vineri, 5 decembrie 2014

Kang So-ra vrea din nou un moment de romantism cu Yoo Seung-ho

Kang So-ra a fost intervievata recent de o agentie media și când i s-a cerut să aleagă pe unul dintre cei mai buni actori cu care a lucrat, ea l-a ales pe Yoo Seung-ho. "Eram începătoare și el era mult mai experimentat decât mine asa ca a fost greu pentru mine să mi-l apropii. Acum, dacă e bine, vreau să lucrez cu el din nou la ceva romantic".

Yoo Seung-ho and Kang So-ra co-starred in the 2009 movie "4th Period Mystery". Kang So-ra is three years older than Yoo Seung-ho and kisses him in the movie.

Yoo Seung-ho si Kang So-ra au jucat impreuna în 2009 in filmul "4th Period Mystery". Kang So-ra este cu trei ani mai în vârstă decât Yoo Seung-ho și in film l-a sarutat.

Meanwhile, the dress that Kang So-ra wore to the 2014 MAMA event became an issue on the 4th and Yoo Seung-ho finished military service on the same day.

Pe 4 decembrie, rochia pe care Kang So-ra a purtat-o la evenimentul  2014 MAMA i-a creat probleme și Yoo Seung-ho a terminat serviciul militar în aceeași zi.

Sursa:
economy.hankooki.com/...
http://www.hancinema.net/kang-so-ra-claims-she-wants-to-romance-with-yoo-seung-ho-again-76107.html

Seriale: "Temptation of an Angel" (2009)"Temptation of an Angel" (2009)

Regia: Son Jeong-hyeon

Scenariul: Kim Soon-ok

Canal de difuzare: SBS

Distributia: Lee So-yeon, Han Sang-jin, Bae Soo-bin, Jin Tae-hyeon, Hong Soo-hyeon, Han Jin-hee

21 episoade - care au fost difuzate in Coreea in zilele de luni si marti de la ora 20:50.

Intriga:
Dupa senzaționala dramă de familie "Temptation of Wife", "Temptation of an Angel" are aceeași temă interesanta de răzbunare care a lovit dramele anului 2008.

De data aceasta, însă, povestea în sine vorbeste despre bărbați, și vedetele Han Sang-jin si Bae Soo-bin sunt versiunile aceluiasi personaj.

După ce părinții ei sunt uciși și familia ei ruinata de o familie bogată Sin, Joo Ah-ran promite să se răzbune pe ei.

Ea seduce cu succes, pe fiul familiei Sin, pe Hyeon-woo, iar cei doi se casatoresc într-o ceremonie elaborată. Deși Hyeon-woo este un soț bun, Ah-ran începe în curând răzbunarea ei si are o aventură. După ce a devenit victima unui  teribil accident de mașină, Hyeon-woo sfârșește în comă. La trezire, el afla despre adulterul  soției sale și se transformă în razbunatorul Ahn Jae-Seong.

El suferă o operatie de chirurgie plastica totala și reintră în viața lui Ah-ran ca Jae-Seong, gata să-i distrugă pe ea si pe amantul ei ...

Perioada de difuzare in Coreea: 2009/10/12~2009/12/22

Sursa:
www.hancinema.net/kor...
http://www.hancinema.net/korean-drama-of-the-week-temptation-of-an-angel-76102.html

Exo a câștigat patru premii la 2014 MAMA in Hong Kong

Grupul popular de băieti Exo luat patru premii miercuri la 2014 Mnet Asian Music Awards.

A fost un an dificil pentru trupa. Doi dintre membrii Exo originari din China  au depus procese separate, împotriva agenție lor, SM Entertainment, și au ieșit din grup. Dar au reușit să castige Albumul anului si Artistul anului, două dintre premiile mari, împreună cu Song of the Year.

Exo a primit, de asemenea,alte doua premii importante, Best Male Group si Best Asian Style.

Chen, un membru chinez al grupului a spus: "Mulțumesc tuturor celor 10 părinții [ai nostri] care ne urmăresc la televizor".

Chanyeol, membru coreean, a spus: "Eu va apreciez ... Vreau sa va spun ca Exo este încă în viață și vom continua să lucram din greu, astfel încât fiti fără griji despre noi. Multumesc Exo-L pentru încredere, indiferent ce se întâmplă".

Exo-L este fan clubul oficial al grupului de băieti.

Aproximativ 10.000 de oameni s-au adunat pentru a viziona împreună premiile anuale din Hong Kong.

Cântăreții coreeni și cei din grupuri, cum ar fi Taeyang, Ailee, Sistar, Epik High, Winner, 2PM and TaeTiSeo au interpretat si au primit premii.

Cântărețul compozitor John Legend a primit premiul International Favorite Artist.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/exo-wins-four-awards-at-2014-mama-in-hong-kong-76082.html