joi, 19 februarie 2015

설날, Seollal

 

Coreea de Sud sărbătoreste Anul Nou Lunar! Pe 19 februarie este sărbătoarea tradițională coreeană, Seoullal. Un An Nou fericit lunar!

Sursa:
https://plus.google.com/u/0/104011155559277662467/posts

Han Ye Seul este imaginea colectiei 'Swarovski' 2015

 
Han Ye Seul s-a transformat într-o zeiță a primaverii pentru Colectia primavara/vara "Swarovski" 2015.

Actrita Han Ye Seul s-a transformat într-o eleganta si frumoasa zeita a primaverii într-un recent pictorial pentru Colectia de primavara/vara "Swarovski" 2015.

În imaginile publicate, Han Ye Seul este văzută cu bijuterii de lux "Swarovski" din colectia lor de primavara/vara care sporesc farmecul minunat a actritei. Si rochia ii evidențiaza frumuseția sofisticata.

De altfel, pictorialul pentru "Swarovski" cu Han Ye Seul va fi prezent în viitoarea ediție din luna martie a revistei 'Elle Korea'.

Sursa:
http://www.allkpop.com/article/2015/02/han-ye-seul-transforms-into-a-spring-goddess-for-swarovski-2015-s-s-collection

Kill Me, Heal Me: Sarut intre Ji Sung si Park Seo Joon

Cei care se uita la serialul MBC de miercuri-joi “Kill Me, Heal Me” au avut o mare surpriză ieri, când au văzut un sarut intre Ji Sung si Park Seo Joon!

În episodul care a fost difuzat miercuri, 18 februarie, Cha Do Hyun (Ji Sung)  s-a transformat într-una dintre cele șapte personalități ale lui, in Ahn Yo Na, care este o fată de școală în vârstă de 17 ani.

In episodul anterior ea s-a indragostit la prima vedere de Oh Ri On (Park Seo Joon), dupa ce a vazut o fotografie cu el și in episodul 13 a fost prima dată cand Yo Na l-a vazut în persoană.

Ea a sarit pe el, si l-a numit oppa, Ahn Yo Na fiind complet zdrobit de Oh Ri On. Ea, de asemenea l-a urmarit pe străzile Seului, acesta fugind pentru a evita un sărut. Dar cum Oh Ri On ii aduce numai necazuri lui Ahn Yo Na, s-a produs sărutul neașteptat între cele două/doi.

 

După difuzarea episodului a fost dezvaluit faptul că sărutul a fost spontan și că a fost sugerat de către directorul timp ce se filma scena, sarut cu care Ji Sung si Park Seo Joon au fost imediat de acord. SBS a lansat, de asemenea, cateva fotografii cu Ji Sung si Park Seo Joon de la filrmari.

Sursa:
http://www.soompi.com/2015/02/18/kill-me-heal-me-kiss-between-ji-sung-and-park-seo-joon-was-unscripted/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kill-me-heal-me-kiss-between-ji-sung-and-park-seo-joon-was-unscripted

Lee Hyori in pozitii de yoga pentru Cosmopolitan

 

Lee Hyori si-a cucerit fanii cu ipostaze de yoga in revista Cosmopolitan.

Recent, revista Cosmopolitan a lansat noi pictoriale sexy cu diva Lee Hyori.

Lee Hyori a executat pozitii dificile de yoga, pozitii surprinzătoare care i-au aratat flexibilitatea. Ea a fost îmbrăcată cu un echipament de sport negru, care i-a subliniat silueta tonifiata și subțire.
În timpul interviului pentru revista Lee Hyori a spus: "Cum timp ce trăiesc in frumoasa natura a Insulei Jeju, mă pot concentra asupra mea, mai ales atunci când fac yoga, ma pot simti total diferita."

Ea a adaugat: "La început, pentru mine Yoga era doar un fel de exercițiu, dar acum știu ce inseamna."

Esti impresionat de ipostazele ei?


 

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/02/lee-hyori-wows-fans-with-her-yoga-poses.html

miercuri, 18 februarie 2015

Happy Chinese's New Year!!


Sursa:
https://www.facebook.com/crib.vivi?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all

차 (cha) auto (substantiv)

그것은 파란색이고 문이 두 개 달린 차입니다.
Geugeoseun paransaegigo muni du gae dallin chaimnida.
It’s a blue, two-door car.
Mașina cu două uși e albastra, .

개가 차에 타고 있습니다.
Gaega chae tago itseumnida.
The dog is getting in the car.
Câinele urca în mașină.

남자는 차를 밀고 있습니다.
Namjaneun chareul milgo itsseumnida.
The man is pushing the car.
Barbatul impinge masina.

남자가 차를 운전하고 있습니다.
Namjaga chareul unjeonhago itsseumnida.
The man is driving a car.
Barbatul conduce o mașină.

월요일은 차로 출근하지만, 나머지의 날들은 기차로 출근합니다.
Woryoireun charo chulgeunhajiman, nameojiui naldeureun gicharo chulgeunhamnida.
I drive my car to work on Mondays, but take the train the rest of the week.
Merg cu masina la serviciu lunea, dar iau trenul in restul săptămânii.

젊을 때는 스포츠차를 운전했지만, 이제는 가족용 차를 운전합니다.
Jeolmeul ttaeneun seupocheuchareul unjeonhaetjjiman, ijeneun gajongnyong chareul unjeonhamnida.
When I was young I had a sports car, but now I have a family car.
Când eram tânăr aveam o masina sport, dar acum am o masina de familie.

Sursa:
http://blogs.koreanclass101.com/blog/2015/02/17/korean-word-of-the-day-car-noun/

NU'EST a pregăti un salut special pentru Anul Nou Lunar

NU'EST a pregăti un salut special pentru Anul Nou Lunar printr-un video dupa mini-drama 'We Are Killers'.

Baietii de la NU'EST au pregăti un salut neconvențional printr-un videoclip pentru  Anul Nou Lunar doar pentru fanii lor.

În loc sa-si salute fanii purtand hane traditionale hanbok, baietii de la NU'EST au facut un videoclip special la mini-drama 'We Are Killers' cu scene stupide și pline de umor. Băieții au luat chiar pseudonimele acestora și au interpretat personaje proprii.

Mai bine uita-te mai jos si vezi daca-ti place:Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/02/nuest-prepare-special-lunar-new-year.html

Yoona în noua reclama "Innisfree"

Yoona este asa de vis și drăguța în noua reclama "Innisfree".

Yoona afișează o imagine de vis, pura și drăguța în cea mai noua reclama "Innisfree" realizata pentru cel mai nou produs esență de apă.

În reclama, Yoona prezinta utilizările comune ale apei. Astfel "Innisfree"  introduce un nou produs care face ca esența de apă sa se aplică pe piele.

Noul produs va fi introdus pe piata coreeana pe 1 martie.Sursa:
http://www.ohkpop.com/204350/yoona-is-so-dreamy-and-cute-in-new-innisfree-cf
http://www.dkpopnews.net/

Kanazawa: Secretul cel mai bine pastrat din Japonia

Pitorescul  Higashi Chaya-gai (Districtul East Geisha) din Kanazawa iti permite sa prinzi o bucatica din ceea ce viata care o traia o gheișă în Japonia în urmă cu câteva sute de ani. Dacă ești norocos, s-ar putea, de asemenea, sa vezi la fața locului o gheișa mergand pe drum în vreme de seara spre unul dintre angajamentele sale.

 

Acesta este singurul loc din afara vechii capitale Kyoto în care poti vedea în continuare o gheișă reală care merge pe jos pe străzi.

Sursa:
http://taiken.co/single/kanazawa-japans-best-kept-secret
https://plus.google.com/u/0/+JohnAsano/posts

Castelul Inuyama, Japonia

Castelul Inuyama din prefectura Aichi este unul dintre cele 12 castele încă existente care au fost construite înainte de perioada Edo si unul dintre cele mai vechi castele feudale care au supraviețuit in Japonia și o comoară națională.


Sursa:
https://plus.google.com/u/0/
https://www.tsunagujapan.com/japanese-word-of-mouth-ranking-top-20-castles/?utm_content=buffer6c2de&utm_medium=social&utm_source=plus.google.com&utm_campaign=buffer

marți, 17 februarie 2015

Anul Nou Chinezesc: Incepe anul Caprei de Lemn

Noaptea de miercuri spre joi face trecerea către Anul Nou Chinezesc, prilej de mare sărbătoare pentru chinezii din lumea întreagă. Conform astrologiei orientale, acesta este Anul Caprei de Lemn, un an „delicat“ pe multe planuri.

Anul Nou Chinezesc, cea mai importantă sărbătoare tradiţională a chinezilor, începe în noaptea de miercuri spre joi (ora 18.000 a României). El este aniversat şi în Hong Kong, Taiwan, Macau, Vietnam, Singapore, Indonezia şi Malaezia.

În cele 15 zile de festival, chinezii din lumea întreagă respectă câteva tradiţii şi obiceiuri vechi de secole.

Fiecare familie trebuie să facă o curăţenie generală în casă, pentru a îndepărta necazurile din anul care se încheie. De asemenea, locuinţele sunt împodobite cu decoraţiuni din hârtie roşie, iar oamenii îşi fac cadouri şi întâmpină Anul Nou cu artificii şi petarde, pentru alungarea răului.

Pe masa de Ajun, chinezii obişnuiesc să pună carne de raţă, care este asociată cu fertilitatea, carne de pui pentru a se bucura de prosperitate şi sănătate în noul an, un amestec de legume care aduce armonia în casă şi mere pentru pace şi înţelepciune.

În prima zi din noul an, chinezii se abţin să consume carne, convinşi fiind că acest lucru le va asigura o viaţă lungă şi fericită.

Următoarele zile sunt rezervate vizitelor în familie: copiii îşi vizitează părinţii şi naşii, oferindu-le cadouri.

Este un an mai creativ.

În astrologia orientală, noul an corespunde Caprei (sau Oii) de Lemn, un an al sporului demografic, în care se vor naşte mulţi copii. „Lemnul este un potenţator al abilităţilor creative, care ne va determina să luptăm cu monotonia, cu plictiseala“.

Din punct de vedere profesional, noul an chinezesc este mai delicat atât pentru angajaţi, cât şi pentru patroni. Primii trebuie să înţeleagă importanţa perfecţionării continue, în vreme ce patronii se pot vedea nevoiţi să-şi păstreze doar cei mai valoroşi angajaţi.

Predicţii pentru fiecare zodie în Anul Caprei de Lemn:

Şobolan: norocul nu vă surâde în carieră şi nici sănătatea nu este cea mai bună, însă nu veţi duce lipsă de bani. Viaţa amoroasă se va îmbunătăţi.

Bivol: vă concentraţi energia asupra carierei şi veţi avea multe oportunităţi profesionale. Banii şi dragostea sunt capitole mai delicate.

Tigru: dacă sunteţi singur/ă, vă găsiţi sufletul-pereche în 2015. Nicio evoluţie din punct de vedere profesional şi nicio problemă alarmantă de sănătate.

Iepure: un an excelent din punct de vedere profesional, financiar şi emoţional iar problemele de sănătate vă ocolesc.

Dragon: cele mai mari realizări vor fi profesionale în Anul Caprei de Lemn, dar nu vă neglijaţi sănătatea.

Şarpe: cariera şi banii nu vor fi puncte forte în 2015. Nativii din semnul Şarpelui sunt predispuşi la accidente.

Cal: sunteţi încărcat/ă de energie în acest an, dar succesul profesional şi financiar nu va fi mai mare decât în trecut. Cel amoros, în schimb, da.

Capră (oaie): multe oportunităţi profesionale şi financiare în Anul Caprei de Lemn, dar mai puţin în dragoste.

Maimuţă: vă bucuraţi de apreciere la locul de muncă şi vă bucuraţi de o relaţie amoroasă foarte bună în 2015.

Cocoş: veţi munci din greu anul acesta, dar veţi avea succese financiare. Atenţie la sănătate!

Câine: multe reuşite profesionale în Anul Caprei de Lemn. Din punct de vedere financiar şi amoros, lucrurile nu evoluează prea mult.

Porc: 2015 este anul oportunităţilor financiare şi al succesului amoros, dar nu este cel mai bun pentru sănătate. Sistemele digestiv şi nervos pot avea de suferit.

Sursa:
http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/anul-nou-chinezesc-aduce-caprade-lemn-semn-1_54e37ba5448e03c0fdb684af/index.html

Happy Chinese's New Year!!


Actorul si modelul Gong Yoo a facut un pictorial in Noua Zeelanda pentru produse sport

Actorul Gong Yoo a dezvăluit unele informatii despre activitățile sale recente.

Pe 16 februarie, agenția sa Soop Management a lansat picturalul de la sedinta lui foto de la reclama pentru pentru produsele sport.

În pictorial, el arată relaxat si se bucura de călătoria cu trenul în Dunedin, o insula de sud a Noii Zeelande.

While he is busy in the middle of filming movie "A Man and A Woman", he has made a short break and has flown to New Zealand to shoot the pictorial in the relaxed setting. Boarding on a train or walking along by the seashore, he could spend some time in the nature.

În timp ce era ocupat cu  filmarile la "A Man and A Woman", el a făcut o scurtă pauză și a zburat în Noua Zeelandă pentru a face un pictorial în care trebuia sa fie relaxat. Odata cu petrecerea lui in tren sau de momentele de mers pe jos de-a lungul malului mării, el ar putea petrece ceva timp în natură.

Gong Yoo is staying in Finland filming movie "A Man and A Woman" with Jeon Do-yeon, a classic love story, where the two fall in forbidden love.

Gong Yoo locuiește în Finlanda cu Jeon Do-yeon pentru filmarile la filmul "A Man and A Woman", o poveste de dragoste clasica, în care cei doi traiesc o poveste de dragoste interzisa.

Sursa:
osen.mt.co.kr/article...
http://www.hancinema.net/actor-gong-yoo-models-for-outdoor-goods-his-pictorial-from-new-zealand--78736.html

Ce vor face vedetele Hallyu Kim Soo-hyeon, Park Shin-hye, Lee Min-ho si Lee Joon-ki in timpul Anului Nou Lunar?

În acest an sunt 5 zile de Seollal, timp berechet pentru a te reuni cu familia și prietenii caci poate ai fost prea ocupat anul trecut pentru a te întâlni cu ei. Dar, vedetele Hallyu nu sunt cu mult diferite. Cele mai multe dintre ele au planificat sa se intalneasca cu familia și sa uite o clipa de zilele de muncă.

Actorul Kim Soo-Hyeon are in plansa fie împreună cu familia sa in acest Seollal. Agentia sa de impresariat a susținut că el nu are nici o filmare în aceste zile și că el va fi cu familia lui. El are programete reclamele și activitățile promoționale după sărbători.

Lee Min-ho și Park Shin-hye, de asemenea, vor petrece timp cu familia. Lee Min-ho va reveni la filmari după sărbători și încearcă să-si aleagă următorul proiect, dar se pare că nu e ușor pentru el să facă acest lucru.

Park Shin Hye are pauza bine-meritata. Pe 18 februarie este ziua ei de naștere si implinirea celor 24 de ani ii va sarbatori intr-o vacanta importanta alaturi de familia ei.

Park Shin Hye a filmat continuu pentru un film și o dramă așa că va avea nevoie de timp pentru a decide ce vrea să facă în continuare în timp ce se pregăteste  pentru Asian Tour.

Lee Joon-ki va petrece Seollal în Italia. In prezent este în mijlocul filmarilor la filmul "Sicily Under the Sun" și s-a abatut din drumul spre China pentru a ajunge la timp în Italia.

Lee Joon-ki are pe site-ul de socializare Chinese SNS peste 16 milioane de fani. Agentia sa spune că "Sicily Under the Sun" este primul lui film chinezesc și câștigă deja popularitate in timp ce filmeaza. E mult mai influent decât si-a imaginat. Filmul va fi filmat până în martie, dar data de lansare nu a fost stabilita încă.

Sursa:
www.ajunews.com/view/...
http://www.hancinema.net/hallyu-stars-kim-soo-hyeon-i-park-shin-hye-lee-min-ho-and-lee-joon-ki;-what-will-they-do-during-lunar-new-years--78741.html

Bae Yong Joon se desparte de mai tânăra Koo So-hee

Actorul Bae Yong Joon a rupt-o cu Koo So-hee, un plutocrat (persoană care, datorită averii de care dispune, participă la conducerea statului și a treburilor publice).

O sursă a raportat că Bae Yong Joon s-a despărțit de Koo So-hee, cu care se intalnea de peste un an. Motivul destrămarii relatiei nu este necunoscut, iar el nu a comentat despre asta.

De asemenea, Key East a confirmat faptul că Bae Yong Joon și Koo So-hee s-au despartit și că a fost o chestiune intima.

Relația lor a inceput în decembrie 2013, în Japonia. Nikkan Sports i-a reperat pe Bae Yong Joon și pe Koo So-heela cand erau la o intalnire în Tokyo și a raportat acest fapt. Coreea, Japonia și alte părți ale Asiei au fost interesate despre starea relației lui Bae Yong Joon.

Atenția a fost indreptata spre vedeta Hallyu și fiica președintelui LS Industrial chairman, Koo So-hee. Discuții despre căsătoria celor doi au avut loc un timp, după ce au fost în vacanță împreună, dar ambele părți au afirmat că era prea devreme sa vorbeasca serios despre asta.

Bae Yong Jun a debutat în 1994 cu drama KBS, "Love Greeting". Apoi a continuat sa joace in diverse alte drame printre care "Hotelier" și chiar în filme precum  "Untold Scandal" și altele. Apoi a dat lovitura cu drama din 2002, "Winter Sonata" cand în Japonia și-a câștigat porecla de "Yonsama". In prezent el este cel mai mare actionar al agentiei Key East Entertainment.

Koo So-hee este a doua fiica a lui Koo Ja-gyoon, președintele LS Group. A absolvit Universitatea Syracuse din New York și a terminat scoala din Koryo. A inceput sa lucreze pentru tatăl ei din 2010, dar a demisionat în 2011. Ea are o parte remarcabilă din capitalul social al companiei cu o valoare aproximativa peste 6 miliarde woni.

Sursa:
isplus.live.joins.com...
http://www.hancinema.net/bae-yong-joon-breaks-up-with-14-year-younger-koo-so-hee-78746.html

Seo Taiji in concert de ziua de nastere

Cantaretul Seo Taiji va sustine sambata un concert intim intr-un club din Seogyo-dong, Seulul de vest, pentru a sarbatori implinirea celor 43 de ani.

Este pentru prima dată cand legenda K-pop va organiza un concert intr-un club.

"El a vrut să susțină un concert intr-un club de mult timp", a declarat agentia cantaretul într-un comunicat de presă. "El este încântat să se întâlnească fanii la un concert intr-un club mic".

Seo a revenit pe scena muzicală în octombrie anul trecut.

Pentru a-si promova noul său album, cantaretul a aparut in numeroase emisiuni TV de muzică.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/seo-taiji-schedules-intimate-concert-78721.html

Pagoda Chureito, Yamanashi

Pagoda Chureito primăvara, Yamanash
Poze de Monika lshiy
Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+MidoriTachikawa/posts/AG3ePBfZPJY

Yoshino, Nara, Japonia
Sursa:
Japan Art Architecture 
https://plus.google.com/u/0/+MidoriTachikawa/posts/AG3ePBfZPJY

Castelul Osaka, Japonia
Sursa:
Art & Architecture 
https://plus.google.com/u/0/+MidoriTachikawa/posts/AG3ePBfZPJY

Templul Kennin-Ji,Kyoto
Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+MidoriTachikawa/posts/AG3ePBfZPJY
Japan Art & Architecture 

KYOTO Street

 Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+MidoriTachikawa/posts/AG3ePBfZPJY

Anul nou chinezesc

Happy Chinese New Year 
18-19. 02.2015Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+MidoriTachikawa/posts/AG3ePBfZPJY

Memorii japoneze

Photo: Herbert Ponting (1870-1935)

Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+MidoriTachikawa/posts/AG3ePBfZPJY

Lee Byung-hun in negocieri pentru un nou film in SUA

Lee Byung-hun in negocieri pentru un nou film in SUA

Se pare că Lee Byung Hun este in proces de negociere pentru cel mai nou film de la Hollywood "Beyond Deceit".

BH Entertainment a declarat pentru OSEN că este în mijlocul negocierilor pentru "Beyond Deceit".

Deși rapoarte au fost făcute despre film, nimic nu a fost oficial confirmat încă.

În ceea ce privește întoarcerea sa la Coreea, agentia lui de management a spus: "El se va intoarce in curand, dar data nu este sigura și acestea sunt doar planurile lui de viitor".

Anterior, Hollywood Reporter a raportat că Lee Byung Hun cel mai sigur va juca în cel mai nou film "Beyond Deceit" alaturi de Anthony Hopkins, Al Pacino și mai mult.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/lee-byung-hun-seeks-newest-us-flick-78752.html