marți, 2 iunie 2015

Fotografii de nunta cu Won Bin și Lee Na-young

Au fost lansate imagini suplimentare cu Won Bin și Lee Na-Young.

S-au căsătorit în Gangwon-do, totul fiind ca o scenă dintr-un film.

Imaginea ii prezinta citind juramintele lor de nunta. Won Bin se uita cu dragoste la Lee Na-young care citeste promisiunea ei.

Agentiile lor de impresariat au anunțat: "Cei doi au fost binecuvântati de ambele familii si sunt acum o singura persoana".

Cei doi s-au întâlnit în 2011 și si-au recunoscut povestea de dragoste în 2013.

Sursa:
mbn.mk.co.kr/pages/ne...
http://www.hancinema.net/photo-won-bin-and-lee-na-young-s-additional-wedding-photo-82713.html

Kim Hyun Joong este promovat ca liderul echipei de stagiari

Spre deosebire de prima fotografie lansata, în care Kim Hyun Joong arata ca un dragut luptător, de această dată el arată destul de sănătos și bine.

Cine a fost promovat ca lider de echipă? Da. Kim Hyun Joong este acum lider de echipă pentru echipa lui așa cum se vede în noua fotografie lansata. În fotografia de grup, Kim Hyun Joong și restul de noi cursanți poartă uniforma lor de la sesiunea de formare. Actorul poartă un ecuson in care scrie: "Trainee Leader".

Se pare ca Kim Hyun Joong este acum perfect adaptat în armată. Felicitări!

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/05/kim-hyun-joong-promoted-as-trainee.html

luni, 1 iunie 2015

BoA va fi urmatorul invitat a emisiunii “Three Meals a Day”

 
BoA va fi oaspetele emisiunii tvN, “Three Meals a Day”.

Un reprezentant al SM Entertainment a comentat: "BoA va apare in editia Jeongseon a emisiunii ‘Three Meals a Day’. Filmările vor începe săptămâna viitoare."

Cantareata va fi al treilea oaspete in acest sezon dupa Park Shin Hye și Ji Sung. Episoadele in care ea joaca sunt programate sa fie difuzate la sfârșitul acestei luni.

“Three Meals a Day” este un spectacol de varietati oferit de Lee Seo Jin, Taecyeon și Kim Kwang Gyu care luptă pentru a face trei mese pe zi.

Sursa:
http://www.soompi.com/2015/06/01/boa-to-be-the-next-guest-on-three-meals-a-day/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=boa-to-be-the-next-guest-on-three-meals-a-day
http://entertain.naver.com/read?oid=009&aid=0003496701