.net/cha-noah-s-response-to-the-recent-shenanigans--74097.html

Povestea de viață a lui Kim Hee-ae într-o dramă

Povestea de viață a sctritei Kim Hee-ae este in curs de "dramatizare".

Potrivit unor surse, noua drama SBS, "Brilliant War" este povestea de viață a lui Kim Hee-ae. Ce atrage atenția este faptul că Kim Hee-ae lucrează la aceasta poveste cu producătorul Ahn Pan-seok și scenaristul Jeong Seong-joo de la JTBC, "Secret Love Affair". Acestia sunt la al treilea proiect împreună .

Cei trei s-au reunit după terminarea dramei "Secret Love Affair", pentru a discuta despre viitorul lor proiect. Producatorul Ahn are de gând să facă ceea ce stie el cel mai bine pentru a scoate în evidență cât mai realist posibil problemele din societate .

Drama se bazează pe povestea de viațăa lui Kim Hee-ae, care se stie ca a fost o femeie geniala toată viața ei, dar întâlnește un zid in cel mai important moment din viața ei, zid care va fi comparat cu un fenomen social.

Povestea va avea loc, de asemenea, în trecut, prezent și viitor.

Kim Hee-ae va juca alaturi de un alt actor care este de zece ani mai tanar decat ea.

Sursa:
sports.donga.com/3/al...
http://www.hancinema.net/kim-hee-ae-s-life-story-in-a-drama-74100.html

Woollim a lansat un nou grup de fete

Grupurile de fete K-pop au muncit din greu în ultimii ani, în comparație cu trupele de baieti din K-Pop, despre care au circulat zvonuri de scandaluri și accidente. 

Dar Woollim Entertainment, casa de productie a trupei de băieti Infinite, vrea să aducă vigoarea atât de necesara pentru scena muzicala cu noul său grup de fete de opt membri, care va debuta la începutul lunii viitoare.

Deși numele grupului nu a fost încă decis, Woollim a declarat ca grupul de fate  aproape a terminat primul album de studio.

În scopul de a diferenția grupul de fate de pachetul existent deja pe scena, compania de divertisment l-a ales pe Yoon Sang, un muzician renumit și producător, pentru a lucra pentru toate piesele pentru primul album al trupei.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/woollim-to-launch-girl-group-74082.html

Park Hae-jin si regizorul Jin Hyeok impreuna pentru drama chinezeasca "Sex and The City"

Actorul Park Hae-jin și regizorul Jin Hyeok vor colabora la drama chinezeasca "Sex and The City".

Regizorul Jin Hyeok și actorul Park Hae-jin, care au colaborat si pentru "Doctor Stranger", se reintalnesc pentru drama chinezeasca numita "Sex and the City 2".

Prima dramă "Sex and The City" a fost lansata în urmă cu 3 ani în patru state diferite din China și a dominat topurile. Regizata de celebrul regizor Zhao Bao Kang, această versiune chinezeasca pentru barbati, "Sex and The City", tratateaza povestea a trei barbati de varsta medie, din medii și valori diferite. Cei trei bărbați care au jucat în film atunci, sunt încă la modă astăzi. Park Hae-Jin va juca in urmatoarea serie.

Park Hae-jin, Zhang Liang și Fu Xin Bo au fost distribuiti în cea de a doua dramă din 2013 și în timp ce se hotarau pentru regizor, compania a decis pentru Jin Hyeok care este recunoscut pentru munca sa meticuloasă și performanta. Jin Hyeok este responsabil pentru "City Hunter", "Master's Sun", "Doctor Stranger" și altele.

Jin Hyeok a urmat sfatul lui Park Hae-jin și a decis să semneze contractul cu atenție pentru SBS. Echipa de la "Doctor Stranger" s-a muta în mod natural cu el dand dovada de loialitate.

Versiunea chinezescă petru barbati a dramei "Sex and the City 2" vorbeste despre viețile barbatilor 30 de ani si ca protagonistii ii putem intalni pe Park Hae-jin, care are o baza de fani solida in China, animatorul și modelul Zhang Liang și cântărețul și actorul Fu Xin Bo. Cei trei au o înălțime medie de 186 cm și infatisarea lor frumoasa ne face sa fim nerabdatori sa vedem drama.

"Sex and the City 2" va fi lansat anul viitor.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/park-hae-jin-and-director-jin-hyeok-to-come-together-for-chinese-drama-sex-and-the-city-74094.html

marți, 7 octombrie 2014

Grand Hyatt Seoul ~ Ice Rink (그랜드하얏트서울 아이스 링크)

 In fiecare an, din noiembrie pana in februarie, piscina în aer liber și terasa pentru plajă de la Grand Hyatt Hotel din Seul se transformă în patinoar.

Din cauza decorarii intime a acestui patinoar și stilului de noapte din Namsan, noaptea are o vedere foarte speciala, romantica și frumoasa.

Este, de asemenea, un loc renumit pentru a face propuneri de casatorie.

Profitând de vederea râului Han și cea mai recentă tehnologie în proiectarea iluminatului și sunetului,  Ice Rink de la Grand Hyatt Seoul iti creează sentimentul ca esti intr-un paradis de iarnă senină.

Sursa:
http://blog.onedaykorea.com/city/seoul/grand-hyatt-seoul-ice-rink/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=grand-hyatt-seoul-ice-rink

Gyeonghuigung Palace (경희궁)

Unul dintre cele cinci palate mărețe, Palatul Gyeonghuigung, a fost de asemenea, numit "Seogweol" (care înseamnă "palatul de vest"), deoarece este situat la vest de palatul principal, Gyeongbokgung. În zilele sale de glorie, a facut parte dintr-un complex vast,  cu un total cu 100 de clădiri, dar cele mai multe dintre acestea au fost distruse în timpul ocupației japoneze. După o muncă intensă de restaurare, în 2002 s-a redeschis pentru public. El face parte din Muzeul de Istorie din Seul si este anexa a clădirii Gyeonghuigung a Muzeului de Artă din Seul.

Palatul a fost construit inițial prin ordinul Regelui Gwanghae, al cincisprezecilea rege al dinastiei Joseon, și a fost finalizat în 1623. De la început a fost mult-iubit și a servit ca palat secundar pentru aproximativ zece regi din dinastia Joseon. Cele mai multe dintre clădirile Gyeonghuigung au fost mutate la Gyeongbokgung în timpul reconstrucției din secolul al 19-lea. 

În timpul ocupației japoneze din Coreea, japonezii au demontat mult din Gyeonghuigung, în scopul de a construi Gyeongseong Middle School pentru cetățenii japonezi mai târziu în 1910. După ani de neglijare, clădirile  rămase ale palatului, cum ar fi Sungjeongjeon (Hall), au fost demolate, și site-ul a fost redus la jumătate fata de dimensiunea inițială.

În 1987,  Seoul Metropolitan Government a început un proiect de restaurare, și după ani de muncă atentă, cea mai mare parte a clădirii s-a redeschis oficial pentru public în anul 2002. În prezent, multe alte clădiri ale palatului sunt încă în curs de restaurare.

Program de vizitare: de marți până duminică intre orele 09: 00-18: 00
In timpul sărbătorilor naționale intre orele 10: 00 -18: 00
- Martie - octombrie
Zilele săptămânii 09:00 ~ 18:00
Sâmbătă sau Sarbatori 09:00 ~ 17:00
- Februarie - noiembrie
Zilele săptămânii 09:00 ~ 17:00
Sâmbătă sau Sarbatori 09:00 ~ 17:00
  Închis in fiecare luni incepand cu 1 ianuarie.

Sursa:
http://blog.onedaykorea.com/city/seoul/gyeonghuigung-palace/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gyeonghuigung-palace

Jo In Sung s-a despartit de iubita lui

Jo In Sung s-a despartit de iubita lui pentru că nu știa prea multe despre femei

In sfarsit Jo In Sung a dezvaluit faptul că lipsa de înțelegere a femeilor a dus la despartirea de actrita Kim Min Hee. El a făcut remarca surpriză la emisiuneaTalk Concert, moderata de Park Kyung Lim, un talk-show în care femeile de toate varstele discuta viața lor și cauta consolare la gazda show-ului și la invitații săi.

La emisiuneaTalk Concert au participat aproximativ 700 de femei, de la Universitatea Ewha Womans din Seul. Femeile s-au exprimat sălbatic când Jo In Sung a avut o apariție surpriză. Un participant de sex feminin a vorbit despre experiența ei sfasietoare într-o căsătorie dificilă, și Jo In Sung i-a daruit o masă de lux, bijuterii și o îmbrățișare.

Jo a împărtășit apoi propria sa experiență in desparti si a spus: "Eu nu știu prea multe despre femei. De aceea m-am despărțit în urmă cu câteva luni." Jo si Kim au început să se intalneasca la începutul anului 2013 și s-au despartit pe 24 septembrie a acestui an, cand au pus capăt relației lor. Vestea surpriză a venit după ce s-a incheiat cea mai recentă dramă a lui Jo, It's Okay, That's Love.

El a continuat: "Eu nici măcar nu știu ce e în mintea mamei mele. Cred că m-am despartit dupa putin timp, pentru că nu știam ce-i în mintea femeilor. Mi-ar fi folosit la menținerea unei relații, dacă as fost bun la dragoste. M-am gândit că nu as face din nou aceeasi greseala. "

El a mai spus că barbatii nu înțeleg femeile și rămân curiosi despre femei până mor.

Ei bine, revelația lui este, de fapt dezamăgitoare pentru noi care încă mai credem în puterea iubirii, mai ales după ce am vizionat drama It's Okay, That's Love. Iar Jo este cu siguranță plin de surprize. Sper ca el va nvata mai multe despre femei și va gasi o iubire de durată. Există o carte pe care i-o putem recomanda pentru a o studia? Sau o K-dramă pentru a o viziona?

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/jo-in-sung-broke-up-with-girlfriend-because-he-doesnt-know-much-about-women/
http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20141005000246

Fotografii cu Joo Won in Tomorrow's Cantabile

Fotografii hot recente cu Joo Won pe platourile de filmare de la Tomorrow's Cantabile au fost recent lansate.

Compania de productie din spatele viitoarei drame coreene Tomorrow's Cantabile, Sim Entertainment, a lansat recent fotografii noi din spatele scenelor de la filmari cu Joo Won care mergea pe jos pe străzile din Salzburg, Austria, iar el arata atat de bine!

Tomorrow's Cantabile va avea premiera pe 13 octombrie.

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/hot-new-photos-of-joo-won-on-the-set-of-tomorrows-cantabile/

Sefa coreeana a designerilor de la Ford e "netulburata de identitate"

Soo Kang, coordonatorul designului interior de la Sedanul de lux cu patru uși Lincoln Ford, spune ca se consideră primul designer și a doua femeie din Asia.

"Când lucrez, nu cred in identitatea mea ca femeie din Asia", spune ea, explicând că alegand naționalitatea sau personalitatea a unei persoane avem doar un obstacol pentru noi posibilități.

Kang spune ca cea mai mare preocupare a ei a fost cum să se diferențieze prin adoptarea noilor metode. "Nu am timp să mă gândesc la nimic, inafara de design", spune ea. "Persoanele care doresc să conducă autovehicule de lux clar vor ceva diferit, și un designer bun este acel cineva care le poate satisface aceste așteptări".

După ce a studiat design industrial in Cleveland, Ohio, în 1986, Kang câștigat un concurs de design la Ford unde s-a si angajat. În 2007, ea a devenit prima femeie din Asia care a ocupat functia de designer-șef.

"Am vrut inițial să ma intorc în Coreea după ce am lucrat aici doar cinci ani, dar compania mi-a dat un proiect irezistibil de fiecare dată când incercam să renunț", spune ea.

Printre cele mai recente proiecte a lui Kang se numara micul SUV de la Lincoln MKC, care a facut furori in showroom-uri în Coreea la mijlocul lunii septembrie. Ea a spus ca modele trebuie să fie corecte până la o jumătate de milimetru, din cauza sutelor de componente care sunt implicate.

"M-am consulta îndeaproape cu inginerii și alții, dacă voiam să maresc un spațiu de doar grosimea unui fir de par", spune ea. "Satisfactia nu este în banii pe care îi câștigi, ci doar în provocăril".

Sursa:
english.chosun.com/si...
http://www.hancinema.net/ford-s-korean-chief-designer-untroubled-by-identity--74010.html

Jeong Ho-bin in "Private Investigation"

Jeong Ho-bin in filmul "Private Investigation"

Actorul Jeong Ho-bin a fost distribuit in viitorul film coreean, "Private Investigation".

Polaris Entertainment a susținut faptul ca că Jeong Ho-bin a fost distribuit in filmul "Private Investigation", regizat de Kwak Gyeong-taek.

"Private Investigation"  este bazat pe o poveste adevarata despre o anchetă pentru gasirea unei fete dispărute. Jeong Ho-bin este inspectorul șef Seo Jeong-hak. El va fi in permanant conflict cu Kim Yoon-seok în ceea ce privește direcțiile de urmat ale anchetei.

Jeong Ho-bin said, "I am honored to work with Kwak Gyeong-taek once again. I am going to do my best so I hope everyone is looking forward to it.

Jeong Ho-bin a spus, "Sunt onorat să lucrez din nou cu Kwak Gyeong-taek. Am de gând să fac tot ce-mi sta in putinta asa ca sper că toată lumea așteaptă cu nerăbdare.

Sursa:
isplus.live.joins.com...
http://www.hancinema.net/jeong-ho-bin-in-private-investigation-74065.html

Hyun Bin revine cu "Hyde, Jekyll, Me"

Hyun Bin a decis în cele din urmă că trebuie să reapară pe micul ecranul. Yay!

Titlul este Hyde, Jekyll, Me, care este o adaptare dupa popularul webtoon intitulat Dr. Jekyll is Mr. Hyde.

Povestea se concentrează asupra unei fete care se indragosteste de un barbat care are 2 personalitate foarte distinctive și se creează astfel un triunghi amoros între ei.

Actrita din rolul principal este inca in tratative iar Hyun Bin va juca rolul acelui barbat care are tulburări de personalitate multiplă care-l face sa aiba două personalitate cu totul diferite.

Acest personaj este într-adevăr o provocare pentru el și suntem foarte încântați să vedem cum il va portretiza Hyun Bin.

Și, de asemenea, ar trebui să adăugăm faptul că aceasta va fi noua dramă a lui Hyun Bin după fenomenala Secret Garden din 2010 și după ce a terminat stagiul militar in decembrie 2012 astfel ca asteptarile vor fi mari!

Hyde, Jekyll , Me va avea 20 de episoade, si va fi difuzata incepand cu ianuarie anul viitor. Regizorul este Jo Yong Gwang (49 Days, King of Ambition)  iar scenariul este scris de Kim Ji Woon (Choengdamdong Alice).

Deci, bun ai revenit, Hyun Bin!

Sursa:
http://koreanvibe.com/hyun-bin-returns-with-hyde-jekyll-me
hyde jekyll me, hyun bin

luni, 6 octombrie 2014

Bad Guys: Park Hae-jin prezinta colectia de iarnă

Actorul Park Hae-Jin a revenit și arata chic.

Ca noua imagine Calvin Klein, Park Hae-jin a pozat pentru colectia de iarnă în mijlocul orasului Tokyo, Japonia. El poartă un sacou subtiat cu blugi potriviti, aratand îngrijit și sofisticat. Farmecul sau fin ii scoate in evidenta atractivitatea si  chiar mai mult.

Într-o altă imagine, Park Hae-jin poartă jinsi Calvin Klein, cu o geaca de piele și rucsac practic, aratand sexy și rebel în același timp. În plus, el poartă mănuși și casti de zgomot, iarna trebuie să avem neaparat acest accesoriu.

Park Hae-jin perfectly understood the concept of the photo shoot and posed in various forms, looking very professional. His Calvin Klein outer photos will be published in Cosmopolitan, Esquire and Arena Homme Plus in November as well as Calvin Klein Facebook Korea and Calvin Klein Kakao Plus Friends page.

Park Hae-jin a înțeles perfect conceptul de sedintei foto și a pozat în diferite variante, aratand foarte profesionist. Fotografiile sale Calvin Klein facute in exterior vor fi publicate în Cosmopolitan, Esquire și Arena Homme Plus pentru luna noiembrie, plus pagina Calvin Klein Kakao Plus Friends.

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n...
http://www.hancinema.net/bad-guys-park-hae-jin-s-winter-collection-74032.html

Joo Won a organizat o reuniune a fanilor pentru familiile bolnavilor in nevoie

Joo Won, vedeta din viitoarea K-drama, Tomorrow's Cantabile, si-a pus pentru o cauza nobila statutul de celebritate la o întâlnire viitoare a fanilor.

Pe 4 octombrie, Joo Won a organizat o întâlnire a fanilor la Universitatea Kyung Hee cu un scop special în minte.

Reuniunea fanilor a fost cu intrare libera, dar Joo Won a dorit ca toată lumea să doneze și sa ajute la strangerea de bani pentru un băiat de 17 ani pe nume Kim Young Soo, care suferă de paralizie cerebrală.

În prezent, el este tratat la spitalul Kyung Hee University, și donațiile se vor duce, de asemenea, la "familiile multiculturale care sunt trate în spitalul de neurochirurgie, chirurgie vasculara, si departamentul de pediatrie."

Unul din medicii spitalului, Dr. Kim Kwang Chul, a comentat despre acest eveniment urmatoarele: "Suntem recunoscători lui Joo Won și fanilor săi pentru ca ajuta un pacient care avea nevoie cu adevărat de ajutor Echipa noastra medicala, de asemenea, va depune eforturi pentru a trata pacientul cel mai bine si la capacitatea noastră. "

Doresc ca întâlnirea fanilor lui Joo Won sa aduca în o mulțime de donații pentru Young Soo si toate familiile care au nevoie!

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/joo-won-to-hold-fan-meeting-for-sick-families-in-need/
http://mwave.interest.me/enewsworld/en/article/77398/joowon-to-help-out-sick-families-with-donated-funds
https://twitter.com/K_Kisses_KrisE
Kdrama, Joo Won,  cute guys, Baker King Kim Tak Goo, Bridal Mask, Good Doctor, Level 7 Civil Servant, Tomorrow's Cantabile

Lee Min Ho a impartasit câteva gânduri inainte de inceperea turneului

Turneul din 2014 a lui Lee Min Ho a inceput la Beijing pe 4 octombrie A fost un sentiment mult dorit care a creat o monitorizare sporita pentru fiecare mișcare a lui Lee Min Ho.

El a zburat spre Beijing, iar fanii i-au admirat cămașa în carouri pe care o purta la aeroport. Puteti vedea mai jos cel mai recent videoclip de la conferința de presă de pe 3 octombrie.

Văzând cămașa pe care Lee Min Ho a purtat-o la aeroport, un fan a postat repede pe net că acesta este din colectia de camasi Houndstooth de la AMI ALEXANDRE MATTIUSSI. 

Să auzim ce a spus el despre Turneul LMH și planurile de viitor în timp ce putea fi vazut purtând o cămașă albă.Lee Min Ho a spus că va cânta 5 piese noi la Beijing, dar își cere scuze, de asemenea, că nu va cânta toate melodiile în limba chineză. Din cauza constrângerilor de timp, el nu a putut să se pregătească sa cante in limba chineza. El a promis că anul viitor va cânta cântecele in limba chineza.El a mai adaugat că, atunci când el se pregătea pentru turneu, el a hotarat că ar fi mai bine pentru sa includa in repertoriu si piesa "Can't Help But Fall For You", piesa cântata cu Harlem Yu la Chinese Spring Festival Gala.

LMH a cerut fanilor să se aștepte la o imagine nouă și progresul filmarilor la Gangnam Blues.

El vrea să continuesa-si extindă rolurile sale în filme. În ceea ce privește dramele TV, el vrea să joace roluri cu o personalitate strălucitoare și însorită. El continuă să revizuiască script-uri și speră să-si bucure fanii lui cu roluri si mai bune.

În cazul în care citiți acest articol, ce marca de pantofi a purtat el la conferința de presă? Hi!!!
În ceea ce privește Oppa, sper sa fi cucerit publicul său de la Beijing!

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/fans-eagerly-await-lee-min-hos-tour/
Lee Min Ho, Kdrama, hot guys, songs,  Lee Min Ho, Boys Over Flowers, Heirs

Yoo Seung Ho a primit deja oferte în timp ce este in armata

Desi au trecut mai puțin de trei luni de cand a plecat in serviciul militar, popularul actor Yoo Seung Ho primește deja mai multe oferte. Agentia sa a confirmat că filmul Joseon Magician este unul dintre numeroasele proiecte de luat in seama, dar nici o decizie fermă nu a fost luata. Si, va fi Park Shin Hye partenera lui?

Yoo Seung Ho este un exemplu foarte bun pentru ca face serviciul militar la o varsta mult mai tanara decat o fac deobicei vedetele. De asemenea Yoo a decis să renunțe la tratamentele speciale, ducandu-se la pregătirea de bază, iar acum este instructor în departamentul care pregătește noii recruți. El va fi oficial eliberat pe 4 decembrie din pregatirea de baza.

Deși este in varsta de numai 21 de ani, Yoo Seung Ho a jucat deja diferite tipuri de roluri, de la rolul romantic din Operation Proposal la personaj negativ dar sensibil din I Miss You, și chiar Impăratul de Jad din Arang and the Magistrate. Fanii i-au găsit cu siguranță titlul de Magicianul Joseon care este  potrivit pentru Yoo Seung Ho.

Este minunat să știi că viitorul este luminos pentru Yoo Seung Ho după serviciul militar. Un reprezentant al San Entertainment a declarat: "In prezent primim propuneri bune, iar Joseon Magician este doar unul dintre numeroasele propuneri pe care le-am primit."

Orice proiect si-ar alege, el o poate găsi Park Shin Hye ca partenera. La începutul anului, când a fost întrebata cu ce actor  ar vrea sa joace în drame, Park a spus, conform relatărilor InStyle Magazine, care ar fi interesata să joace într-o poveste de dragoste cu Yoo. Park este cu numai trei ani mai în vârstă decât Yoo.

Ea a spus că l-a găsit pe Yoo Seung Ho mai "matur și bărbătesc", atunci când ea l-a întâlnit. Ea s-a referit la o  întâlnire cu el înainte de a pleca în serviciul militar. Vă puteți imagina cât de mai "matur și bărbătesc" trebuie să fie el acum? Park Shin Hye poate avea concurență sa obtina un rol alaturi de Yoo Seung Ho.

Sursa:
http://www.kdramastars.com/articles/37902/20140916/as-his-military-discharge-day-draws-near-yoo-seung-ho-considers-new-acting-roles.htm
http://www.dramafever.com/news/yoo-seung-ho-already-receiving-offers-while-in-military/
Yoo Seung Ho, Kdrama, hot guys, Yoo Seung Ho, Arang and the Magistrate, I Miss You, Operation Proposal