miercuri, 6 mai 2015

Seriale: Mask (2015)

Titlul: 가면 / Mask
Titlul chinezesc: 假面
Genul: Romance, Melodrama
Regia: Boo Sung Chul
Scenariul: Choi Ho Chul

Numar episoade: 20 (confirmate)
canal de difuzare: SBS
Perioada de difuzare:
27 mai 2015 pana la 30 iulie 2015
Timp de difuzare: miercuri si joi incepand cu ora 21:55 

Intriga:
O melodramă despre oamenii care poartă "măști" in viata de zi cu zi pentru a-si ascunde identitatea reala.

Byun Ji Sook (Soo Ae) a avut întotdeauna o viață grea alaturi de tatăl ei care se ingloda permanant în datorii și urmărit de cămătari. Astfel ca isi doreste cu disperare sa stie cum este viața dacă s-ar fi născut într-o familie bună și nu trebuie să-si facă faceți griji tot timpul in privinta banilor.

Atunci când o serie de circumstanțe o aduce pe bogata Ji Sook la Eun Ha (Soo Ae), ea isi da seama ca este sansa ei la o viață mai bună și își asumă identitatea lui Eun Ha și începe să trăiască o viața de lux. Ji Sook este o femeie dintr-o familie înstărită, care seamănă foarte bine cu Ji Sook.

Eun Ha (Soo Ae) se întâlnește cu Min Woo (Joo Ji Hoon), un moștenitor chebol care este neîncrezator fata de oamenii din jurul lui. Dar când își dă seama că Ji Sook nu este ca alte femei pe care le-a întâlnit, el este atras de ea. Intrebarea mea este cât de mult va putea Ji Sook sa mențina șarada și sa ascunda adevărata ei dentitate? 

Distributia:

Roluri principale
Soo Ae as Byun Ji Sook / Eun Ha
Joo Ji Hoon as Min Woo
Yun Jung Hoon as Min Suk Hoon
Yoo In Young as Mi Yun

Familia Ji Sook
Jung Dong Hwan as Ji Sook’s Father
Yang Mi Kyung as Ji Sook’s Mother
Hoya as Byun Ji Hyuk (Ji Sook’s younger brother)

Familia Min Woo
Jun Gook Hwan as Min Woo’s Father
Park Joon Geum as Min Woo’s Step Mother

Familia Eun Ha
Park Ying Soo as Eun Ha’s father
Lee Jong Nam as Eun Ha’s Step Mother

Roluri secundare
Kim Ji Min

Foto:
Sursa:
http://www.koreandrama.org/mask/
http://www.viki.com/tv/26139c-mask
http://program.sbs.co.kr/builder/endPage.do?pgm_id=22000007712&pgm_mnu_id=34414&pgm_build_id=9701&pageIdx=1&listOrder=regDtDesc&searchCondition=title&searchKeyword=&contNo=10000383642 
http://www.soompi.com/2011/06/21/south-korea-tv-ratings-tns-vs-ac-nielsen/

Hong Seok-cheon impreuna cu Kim Seon-ah și Joo Sang-wook

Hong Seok-cheon s-a fotografiat alaturi de Joo Sang-wook și Kim Seon-ah.

El a postat această fotografie pe pagina personala de Instagram și a scris comentariul: "Cu Joo Sang-wook și Kim Seon-ah la filmarile pentru "Masked Investigator"".

Cei trei sunt foarte degajati si zambesc la camera sau fac diferite mutrite dragalase.

Pana una alta, Joo Sang-wook și Kim Seon-ah joaca in drama KBS 2TV, "Masked Investigator", care vorbeste despre un barbat care cauta criminali ce evita pedeapsa.

Sursa:
www.tvreport.co.kr/?c...
http://www.hancinema.net/hong-seok-cheon-with-kim-seon-ah-and-joo-sang-wook-81654.html

marți, 5 mai 2015

Fiul lui Yoo Ji-tae si a lui Kim Hyo-jin a implinit 11 luni

Actorul Yoo Ji-tae arata foarte fericit cu fiul său Soo-in.

Kim Hyo-jin postat pe Instagram o fotografie cu soțul și fiul  sau și a scris: "Soo-in a implinit 11 luni astazi. Fii sănătos, copilul meu. A fost atât de distractiv cu tatăl său".  In imagine Yoo Ji-tae arata foarte fericit cu fiul său.

Yoo Ji-tae și Kim Hyo-jin s-au căsătorit în 2011 și l-au avut pe Soo-in primul lor fiu  după 3 ani.

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n...
http://www.hancinema.net/yoo-ji-tae-and-kim-hyo-jin-s-11-month-old-son-81651.html

Lee Byung Hun va juca in remak-ul "The Magnificent Seven"

Actorul Lee Byung Hun va juca in remak-ul "The Magnificent Seven" imediat după ce va termina filmul "Beyond Deceit". Aceasta este al cincea film pe care Lee Byung-hun il va juca la Hollywood după seria "G.I. Joe", "Red 2" și "Terminator: Genisys".

Filmul original "The Magnificent Seven" a fost filmat in anul 1962 intr-un sat din vest. Filmul vorbeste  despre 7 pistolari. Versiunea refăcuta ii va avea in distributie pe Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke și altii. Lee Byung-hun va juca in rolul lui Billy Rock.

Lee Byung-hun s-a ridicat pas cu pas ca actor la Hollywood și în cele din urmă culege roadele. Este adevărat că el este actorul strain la care se astepta intrarea la Hollywood.

Lee Byung-hun a jucat în "GI Joe", acesta fiind primul sau film la Hollywood. El a jucat in rolul lui Storm Shadow și apoi a progresat în a doua serie cu mai multe responsabilități.

Apoi Lee Byung-hun a urcat surprinzător. A jucat in "Red 2", alaturi de Bruce Willis, Catherine Zeta-Jones, Anthony Hopkins si John Malkovich. El s-a remarcat la fel de mult ca și actorii din rolurile principale.

Apoi el a filmat pentru rolul T-1000 în "Terminator: Genisys". T-1000 este omul lichid care a apărut de câteva ori în seria "Terminator", și acest lucru a constituit un fapt foarte interesant pentru fanii de acasă.

El a jucat apoi în "Beyond Deceit" alaturi de Al Pacino, dar nu este clar care este rolul lui cel mai important de la Hollywood. Acum, că Lee Byung Hun va juca in "The Magnificent Seven", se pare că va deveni curând un actor recunoscut la Hollywood.

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
http://www.hancinema.net/lee-byung-hun-to-star-in-the-magnificent-seven-in-hollywood-81655.html

luni, 4 mai 2015

Song Joong-ki revine și Park Ji-bin ne paraseste

Song Joong-ki și Park Ji-bin isi schimbă starea.

Song Joong-ki se va elibera din armata dupa 21 de luni de Serviciu National.

Song Joong-ki a confirmat deja ca va juca in rolul lui Kim Eun-Sook in drama "The Descendant of the Sun" și ca are în vedere si oferta pentru "Kwon Bob", viitorul sau film .

Pe de altă parte, Park Ji-bin este admis pentru Serviciul National pe 26 mai, dupa ce a participat la nunta surorii sale.

Agentia de Management a lui Park Ji-bin a declarat: "Am vrut să păstram secreta plecare, dar a ajuns sa fie cunoscuta. El promite să fie constiincios în armata și să revină un barbat în toată firea".

In același timp, există și alte vedete nascute in anii 1986 și 1987 care așteaptă sa plece in armata.

Sursa:
sports.donga.com/3/al...
http://www.hancinema.net/song-joong-ki-comes-back-and-park-ji-bin-leaves-81481.html

Fosta prietena a lui Kim Hyun-joong i-a dat in judecata pe toti cei care au criticat-o

Choi, fosta prietena a actorului Kim Hyun Joong i-a dat în judecată pe toți cei care au răspândit pe internet zvonuri false și insulte despre ea.

Ea a cerut Cyber Investigations Department sa analizeze aproximativ 100 de cazuri și mai mulți utilizatori de internet care au criticat-o.

O sursă din poliție a precizat: "Noi nu putem dezvălui detalii cu privire la plângere", dar nici nu au negat existenta acesteia.

E de asteptat ca cei mai multi dintre criticii să fie dintre fanii lui Kim Hyun Joong.

Choi l-a dat in judecata pe Kim Hyun Joong in luna august a anului trecut pentru agresiune. Kim Hyun Joong a negat această acuzație și a ajuns la o intelegere cu Choi.

Mai târziu, ei au ajuns la o alta intelegere deoarece Choi a dovedit ca era însărcinată. Ea a spus: "Voi avea grijă de copil, dar nu voi ramane cu Kim Hyun Joong".

În Coreea, defăimarea unei persoane conduce la o amenda de 30 milioane won. Răspândirea de zvonuri false poate conduce la 10 ani de închisoare și la o amenda de 50 de milioane won.

Sursa:
star.mk.co.kr/new/vie...
http://www.hancinema.net/kim-hyun-joong-s-ex-girlfriend-sues-all-criticizers-81581.html

Joo Jin-mo va juca in drama "My Love Eun-dong"

Drama JTBC, "My Love Eun-dong" a lansat fotografii ale indragostitului inocent Joo Jin-mo.

El se afla la o conferință de presă si poartă un tricou negru cu un sacou alb și zâmbeste. El arata ca vedeteta din drama. Trăsăturile lui frumoase țintesc publicul feminin si este pe cale sa spuna ceva șocant în fața tuturor reprezentantilor presei.

Rolul lui Joo Jin-mo este cel a lui  Ji Eun-go, o vedeta de top care si-a regasit prima dragoste, pe Ji Eun-dong. El este o vedeta naționala, dar care are întotdeauna un loc în inima lui pentru Ji Eun-dong. El arată mândru și arogant, dar de fapt foarte grijuliu.

Joo Jin-mo a aparut pe platourile de filmare emoționat și a salutat tot personalul. Apoi a devenit Ji Eun-ho și a jucat rolul unui indragostit inocent  care are ochii  doar pentru Ji Eun-dong.

Joo Jin-mo a spus: "Eram nerăbdător sa fiu în fața aparatului de filmat, pentru prima dată dupa un an, dar am reușit să fac asta in parte și datorită regizorului și personalului. Poti sa astepti cu nerăbdare să te uiti la " My Love Eun-dong ".

"My Love Eun-dong" este despre dragostea între un bărbat și o femeie, dragoste  care se prelungeste pe un interval de timp de 20 de ani. Aceasta este produsa de Lee Tae-gon și scrisa de Baek Mi-kyeong.

"My Love Eun-dong" va fi lansat pe 29 luna aceasta.

Sursa:
www.tenasia.co.kr/arc...
http://www.hancinema.net/my-love-eun-dong-joo-jin-mo-81586.html

Yeo Jin-goo in "Orange Marmalade"

Actorul Yeo Jin-goo a pretins că vrea să facă pe toată lumea se îndragosteasca.

In drama KBS2TV, "Orange Marmalade", vedeta Yeo Jin-goo  joaca rolul lui Jeong Jae-min, un student frumos și cu talentat muzical. Drama vorbeste despre o lume de vampiri și despre oamenii alturi de care traiesc.

Yeo Jin-goo a debutat in 2012 in drama MBC,  "The Sun and the Moon". Echipa dramei "Orange Marmelada" a afirmat: "Yeo Jin-goo are o voce fermecatoare și chiar a pierdut in greutate pentru această dramă".

In drama "Orange Marmalade" ii mai putem intalni pe Yeo Jin-goo, Seolhyun si Lee Jong-hyun.

Primul episod va fi difuzat in Coreea pe 15 mai de la ora 22,35.

Sursa:
starin.edaily.co.kr/n...
http://www.hancinema.net/orange-marmalade-yeo-jin-goo-81587.html

Oh Yeon-seo primul fan meeting in 13 ani

Actrita Oh Yeon-seo a finalizat prima sa întâlnire cu fanii în 13 de ani.

Ea a avut prima ei intalnire cu fanii ei cu tema "Oh Lovelyy Da" care a fost găzduită pe 2 mai de Jeon Hwan-gyoo.

Oh Yeon-seo  a cântat un cântec și chiar a dansat la melodia "Up and Down" a lui EXID.

Mesajele de felicitare de la Jang Hyeok și de la ceilalti protagonisti ai dramei MBC TV, "Shine or Go Crazy" au fost prezentate spre sfârșitul întâlnirii cu fanii și Jeong Ryeo-won a avut o apariție surpriză la eveniment.

Oh Yeon-seo a spus: "Sper că toată lumea sa fie mult timp alaturi de mine".

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/oh-yeon-seo-s-first-fan-meeting-in-13-years-81588.html

Prietenii Park Shin-hye și Lee Hong-gi

Park Shin Hye-a postat a posta un selfie cu și Lee Hong-gi de la FT Island  pe pagina sa personala de Instagram.

Ea a adaugat cuvintele: "Am venit la concertul tău! Am crezut că ai putea fi supărat pe mine dacă nu as fi făcut-o".

Imaginea arată cât de apropiati sunt cei doi.

Park Shin Hye arata lejer într-o cămașă in carouri albastre și cu un make-up luminos. Ea aste accesorizata cu bijuterii fantezie și un ceas. Lee Hong-gi arata lângă ea atat de jucaus.

Park Shin Hye are ceva timp liber in care filmeaza câteva reclame.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/park-shin-hye-and-lee-hong-gi-s-two-shot-81589.html

Joo Sang-wook in nouas sa drama "Masked Investigator"

Fotografii cu Joo Sang-wook in noua dramă KBS 2TV, "Masked Investigator", au fost date publicitatii. El joaca rolul investigatorului Ha Dae-Cheol.

Ha Dae-Cheol este un anchetator obișnuit, dar se ocupa de infractori cu chipul ascuns într-o mască.

Ha Dae-Cheol poate părea o persoană snoaba, dar el este de fapt foarte curajos și onest și poartă o mască pentru a-si tine ascunsa identitatea.

Primele secvente ale lui Joo Sang-wook jucand rolul lui Ha Dae-Cheol au fost filmate intr-o cafenea din Kangnam. El arata foarte elegant costum și parea foarte pasionat de meseria lui.

Joo Sang-wook a făcut tot posibilul să-și joace rolul cat mai bine și a creat o scena scurta dar eficienta.

Producatorul Kim Jong Hak a spus: "Joo Sang-wook are multa afectiune pentru Ha Dae-Cheol și face tot ce se poate pentru a fi cel mai bun. Sperăm că veți veti astepta cu nerăbdare să-l vedeti".

"Masked Investigator"  este o dramă serioasă, dar distractiva despre Ha Dae-Cheol și Yoo Min-hee (Kim Seon-ah).

Drama este regizata de Jeon San și Kim Yong-soo și scrisa de Choi Jin-won.

Sursa:
stoo.asiae.co.kr/news...
http://www.hancinema.net/joo-sang-wook-in-masked-investigator-81591.html

duminică, 3 mai 2015

Kwak Dong-yeon va juca in "The Butter-Upper"

Actorul Kwak Dong-yeon va juca în web-drama "The Butter-Upper".

El joacă rolul lui Park Gun, personajul principal, care a fost gangster în timpul in care trebuia sa faca școala și se mută într-o școală plină de gangster pentru a-si ține promisiunea facuta mamei sale de a absolvi liceul. Bora de la Sistar va juca de asemenea, în ea.

Kwak Dong-yeon a debutat în 2012 cu drama KBS 2TV, "My Husband Got a Family" si a castigat un premiu la Korea Drama Festival. Apoi el a continuat sa joace in dramele SBS, "Jang Ok-jeong", KBS, "Inspiring Generation", KBS, "Drama Special - Grade A Student" si drama SBS, "Modern Farmer".

"The Butter-Upper"  se bazează pe un web-animat de Lee Ik-soo. Este vorba despre Park Gun, care este aruncat în cea mai dura școală și se luptă pentru a supraviețui.

Sursa:
sports.donga.com/3/al...
http://www.hancinema.net/kwak-dong-yeon-to-star-in-the-butter-upper-81583.html

Park Joon Hyung de la God se casatoreste!

Se confirma ca clopotele de nunta au inceput sa bata pentru Park Joon Hyung (46) de la god, el casatorindu-se cu prietena sa, în luna iunie.

Potrivit agenției sale, Joon Hyung și prietena lui de mai bine de un an au facut un pictorial de nunta astăzi, într-un studio undeva în Gangnam. De asemenea, a arătat că acestia sunt în mijlocul regătirilor deoarece nunta va avea loc pe 26 iunie.

Iubita lui Joon Hyung lui, este cu 13 de ani mai tanara decat el si ca meserie este însoțitor de zbor. El si-a dezvăluit relația cu ea în luna decembrie a anului trecut. Joon Hyung, liderul trupei god este următorul membru, care se căsătoreste după Kim Taewoo.

Felicitări!

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/05/god-park-joonhyung-is-getting-married.html