vineri, 17 octombrie 2014

Yoo Jin, Ki Tae-yeong asteapta primul copil

Actorul de actori  Yoo Jin și Ki Tae-yeong așteaptă primul lor copil, după trei ani de căsnicie.

Agenții cuplului au declarat, miercuri, că Yoo Jin gravidă in 13 săptămâni și că sunt incantati despre știri.

Ei au început să se întâlnească în 2010, după ce au jucat impreuna in 2009 in drama MBC, "Creating Destiny", ca un cuplu, și s-au căsătorit în iulie 2011.

Sursa:
english.chosun.com/si...

Film coreean: 'Late Spring' (2014)

"Late Spring" (2014)

Regia: Jo Geun-hyeon

Distributia: Park Yong-woo, Kim Seo-hyeong, Lee Yoo-young, Joo Yeong-ho, Yoon Ye-hee, Ahn Soo-bin,...

Intriga
În Coreea de după război, guvernul decide să trimită trupe în Vietnam, în încercarea de a reconstrui economia devastata a țării. 

Intr-o zi, un sculptor geniu și o figura de renume pe scena artei este diagnosticat cu o boala progresiva, care in cele din urma duce la paralizie totală a corpului. In disperare, el isi abandonează lucrul și își pierde sensul vieții. 

Soția sa, care nu putea sa-si vada soțul cum piere zi după zi, merge sa caute un model ca să-l încurajeze să se întoarcă la lucru. Într-o zi, ea da peste o tânără mamă cu doi copii care a suferit pierderi în război si de aici porneste povestea ...

Data lansării pe piața din Coreea: 20 noiembrie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/photos-added-new-poster-stills-and-release-date-for-the-korean-movie-late-spring--74396.html

"My Spring Days" rămâne pe primul locDrama MBC, "My Spring Days" a ramas pe primul loc.

Potrivit Nielsen Korea,  in data de 16 octombrie "My Spring Days" a fost evaluata la 8,5%. Acest fapt arata o scadere cu 0,1%, dar a ocupat tot locul intai.

Drama SBS, "My Lovely Girl" a ocupat locul doi cu 6.9% avand 1.2% mai mult decat episodul anterior drama KSB 2TV, "Blade Man" a crescut cu 0.2% ocupand locul trei cu 4.3%.

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/my-spring-days-remains-in-first-place-74399.html

Seo In-guk in "The King's Face" ca Gwang Hae

Seo In-Guk este va încerca primul rol intr-o dramă istorică în noua dramă KBS 2TV, "The King's Face".

Seo In-guk joaca rolul lui Gwang Hae, unul dintre căpeteniile cele mai dramatice din toate timpurile. Seo In-Guk este gata pentru a schimba imaginea lui Gwang Hae in această dramă.

Seo In-Guk a spus: "Sunt fericit să-l joc pe Gwang Hae pe care mai mulți actori l-au portretiza deja în trecut, deși mă simt presat. Am de gând să încerc ce-i mai bine ca sa-mi exprim propria versiune a lui Gwang Hae.

Î"The King's Face" vorbeste despre Gwang Hae care desi s-a născut ca fiu a unei concubine, si-a croit drum pe tron​​. Son Gwang Hae și tatăl sau, Seon Jo, se dragostesc de aceeași femeie, de asemenea.

Internautii au comentat: "Eu abia aștept", "E într-unserial istoric de data aceasta", "Ma voi uita la serial?" și mai mult.

Sursa:
www.segye.com/content...
http://www.hancinema.net/seo-in-guk-in-the-king-s-face-as-gwang-hae-74404.html

Park Shin Hye și Yoo Yeon Seok sunt un cuplu vesel pentru Ceci Korea

Actorii Park Shin Hye și Yoo Yeon Seok a pozat pentru revista de moda, Ceci Korea.

In sedinta foto, au pozat ca un cuplu vesel, îmbrăcat în costume clasice.

In timpul filmarilor, ambii au fost foarte confortabili unul cu celălalt, fapt care a dus la o prezentare profesionista. Park Shin Hye și Yoo Yeon Seok vor apare pe cele trei coperte ale reviste: Ceci Korea, China, și Thailanda.

Cei doi actori au terminat filmările la “The Tailors”.  “The Tailors” este un film istoric despre croitorii monarhilor Joseon, și lupta lor pentru dragoste si succes. Împreună cu Park Shin Hye si Yoo Yeon Seok, mai joaca Go Soo și Han Suk Kyu. “The Tailors” este programat sa fie lansat cândva în cursul acestui an în cinematografe.

The full spread of Park Shin Hye and Yoo Yeon Seok’s Ceci photo shoot can be found in the August issue of the magazine.

Pozele cu Park Shin Hye și Yoo Yeon Seok pot fi găsite in numarul din august al revistei Ceci.

Sursa:
http://www.soompi.com/2014/07/14/park-shin-hye-and-yoo-yeon-seok-are-a-cheerful-couple-for-ceci-korea/
Ceci, Park Shin Hye, The Tailors, Yoo Yeon Seok

Actors Yoo Ah si Shin Min Ah au flirtat si dansat pentru Hair CF

Actorii Yoo Ah In și Shin Min Ah au colaborat recent pentru prima dată pentru un CF!

Ambele celebritati au atras recent atenția pentru că a apărut într-un teaser CF pentru un produs de par. Yoo Ah In și Shin Min Ah au colaborat pentru prima dată împreună la un proiect de la debutul lor, și au arătat o chimie intensa. Într-un clip alb-negru, ambele vedete si-au inceput dansul pe un cântec numit “Change Your Hair” fără a schimba vreun dialog.

În dorinta de a schimba stilul de păr, ambele celebrități se joaca cu parul, de asemenea, în timp ce in fotografii au un look carismatic.

Yoo Ah In, care s-a întâlnit publicul în acest an datorita dramei "Secret Love Affair", filmează în prezent un nou film al regizorului Ryoo Seung Wan. El a fost, de asemenea, personaj în filmul "Sado" care a fost regizat de Lee Joon Ik. Actrita Shin Min Ah se va intlani in curând cu publicul prin intermediul filmului “My Love, My Bride,” de asemenea, a jucat rolul lui Jo Jung Suk.

Sursa:
Shin Min Ah, Yoo Ah In
http://www.soompi.com/2014/06/24/actors-yoo-ah-in-and-shin-min-ah-flirt-and-dance-for-hair-cf/
https://www.youtube.com/watch?v=0ZyVZIu27Og

Mister Baek: Lee Joon și Shin Ha Kyun din rolurile principale au participat la prima citire a scenariului

Urmatoarea drama MBC, "Mister Baek" a avut la începutul lunii octombrie prima lectură a scenariului cu principalii membri ai distributiei .

Distributia din drama viitoare, inclusiv Lee Joon, Jang Nara, Shin Ha Kyun, Park Ye Jin, și Jung Suk Won a participat la citirea script-ului ca să-si repete rolurile.

Lee Joon, care va apare în prima sa comedie romantică, a spus: "Simt un pic de presiune și eu sunt nervos, de asemenea." Cu toate acestea, personalul prezenta la citirea script a mărturisit că el a interpretat un personaj de comedie clasic.

Regizorul Lee Sang Yup a comentat după citirea scenariului: "Am inceput târziu, dar sunt recunoscător că toți s-au decis sa faca dificilă alegerea de a aaprea în această dramă."

"Mister Baek" este ocomedie romantică  fantezista despre un CEO in varsta de 70 ani, care printr-o minune se transformă într-un tanar de 30 ani (Shin Ha Kyun) și învața iubirea despre adevarata pentru prima dată.

Acesta drama va avea premiera pe 5 noiembrie.

Sursa:
Jang Nara, Lee Joon, Mister Baek, Shin Ha Kyun

joi, 16 octombrie 2014

Han Ji Min a confirmat ca va juca alături de Hyun Bin în "Hyde, Jekyll, I"

Actrita Han Ji Min a acceptat oferta de a juca alături de Hyun Bin în viitoarea drama "Hyde, Jekyll, I".

Conform raportarilor, actrita a avut în vedere rolul de la inceput, știrile confirmând participarea ei la filmarile care s-au lansat pe 17 octombrie

Ea va avea rolul principal feminin, iar acest lucru va marca întoarcerea sa pe micul ecran, după o pauză de trei ani, ultima ei aparitie fiind in populara drama "Rooftop Prince", în 2012.

Planificat să aiba de 20 de episoade, "Hyde, Jekyll, eu" este o comedie romantica care descrie triunghiul amoros dintre un barbat cu doua personalitati contrastante (Hyun Bin) si iubita lui (Han Ji Min). Hyun Bin va portretiza atat pe Jekyll care e rece și dur și pe Hyde care este un domn dulce.

"Hyde, Jekyll, I" va marca reintalnirea vedetelor care au jucat in filmul istoric, “The Fatal Encounter,” care a avut premiera la începutul acestui an.

Este de steptat ca drama să aiba premiera în ianuarie la SBS.

Sursa:
Han Ji Min, hyde jekyll i, Hyun Bin
http://www.soompi.com/2014/10/16/han-ji-min-confirmed-to-act-alongside-hyun-bin-in-hyde-jekyll-i/

marți, 14 octombrie 2014

Sojin de la Girls’ Day si Takuya de la Cross Gene canta “Feels Like Home” pentru “Idol School”

Sojin de la Girls’ Day si Takuya de la Cross Gene canta melodia “Feels Like Home” in cadrul emisiunii “Idol School”

Sojin de la Girls’ Day si Takuya de la Cross Gene au facut o colaborare surpriză cu piesa “Feels like Home”, intr-un viitor episod din emisiunea MBC "Idol School."

Takuya a surprins publicul nu numai cu talentul sau fantastic de a canta la pian ci si de asemenea, cu manierele sale, dupa ce a condus-o pe Sojin după interpretarea lor. In program prezentatorul Jeon Hyunmoo s-a exprimat cu umor fata de apropierea dintre Sojin și , invocând modul în care cei doi par să se bucure ca sunt impreuna pe scena.

Meanwhile, you can also anticipate other duet performances by Kim Yeonwoo and Ladies Codes’ Sojung singing VIBE’s “That Man That Woman.” Don’t miss out on Sojung’s reverence and thoughts towards Kim Yeonwoo as well! This episode will air on MBC Music’s “Idol School” both at 6PM and 11PM (KST) on the 14th.

Acest episod va fi difuzat din  "Idol School" va fi difuzat pe MBC Music, atât la orele 18 cat și la orele 23 (KST) pe 14 octombrie.

Sursa:
Xsport News
http://blog.koreaboo.com/post/99989131163/girls-days-sojin-and-cross-genes-takuya-sing-feels
http://www.xportsnews.com/?ac=article_view&entry_id=509142

Seo In-young cu un cantec nou

 
Cantareata Seo In-young se întoarce cu un nou single numit "Saeng-GAK-Na", care se traduce aproximativ "Thinking of You".

Spre deosebire de hit-urile anterioare, care au fost în mare parte melodii de dans, noul cantec a lui Seo are mai mult un accent mai intunecat, probabil pentru că a fost compus de artistul hip-hop Zion. Zion T. este prezent în cântec. Sion T. a lucrat la albumele de hip-hop ale multor artisti, cum ar fi G-Dragon și Dynamic Duo.

Noul single va fi lansat astăzi la amiază pentru public. Seo a avut un eveniment de presă ieri înainte de lansarea în Donggyo-dong, la vest de Seul, pentru a vorbi despre noua piesa. In cadrul evenimentului de presă, Seo a spus despre noul ei single ca este mult mai sincer, comparativ cu melodiile ei anterioare, pentru că a încercat să " scrie sincer gândurile ei despre dragoste și relații".

Ea a continuat: "Mie personal imi plac baladele, dar o parte din mine vrea, de asemenea, sa joace pe scena Mi-e greu sa ma definesc doar cu un singur gen, dar eu cred că este, de asemenea ca, le-as putea face pe amândouă.".

După ce a debutat în 2002, ca membru al grupului  de fete Jewelry, Seo a câștigat admirația fanilor datorita personalitatii ei simple și spumoase.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/seo-in-young-spotlights-new-song-74275.html

Kim Hyun Joong nu se va inrola în luna martie a anului viitor

Știrea despre Kim Hyun Joong ca se va inrola în luna martie a anului viitor a fost negata de KeyEast.

Anterior, Korea Herald  a raportat despre Kim Hyun Joong ca a fost stabilit să se înroleze in serviciul activ în martie 2015.

În ceea ce privește acest raport, KeyEast Entertainment condus de Yang Geun Hwan a negat, spunând diverselor agentii mass-media coreene pe 14 octombrie: "Kim Hyun Joong nici măcar nu a primit o decizie de aviz. Cum sa se înroleze fără o decizie de aviz? Zvonurile ca s-ar inrola nu sunt adevărate."

"Văzând noile știri despre inrolare, reprezentanții noștri din agenție au spus că nimeni nu i-a contactat în legătură cu această chestiune si e ciudat. Noi nu înțelegem cum aceste rapoarte au scăpat fără a fi confirmate de noi."

Potrivit unui raport facut de Newsen, care a citat o declarație a unui reprezentant al agenției: "In prezent Kim Hyun Joong se odihneste după terminarea turneului său mondial. El nu are inca planuri pentru activitatea sa de mai departe. "

Sursa:
http://www.soompi.com/2014/10/14/news-of-kim-hyun-joong-enlisting-in-march-of-next-year-denied-by-keyeast/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=news-of-kim-hyun-joong-enlisting-in-march-of-next-year-denied-by-keyeast
KEYEAST, Entertainment, Kim Hyun Joong

Fotografii de nunta ale lui Chae Chae Rims

Fotografii de nunta cu Chae Rim si Gao Zi Qi au fost date recent publicitatii.

Fotografiile lor au fost publicate de mass-media din China și Coreea pe 14 octombrie si vor mai fi publicate încă odată pe data de 23 octombrie.

Imaginile sunt unice, cu Chae Rim în picioare în mijlocul unor flori uriașe și fiind extrem de frumoasa in rochia ei alba de mireasa alba.

In alte imagini apar cei doi care se uita unul la celalalt zambitori sau se saruta ușor, îmbrățișati în brațele celuilalt.Cei doi s-au întâlnit la filmarile pentru drama CCTV,  "The Lee Family"  si s-au căsătorit pe 14 octombrie, în China, fiindu-leaproape doar membrii apropiati din familie și prieteni. De asemenea, ei vor avea si o nunta traditional coreeana pe 23 octombrie în Samcheonggak

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/photos-chae-rims-wedding-pictures-74305.html
http://www.newsen.com/news_view.php?uid=201410140727001110

Lee Min Ho în luna noiembrie concert în Singapore

Lee Min Ho va organiza în luna noiembrie în Singapore primul concert solo.

Multi-talentatul actor Lee Min Ho se va imbarca pentru Global Tour in luna octombrie. Singapore a fost adaugat ca una dintre opriri, printre alte țări, cum ar fi Shanghai, Guangzhou, Nanjing, Tokyo și Seul. El se va întoarce in Singapore în noiembrie, recent vizitand țara pentru o mini intalnire cu fanii ca imaginea unui brand.
 

Dar Lee Min Ho nu va fi calatori singur in turneul său mondial. El va fi insotit de trupa de rock coreeano-americana, Royal Pirates, care va interpreta cele mai tari piese de pe albumul lor. Fanii se pot aștepta la un nivel unic și special de colaborare în Min Ho și Royal Pirates în timpul concertului care tine 2 ore.

Lee Min Ho, de asemenea, cunoscut sub numele de prințul K-Drama, va fi primul actor coreean care va avea propriul sau turneu de concerte. Fanii se pot aștepta ca Lee Min Ho sa interpreteze cele mai recente melodii de pe ultimul sau album. Următorul său album "Song For You" va fi lansat în această lună, așa că țineți aproape!

Concertul din Singapore este programat pentru 9 noiembrie 2014, la Indoor Stadium Singapore. Vânzările de bilete vor incepe pe 10 octombrie 2014 la ora 10, prin intermediul site-ului  Sportshub Tix website, Indoor Stadium box office și toate casele de biletele Sportshub.

Sursa:
concert, Global Tour 2014, Lee Min Ho, Royal Pirates, Singapore, Stiri   

Sung Min de la Super Junior confirmă zvonurile

Sung Min de la Super Junior confirmă zvonurile despre căsătoria sa cu Kim Eun Sa.

Vești bune sau vești proaste? Sung Min de la Super Junior a confirmat oficial stirea despre căsătoria cu Kim Eun Sa, devenind primul membru Super Junior care se căsătoreste.

Nunta dintre Sung Min și Kim Sa Eun va avea loc pe 13 decembrie, la Gangnam-gu, Seul. Nu a fost mult timp, deoarece cuplul a avut activitati publice, dar cu siguranta știrea lor de nunta a venit ca o surpriza pentru fani.

Cei doi au devenit prieteni dupa ce au devenit colegi anul trecut in muzicalul ‘Three Musketeers’ și cu timpul prietenia s-a trnasformat intr-o relație romantică. Potrivit unui prieten a lui Sung Min: "Cei doi a luat hotararea de a se căsători după ce s-au gandit cu atentie. Sper ca toată lumea sa-i binecuvanteze pentru această căsătorie".

Sursa:
Sung Min, Super Junior, Kim Eun sa, Stiri

luni, 13 octombrie 2014

Tao de la EXO arata moda de toamna pe Instagram

Cei de la EXO sunt cunoscuti pentru aparitiile lor superbe și Tao de la EXO-M nu face excepție! 

El are un interes deosebit pentru modă și cu ajutorul Instagram a aratat fanilor lui ateva fotografii profesionale cu moda pentru stradă!

Toamna frigul coboara incet peste Seul și în pozele recente de pe Instagram, costumele elegante ale lui Tao se potrivesc cu vremea rece. 

Tao se prezintă elegant pentru aparatul de fotografiat, si poate fi vazut imbracat într-o haină mohair purpuriu pe deasupra unui top all-negru. 

În a doua fotografie poate fi vazut purtand pantaloni de tricot cu dungi, de culoare gri inchis, purtand la mana o brățară  de aur Cartier și o cămașă cu guler negru, Tao aratand cu fiecare centimetru un idol model. 

Sursa:
instagram.com/hztttao
http://blog.koreaboo.com/post/99893702443/exos-tao-shows-off-his-autumn-fashion-on-instagram

Vocabular de toamna

coreeana romanizare engleza/romana      categorie


1
바람이 부는barami buneun  windy/vant     expresie     2
  시원한siwonhancool/rece       adjectiv  
3
  스웨터seuweteo  sweater/pulover     substantiv4
  ip  leaf/frunze     substantiv5
가을gaeul  autumn/toamna     substantiv


6
할로윈hallowin  Halloween        substantiv      


7
비가 오는biga oneunrainy/ploaie     espresie  


8
감기gamgicold/friguros     substantiv9
단풍danpungfall foliage/frunzele cad     substantiv   


10
bamchestnut/castan     substantiv


11
추수 감사절chusu gamsajeolThanksgiving/Ziua Recunostintei     substantiv


12
호박 파이hobak paipumpkin pie/placinta de dovleac     substantiv


13
긴팔 셔츠ginpal syeocheulong-sleeved shirt/camasa cu maneci lungi     substantiv


14
추분chubunautumnal equinox/echinocțiul de toamnă     substantiv


15
신학기의sinhakkiuiback to school/inapoi la scoala     expresie


16
환절기hwanjeolgichange of season/schimbare de sezon     substantiv


17
떨어지는 나뭇잎tteoreojineun namunnipfalling leaves/frunze care cad     expresie

Sursa:
http://www.koreanclass101.com/korean-vocabulary-lists/must-know-autumn-vocabulary

장미 (jangmi) trandafir (substantiv)

빨간 장미는 아주 로맨틱합니다.
Ppalgan jangmineun aju romaentikhamnida.
A red rose is very romantic.
Un trandafir rosu este foarte romantic.

남자는 여자친구에게 장미꽃을 주려고 합니다.
Namjaneun yeojachinguege jangmikkocheul juryeogo hamnida.
The man is about to give roses to his girlfriend.
barbatul daruieste trandafiri prietenei lui.

빨간 장미
ppalgan jangmi
red rose
trandafir roșu

빨간 장미 한송이
ppalgan jangmi hansongi
single red rose
un singur trandafir roșu

긴 줄기의 빨간 장미
gin julgiui ppalgan jangmi
long stem red rose
tulpina lunga a trandafirului roșu

Sursa:
http://blogs.koreanclass101.com/page/4/

코알라 (koalla) ursul koala (substantiv)

코알라는 나무를 꽉 잡고 있습니다.
Koallaneun namureul kkwak japkko itsseumnida.
The koala bear is holding on to the tree.
Ursul koala ursul se ține de copac.

코알라가 나무에서 나뭇잎을 먹고 있습니다.
Koallaga namueseo namunnipeul meokko itsseumnida.
The koala is eating leaves in the tree.
Koala mănâncă frunzele în copac.

회색 코알라
hoesaek koalla
grey koala bear
urs koala gri

Sursa:
http://blogs.koreanclass101.com/page/2/

비버 (bibeo) castor (substantiv)

비버가 눈으로 덮인 강기슭 위에 있습니다.
Bibeoga nuneuro deopin ganggiseuk wie itsseumnida.
The beaver is on the snowy river bank.
Castorul este pe malul râului cu zapada.


비버가 얕은 물에서 나무를 갉아 먹고 있습니다.
Bibeoga yateun mureseo namureul galga meokko itsseumnida.
The beaver is gnawing wood in the shallow water.
Castorul roade un lemn în apa puțin adâncă.

갈색 비버
galssaek bibeo
brown beaver
castor maro

Sursa:
http://blogs.koreanclass101.com/page/2/

고양이 (goyangi) pisica (substantiv)

집 고양이는 보통 애완 동물이지만, 커다란 고양이들은 위험합니다.
Jip goyangineun botong aewan dongmurijiman, keodaran goyangideureun wiheomhamnida.
Domestic cats are common pets, but big cats are dangerous.
Pisicile domestice sunt animale de companie comune, dar pisicile mari sunt periculoase.

아기 고양이는 키튼이라고 불러집니다.
Agi goyangineun kiteunirago bulleojimnida.
A baby cat is called a kitten.
Puiul de spisica se numește pisoi.

줄무늬 고양이는 빨간 실을 가지고 놀고 있습니다.
Julmunui goyangineun ppalgan sireul gajigo nolgo itsseumnida.
The striped cat is playing with red yarn.
Pisica cu dungi se joaca cu ata de culoare roșie.

검은 고양이는 스크린을 가로질러 걸어가고 있습니다.
Geomeun goyangineun seukeurineul garojilleo georeogago itseumnida.
The black cat is walking across the screen.
Pisica neagră se plimbă pe ecran.

커다란 고양이
keodaran goyangi
pisica mare

애완 고양이
aewan goyangi
pet cat
pisica animal de companie

검고 하얀 고양이
geomggo hayan goyangi
black and white cat
pisică in alb-negru

Sursa:
http://blogs.koreanclass101.com/page/2/
http://blogs.koreanclass101.com/blog/2014/10/02/korean-word-of-the-day-cat-noun/

너구리 (neoguri) raton (substantiv)

너구리가 나무에 있습니다.
Neoguriga namue itsseumnida.
The raccoon is in the tree.
Ratonul este în copac.

너구리가 숲 속에서 땅콩을 먹고 있습니다.
Neoguriga sup sogeseo ttangkongeul meokko itsseumnida.
The raccoon is eating peanuts in the forest.
Ratonul mănâncă alune din pădure.

털로 덮인 너구리
teollo deopin neoguri
furry raccoon
blană de raton

Sursa:
http://blogs.koreanclass101.com/blog/2014/10/03/korean-word-of-the-day-raccoon-noun/
http://blogs.koreanclass101.com/page/2/

Tripletii lui Song Il Gook și gemenii lui Lee Hwi Jae in emisiunea "Superman Returns"

Tripletii lui Song Il Gook și gemenii lui Lee Hwi Jae vor apare impreuna in emisiunea "Superman Returns".

Într-un episod viitor al emisiunii KBS2TV, “Superman Returns”, vedeta de televiziune Lee Hwi Jae si gemenii sai, Seo Joon si Seo Eon, vor face o vizită actorului Song Il Gook și tripletilor sai, Dae Han, Min Gook si Man Se.

Un oficial al emisiunii a dezvăluit la Star News: "Pe 10 octombrie, Lee Hwi Jae si gemenii sai au fost in vizita la Songdo, Incheon, locul unde locuiesc Song Il Gook și tripleti sai."

Anterior, cei doi părinți au schimbat impresii cu privire la creșterea gemenilor si tripletilor in timpul primei aniversari speciale a programului. Totusi, recenta intalnire a fost prima data cand cei doi părinții au avut grijă de copiii lor in deplină responsabilitate timp de 48 de ore.

Intalnirea perechilor de gemeni a atras un mare interes în special in media, iar fotografiile realizate, de către cetățenii obisnuiti de pe strada ce il infatiseaza pe Song Il Gook trăgând dupa el un "tren" cu cei cinci copii stand în "vagoanele" lor, a crescut entuziasmul pentru a urmari episodul complet.

Este de asteptat ca episodul sa fie difuzat în luna noiembrie.

Sursa:
http://www.soompi.com/2014/10/13/song-il-gooks-triplets-and-lee-hwi-jaes-twins-have-a-playdate-on-superman-returns/

Park Shin-hye i-a ales pe Jang Geun-seok si Lee Min-ho

Park Shin-hye i-a ales pe Jang Geun-seok si Lee Min-ho ca fiind actorii cu care a colaborat cel mai bine.

Park Shin-hye a dat recent un interviu pentru revista @ Star1.

Ea a fost întrebata: "Există o vorba care zice ca oricine lucrează cu Park Shin-hye devine o vedeta Hallyu. De ce crezi asta?" Park Shin-hye a răspuns: "Este o onoare să aud așa ceva. Asta inseamnă ca am făcut ca acea persoană iasă în evidență".

"Acei oameni au avut mult potențial de au deveni vedete Hallyu chiar și fără mine. Este minunat să cred că au spus că am avut legatura cu ei. Dar, de fapt, eu am beneficiat lucrand cu ei".

Când i s-a cerut sa dea exemplu de un actor cu care a lucrat cel mai bine ea i-a ales pe Jang Geun-seok și Lee Min-ho. Ea a spus că a fost ca pâinea și untul cu Jang Geun-seok în "You're Beautiful". Apoi a spus ca ei s-au inteles foarte bine la filmari dar și personal. Despre Lee Min-ho a spus: "El este foarte bland și ne-am înțeles bine".

Interviul despre viata ca actrita si dieta a lui Park Shin-hye poate fi citit in numarul din noiembrie al revistei @ Star1 ce vas apare in 20 octombrie.

Sursa:
https://ieonline.microsoft.com/#ieslice
http://www.hancinema.net/park-shin-hye-picks-jang-geun-seok-and-lee-min-ho-74264.html

Cine este mama tripletilor lui Song Il Gook?

Oamenii sunt curiosi sa stie cine este soția lui Song Il Gook.

Song Il Gook a purtat torta pentru Incheon Asian Games impreuna cu tripletii sai, moment dat in emisiunea KBS 2TV, "Superman Is Back".

Deși Jeong Seung-Yeon, sotia lui Song Il Gook, nu este persoana publica, se pare că ei s-au casatorit după un an și jumătate de relatie și este judecător la  Incheon Court.

Song Il Gook a menționat în trecut, la o emisiune TV: "M-am indragostit de soția mea din momentul în care am cunoscut-o și am vorbit la telefon până la 11:30 noaptea din prima zi. El a subliniat ca atuul ei principal este 'seriozitatea familiara'.

Internautii au comentat: "Soția lui Song Il Gook este o persoană uimitoare", "Se pare ca Song Il Gook are totul", "Sperăm că vor fi fericiți", și mai mult.

Sursa:
en.seoul.co.kr/news/n...
http://www.hancinema.net/song-il-gook-and-the-triplets;-who-is-their-mother--74265.html

Lee Min-ho in topurile Oricon din Japonia

Al doilea album al actorului Lee Min-ho intitulat "Song for You" s-a clasat in fruntea topurilor Oricon japoneze de zi cu zi, la doar trei zile dupa lansare.

Realizat pentru fanii japonezi, al doilea album cuprinde cinci piese pop-rock, inclusiv piesa de titlu.

Actorul în vârstă de 27 de ani, si-a lansat primul album anul trecut în Japonia si de asemenea, s-a clasat pe primul loc in topurilde de muzică japoneză.

"Fără promovare și apariții TV (pentru acest album), acesta a devenit albumul cel mai căutat in Japonia și noi apreciem asta", a declarat  într-un comunicat de presă un oficial de la agenția lui Lee min Ho, Starhaus Entertainment .

Lee Min Ho a început un eveniment international de intalniri cu fanii, eveniment inceput la la Beijing la începutul acestei luni și apoi urmeaza sa se vada cu fanii lui japonezi.

El este de asemenea ocupat cu filmarile la filmul "Gangnam Blues", care este programat să fie lansat în luna decembrie.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/lee-min-ho-tops-oricon-in-japan-74266.html

Noi fotografii cu Lee Min Ho și Yoona de la viitoarea reclama de Craciun pentru Innisfree

Actorul Lee Min Ho și Yoona de la Girl's Generation s-au intalnit  pentru o reclamă  pentru Crăciun la produse cosmetice marca Innisfree.

Fotografii ale perechii au fost realizate în timpul filmărilor pentru o reclama comerciala cu tema "Green Christmas" a marcii Innisfree care se lanseaza în luna noiembrie, tocmai la timp pentru sărbători. Innisfree este un brand cu produse cosmetice eco-friendly ecologice realizate din ingrediente naturale găsite pe insula Jeju. 

În fotografii, atât Lee Min Ho cat și Yoona sunt apar confectionand decoratiuni de Craciun din materiale naturale și caută produse proaspete și naturale în timp ce fac acest lucru!

Imaginati-va: "Sarbatoriti o ora de Craciun cu Min Ho: Arta și Artizanat Special". As urmări acest lucru.

Îmi place modul în care acestea sunt îmbrăcați ca un ​​"cuplu cu stil natural" de asemenea. Yoona pare atât de drăguța cand face mutritele ei dragalese!

Deci, probabil Lee Min Hoo face obiecte de artizanat și ciocolată caldă cu bezele, toate facute din soia, pentru cei doi.

Nu poti sa nu iubesti aceste fotografii?! Abia astept Crăciunul!

Ai prefera un cadou de craciun de la Lee Min Ho, Yoona, sau Innisfree?

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/new-stills-of-lee-min-ho-and-yoonas-upcoming-innisfree-christmas-commercial/
http://global.innisfree.co.kr/global/en/eng_Philosophy.jsp?parm=0
http://www.dkpopnews.net/2014/10/innisfree-releases-still-cuts-of-snsds.html

duminică, 12 octombrie 2014

Lee Min Ho a intrat in topul Oricon Daily Chart cu cel mai recent album

Actorulul Lee Min Ho a intrat în Japonia in topul Oricon Daily Chart cu al doilea album, "Song for You".

Lansat pe 9 octombrie, cel mai recent album a lui Lee Min Ho a intrat in Oricon Daily Chart, dovedindu popularitatea actorului coreean.

Anterior, în luna mai, albumul lui Lee Min Ho pentru fanii lui, “My Everything” , de asemenea, a ocupat primul loc pe Oricon Daily Chart.

"Song for You" este similar cu “My Everything”, în sensul că acesta este un album special lansat pentru fanii lui, fără o promovare prealabila sau apariții TV.

"Song for You" contine cinci piese, printre care titlul piesei "“Song for you”, împreună cu alte piese “Paradise in Love,” “Stalker,” “Travel,” si “Burning Up”.

Lee Min Ho isi nva organiza concertuldin Japonia, pe 12 și 13 octombrie.

Sursa:
http://www.soompi.com/2014/10/11/lee-min-ho-tops-oricon-daily-chart-with-latest-album/

YG nu explică inca relatia lui G-Dragon cu Mizuhara Kiko

YG Explică ca va fi imposibil să confirme relatia lui G-Dragon cu Mizuhara Kiko inainte de concertul lui Taeyang

În cel mai recent episod al emisiunii KBS, “Entertainment Weekly”,  a fost din nou pusa in lumina reflectoarelor stirea despre presupusa relație a lui G-Dragon de la BIGBANG cu modelul actrita, japoneza Mizuhara Kiko.

Cele două vedete sunt implicate in acest zvon de aproximativ patru ani. Internauții au descoperit deja fotografii ale lor cand au mers într-o vacanță împreună, participarari ale lor la petreceri aniversare, și chiar fotografii pe conturile lor de Twitter și Instagram cu ei sarutandu-se. Cu toate acestea, de atata timp, niciuna dintre părți nu a confirmat sau negat relatia.

Acest episod al emisiunii de divertisment a dezvăluit declarația agentiei YG Entertainment, care a spus: "Este atât de agitat din cauza concertului lui Taeyang. Credem că putem confirma numai după ce se termină concertul."

Între timp, Mizuhara Kiko a fost, de asemenea, implicata într-un alt scandal în luna aprilie in care se specula faptul ca s-ar intalni cu actorul / cantaretul Matsumoto si din luna iunie aceasta se confruntă, de asemenea, cu zvonul ca s-ar intani deodata cu cele doua vedete de sex masculin.

Sursa:
http://news.nate.com/view/20141012n02407?mid=n1008
http://www.soompi.com/2014/10/11/yg-explains-it-will-be-impossible-to-confirm-g-dragons-relationship-with-mizuhara-kiko-until-after-taeyangs-concert/

Lee Kwang Soo intre Trademark Smile si Piercing Gaze untr-o sedinta foto

Actorul Lee Kwang Soo si-a aratat carisma si sarmul fin.

Lee Kwang Soo a lucrat cu revista de moda "Grazia", unde a scăpat desarmul sau de comediant și s-a transformat într-un bărbat carismatic, urban.

In fotografiile pe care agentia lui Lee Kwang Soo, King Kong Entertainment, le-a dat publicitatii de la sedinta foto pentru revista de moda, actorul arată pur și simplu uimitor fără photoshop.

Cu tinuta lui înalta și aratand bine, el a reusit să exprime perfect tinuta alb-negru, purtata pentru sedinta foto. A purtat o cămașă albă cu modele negre, împreună cu o cravată neagră asortata la tinuta lui. El a purtat, de asemenea, un sacou simplu, pentru desarvarsirea tinutei lui elegante. A purtat o cămașă cu maneci rulate asortata cu o vestă neagră, creind un aspect rece și impecabil.

Recent, Lee Kwang Soo a jucat un rol serios in filmul “Good Friends” și prin aceasta sedinta foto, acesta si-a aratat caracterul barbatesc, debordand totodata cu ipostaze carismatice.

Sursa:
http://www.soompi.com/2014/07/10/lee-kwang-soo-navigates-between-trademark-smile-and-piercing-gaze-in-behind-the-scenes-photos/

Kim Nam Gil in "Dori Artist"

Actorul Kim Nam Gil se va alătura lui Suzy Bae și Ryu Seung Ryung în filmul "Dori Artist" sau "Dorihwaga."

Actorul va juca rolul lui Heungseon Daewongun, care a fost, de asemenea, numit Prince Gung. Prințul din Epoca Joseon, a domnit în timpul secolului al 19-lea si a fost cunoscut pentru reformele sale.

Acest film spune povestea lui Sin Jae Hyo, un maestru cântăreț sau myungchang de pansori. El a organizat o școală de pansori cunoscuta sub numele de Donggrijungsa și el a fost unul dintre primii profesori de canto care a avut studenți de sex feminin.

Pansori este un gen coreean prin care se spune o poveste muzicală, si este însoțita de un cântăreț și un toboșar. Elevul său preferat era o femeie tânără săracă cunoscut sub numele de Jin Chae Seon. El i-a încurajat cariera și a fost responsabil pentru succesul ei la curte. Înainte de Jin Chae Seon, niciun cântăreți pansori de sex feminin au interpretat vreodată la curte.

Sursa:
https://www.facebook.com/KimNamGilPhilippines?fref=photo

"Entertainment Plus" dezvăluie povestile din culise

"Entertainment Plus" dezvăluie povestile din culisele distributiei si filmarilor la popularele drame si filme coreene

În cel mai recent episod al emisiunii MBC, “Feel Good Day – Entertainment Plus” au fost dezvaluite poveștile din culisele distributiei actorilor in drame.

Unele dintre exemplele cele mai șocante au inclus pe actrita Kim Hee Sun, care a refuzat sa joace rolul jucat de Song Hye Gyo in “Autumn Tale,” in “Full House,” si “All In,” , precum și cel a lui Lee Jung Jae care a refuzat rolul lui Lee Byung Hun din “Joint Security Area,” rolul lui Rain in "Full House" și rolul Park Shin Yang în "Lovers în Paris."

Emisiunea a dezvaluit o poveste de la filmari pe care mulți fani o știu deja, în care Seohyun de la Girls’ Generation a refuzat sa joace rolul lui Suzy de la miss A în“Architecture 101”. Se poate spune că Suzy si-a început cu adevărat cariera ca actrita cu acest film, dupa ce a primit Premiul Rookie în mai multe ceremonii, precum și imaginea ei ca "prima iubire a națiunii."

Mai târziu Seohyun a primit rolul lui Han Yoo Rim, prima iubire a Kang Moo Yeol (interpretat de actorul Lee Won Geun) în drama SBS de week-end, “Passionate Love”.

Va imaginati oricare dintre aceste drame și filme cu alti actori decât cei care au filmat in cele din urma?

Sursa:
http://www.soompi.com/2014/10/12/entertainment-plus-reveals-behind-the-scenes-casting-stories-of-popular-dramas-and-films/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=entertainment-plus-reveals-behind-the-scenes-casting-stories-of-popular-dramas-and-films

Anul Kim Nam Gil

Anul 2014 este cu siguranta anul revenirii pentru Kim Nam Gil 김남길 , datorita succesului cu filmul 'The Pirates' (in Box office s-a inregistrat cu 8 milioane de vizualizări + vândut în 15 de țări, inclusiv în Filipine ). 

El va juca, de asemenea, în noul film "Rouge" 무뢰한 care este programat sa fie lansat in acest an. El începe de asemenea un alt film istoric, cu Ryoo Seung-Ryong si Suzy titled 'Dorihwaga', care va avea premiera anul viitor. Felicitări KNG !!!

Sursa:
https://www.facebook.com/KimNamGilPhilippines?fref=photo