joi, 29 ianuarie 2015

Felinare roșii in Shanghai, China

 

Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+MariaHerodt/posts/Z48jbeELzkiCatedrala Myeongdong

W. Weeden, "Eu daruiesc tuturor"

가톨릭 합창단 (cor catolic)

Catedrala Myeongdong (Biserica Catedrala inchinata Fecioarei Maria), Coreea.Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+ThomasAquinasKu/posts

miercuri, 28 ianuarie 2015

Templul Houkan-ji, Kyo, JaponiaTemplul Houkan-ji in timpul iernii.

Sursa: 
https://plus.google.com/u/0/+MidoriTachikawa/posts/DudqLXvaveX
Cutator: Mayumi Hara..
Cardit : Japan Art & Architecture 

Ceață peste Marele Zid Chinezesc


Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+MidoriTachikawa/posts

Castelul Tsuruga, Japonia

Castelul Tsuruga este simbolul regiunii Aizu și si-a câștigat o reputație de castel de necucerit în timpul perioadei dominatiei samurailor in Japonia.

Sursa:
https://plus.google.com/u/0/
http://www.tsunagujapan.com/experience-samurai-culture-a-trip-around-the-aizu-by-rail
http://www.tsunagujapan.com/experience-samurai-culture-a-trip-around-the-aizu-by-rail/

Calendarul cu tripletii lui Song Il Gook s-a vandut in 300,000 de exemplare

A fost dezvăluit faptul că tripleti actorului Song Il Gook, care primesc multa atentie odata cu aparitia lor in emisiunea KBS, “Superman Returns”, au înregistrat vânzări extrem de ridicate pentru calendarul lor 2015.

Potrivit spuselor din 27 ianuarie, a lui Dae Han Min Gook, reprezentant KBS,  calendarul Man Se s-a vândut in aproximativ 300.000 de exemplare: "Deși totalul exact nu a fost încă facut, credem ca mai mult de 300.000 de exemplare au fost vândute. Nu va fi niciun calendar suplimentar trimis la vânzare."

Deși calendarul cu tripletii a fost inițial planificat pentru a fi difuzat familiei si prietenilor apropiati lui Song Il Gook ,creșterea interesului pentru achizitionarea calendarului a dus la decizia de a-l scoate la vanzare. Cu toate acestea, actorul a dezvăluit că toate încasările vor fi donate unei cauze umanitare.

Sursa:
http://www.soompi.com/2015/01/26/superman-returns-triplets-calendar-sells-over-300000-copies/

Showbiz Coreea

Actorul Kim Seung-woo a devenit textier pentru pentru cantaretul Sung Yoo-bin.

Actrita Cha Ye-ryeon va juca într-un film chinezesc.Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+arirangworld/posts
https://www.youtube.com/watch?v=tSB8F5jXvlc

marți, 27 ianuarie 2015

Va putea Empire of Lust sa tina aprins focul dramelor istorice?

Explozia dramelor istorice în industria de divertisment coreeana pare să nu arate niciun semn de atenuare astfel ca in ca luna martie va vedea lumina ecranului filmul Empire of Lust. 

Empire of Lust este a treia productie a lui Ahn Sang-hoon dupa Arang (2006) si Blind (2011). 

Ii regasim in distributie pe vedetele de film Shin Ha-kyun (Save the Green Planet, 2003), care joaca rolul lui Kim Min-jae, comandantul suprem al dinastiei Joseon, Jang Hyuk (The Flu, 2013), care va juca in rolul fiul împăratului și Kang Ha Neul (Mourning Grave) ca fiul hedonist (din greacă hedone - „plăcere”) a lui Min-jae.

Vizionand trailerul teaser, se pare că Empire of Lust va fi spectaculos din toate punctele de vedere: o poveste istorica interesanta si tulbure, bătălii epice, intrigi la curte și o bucată sănătoasă de sex. Va fi acest film in topul box office Roaring Currents? Parerea mea este ca scenele sexi si femeile frumoase vor atrage mereu multimea.

Sursa:
http://www.modernkoreancinema.com/2015/01/coming-attractions-can-empire-of-lust.html
https://www.youtube.com/watch?v=LLLGFUJOu0U

O frumoasa scena de iarnă în Kyoto, Japonia

E uimitor cum un covor ușor de ninsoare poate transforma complet o scenă deja frumoasa. Această imagine senina cu zăpada care a acoperit templul Fushimi-ku, Kyoto a fost realizata de către talentatul fotograf japonez Azul Obscura.

Daigo-ji este un site al Patrimoniului Mondial UNESCO și un important exemplu de templu budist Shingon. Cel mai mare templu din Kyoto a fost înființat în secolul al 9-lea, dar mai târziu a fost restaurat de hegemon Toyotomi Hideyoshi în secolul al 16-lea. Site-ul include mai multe temple și clădiri construite pe întregul muntele Daigo-san.

Fotografie de Azul Obscura.

Sursa:
http://bit.ly/1yT3BUH
https://plus.google.com/u/0/100180908095233216305/posts

luni, 26 ianuarie 2015

Fortareata Hwaseong

Hwaseong, Castelul / Cetatea Brilliant, este peretele ce inconjoara centrul Suwon, capitala provinciei Gyeonggi-do, Coreea de Sud.

Sursa:
https://plus.google.com/u/0/communities/103448315715624584756

Suwon 수원, Seoul Metropolitan

Suwon se află la aproximativ 30 km (19 km) la sud de Seul.

Este cunoscut în mod tradițional ca "The City of Filial Piety" - "Orașul pietatii".

Sursa:
https://plus.google.com/u/0/communities/103448315715624584756

Fotografia zilei

Oameni bucurandu-se de Festivalul Zăpezii în Taebaek, provincia Gangwon. / Newsis

Sursa:
english.chosun.com/sv...
http://www.hancinema.net/today-s-photo-january-24-2015-77920.html

Lee Min Jung si Lee Byung Hun vor avea primul copil in aprilie

Lee Min Jung și Lee Byung Hun vor deveni parintii primului lor copil in luna aprilie, Lee Min Jung dezvăluind ca așteaptă primul copil cu sotul ei Lee Byung Hun. Agenția lui Lee Min Jung, MSTeam Entertainment, a anunțat printr-un comunicat de presă din 19 ianuarie: "In prezent Lee Min Jung este in 27 săptămâni de sarcina."

Comunicatul de presă a continuat: "Este o binecuvântare sa astepti un copil intr-o familie, desi am fost la început ezitantă sa anunț acest lucru, din cauza recentelor circumstanțe nefericite. De asemenea, a trebuit să ia în considerare starea ei înainte de a dezvălui știrea despre sarcina ei. Vă rugăm să înțelegeți de ce a trebuit să fie atenta cu privire la dezvăluirea sarcinii pentru public."

Prin agenția ei Lee Min Jung a comentat: "Vreau în primul rând să le mulțumesc tuturor celor care s-au preocupat de problemele mele recente. În ciuda grijilor mele, am de gând să rămân determinata și puternica pentru familie. Voi încerca sa fiu cea mai buna si sa a nu dezamăgesc pe cei care au așteptat și s-au uitat la mine în tot acest timp." Agenția a încheiat spunând:" Vă rugăm să trimiteți binecuvântări și încurajare, cu o inimă caldă pentru Lee Min Jung, care traieste primul ei pas spre a deveni mamă."

Sursa:
http://www.ohkpop.com/199342/lee-min-jung-is-pregnant-baby-due-in-april

Lee Min Ho și Kim Rae Won au discutat despre "Gangnam Blues"

Lee Min Ho și Kim Rae Won au discutat intr-un interviu despre cum au fost imbracati in "Gangnam Blues"

A fost lansat un interviu in care Lee Min Ho și Kim Rae Won vorbesc despre Gangnam 1970. În interviul despre Gangnam 1970 care a fost lansat pe 19 ianuarie, Lee Min Ho l-a intrebat pe despre Kim Rae Won: "Te-am vazut gol pentru prima dată prin intermediul acestui proiect. Ce inseamna modelarea corpului pentru Kim Rae Won? " Kim Rae Won a răspuns: "Mananca terci rece? (Expresie coreeană a spune "E o bucată de tort"), dar mananca terci de ovăz rece nu este asa de usor. Trebuie să-l încălzească mai întâi."

Despre ochelarii de soare din film, Kim Rae Won a spus: "Completeaza moda Baek Yong Gi în film. A fost un punct important." Kim Rae Won l-a intrebat pe Lee Min Ho: " Cum a fost cand ti-a crescut mustața prima dată în film? " Lee Min Ho a răspuns: "Mi-a stat mai bine decât am crezut", raspuns cu care Kim Rae Won a fost de acord .

Pe de altă parte, cu privire la stilul in moda a anilor '70 moda, Lee Min Ho a comentat: "Este un stil pe care vreau sa-l port din nou." și Kim Rae Won, de asemenea, a spus: " Este un stil de haine pe care doresc să il evit. Asta este, dacă ești un actor tânăr care trăiesti în societatea de astăzi," apucandu-l râsu. Lee Min Ho a mai spus: "De fapt regizorul Yoo Ha m-a speriat, sugerând că voi purta doar o geaca de piele de-a lungul primei jumătati a filmului."

In timpul interviului cei doi actori au facut aluzie la munca în echipă și de asemenea despre prietenia lor. Lee Min Ho a spus: "M-am putut concentra fără prea mult efort în scenele in care am jucat alaturi de Kim Rae Won. El este cineva care m-a făcut să cred că ar trebui să muncesc mai mult. Mulțumesc, Hyung."

Kim Rae Won, de asemenea, a răspuns: "Lucrând împreună cu Lee Min Ho, aș putea spune despre atitudinea lui că are mult simț al responsabilității. A fost in masura sa demonstreze ca actoria ii fierbe sânge și munca în echipă este fantastica datorită concentrarii și pasiunii sale."

În cele din urmă, Lee Min Ho a spus despre Gangnam 1970: "Am fost fericit, deoarece m-am putut confrunta cu emoții profunde, a fost proiectul in care am fost actor mai mult decât orice altă dată." Kim Rae Won a concluzionat: "Sper că filmul va rămâne în memoria mea pentru o lungă perioadă de timp deoarece si-a pus amprenta in formarea mea ca actor și cred că așa va fi. "

Gangnam 1970 spune povestea iscusitului luptător Kim Jong Dae (Lee Min Ho), care a crescut ca orfan, si a lui Baek Yong Gi (Kim Rae Won), care, după despărțirea de Jong Dae în orfelinat, se ridică repede devenind cel de al doilea cel mai puternic gangster din districtul Myungdong din cauza pasiunii sale intense pentru succes. In distributia filmului ii intalnim pe Lee Min Ho, Kim Rae Won, Jung Jin Young, AOA’s Seolhyun, Kim Ji Soo, Yoo Sung Mok, Jung Ho Bin și altii.

Sursa:
http://www.ohkpop.com/200388/lee-min-ho-and-kim-rae-won-discuss-wartime-fashion-in-gangnam-blues-interview

CNBLUE modele pentru brandul de moda The Class atat în Coreea cat și China

Baietii de la CNBLUE au fost selectati sa fie noile modele pentru bandul de moda The Class atat în Coreea cat și China. 

Cei pentru baieti CNBLUE, Jung Yong Hwa, Lee Jung Shin, Lee Jong Hyun si Kang Min Hyuk, au fost selectati ca noua imagine a marcii de moda pentru bărbați The Class!

The Class, un tânăr brand de moda pentru bărbați, a ales grupul pentru că: "CNBLUE are o imagine rebela și aventuroasa ca si trupa, iar fiecare membru are, de asemenea, o imagine luminoasă și de încredere." Ei au continuat: "Am văzut că vor fi un model perfect pentru a reprezenta brandul in stilul ‘geek chic’ deoarece reprezinta domeniile lor, cu pasiune."

CNBLUE a avut un an de succes în 2014, iar cu albumul lor de revenire, “Can’t Stop”, au inceput sa castige numeroase premii. De asemenea, Jung Yong Hwa a avut recent un debut solo.

Sursa:
http://www.ohkpop.com/200501/cnblue-selected-as-new-models-for-fashion-brand-the-class-in-both-korea-and-china

Jo In Sung confirma invitatia la K-Drama Festival din Japonia

Se arăta in comunicatele de presa că actorul Jo In Sung isi va face aparitia ca invitat special la K-Drama Festival 2015, moment in care se sarbatoresc si 50 de ani de relații diplomatice dintre Coreea și Japonia la Sapporo Snow Festival.

După ce au primit confirmarea publicului pentru  It′s Okay, It′s Love, actorul Jo In Sung, regizorul Kim Gyu Tae, scenaristul Noh Hee Kyung si Lee Kwang Soo, vor fi prezenti la K-Drama Festival 2015.

Jo In Sung a confirmat ca va fi prezent si la ceremonia de deschidere a K-Drama Festival în Japonia, care va avea loc la Sapporo Nitori Culture Hall pe 6 martie. In cadrul acestei ceremonii Jo In Sung va primi o placă specială de apreciere de la președintele GFSC Charity Campaign, pentru contributia sa importanta la schimbul cultural între Coreea și Japonia, prin drama It′s Okay, It′s Love.

Această ceremonie va fi primul eveniment comun realizat de GFSC Charity Campaign pentru a sărbători 50 de ani de  relații diplomatice dintre Coreea și Japonia, precum și a 66-a Editie a Sapporo Snow Festival.

Ca eveniment oficial din cadrul Sapporo Snow Festival, K-Drama Festival 2015 va oferi vizitatorilor o șansă de a face schimb de experiență și de cultură coreeană, drame, și muzică, odată cu introducerea culturii coreene în lume, precum și continuarea schimbului cultural și continuarea prieteniei între Coreea și Japonia.

Celebrarea celor 50 de ani de relații diplomatice dintre Coreea Japonia și a 66 Editie a Sapporo Snow Festival va avea loc in perioada 6-8 martie.

Sursa:
IOK Company
http://www.ohkpop.com/200521/jo-in-sung-confirmed-to-make-guest-appearance-at-k-drama-festival-in-japan