vineri, 27 februarie 2015

Fotografii cu Kim Yoon-seo in rochii de mireasa

Kim Yoon-seo, actrita din "The Legendary Witch"  a făcut poze în rochii albe.

În prezent jucand rolul lui Ma Joo-Hee in "The Legendary Witch", Kim Yoon-seo a pozat  în rochii de mireasa pentru numarul din luna martie al revistei In Style.

Kim Yoon-seo a probat diferite tipuri de rochii, toate adaptate pe stilul ei propriu.

Părul lui Kim  tăiat scurt și băiețesc s-a adăugat la istetime. Ea a rupt imaginea elegantă tipica a rochiilor de mireasa și in poze arata liber și boema.

Kim Yoon-seo appeared friendly and freewheeling unlike her typical cold-city image.

Kim Yoon-seo arata prietenoasa și calma, spre deosebire de imaginea din "The Legendary Witch".

The pictures can be seen in the March issue of In Style.

Sursa:
www.segye.com/content...
http://www.hancinema.net/photos-kim-yoon-seo-s-wedding-pictures-79066.html

joi, 26 februarie 2015

Oh Yeon-seo prezinta un ten strălucitor

Actrita Oh Yeon-seo arata inocent în fotografiile facute  pentru un brand de cosmetice si date publicitatii pe data de 26 februarie.

Ea prezinta o piele transparentă și fără cusur, atintind toti ochii asupra ei.

O sursă de la sedinta foto a comentat: "E ceea ce fiecare femeie vrea sa fie si avem cele mai bune poze ale ei".

In prezent Oh Yeon-seo joaca in drama MBC, "Shine or Go Crazy".

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/oh-yeon-seo-shows-off-shiny-complexion-79010.html

Jo In Sung va avea prima intalnire exclusiv cu fanii din Thailanda

Actorul Jo In Sung va avea prima întâlnire cu fanii sai din Thailanda.

Actorul din "It's Okay, That's Love", Jo In Sung, va fi în centrul atenției la '2015 So In Love With Zo In Seong' cum se numeste intalnirea din 28 februarie cu fanii sai din Thailanda.

Jo In Sung a parasit Coreea pe 26 februarie și va apare într-o emisiune TV pe data de 27 februarie. Apoi el a programat să aibă interviuri cu aproximativ 100 de agentii media thailandeze.

A doua zi el va fi la întâlnirea cu fanii care va avea loc la JJ Hall, si unde se va conversa cu acestia și va face fotografii de grup.

Aceasta întâlnire cu fanii a fost organizata pentru a returna fanilor thailandezi simpatia pentru sprijinul pe care l-au arătat pentru "It's Okay, That's Love" și așteptările sunt mari pentru ca Jo In Sung este la prima sa vizită oficială in Thailanda.

Surse au comentat: "A fost in Thailanda pentru alte probleme, dar nu pentru a-si saluta fanii in mod oficial. Suntem bucuroși să facem acest lucru și este o șansă bună pentru el să-si arate aprecierea pentru cei care îl sprijină".

Jo In Sung a plecat in Thailanda pe 26 februarie.

Sursa:
tvdaily.asiae.co.kr/r...
http://www.hancinema.net/jo-in-seong-holds-first-exclusive-fan-meeting-in-thailand-79011.html

혈액 (hyeoraek) sânge (substantiv)

혈액 검사는 그의 혈중 알코올 수치가 아주 높은 것을 찾았습니다.
Hyeoraek geomsaneun geuui hyeoljung alkool suchiga aju nopeun geoseul chajatseumnida.
The blood test found his blood alcohol level was very high.
Testul de sânge a găsit nivelul de alcool in sângele lui foarte mare.

혈액 검사를 위한 유리병
hyeoraek geomsareul wihan yuribyeong
vial of blood for a blood test
flacon de sânge pentru testul de sânge

Sursa:
http://blogs.koreanclass101.com/blog/2015/02/26/korean-word-of-the-day-blood-noun/

Eleganța contrastanta a lui Kang Han-na

Kang Han-na, actrița din "Empire of Lust" a avut o ședință foto pentru Bazaar.

Imaginile o arată pe Kang Han-na purtând o rochie albă simpla dar eleganta, aratand nevinovat și grațios. Ea zâmbește ușor spre aparatul de fotografiat și acest lucru este un contrast fata  de imaginea ei în filmul "Empire of Lust", unde o este o seducatoare cu o privire criminala.

În interviu Kang a spus: "Vreau sa fiu o actrita care face publicul sa se simta bine. O actriță joacă rolul cuiva care trăiește o viață obișnuită așa că astfel cred că cel mai bine e să fie naturală, mai degrabă decât artificiala. Am învățat sa joc prima data cand eram in clasa a 11-a și am făcut teatru la universitate. Apoi am filmat un film independent. Am evaluat pas cu pas, iar acum am fost distribuita într-un rol bun în filmul numit "Empire of Lust"".

Imterviul cu Kang Han-na poate fi văzut în numarul din martie al revistei Bazaar.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/photos-kang-han-na-s-contrasting-elegance-79013.html

Kim Beom și Yoo Yeon-seok s-au angajat sa ajute pacientii cu boli rare

Actorii Kim Beom și Yoo Yeon-Seok s-au angajat sa ajute pacientii cu boli rare sau incurabile.

King Kong Entertainment a dezvăluit poze cu cei doi de la campania ce va fi difuzata la radio pentru această cauză. Cei doi poartă căști și-si citesc scriptul, in timp ce fac înregistrări. Ei arata tot atat de bine pe cat arata inimile lor calde.

Cei doi actori au fost de acord sa participe la această campanie, în ciuda programele lor incarcate. Ei au fost suficient de pregătiți pentru a primi imediat semnul OK, fără repetitii.

Campania radio a fost planificata pentru a sprijini pe cei cu boli rare sau incurabile și pentru a transmite informații corecte despre acestea. La radio s-a vorbit despre cazuri de pacienti care au fost luati în considerare drept "contagiosi", deși sufera de boli autoimune și cazuri de pacienți care pur și simplu nu își pot permite un tratament.

Între timp, această campanie a fost găzduit de către Korean Board of Association for Rare and Incurable Diseases. Campania va fi difuzata timp de 8 săptămâni pe TBS 95.1MHz la orele 7:10AM si 5:57PM în fiecare zi, precum și pe MBC internet radio 'mini' .

Sursa:
www.segye.com/content...
http://www.hancinema.net/kim-beom-and-yoo-yeon-seok-set-out-to-help-rare-disease-patients-79017.html

Selfie cu Yoon Seung-ah si Lee Dong-hae

Yoon Seung-ah a facut un selfie cu Lee Dong-hae de la Super Junior.

Lee Dong-hae a postat un selfie dulce cu Yoon Seung-ah, care a jucat  în august 2012 rolul iubitei sale in drama de pe Channel A, "Panda and Porcupine".

Lee Dong-hae a comentat: "Vă rugăm să urmăriți "Panda and Porcupine"".

Imaginea o pe prezinta Yoon Seung-ah avand gura acoperita cu o cana și așa este si Lee Dong-hae. Cei doi arata ca un cuplu și arata foarte bine impreuna.

Internautii au comentat: "Kim Moo-Yeol se mărită!", "Kim Moo-Yeol și Yoon Seung-ah face un cuplu frumos", "Sunt atat de gelos" și mai mult.

Între timp, Yoon Seung-ah a postat pe Instagram o fotografie care o arata impreuna cu Kim Moo-Yeol. In prezent cei doi fac fotografii de nunta in Italia.


Sursa:
www.sportsseoul.com/?...
http://www.hancinema.net/yoon-seung-ah-s-selfie-with-lee-dong-hae-79018.html

Empire of Lust: Scene de dragoste cu Kang Han-na și Sin Ha-gyoon

 

Actrita Kang Han-na și actorul Sin Ha-gyoon au fost un subiect fierbinte și savuros.

La premiera filmului de la CGV de pe 24 februarie, Kang a menționat că scena de dragoste cu Sin Ha-gyoon a fost cea mai grea scena cu care a avut de a face pana acum.

Ea a spus: "Scenele emoționale cu Sin Ha-gyoon au fost cele mai dificile, deoarece nu a fost doar despre intimitate, ci o legătură nevinovat între un bărbat și o femeie".

"Există întotdeauna presiune într-o scenă de dragoste. Trebuie să te exprimi natural și sa arati o suma de emoții".
Sursa:
en.seoul.co.kr/news/n...
http://www.hancinema.net/empire-of-lust-kang-han-na-and-sin-ha-gyoon-s-hot-bed-scene-78969.html

miercuri, 25 februarie 2015

Kim Soo-Hyeon intr-un pictorial de moda pentru primavara 2015

 

Pictorialul cu Kim Soo-Hyeon va fi lansat în Coreea și China, în același timp.

Marca de costume pentru bărbați Singsung Tonsang, prezentat in ZIOZIA, cu modelul lor exclusiv Kim Soo-Hyeon, a prezentat colectia de primăvara 2015 în același timp în Coreea și China.

Marca a realizat un succes imens cu K-moda, odata cu succesul lui Kim Soo-Hyeon in dramele "The Sun and the Moon" si "My Love from the Star".

Pictorialul din ZIOZIA cu  Kim Soo-Hyeon a fost facut să atragă atenția ca de fiecare data, influentand tendințele modei în China, cu paleta sa simplista de culori și stilul modern, prin trăsăturile unice ale marcilor coreene de costume pentru bărbați.

Pictorialele pentru fiecare sezon sunt realizate în colaborare cu stilistul propriu a lui Kim Soo-Hyeon, această reclama pentru moda de primăvară prezentand piese barbatesti casual sic, practice si piese de zi cu zi formale.Mai multe poze cu Kim Soo-Hyeon, schite si un film cu interviuri pot fi vazute pe pagina de start oficiala a brandului.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/ci...
http://www.hancinema.net/kim-soo-hyeon-i-his-fashion-pictorial-for-spring-2015-78958.html

Fosta iubita a lui Kim Hyun Joong confirmă ca artistul este tatăl copilului ei nenăscut

Reprezentantul legal al doamnei Choi, fosta-prietena a lui Kim Hyun Joong, a prezentat astăzi confirmarea că ea este într-adevăr însărcinată cu copilul lui Kim Hyun Joong.

Pe 24 februarie, reprezentantul doamnei Choi a declarat catre Sports Seul: "Este adevărat că doamna Choi este însărcinată. Este adevărat că Kim Hyun Joong este tatal biologic."

"Este devastator pentru doamna Choi pentru ca sarcina ei a fost dezvăluita publicului în mod neașteptat . In prezent ea este internata la obstetrica si ginecologie pentru verificare mentală și fizică."

În plus, avocatul doameni Choi afirmă, de asemenea, că au dovezi care confirma sarcina ei și neagă afirmația din partea lui Kim Hyun Joong precum că Ms.Choi nu putut fi contactată.

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/02/ex-girlfriend-confirms-kim-hyun-joong.html
http://news.nate.com/view/20150224n14000

In cele din urmă Kim Hyun Joong a dat o declarație de presă

Vestea ca Kim Hyun Joong s-a impacat cu fosta lui prietenă și ca acum așteaptă un copil a ridicat semne de întrebare în rândul internautilor.

În cele din urmă, pe 23 februarie, agenția lui Kim Hyun Joong, Keyeast Entertainment, lanseaza o declarație: "Ne-a contactat Kim Hyun Joong. El va rezolva situatia. Deși încearcă să facă acest lucru cât mai curând posibil, se pare ca e dificil sa ne dea detalii importante."

After the news, Keyeast Entertainment explained that they didn't released any statement as soon as possible because they couldn't contact Kim Hyun Joong.

După aceste știri, Keyeast Entertainment a explicat că nu vor putea face nici o declarație cât mai repede posibil, pentru că nu l-au putut contacta pe Kim Hyun Joong.

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/02/kim-hyun-joongs-side-finally-releases.html
http://news.nate.com/view/20150223n06103?mid=e0100

Ji Chang Wook intenționează să se înroleze anul viitor

Actorul Ji Chang Wook, care are mulți fani dupa ce a jucat in“Healer” a împărtășit recent  într-un interviu planul său să se înroleze.

El a spus, "Muzicalul 'The days' va fi ultimul meu proiect  înainte de a pleca in armata anul viitor. Îmi pare rău că trebuie să mă opresc din lucru, dar voi fi mult mai relaxat după ce mă întorc ".

De asemenea Ji Chang Wook a spus că se va putea adapta in armata deoarece a petrecut cea mai mare parte a copilariei în școala de băieți și a muncit foarte mult.

În ceea ce privește scena muzicală, el a spus el: "Fiind pe scenă este diferit fata de munca într-o dramă. În fața camerei ai o șansă de a face o scena din nou, dar nu poti face asta pe scena. Nu poti relua scena. Această tensiune ma face să mă simt fericit și responsabil".

In aceasta perioada Ji Chang Wook este ocupat de promovarea muzicalului "The days".

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/02/ji-chang-wook-plans-to-enlist-in.html

marți, 24 februarie 2015

Park Hae-jin, seducător în pat

Vedeta Hallyu Park Hae-jin, care în prezent filmează pentru o dramă in China, este încă o dată în centrul atenției pentru o fotografie care a fost facuta acum ceva timp.

Fotografia este este de la un pictorial de moda facut în Tokyo pentru un brand de jeansi. Park Hae-jin este charismartic și minunat, chiar și în blugi simpli si imbracaminte sport.

Park Hae-jin este în pat cu actrita Ko Joon-Hee și a primit aplauze din partea personalului si pe site pentru profesionalismul lor.

Netizens say, "Park Hae-jin and Ko Joon-hee look good together", "When can we see his new drama?" and more.

Internasutii au comentat: "Park Hae-jin și Ko Joon-Hee arata bine împreună", "Când putem vedea noua sa drama?" și mai mult.

Sursa:
www.segye.com/content...
http://www.hancinema.net/park-hae-jin-seductive-in-bed-78935.html

Kim Hyun-joong, membru SS501, neagă zvonurile de casatorie

Cantaretul-actor Kim Hyun Joong de 29 de ani, a respins rapoartele media cu privire la posibilele planuri de casatorie cu fosta lui iubita, care chipurile este însărcinată.

"Este adevărat că cei doi s-au întâlnit în luna septembrie, dar au fost de acord să se desparta la sfârșitul anului trecut", a declarat într-un comunicat publicat luni, agentia lui Kim, Keyeast Entertainment.

Doar cu o zi inainte de aceste declaratii, o revistă lunară a raportat că artistul s-a împăcat recent cu fosta lui iubită și că se vor căsători în curând, deoarece ea este gravidă in 10 săptămâni .

Ex Kim, numita Choi, a intentat un proces împotriva artistului în luna august, pentru violenta. Kim a fost pus sub acuzare de prietena lui și a plătit acesteia 5 milioane won (4.500 dolari) amenda.

Agenția lui Kim, de asemenea, a comentat cu privire la știrea că Kim ar deveni în curând tată: "Choi l-a contactat pe Kim in ianuarie și l-a informat despre sarcina ei, dar ea a refuzat sa mearga la o clinica pentru ca un medic sa confime acest lucru.

"Am cerut ca Choi să ne dea aceste informații [pentru a le verifica], dar noi nu am aflat despre ele inca".

Agenția a adăugat că, dacă Choi este însărcinată, artistul isi va asuma responsabilitatea.

Kim, membru al trupei de baieti SS501, a lansat recent un nou album solo în Japonia și a fost acolo pentru promovarea lui.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/former-ss501-singer-denies-rumors-78899.html

Ha Hee-ra va juca in in drama "Let the Girl Cry"

Actrita Ha Hee-ra se reîntoarce cu o nouă dramă MBC de week-end numita "Let the Girl Cry".

Ea are de gând să-și asume rolul personajului Eun-soo.

Ha Hee-ra  a jucat ultima data în 2013 in drama MBC, "Good For You" și aceasta este prima ei dramă dupa un an și jumătate.

Drama "Let the Girl Cry" este scrisa de Ha Cheong-ok si produsa de Kim Geun-hong.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/ha-hee-ra-to-star-in-let-the-girl-cry-78929.html