vineri, 29 mai 2015

Song Joong Ki și Song Hye Kyo in drama "The Descendant of the Sun"

 
Song Joong-ki și Song Hye-kyo au apărut la prima sesiune de citire a scriptului pentru drama KBS 2TV, "The Descendant of the Sun".

Sesiunea de citire a avut loc în sediul KBS pe data de 28 mai.

Cei care au fost acolo la citirea au comentat: "Song Joong-ki și Song Hye-kyo au lucrat bine impreuna si a fost distractiv. Ceilalti din distributie si-au interpretat rolurile foarte bine".  "The Descendant of the Sun" este una dintre cele mai asteptate drame din acest an.

Mulți membri ai mass-media și din presă au fost acolo în acea zi.

"The Descendant of the Sun" este o mellow drama despre succesul unui soldat tanar prin ochii medicilor. Song Joong-ki joaca rolul unui soldat al forțelor speciale pe nume Yoo Si-jin și Song Hye Kyo joaca rolul unui doctor pe nume Kang Mo-Yeon.

Autorul acestei drame este Kim Eun-Sook, creatorul dramei "The Heirs", care a avut o audienta de 20% și cel care a colaborat cu producatorul Lee Eung-bok la "Secrets".

Sursa:
www.osen.co.kr/articl...
https://plus.google.com/u/0/+Pyeonghwa%EC%83%98%ED%8F%89%ED%99%94/posts

luni, 25 mai 2015

Lee Seung-gi anunta un nou album

Potrivit agentiei Hook Entertainment, cantaretul actor Lee Seung-gi, în vârstă de 28 de ani, va scoate un nou album pe 4 iunie.

"Lee a lansat ultimul sau album, "Return" în 2012, ceea ce înseamnă ca noul său album este prezentat la trei ani de la ultimul", a declarat o persoană din compania de divertisment.

Cantaretul marchează a 11-a aniversare de la primul lui album, 4 iunie fiind data la care a interpretat melodia de debut, "Because You're My Woman", in 2004.

De la debutul său ca si cantaret, Lee a făcut mai multe albume, inclusiv "The Dream of a Moth", "Crazy for You" si "Story of Separation".

Lee si-a diversificat cariera aparand in emisiunile de divetisment KBS, "Happy Sunday - 1 Night 2 Days" (2007-12) si "Strong Heart" (2009-12), toate acestea contribuind la popularitatea lui.

Lee si-a început cariera de actor jucand in diferite în seriale. Câteva dintre serialele TV celebre in care a jucat Lee sunt: drama SBS, "You're Surrounded" (2014), drama MBC, "Gu Family Book" (2013) si drama SBS, "My Girlfriend is a Gumiho" (2010).

Lee a fost vazut si pe marele ecran, jucand în primul său film, "Love Forecast", care a fost lansat in ianuarie 2015.

Sursa:
koreajoongangdaily.jo...
http://www.hancinema.net/lee-seung-gi-announces-new-album-82336.html

Jonghyun & Seungyeon au o chimie de necontestat

Jonghyun si Seungyeon din We Got Married isi arată chimia lor de necontestat in cele mai recente imagini facute la filmarile emisiunii.

Cei doi arata foarte natural și fac unele schimburi de idei pentru filmari. Deși, au existat momente de stangacie, cuplul a aratat starea de spirit dulce si romantica cu profesionalismul lor.

Care-i cuplul tau favorit din We Got Married?

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/05/jonghyun-seungyeon-undeniable-chemistry.html

duminică, 24 mai 2015

Hoya este înarmat cu pistol de jefuitor de bănci in 'Mask'

În previzualizarile pentru viitoarea drama SBS, 'Mask', personajul Hoya, jucat de Byun Ji Hyuk, jefuieste o banca.

Imaginea cu Hoya în acțiune intensă castiga atentia. În fotografiile de previzualizare, Hoya este imbracat complet in negru si tine in mana un pistol. El are o privire feroce și ține un sac.

Internautii l-au complimentat pentru jocul lui. Arata el ca o vedeta de acțiune aici? Să aflăm ce-l face pe Hoya să jefuiască o bancă, în priml episod din 27 mai.

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/05/hoya-is-armed-with-pistol-as-bank.html

CLC - previzualizari audio pentru 'Question'


CLC a lansat un preview audio la piesele lor de viitoare de pe al doilea lor album, 'Question'.

Albumul 'Question' cuprinde 5 piese, incluzand melodiile 'Hey Yo', 'I'm Curious', 'Lucky', și mai mult, variind de la dans pop și alte genuri.

Asculta mai jos și astepteapta lansarea de pe 28 mai.Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/05/clc-audio-previews-for-question.html