vineri, 15 mai 2015

Bae Yong Joon și Park Jin Soo au confirmat să se vor căsători toamna aceasta

Actorul Bae Yong Joon și actrița Park Soo Jin isi vor uni destinele în toamna acestui an!

Pe 14 mai, KeyEast Entertainment a anunțat casatoria celor doi printr-o scrisoare pe site-ul lor oficial. In scrisoarea au scris: "Bună ziua, suntem KeyEast. Postam un anunt important pentru că avem o veste despre membrii familiei noastre. Bae Yong Joon și actrița Park Soo Jin se vor casatori in aceasta toamna".

Potrivit agenției lor, cele două familii au fost cu una pentru cealalalta ca un senior și junior, dar nu până februarie a acestui an cand  a început relația lor. Bae Yong Joon a fost atras de personalitatea luminoasa și îngrijita a lui Park Soo Jin în timp ce actrița a observat căldura lui și caracterul lui atent, lucruri care i-a făcut sa se atraga profund reciproc, chiar dacă se intalnesc doar de o perioadă scurtă de timp.

Felicitări pentru Bae Yong Joon și Park Soo Jin!

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/05/bae-yong-joon-and-park-soo-jin.html

Jung Joon Young isi va face revenirea într-o trupa de patru membri

Jung Joon Young isi va face întoarcerea pe scena muzicala dar nu ca solist ci ca membru al unei trupe.

CJ E&M  a anunțat pe 15 mai: "Jung Joon Young a fost in pregătiri cu această trupa o lungă perioadă de timp. Trupa nu este doar un eveniment temporar, caci vor lansa regulat albume. Acest nou album va fi albumul de debut al trupei lui Jung Joon Young".

O imagine teaser al trupei a fost dezvăluita, in imagine aparand de asemenea Jung Joon Young și ceilalți trei membri în interiorul unei limuzine si care arată cooly. Trupa este compusa dintr-un vocalist, un chitarist, un basist și un toboșar. Despre celalti trei s-a declarat ca sunt muzicieni talentati care si-au câștigat deja reputația pe scena muzicii indie.

Trupa lui Jung Joon Young isi va lansa noul album pe 27 mai.

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/05/jung-joon-young-to-make-his-comeback-in.html

Sunny si Seo In Guk: "Ei sunt doar prieteni"

Ca răspuns la rapoartele despre relatia dintre Sunny de la SNSD și actorul Seo In Guk, ambele lor agenții si-au exprimat imediat poziția lor oficială.

Agentia lui Seo In Guk, Jellyfish Entertainment,  a comentat imediat dupa aflarea știrilor: "Ei sunt apropiati, dar nu sunt iubiti. Sunt doar prieteni."

Pe de altă parte, conform SM Entertainment: "Vestea este neîntemeiată. Au confirmat si ei ca sunt doar prieteni. Cu siguranta nu sunt iubiti".

În acelasi timp, Seoul Sports a dat prima data știrea că cei doi sunt intr-o relație unul buna față de celălalt, după ce le-au facut Yuri cunostinta. S-a raportat, de asemenea, că martorii au văzut-o pe Sunny cand a avut grijă de Seo In Guk când actorul a fost internat la spital.

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/05/sunny-seo-in-guk-they-are-just-friends.html

joi, 14 mai 2015

Jo In Sung va juca in primul film dupa 7 ani de la "Frozen Flower"?

Probabil Jo In Sung isi va face întoarcerea pe marele ecran după 7 ani.

Jo In Sung consideră sa-si faca revenirea pe marele ecran după 7 ani în de la ultimul film, in viitorul film 'The King'.

Potrivit agenției sale OIK Entertainment din 14 mai, Jo In Sung are în vedere sa ia in considerare oferta de a juca in viitorul film 'The King', dar nimic nu a fost inca finalizat.

'The King' va fi noul proiect al regizorului Han Jae Rim, care a mai lucrat anterior la 'Rules of Dating', 'The Show Must Go On' si 'The Face Reader'.

În ciuda faptului că a avut mult succes cu dramele 'That Winter, The Wind Blows' si 'It's Ok, It's Love', acesta ar fi primul său film dupa șapte ani de la "Frozen Flower", în 2008, dacă ar accepta oferta.

'The King' este programat pentru premiera în 2016..

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/05/jo-in-sung-considers-to-make-his-big.html

miercuri, 13 mai 2015

Kim Nam Gil la conferinta de presa petnru The Shameless


Sursa:
http://sunshineemine.blogspot.ro/2015/05/kim-nam-gil-shameless-rogue-media.html

Kim Hyun Joong a scris de mana scrisoarea de ramas bun catre fani

Înainte de a pleca in armata pe 12 mai, Kim Hyun Joong a postat  pe site-ul lui oficial fotografii care-l aratau cu capul ras, pregatindu-se pentru armata și o scrisoare scrisă de mână unde-si exprima gândurile despre serviciul militar obligatoriu și-si cerea scuze fanilor sai.

In scrisoare Kim Hyun Joong a scris: "Bună ziua, acesta este Kim Hyun Joong. Trebuie să va spun la revedere, fără măcar sa am șansă de a va saluta intr-un mod confortabil."

Mai mult, el si-a cerut scuze pentru ca si-a arăta laturile negative fanilor și publicului larg și si-a mărturisit frustrarea pentru lucruri pe care nu le-a putut spune în altă parte.

"Am fost foarte rău. A trebuit să rămână liniștit pentru că eu sunt o persoană publică și nu-mi pot exprima cu ușurință sentimentele adevărate oricui. Ultimele zile au fost grele, eu purtand vina pentru a nu fi în stare să fiu mai matur și grijuliu ", a declarat Kim Hyun Joong.

El a vorbit în special fanilor care au fost alaturi de el din zilele cand era in trupa SS501. El a scri:, "Nu știu cum ar trebui să-mi cer scuze. Mă simt ca și cum as pleca cu o sarcină de datorii pe umerii mei. "

De asemenea, vedeta nu a uitat să le mulțumeasca acelor fanilor care au avut încredere în el până în ziua înrolarii lui. "Baieti, m-ati ajutat psihic în acele vremuri agitate. Ati știut de lucruri pe care nu am avut șansă sa le spun și ati avut încredere in mine, a explicat el.

Apoi Kim Hyun Joong a continuat : "Toți barbatii merg in armata, dar ca acum e rândul meu să merg, ma simt slab. Următorii doi ani vor fi noi capitole în viața mea. Voi reveni in societate ca un om responsabil și ca persoană publică."

Kim Hyun Joong a fost inscris pentru serviciul militar obligatoriu pe 12 mai și este încă în proces cu fosta lui prietena.

Sursa:
http://pyeonghwasblog.blogspot.ro/2015/05/kim-hyun-joong-writes-hand-written.html

marți, 12 mai 2015

Yoon Gyoon-sang va juca in "Six Flying Horses"

Yoon Gyoon-sang va juca in noua drama SBS, "Six Flying Horses" in rolul lui Moo-hyool.

El este al doilea din cei 9 frati care locuiesc cu bunica lor analfabeța. Yoon Gyoon-sang  a fost înalt de când era tânăr și în viața reală este de peste 1,86 m inaltime.

Este de așteptat ca "Six Flying Horses" sa fie difuzata dupa drama SBS de week-end, "The Time I Loved You, 7000 Days". Yoon Gyoon-sang a jucat in "Pinocchio" la inceputul acestui an.

"Șase Flying Horses" este o drama speciala care sărbătorește 25 de ani de SBS. Este o ficțiune istorică bazata pe șase personaje din vremurile de demult ale lui Lee Bang-won.

Sursa:
isplus.live.joins.com...
http://www.hancinema.net/yoon-gyoon-sang-to-star-in-six-flying-horses-81888.html

Fan meeting Park Yoo Chun s-a vândut în 5 minute

Cele 9000 de locuri de la reuniunea vedetei  Hallyu, Park Yoo Chun cu fanii sai, s-au vandut in doar 5 minute.

El are o întâlnire cu fanii sai pe care a numit-o "2015 Fan Meeting: House Warming Party Party Episode 2" si va avea loc pe 30 și 31 mai la Universitatea Goryeo.

Vânzările de bilete au început la ora 20 pe 11 mai și cele 4.500 de locuri ale primei zile s-au vândut în cinci minute.

Fanii din Coreea și din străinătate sunt nebuni dupa drama "The Girl Who Sees Smells". Astfel ca, cei care nu au putut obține bilete au cerut un al doilea fan meeting.

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/park-yoo-chun-s-fan-meeting-sold-out-in-5-minutes-81889.html

Kang Dong-won va juca alaturi de Hwang Jeong-min

Hwang Jeong-min și Kang Dong-won vor juca în "Investigator Dispatch".

Colaborarea lor va fi una interesanta.

"Investigator Dispatch" este un film care vorbeste despre un detectiv (Hwang Jeong-min), care isi uneste fortele cu un escroc (Kang Dong-won), pe care-l întâlnește în închisoare in incercarea de a-si spala numele.

Hwang Jeong-min a jucat în "The New World" in rolul unui șef loial și "Ode to My Father" ca tatăl lui Deok-soo, dar de data aceasta el a revenit cu un rol de investigator de crimina pe nume Jae-wook, care planuieste un contraatac international.

Pe de altă parte, Kang Dong-won, care a lăsat o impresie puternică în filmul "KUNDO : Age of the Rampant"  in rolul frumosului criminal Jo Yoon, joaca in aceasta drama in rolul unui escroc.

"Investigator Dispatch" este produs de Lee Il-hyeong.

Sursa:
www.newspim.com/commo...
http://www.hancinema.net/kang-dong-won-meets-hwang-jeong-min-81890.html

luni, 11 mai 2015

Ryoo Soo-yeong va fi prezentator pentru emisiunea "2015 Hope TV SBS"

Actorul Ryoo Soo-yeong devine MC pentru "2015 Hope TV SBS".

"2015 Hope TV SBS" a început în 1997 să se preocupe de persoanele care suferă de sărăcie și durere în întreaga lume. In 2006, s-a transformat in "Hope TV" și a militat pentru sprijinirea copiilor nevoiași din țările din lumea africana și a treia.

Prezentatorul Ryoo Soo-yeong emisiunilor "2015 Speranța TV SBS" MC Ryoo s-a facut cunoscut  în 2012  pentru ca a prezentat condițiile disperate ale copiilor din Madagascar și, de asemenea, s-a dus pe la Coasta de Fildeș pentru a da o mana de ajutor copiilor care suferă de o boală de piele.

Ryoo Soo-Yeong a declarat: "Am început să devin mai interesat sa ajut pe alții după ce am văzut ce-i in Coasta de Fildeș. Sunt onorat să fiu MC pentru "2015 Hope TV SBS" și mă simt foarte responsabil".

In emisiunea "2015 Hope TV SBS" va fi fi prezenta de asemenea si actrita Jeong Ae-ri și crainicul Kim Joo-woo. Stirile vor fi prezentate de Park Jeong-Cheol (Madagascar), Kim Gyu-ri (Etiopia), Ye Ji-won (Kenya), Han Go-Eun (Nepal) și alții care au simtit adevărul trist.

Sursa:
eto.co.kr/common/Resu...
http://www.hancinema.net/ryoo-soo-yeong-to-mc-for-2015-hope-tv-sbs-81891.html

Ko Eun-mi se căsătorește astăzi

Actrita Ko Eun-mi se casatoreste astazi.

Nunta va avea loc în privat, respectandu-se dorinta soțului ei și a familiei sale.

Agenția ei a afirmat: "Nu va fi nici pe perete pentru fotografie sau o conferinta de presa. Nunta se va desfasura in privat și imaginile de nunta vor fi date publicitatii mai tarziu".

Sotul lui Ko Eun-mi este un cunoscut un om de afaceri si este cu opt ani mai în vârstă decât ea. Ei formeaza un cuplu de aproximativ un an si șase luni.

Sursa:
www.hankyung.com/news...
http://www.hancinema.net/ko-eun-mi-gets-married-today-81892.html