joi, 6 noiembrie 2014

Trailer pentru 'Drama Festival - Old Goodbye'

A aparut trailerul pentru viitoarea drama coreeană "Drama Festival - Old Goodbye"

"Drama Festival - Old Goodbye" (2014)

Regia: Kim Hee-won-II

Scenariul: by Min Ji-eun

Distributia: Jang Hyeok, Jang Nara, Ko Doo-sim, Lim Hyeong-joon,...

1 episode - Sun 24:05

Parte a seriei: "Drama Festival"

Intriga:
O dramă scurtă despre un boxer pe nume Su-Hyuk a cărui soție a murit. Dar el călătorește în trecut și se reîntâlnește soția lui, dandu-le astfel o noua sansa.

Difuzata in Coreea in data de: 2014/11/09

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/video-trailer-released-for-the-korean-drama-drama-festival--old-goodbye--75046.html

The King's Face: Chimia dintre Lee Seong-jae și Seo In-guk

Pe platourile de filmare Lee Seong-jae și Seo In-guk sunt ca tată și fiu.

Chimia dintre Seon JoSeon Jo (Lee Seong-jae) and Gwang Hae (Seo In-guk), iese în evidență în noua drama KBS 2TV, "The King's Face" care a fost recent lansata.

Anticiparea pentru drama crește dupa ce au aparut imagini cu Lee Seong-jae și Seo In-guk împreună si aratand foarte prietenosi.

Imaginile i-au dezvăluit pe cei doi foarte prietenosi unul cu altul, spre deosebire de rolurile lor în drama. Ei lucrează foarte bine împreună lucrand ca o echipă și tot ceea ce se intampla in drama nu-i afecteaza in viata reala.

Echipa de producție a spus: "Munca in echipa a lui Seo In-guk and Lee Seong-jae creaza o mare sinergie. Datorită lor, drama este foarte detaliată și completă desi este plina de tensiune".

"The King's Face" este povestea lui Gwang Hae care desi era fiul unei concubine reușește să-și faca drum spre tron. Există, de asemenea, o relatie cu trei cai între el și tatăl său pentru o femeie. Drama va fi lansata la mijlocul lunii noiembrie, după "Blade Man".

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/the-king-s-face-lee-seong-jae-and-seo-in-guk-s-chemistry-75073.html

"Mister Baek", succes cu primul episod iar "Blade Man" amânat

Noua drama MBC, "Mister Baek" a avut succes inca de la primul episod.

Potrivit Nielsen Korea, "Mister Baek" a inregistrat in data de 6 noiembrie o audienta de 14,2%.

Primul episod din "Mister Baek" a introdus personajele sale și primul act din poveste. Primul episod l-a arătat pe Choi Go-bong (Sin Ha-gyoon) un bărbat în vârstă si pe Eun Ha-soo (Jang Nara) lucrand ca voluntar la casa de argint pentru prima dată.

În acelasi timp, drama SBS, "My Girl Lovely", a fost apreciata la 5,0% și drama KBS 2TV "Hello", a apreciata la 3,2%. Drama KBS "Blade Man" a fost amânat din cauza un meci de baseball.

Sursa:
www.segye.com/content...
http://www.hancinema.net/mister-baek-successful-first-episode;-blade-man-postponed-75093.html

My Lovely Girl: Rain isi învinge temerea multumita lui Krystal

In episodul al cinsprezecilea al dramei SBS, "My Lovely Girl" Lee Hyeon-wook (Rain) a inceput sa faca din nou muzica datorită lui Yoon Sena (Krystal).

Prietenul lui Sena, Joo Hong (Lee Cho-hee), a mutat echipamente muzicale ale Senei acasa la Lee Hyeon-wook și a spus: "Noi nu avem spațiu pentru a le depozita, te rog sa le pui in camera pentru ea pentru a o transforma in camera de lucru. E prea zgomotos fiindca în fiecare noapte face muzica".

Lee Hyeon-wook a iesit din camera de zi și Sena l-a intamplina. Ea trimis în mod intenționat echipamentul in casa lui, deoarece acesta nu a mai putut face muzica de la moartea surorii ei.

Sena i-a spus: "Aș vrea să nu simt o presiune in ceea ce ma priveste și du-te înapoi la cine ai fost". Când Sena a plecat in dormitor, Lee Hyeon-wook a început sa fie interesat de echipament.

Mai târziu, Lee Hyeon-wook a făcut o piesă și Sena a spus: "Du-te, continua să faci asta. Vreau să văd ca faci muzică. Asta esti tu real". Lee Hyeon-wook a spus: "Am vrut să fac un cântec pentru tine. N-am crezut că voi face din nou muzica."

Lee Hyeon-wook a depăși trauma datorită Senei. El a sărutat-o și ea i-a zis: "Te iubesc", iar el la randul lui a spus: "Te iubesc, de asemenea. Mult mai mult decât tine".

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/spoiler-my-lovely-girl-rain-overcomes-trauma-thanks-to-krystal-75095.html

Mister Baek: Jang Nara plânge din cauza lui Sin Ha-gyoon

In primul episod al dramei MBC "Mister Baek", Choi Go-bong (Sin Ha-gyoon) a înțeles-o greșit pe Eun Ha-soo (Jang Nara).

Eun Ha-soo a fost acceptata în programul de stagiu Daehan Resort dupa ce a fost multa vreme șomera și a fost foarte fericita pentru faptul că si-a gasit un loc de muncă intern.

Eun Ha-soo a mers la locul de muncă și Choi Dae-han (Lee Joon) se ascundea într-o cameră, departe de ochii tatălui său. Choi Go-bong a început să se uite în camere și Choi Dae-han a tras-o pe Eun Ha-soo în patul lui cand a trecut pa langa el, apoi i-a acoperit gura cu manan. Eun Ha-soo a lovit cu picioarele pentru a se apara și Choi Dae-han a crezut ca l-a evitat pe tatăl său, așa că i-a dat banii ei.

Apoi Choi Du-te-bong a venit și Eun Ha-soo si-a amintit ca-l cunoaste de la casa de argint. El a înțeles greșit ca a plătit pentru altceva și i-a dispus lui Hong Ji-Yoon (Park Ye-jin): "Cineva atât de tânăr ca tine nu ar trebui să încerce să trăiască așa! Pleaca de aici imediat".

Eun Ha-soo followed him out and said, "What do you take me as? I knew you were mean but you really make people feel like garbage. Do you even know who I am and how I've lived my life?"

Eun Ha-soo l-a urmat afară și i-a zis: "Ce drept mă iei? Știam că ești asa, dar tu chiar faci cu adevărat pe oameni să se simtă ca un gunoi. Știi măcar cine sunt și cum mi-am trăit viața?"

Choi Go-bong a spus: "Eu știu că sunt crud. Nu am nici o dorință de a lucra sub cineva ca mine".

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/spoiler-mister-baek-jang-nara-cries-because-of-sin-ha-gyoon-75096.html

Lee Jong-hyuk va juca in noua drama MBC, "Flower of the Equator"?

Actorul Lee Jong-Hyuk are in vedere noua drama MBC de week-end, "Flower of the Equator".

Rolul propus pentru Lee Jong-Hyuk este cel a lui Park Min-Joong, moștenitorul Eden Group, o afacere cu profil alimentar. El este căsătorit cu Rena Jeong, care probabil va fi interpretata de Kim Seong-ryeong, și impreuna joacă rolul unui cuplu  show-window  neinteresați de dragoste.

Kim Seong-ryeong a arătat, de asemenea, că în prezent analizeaza oferta.

"Flower of the Equator" is about a woman full of passion reuniting with the daughter she abandoned coming at the start of next year.

Drama "Flower of the Equator" vorbeste despre o femeie plina de pasiune care se reintalnesc cu fiica sa abandonata si va fi lansata la inceputul anului viitor.

Sursa:
news.tf.co.kr/read/en...
http://www.hancinema.net/lee-jong-hyuk-to-star-in-new-mbc-flower-of-the-equator--75097.html

Hyeri și Jin Ji-hee în drama JTBC, "Seoam Girls' High School Investigators"

Actrita Jin Ji-hee și Hyeri, membra a trupei Girl's Day au confirmat participarea în noua dramă JTBC, "Seonam Girls' High School Investigators".

Bazat pe un roman original, drama vorbeste despre cinci fete de liceu care se joaca de-a anchetatorii. Ea se ocupa de problemele din învățământul privat, avort, hartuirea gastilor și alte probleme din învățământul coreean.

Jin Ji-hee preia rolul lui Ahn Chae-Yool care are un frate geamăn de geniu și Hyeri este una dintre cele cinci fete anchetatori din liceu.

Yeo Woon-hyeok este producătorul vedetelor din divertisment si este responsabil pentru "Seonam Girls' High School Investigators". El este responsabil pentru mai multe programe de divertisment și un sitcom, dar aceasta este prima dată cand produce o dramă.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/hyeri-and-jin-ji-hee-in-jtbc-seoam-girls-high-school-investigators-75098.html

Ha Jeong-woo va juca rolul lui Park Chan-wook in "Agassi"?

Firma de management care-l reprezinta pe Ha Jeong-woo a dezvaluit faptul ca actorul este în procesul final de a hotara daca va juca in "Agassi", care este cel mai recent film a lui Park Chan-wook.

"Agassi" este povestea a două femei și doi bărbați, avand ca inspiratie "Finger Smith", in original Sarah Waters. "Agassi" este primul film în limba coreeană a lui Park Chan-wook, dupa 6 ani, ultimul fiind "Thirst", în 2009.

Lui Ha Jeong-woo i-a fost oferit rolul de duce și dacă el va accepta, va juca alturi de o actriță începătoare. Este de așteptat ca filmul  să fie evaluat ca recomandat doar adultilor.

"Agassi" este în proces de pregatire și va începe filmările la începutul anului viitor.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/ha-jeong-woo-to-star-in-park-chan-wook-s-agassi--75099.html

Ji Jin-hee în noua dramă KBS, "Blood"?

Actorul Ji Jin-hee este misterios si nu dezvăluie nimic despre urmatorul sau proiect, care ar putea fi noua drama KBS 2TV, "Blood".

Firma lui de management a susținut că i s-a oferit un rol in drama "Blood" și că aceasta a fost una dintre multele oferte pe care le-a primit.

Lui Ji Jin-hee i-a fost oferit rolul lui Lee Jae-wook. El este omul perfect care arată foarte bine și pregatit și nu face altceva ceva decat pentru satisfacerea dorințelor sale.

"Blood" este o dramă medicală fantezista despre un doctor vampir. Yoo Yeon-seok va avea rolul principal, probabil personajul Park Ji-sang, un doctor care-si foloseste puterea pentru a salva pacientii incurabili.

Drama este o colaborare intre producătorul Ki Min-soo de la "Good Doctor" și scriitorul Park Jae-Beom.

În cazul în care Ji Jin-hee ar accepta sa joace in "Blood", aceasta ar fi prima drama dupa un an de la "Kind Words".

Sursa:
news.tf.co.kr/read/en...
http://www.hancinema.net/ji-jin-hee-in-the-new-kbs-drama-blood--75100.html

Lee Byung-hun și Lee Min-jeong: "Ne-am dorit să ne strecuram în Statele Unite

Se pare că Lee Byung-hun și Lee Min-Jeong sunt in vacanta. Acest lucru dovedește că nu mai există probleme între cei doi, care au trecut prin multe in luna septembrie, iar soția s-a intors de la mama ei.

In prezent cei doi locuiesc în Los Angeles. Localnicii ie-au văzut împreună la cumpărături și agențiile acestora au confirmat că sunt în vacanță.

Agenția lui Lee Byung-hun a declarat: "Au vrut să păstram acest lucru secret, dar localnicii i-au văzut si au răspândit zvonurile".

Agenția lui Lee Min-jeong a spus: "Când ea a spus că a au de de gând sa plece ne-a spus si să nu spunem nimănui, dar au fost zariti de către localnici".

Lee Byung-hun a plecat in California cu probleme legate de munca lui și Lee Min-Jeong l-a urmat mai târziu. Au plecat "separat", dar se vor întoarce "împreună".

Nu este clar când vor fi reveni din nou împreună. Cel de al doilea procesc pentru cazul de șantaj a lui Lee Byung-hun este pe 11 noiembrie, așa că ar trebui să fie înapoi până atunci.

Lui Lee Min-jeong i-a luat ceva timp sa-si aranjeze gândurile si în timp ce facea acest lucru a filmat în tăcere filmul "The Insiders".

Lee Min-Jeong si-a exprimat "recunoștința" pentru cei care au sprijinit-o sa capete"încredere" din nou in soțul ei Lee Byung-hun. Nimeni nu i-a mai pus intrebari iar ea in tăcere s-a putut concentra doar pe munca ei. Cei doi au fost foarte atenti la ceea ce au spus despre acest caz și, din fericire, se pare ca au realizat legături mai puternice împreună.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/lee-byung-hun-and-lee-min-jeong-we-wanted-to-sneak-into-the-us---75101.html

Poliția verifica imaginile și înregistrările din spital referitoare la Sin Hae-Cheol

Ancheta privind moartea lui Sin Hae-Cheol este în curs oficial. În prezent, datele au fost colectate și în curând vor fi date publicitatii și vor putea fi consultate.

Șeful Jeong Chae-min a spus ca pe data de 5 noiembrie se asteapta transmiterea dosarelor medicale de la spital.

Înregistrările din spital sunt imagini cu interventia de enteroplastie, înregistrări ale intervenției chirurgicale și tratamente medicale. Există, de asemenea, înregistrările ale autopsiei de la Laboratorul Stiintific National de Investigatii Criminale

Insa, înregistrarea video a interventiei chirurgicale nu a fost găsita încă.

Poliția a spus: "Familia susține că există o înregistrare video a interventiei chirurgicale, dar nu am găsit nimic când am căutat la spital. Verificăm insa existența ei". Poliția a solicitat, de asemenea, o cercetare suplimentara a autopsiei la intestinul subtire pentru a verifica dacă decesul a intervenit in urma interventiei chirurgicale.

Directorul spitalului a declarat va fi convocat la interogatoriuintr-o săptămână.

Jeong Chae-min a spus: "Vom finaliza interogatoriul tuturor celor care au avut de-a face cu intervenția chirurgicală. Directorul este primul și apoi alți doi oameni din spitalul vor fi audiati. Am de gând să cer Asociatiei Medicale Coreene un punct de vedere".

Funerariile lui Sin Hae-Cheol a fost stabilite în Anseong pe data de 5. Familia a organizat o conferință de presă și a spus: "El a avut nici o problema inainte de operatie si speram ca rezultatele anchetei se vor finaliza curand".

Sursa:
www.dispatch.co.kr/
http://www.hancinema.net/police-check-pictures-and-records-regarding-sin-hae-cheol-s-death-75102.html

miercuri, 5 noiembrie 2014

Nam Gyoo-ri intr-un poster fascinant

Actrita Nam Gyoo-ri a realizat un pictorial fascinant.

Ea a postat pe 6 noiembrie pe Instagram pozele facute pentru "Arena B Cut Gyuri".

În imagine, ea se uita sofisticat și misterios cu spatele expus la aparatul de fotografiat.

Meanwhile, Nam Gyoo-ri's MBC "Drama Festival - House, Mate" will be released on the 16th.

Drama MBC,  "Drama Festival - House, Mate" in care joaca Nam Gyoo-ri va fi lansata pe data de 16 noiembrie.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c
http://www.hancinema.net/nam-gyoo-ri-s-fascinating-back-view-75105.html

Postere pentru viitoarea drama coreeana "Pinocchio"

S-au dat publicitatii postere pentru drama viitoare coreeană "Pinocchio" (2014)

Regia: Jo Soo-won, Sin Seung-woo

Scenariul Park Hye-ryeon

Canal de difuzare: SBS

Distributia: Lee Jong-suk, Park Shin-hye, Kim Yeong-kwang, Lee Yoo-bi, Lee Pil-mo, Kang Shin-il

Difuzata in Coreea in zilele de miercuri si joi de la ora 22:00.

Intriga:
O dramă ecologica cu reporteri in goana dupa adevăr și cei care petrec 24 ore impreuna în timp ce sunt in conflict.

Data difuzarii in Coreea: 2014/11/12

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/photos-added-posters-for-the-upcoming-korean-drama-pinocchio-75106.html

marți, 4 noiembrie 2014

SM Entertainment anunță turneul din Japonia al trupei SHINee

Conform SM Entertainment, grupul K-pop de baieti, SHINee va concerta la Tokyo Dome, Japonia pe 14 și 15 martie.

Acesta este primul concert la Tokyo Dome pentru grupul de băieti format din cinci membri, desi ei debutat acolo în 2011. Concertul de la Tokyo Dome va fi finalul turneului din Japonia a grupului SHINee.

SHINee si-a început turneul in Japonia pe 28 septembrie si acesta a cuprins 30 de concerte în 20 de orașe japoneze. Se va termina pe 14 decembrie.

Pentru concertul de la Tokyo Dome, SHINee va cânta hit-uri de pe recentul lor album de studio care a fost lansat în Japonia în luna septembrie.Grupul va lansa, de asemenea pentru fanii japonezi al 11-lea mini-album, pe 11 martie.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/sm-announces-shinee-s-japan-tour-75013.html

행복한 (haengbokhan) happy/fericit (adjectiv)

행복한 생일이 되길 바랍니다.
Haengbokhan saengiri doegil baramnida.
I hope you have a happy birthday
Sper să aveți o zi de naștere fericită

행복한 커플이 해변에서 꼭 껴안고 있습니다.
Haengbokhan keopeuri haebyeoneseo kkok kkyeoango itsseumnida.
The happy couple is hugging on the beach.
Un cupl fericit se imbratiseaza pe plajă.

행복한 날들
haengbokhan naldeul
happy days
zile fericite

행복한 생일
haengbokhan saengil
happy birthday
la mulți ani 

행복한 결말
haengbokhan gyeolmal
happy ending
un final fericit

행복한 가족
haengbokhan gajok
happy family
o familie fericită

아주 행복한
Aju haengbokhan
very happy
foarte fericit

행복한 사람들의 그룹
Haengbokhan saramdeurui geurup
group of happy people
un grup de oameni fericiți

Sursa:
http://blogs.koreanclass101.com/blog/2014/11/04/korean-word-of-the-day-happy-adjective/

Fotografia zilei

 

Pietoni bucurandu-se în ploaie de frunzele toamnei în Gwangju.

 

Oameni, așteptand să cumpere iPhone 6 de la  Apple, la un magazin de telefonie mobila din Dangdaemun, Seul.

Sursa:
english.chosun.com/sv...
http://www.hancinema.net/today-s-photo-november-1-2014-1-74961.html

Cine este iubita lui Lee Min Ho in "Kangnam Blues?"

Vedeta Hallyu Lee Min Ho va debuta in rol principal in filmul "Kangnam Blues", care va avea premiera în ianuarie 2015 iar  cantareata si actrita Sul Hyun, membra a grupului de fete AOA, are de gând să joace ca amanta lui Lee Min Ho. 

Pentru acest rol, au dat auditie peste 500 de actrițe și cântărețe din Coreea.  In "Kangnam Blues" Sul Hyun, va juca un personaj pe nume Sun Hye, și va avea scene romantice cu Lee Min Ho.

In filmul “Kang Nam 1970″ actorul Lee Min Ho joacă rolul eroului principal, cu o poveste de viață tragică. "Kang Nam 1970" este primul film in care Lee Min Ho are rol principal si este un film de acțiune tragic a carei actiune are loc în orașul Kang Nam în anii 1970.

El spune povestea dexpansiunii orasului Seul în 1970, și este regizat de popularul regizor de film Yoo Ha.

Sursa:
http://www.ohkpop.com/187106/who-is-lee-min-hos-lover-in-kangnam-blues

Tema cantecului pentru "The Romance Artist" va fi compusă de Paul Yeon Lee

Paul Lee Yeon este propus sa compuna muzica temei principale pentru viitoarea drama coreeano americana, "The Romance Artist", care-i are in rolurile principale pe actorii Dae Na și Esther Nam.

Paul Yeon Lee este un compozitor coreeano-american care se angajează să scrie muzica cea mai pregnanta, elocventa, și pasionata pe care el si-o poate imagina.

Lăudat pentru "ca a luat cu asalt cerul cu gesturi melodice zdrobitoare, cu o dorință romantică" (The Washington Post), pentru "efectele coloristice uimitoare" (San Francisco Classical Voice), și "muzica scantaietoare" (Times Herald-Record), lucruri care se regasesc in compozițiile sale, Lee a primit mai multe oferte de spectacole de la diversi muzicieni si orchestre de muzica din Statele Unite, Europa și Asia, inclusiv pianistul Pascal Rogé care a primit Gramophone Award French și soția sa pianista Ami Hakuno Rogé, Speculum Musicae, Del Sol String Quartet, Ne(x)tworks Ensemble, Indiana University Percussion Ensemble, Indiana University Chamber Orchestra, University of Michigan Symphony Orchestra, Erato Chamber Orchestra, Haddonfield Symphony, Redwood Symphony, Quincy Symphony Orchestra, Greater Newburgh Symphony Orchestra și American Composers Orchestra.

Dramă, romantism și frumusețe, "Romance Artist" (titlul coreean: "대단한 사랑") este programata pentru lansare în 2015.

Sursa:
http://www.hancinema.net/theme-song-for-the-romance-artist-to-be-composed-by-paul-yeon-lee--74973.html

Dramele inceputului de noiembrie in Coreea"Birth of a Beauty" (2014)

Regia: Lee Chang-min

Scenariul: Yoon Yeong-mi

Canal de difuzare: SBS

Distributia: Joo Sang-wook, Han Ye-seul, Jeong Kyeo-woon, Wang Ji-hye, Han Sang-jin, In Gyo-jin,...

20 episoade - difuzate in zilele de sambata si duminca de la ora 9:55

Intriga:
Povestea unei femei care se schimba in totalitate dupa ce pierde in greutate.

Data de difuzare în Coreea: 2014/11/01 

"Love Cells" (2014)

Regia: Kim Yong-wan

Scenariul: Cha Hyeon-jin

Canal de difuzare: NAVER tvcast

Distributia: Kim Yoo-jeong, Kim Woo-bin, Park Seon-ho, JiHyun, Baek Seong-hyeon

Difuzata in fiecare zi de la miezul noptii

De asemenea cunoscuta sub numele de "Love Cells"

Intriga:
O pot seduce? Un barbat singur care sa seduca fetele dintr-un grup cunoscut!

Data de difuzare în Coreea: 2014/11/02"Drama Special - The Final Puzzle" (2014)

Regia: Kim Jeong-hyeon-I

Scenariul: Lee Joo-ha

Distributia: Yoon Tae-yeong, Jeong Ji-yoon, Kim Min-sang-I, Kim Min-jae, Yeom Dong-heon, Lee Ah-hyeon

1 episod - difuzat duminca de la ora 23:55.

Parte a seriei "Drama Special".

Intriga:
Această poveste începe de la "Ce se întâmplă dacă eu sunt un tată care si-a pierdut fiica într-un accident tragic?"

În timp ce lumea este plină de povești despre răzbunare și iertare, dacă noi am fost victimele? Ne-ar putea ierta și uita atât de ușor? Ce se întâmplă dacă lucrurile care se intampla pe ecrane de fapt s-au întâmplat cu mine și mi-au implicat familia, de exemplu pe fiica mea?

Cum s-ar simți un tată dacă si-ar pierde fiica și nici legea, sau poliția nu ar face nimic despre asta?

Ce ar fi el capabil să facă?

Data de difuzare în Coreea: 2014/11/02


"Drama Festival - The Diary of Heong Yeong-dang" (2014)

Regia: Lee Jae-jin-II

Scenariul: Oh Bo-hyeon

Distributia: Lee Jae-yoon-I, Im Joo-hwan, Lee Won-geun, Son Eun-seo, Lee Hee-jin, Ahn Nae-sang

1 episode

Parte a seriei "Drama Festival".

Intriga:
O dramă istorică care are loc în vremurile Joseon despre un barbat care se indragosteste de sora lui vitregă.

Data de difuzare în Coreea: 2014/11/02

Sursa:
www.hancinema.net/all...
http://www.hancinema.net/korean-dramas-starting-today-2014-11-02-in-korea-74976.html

Kim Rae-won, Kim Ah-joong si Jo Jae-hyeon in "Punch - Drama"

Scriitorul Park Kyeong-soo a atras atentia publicului cu o distribuție remarcabilă.

Noua srama SBS, "Punch - Drama" vorbeste despre ultimele 6 luni ale investigatorului Park Jeong-Hwan și este scrisa de Park Kyeong-soo de la "Chaser - Drama".

Distributia pentru această dramă este, de asemenea, foarte de incredere. Kim Rae-won a ales sa joace in "Punch - Drama" ca drama de revenire dupa 3 ani de la "A Thousand Days' Promise" in 2011. El joacă rolul lui Park Jeong-Hwan, un investigator corupt, care e pe moarte și care luptă  vehement pentru dreptate în ultimele câteva luni cat ii mai este dat să trăiască.

Kim Ah-Joong joacă rolul lui Sin Ha-kyeong, un investigator drept și îndrăzneț din departamentul de crimă care a divorțat de Park Jeong-Hwan. Compasiunea pentru fostul ei soț și mila pentru viața lui scurtă face ca existenta ei pe langa el sa-l ajute foarte mult. Aceasta este, de asemenea, prima drama de revenire a lui Kim Ah-Joong dupa 3 ani.

Jo Jae-hyeon joacă rolul lui Lee Tae-joon, șeful poliției, care este corupț și dușman cu Park Jeong-Hwan dar care a fost o dată in aceeași barcă cu el.

"Punch - Drama" va fi difuzata imediat după "Secret Door".

Sursa:
www.segye.com/content...
http://www.hancinema.net/punch--drama-starring-kim-rae-won-kim-ah-joong-jo-jae-hyeon-75029.html

Primele fotografii cu Oh Ji-ho pentru drama coreeană 'Maids'

Au fost date publicitatii primele fotografii cu Oh Ji-ho in rolul pentru viitoarea drama coreeana "Maids" (2014)

Regia: Jo Hyeon-tak

Scenariul: Jo Hyeon-kyeong

Canal de difuzare: jTBC

Distributia: Oh Ji-ho, Jeong Yoo-mi, Kim Dong-wuk, Lee Si-ah, Lee I-kyeong, Kim Kap-soo

Difuzata in zilele de luni si marti de la ora 09:50.

Intriga:
Drama expune povestea sclavilor în perioada Joseon și este o dramă istorică modernă despre cel ce va birui statul și clasele sociale.

Premiera in Coreea in data de 1 decembrie 2014.

Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Fotografia zilei

S-a deschis duminică un festival de mers pe jos în Gwanghwamun, Seul.


Duminică, o tanara trecand pe lângă o vitrină în Myeong-dong, Seoul. / Newsis

Sursa:
english.chosun.com/sv...
http://www.hancinema.net/today-s-photo-november-3-2014-1-75005.html

"Pride and Prejudice" stabilește un record cu 11,6%

"Pride and Prejudice" stabilește un record cu 11,6% audienta.

"Pride and Prejudice" a stabilit un record de două cifre.

Potrivit Nielsen Korea, drama MBC, "Pride and Prejudice" a înregistrat 11,6%. Acest lucru este cu 0,6% mai mare decât episodul anterior și are cele mai bune rezultate de până acum.

"Pride and Prejudice" a fost la conducere încă de la început avand un decalaj mare fata de alte drame.

"Pride and Prejudice" este o poveste despre luptele dintre anchetatori care caută dreptate într-o lume a legii și politicii, a oamenilor și dragostei. Este produs de Kim Jin-min și scris de Lee Hyeon-joo.

Între timp, dramele KBS, "Tomorrow's Cantabile"  și SBS "Secret Door" au fost evaluate la 5,2%.

Sursa:
www.segye.com/content...
http://www.hancinema.net/pride-and-prejudice-sets-record-at-11-6percent-75016.html

Kong Hyo-jin, incantatoare ca intotdeaunaActrita Kong Hyo-jin arata minunat ca intotdeauna.

Echipa de management a lui Kong Hyo-jin a dat publicitatii imagini din spatele filmarilor la momentul ei de publicitate pentru "Smoothie King".

In cele cateva imagini, Kong Hyo-jin are părul natural care-i curge pe spate si este imbracata într-o bluză de culoare albă, aratand simplu și nevinovat. Ea, de asemenea, pare casual, într-un pulover gri. In fotografii ea caută un meniu și se preface ca intreaba ce ar trebui să comande.

Kong Hyo-jin a ales să joace într-o piesă de teatru numită "Educating Rita". Fanii sunt foarte interesati sa o vada jucand și s-o aplaude.

Faptul că Kong Hyo-jin va juca într-o piesa de teatru și ca fanii posibilitatea de a o vedea ce construiește de fiecare data, este de asteptat chiar foarte mult. Kong Hyo-jin a lucrat din greu la repetitii în fiecare zi.

Piesa "Educating Rita" va fi prezentata din 3 decembrie pana in 1 februarie la DCF Vivaldi Park Hall.

Sursa:
sports.hankooki.com/l...
http://www.hancinema.net/kong-hyo-jin-lovely-as-ever-75033.html

Pinocchio: Lee Jong-suk și Park Shin Hye au avut o intalnire

Lee Jong-suk și Park Shin Hye care joaca rolurile lui Choi Dal-po si Choi In-ha în noua dramă SBS, "Pinocchio", în imaginile din 4 noiembrie au fost observati la o intalire.

Imaginile o arata pe Lee Jong-suk carata in spatele lui Park Shin cu-hye pe un drum de tara singuratic. Ei au mers pe jos departe unul de altul, dar Lee Jong-suk s-a îndoit de nevoile sale și a așteptat-o pe Park Shin Hye inainte de a ajunge un porc din nou.

De îndată ce ea a ajuns carata in spate de el, el a zâmbit și s-a intimidat.

Vazand imaginile se pune o întrebare despre motivul pentru care Lee Jong-suk are un bandaj alb în jurul capului său. De asemenea, de ce Lee Jong-Suk ii cere brusc lui Park Shin-hye sa o care-n spate?

Choi Dal-po și Choi In-ha au devenit parte dintr-o familie in urma unui incident pe mare atunci când erau copii. Ei nu au legaturi de sânge, dar sunt nepoata și unchi de aceeași vârstă.

Cei doi sunt de aceeași vârstă si în viața reală, astfel încât personajele lor se potrivesc foarte bine.

"Pinocchio" va fi difuzat incepand cu 12 noiembrie dupa terminarea dramei "My Lovely Girl".

Sursa:
star.moneytoday.co.kr...
http://www.hancinema.net/pinocchio-lee-jong-suk-and-park-shin-hye-on-a-date-75032.html
bent his needs and waited for Park Shin-hye

Song Il Gook: ​​Eu trebuie să fac ceea ce este necesar pentru cresterea tripletilor

Actorul Song Il Gook a glumit: "Am trei băieți. Nu am luxul de a alege ceea ce vreau".

Song Il Gook a fost intervievat de televiziunea TV Daily pe 3 noiembrie despre filmul său "Entangled".

Song Il Gook-a spus: "Fiind tată de tripleți, chiar nu am de ales. De asemenea, fiind actor înseamnă că am ales să fie unul. Cred că ar trebui să fac orice rol care-mi este oferit".

Înainte de interviul de la conferința de presă, Song Il Gook a spus: "Dupa ce a nascut, i-am promis soției mele ca o ajut avand grijă de copii timp de un an. Serios, nu e singurul loc de muncă care mi-a fost oferit în timpul acelui an".

"Eu pot juca orice personaj. Mi-aș dori ca multe scenarii sa-mi fie oferite. Nu voi cruța vreunul".

"Entangled" vorbeste despre greșelile grave pe care le face Soon-im (Kim Yeong-ae) in viata ei.

Song Il Gook preia rolul lui Sang-ho, care este neputincios în fața agoniei familiei sale.

In rolurile principale ii regasim pe Song Il-gook, Kim Yeong-ae, Do Ji-won, Kim So-eun și mai multi si va fi lansat pe 6 noiembrie.

Sursa:
tvdaily.asiae.co.kr/r...
http://www.hancinema.net/song-il-gook-i-have-to-do-what-s-needed-to-raise-triplets-75030.html

luni, 3 noiembrie 2014

Kim Nam-gil donează onorariul pentru "Glory For Everyone"

Kim Nam-gil donează onorariul pentru nararea documentarului "Glory For Everyone"

Actorul Kim Nam-gil a contribuit cu talentul sau de narator la emoționantul documentar "Glory For Everyone".

Având mult interes pentru fotbal, Kim Nam-gil nu a ezitat vreo clipa când i s-a făcut oferta.

Kim Nam-gil este un narator cu experiență avand la activ documentarul MBC, "Tears of the Amazon" astfel ca participarea lui la "Glory For Everyone" a făcut documentarul mai bogat și mai implinit.

"Glory For Everyone" este povestea  intinsa pe sase ani a echipei de forbal 'Hope FC', care functiona intr-un centru de copii. Acestui film emetionant i s-a acordat un premiu la a 15-a Editie a  Jeonju International Film Festival și este programat sa fie lansat oficial pe 6 noiembrie.

Între timp, Kim Nam-gil va juca in filmul "Dori Artist" după "Rouge".

Sursa:
eto.co.kr/common/Resu...
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-donates-talent-by-narrating-for-glory-for-everyone-75035.html

Yoo Chun câștigă premiul Best New Actor pentru Sea Fog

Hotărât lucru, Park Yoo Chun este extraordinar! Populara vedeta si-a făcut aparitia în lumea actoriei din Coreea de Sud cu drama KBS2, Sungkyunkwan Scandal.

De atunci, el tot a fost solicitat sa joace, iar el a trebuit să jongleze intre actorie și concertele alaturi de grupul său JYJ. Astăzi, acest actor talentat a fost rasplatit cu o mare onoare la a 34-a Editie a Premiilor Korean Association of Film Critics.

Asociatia criticilor de film l-a numit pe Park Yoo Chun cel mai bun actor debutant pentru rolul lui realist ca Dong Sik în filmul Sea Fog.

În filmul de asta vară, personajul lui Yoo Chun este cel mai tanar membru al echipajului de pe nava de pescuit Jeonjiho. În timpul unui transport, el se îndrăgostește de un pasager clandestin chinezo coreean pe nume Hong Mae.

Filmul Sea Fog este bazat pe povestea adevarata sfasietoare a pasagerilor clandestini care pier înainte de a termina călătoria facuta pentru a trai intr-o țară nouă. Yoo Chun a jucat alaturi de Kim Yun Seok, Han Ye Ri și Lee Joon Hee. Acesta a fost lansat in cinematografe pe 15 august 2014.

Sursa:
http://www.dramafever.com/news/yoo-chun-wins-best-new-actor-award-for-sea-fog/