marți, 28 octombrie 2014

Lee Min Ho va fi pe marile ecrane cu Gangnam 1970 in 2015

 
Filmul Gangnam 1970 in care joaca Lee Min Ho nu va fi văzut până în 2015.

S-a confirmat faptul că filmul Gangnam 1970 nu va fi lansat pana in ianuarie 2015. Filmul a fost inițial programat pentru a avea premiera în Coreea de Sud în luna noiembrie a acestui an. Conferința de presă ce a fost programata pentru 28 octombrie este, de asemenea, amânata datorită noii date de lansare. Cand va reprogramat Lee Min Ho?

Showbox, care se ocupă de distribuirea filmului, a declarat ipe 24 octombrie: "Gangnam 1970 a schimbat data premierei cu luna ianuarie a anului viitor. Am schimbat premiera pe ianuarie să se întâlnească în condiții de siguranță mai mulți spectatori, pentru că este momentul de vârf în piață. "Agenție Lee Min Ho, Starhaus, a confirmat, de asemenea, întârzierea lansarii filmului Gangnam 1970, dupa 24 octombrie.

Gangnam 1970 este regizat de Yoo Ha și in rolurile principale ii intalnim pe Kim Rae Won și Lee Min Ho.Curajoasa drama istorica înfățișează conflictele dintre doi prieteni, ambițiile și dorințele lor în timpul de creșterii imobiliare fără precedent in Gangnam, Seul, în anii 1970.

Lee Min Hoa fost programat inițial să apară la conferința de presă pentru a începe activități de promovare pe 28 octombrie pentru pentru filmul Gangnam 1970. El continuă să fie ocupat cu turneul sau mondial "RE: MINHO 2014" precum și cu alte evenimente de promovare.

Acum, că are mai mult timp "liber", va putea sa programeze mai multe apariții în locuri in care fanii inghesuie pentru turneul Lee Min Ho? El a menționat în interviurile anterioare că primește multe scenarii și va lua în considerare o nouă dramă sau chiar un alt film pentru 2015. Noi, fanii am prefera cu siguranță un alt serial unde l-am putea vedea mult mai mult pe Lee Min Ho. Sau, isi va lua o vacanta bine meritata de mult?

Fie pentru muncă sau de plăcere, vă rugăm să luati considerare venirea în SUA sau undeva la est de Oceanul Pacific, va rugam frumos?

Sursa:
Gangnam 1970, LMH tour
http://www.dramafever.com/news/lee-min-hos-gangnam-1970-wont-be-seen-until-2015/
http://www.allkpop.com/article/2014/10/release-date-for-lee-min-hos-movie-gangnam-1970-pushed-back-to-january