joi, 11 iunie 2015

Lee Jun Ki s-a accidentat la filmari

Lee Jun Ki a suportat o accidentare la nas pe platourile de filmare ale dramei The Scholar Who Walks

Actorulul Lee Jun Ki a dezvăluit că a suferit o accidentare in timpul filmarilor la viitoarea drama MBC, 'Scholar Who Walks The Night'.

Potrivit agenției sale, Lee Jun Ki a suferit o fractură nazală în timp ce filma pentru drama. El a fost deja operat și a fost planificat sa ia o pauză pentru moment.

În ceea ce privește viitorul filmarilor producatorul a spus: "Din fericire filmarea a început în luna mai așa ca, se pare că nu se va produce niciun prejudiciu, deoarece el a filmat deja multe scene. De acum el are nevoie să se odihnească pentru a recâștiga stabilitatea dupa operatie. Vom veghea asupra stării sale de sanatate și va vom informa în curând ".

Iti dorim o recuperare rapidă Lee Jun Ki.

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/06/lee-jun-ki-sustains-nose-injury-on.html

Dongwoon de la BEAST a facut un PV pentru piesa 'Heavy Thought'Dongwoon de la BEAST va debuta curand solo în Japonia, odata cu lansarea primului său mini album solo "Kimishika" pe 1 iulie.

Dar înainte de asta, Dongwoon a eliberat un PV pentru piesa lui 'Heavy Thought'. PV-ul compilează cateva clipuri din activitatea lui Dongwoon în calitate de membru BEAST, de la concerte, repetitii si multe altele. PV-ul il arată, de asemenea, plimbandu-se singur și lucrand din greu în studio, ca parte a pregătirilor pentru promotiile sale solo.

Vocea emoționanta și profunda a lui Dongwoon creaza o atmosferă sensibila si liniștitoare. Imaginile ii vor face pe fanii sai mandri.

Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/06/beast-dongwoon-releases-pv-for-heavy.html

Kang Sora isi arata silueta ei frumoasa pentru Special K

 

Kang Sora isi arată trupul bine întreținut pentru Speciak K, imaginile le puteti vedea in ultimul ei CF:Sursa:
http://www.dkpopnews.net/2015/06/kang-sora-shows-off-her-healthy-figure.html

6 actori de filme doriti in drame

Fiind mai multe vedete de film care se intorc pe micul ecran după focalizarea carierei lorpe filme, m-am gandit ca ar fi frumos sa-mi fac propria listă cu vedete de film pe care mi-ar plăcea să le văd într-o dramă sau două. 

1. Im Soo Jung

Collage - Im Soo Jung

2. Kang Dong Won
Collage - Kang Dong Won

3. Han Hyo Joo
Collage - Han Hyo Joo


4. Won Bin
Collage - Won Bin

5. Son Ye Jin
Collage - Son Ye Jin

6. Gong Yoo

Collage - Gong Yoo

Sursa:
http://www.soompi.com/2015/05/30/6-film-stars-we-want-to-see-in-dramas/

Lee Jong Hyun și Seolhyun se lupta in "Orange Marmelada"

Mini-seria KBS 2TV de vineri, “Orange Marmalade”  a lansat o nouă fotografie cu Lee Jong Hyun (in rolul lui Han Shi Woo) și Seolhyun (în rolul lui Baek Ma Ri) care se lupta într-o pădure de bambus.

Episodul anterior il arata pe Lee Jong Hyun care asista la o luptă între Seolhyun și un grup de oameni. El este intrigat de aptitudinile ei de luptă și de atitudinea ei îndrăzneață.

Telespectatorii sunt curiosi cu privire la modul în care triunghiul amoros va evalua, initil aparand Yeo Jin Goo (in rolul lui Jung Jae Min) care s-a indragostit la prima vedere de Seolhyun.

Fotografiile publicate arată o scenă de luptă, care va fi inclusa în urmatorul episod. Tensiunea și suspansul sunt vizibile în imaginile.

Un reprezentant din partea dramei a comentat: "Vă rugăm să așteptati cu răbdare să avedeti această lupta care a avut loc în pădurea deasă de bambus, deoarece va fi o scenă memorabilă."

Episodul viitoar al dramei "Orange Marmalade" va fi difuzat pe 12 iunie, de la orea 22:35.

Sursa:
http://www.soompi.com/2015/06/10/lee-jong-hyun-and-seolhyun-have-intense-fight-in-orange-marmalade-stills/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lee-jong-hyun-and-seolhyun-have-intense-fight-in-orange-marmalade-stills
http://entertain.naver.com/read?oid=109&aid=0003088141