vineri, 10 iulie 2015

Lee Seung-gi a facut un selfie cu Go Yoon, Moon Chae-won si Lizzy


Actorul Lee Seung-gi a facut un selfie cu Go Yoon, Moon Chae-won si Lizzy.

Fiul lui Kim Moo-sung, Go Yoon, a postat mai demult această imagine pe pagina personala SNS. Cei patru zambesc cu toata inima în fotografie.

Sursa:
www.etnews.com/201507...

Suzy arată uimitor la Valentino’s Haute Couture Show in Roma


 

Suzy, membra a grupului de fete miss A, a participat ieri la Valentino Couture Haute in Roma si a fost mai superba ca niciodată. Ea a participat la acest eveniment într-o rochie Valentino din colecția sa de toamna / iarna 2015-2016. Conform surselor ea a fost singura celebritate coreeana invitata la acest eveniment.Actrițele Gwyneth Paltrow, Tilda Swinton si cantareata Mika, și mai multi, au fost la acest  important eveniment de moda.  Elle Korea a încărcat a fotografii și videoclipuri cu Suzy si postate de Suzy pe contul său Instagram.

Sursa:
http://www.soompi.com/2015/07/09/suzy-looks-stunning-at-valentinos-haute-couture-show-in-rome/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=suzy-looks-stunning-at-valentinos-haute-couture-show-in-rome

Moon Ji-in vedeta in drama SBS, “Yong-pal-yi”

Actrita Moon Ji-in va juca in the noua drama SBS, "Yong-pal-yi".

Ea a jucat recent în drama KBS,  "Drama Special - Funny Woman" și acum se gandeste sa joace intr-un nou rol.. De data aceasta va fi asistenta Song.

"Yong-pal-yi" este vorba despre un medic necinstit care face orice pentru bani, si care da peste o moștenitoare internata în spital lui.

Rolul lui Moon Ji-in ca asistenta Song este de așteptat sa adăuge mai multă delectare și interes pentru drama.

Divertisment Tong a declarat: "Moon Ji-in va face tot posibilul sa fie cea mai buna pentru a atrage mai mult public".

"Yong-pal-yi" va fi difuzata în luna august, după "Mask".

Sursa:
www.segye.com/content...
http://www.ohkpop.com/225237/moon-ji-in-to-star-in-sbs-yong-pal-yi

joi, 9 iulie 2015

The Time I Loved You: Choi Jung-won are o inaltime de 186 cm

In prezent actorul Choi Jung-won joaca in drama MBC de fiecare zi, "A Daughter Just Like You".

A fost văzut purtând un costum cu cravată de culoare deschisa și batistă sau poartand un costum gri cu dungi verificate, ceea ce face să arate fin si elegant. De asemenea, el a schimbat un nasture de pe costumul lui și adaugand spirit a ceea ce ar fi putut fi plictisitor. Înălțime Choi Jung-won, de asemenea, ajută să-l facă stea în costum.

O sursa a comentat: "Choi Jung-won face tot posibilul pentru a-si juca personajul, chiar mai uimitor decat se preconiza. El pune în practica propriile sale idei despre stil și participă la întâlniri cu nerăbdare".

Choi Jung-won va fi în curând văzut în drama SBS, "The Time I Loved You"  în fiecare weekend de la ora22.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/the-time-i-loved-you-choi-jung-won-186-cm-84225.html#$$nr9cch&&7pA6HCbHEeWsphJCgsDUow$$

miercuri, 8 iulie 2015

Noi postere pentru filmul coreean 'Death in Desert'

Au fost adaugate noi postere pentru viitorul film coreean "Death in Desert" (2015).

Regia: Noh Jin-soo (노진수)

Scenariul: Noh Jin-soo (노진수)

Distributia: Ko Won (고원), Kim Min-gi (김민기), Ryoo Han-hong (류한홍), Park Jong-hwan (박종환), ...

Genul: Melodrama, Thriller

Intriga:
Cu o zi înainte de nunta lui Dokyung, fosta lui prietena, Gain, îl vizitează. Ei intră un motel deținut de Byungsoo și obsesia ii conduce pe amandoi la un dezastru, urmată de o paradă a mortii.

Data lansării în Coreea: 2015/07/23
Sursa:
www.hancinema.net/kor...

Sarutul din apa dintre Seong Hoon cu Lim Soo-hyang

Our Neighborhood Sports: Se vorbeste inca de sarutul din apa a lui Seong Hoon cu Lim Soo-hyang

Scena de sarut dintre actorul Seong Hoon si actrita Lim Soo-Hyang a fost discutat din nou.

Sărutul cu pricina a avut loc în drama  "New Gisaeng Story". In scena, Seong Hoon a urmat-o pe Lim Soo-Hyang la piscină și a imbrancit-o în apă. Apoi a sărutat-o.

In prezent Seong Hoon joaca in spectacolul KBS 2TV de varietati, "Our Neighborhood Sports" si de aceea s-a vorbit despre acest sarut firbinte.

Sursa:
www.segye.com/content...
http://www.hancinema.net/our-neighborhood-sports-seong-hoon-kisses-lim-soo-hyang-in-the-water-84133.html#$$nr5uqa&&4tNWpCVMEeW4phJrmWqnew$$

Nam Gyoo-ri cea cu picioare lungi

Nam Gyoo-ri si-a expus pielea.

Nam Gyoo-ri, actrita lebada, va fi prezenta in paginile revistei de moda Beauty pe luna iulie.

Tema a fost vacanta de vara, iar fundalul a fost un lac albastru într-o stațiune din Gapyeong. Aceste imagini au fost luate cu o zi înainte de a pleca la Brunei pentru  "Law of The Jungle".

În ciuda programul ei incarcat și a căldurii, ea a atras toată atenția asupra ei. Pielea ei curata și tanara o arată atat de inocenta.

În interviul din paginile revistei, ea a vorbit despre cum se mentine tanara si sanatoasa.

Ea a spus, "Am mânca mâncare bună și am transpirat. Vara, băuturile calde ajută la circulația sângelui și am folosi vitamine de două ori pe săptămână pentru a-mi menține pielea sanatoasa. De asemenea, am folosi pachete pentru acasă Asahi Berry ".

Ea a ales sa foloseasca dieta saraca in sare si sa practice pilates petnru a se menține în formă și sa mănânce alimente, în principal mancare coreeana cu nuci și roșii. Ea face pilates de trei ori pe săptămână și recent a ridicat greutăți pentru a se mentine in forma. Ea alege genuflexiunile ca cel mai bun exercițiu pentru scaderea in greutate.

Sursa:
www.newsen.com/news_v...
http://www.hancinema.net/photos-nam-gyoo-ri-s-long-legs-84129.html#$$nr60pn&&8DkjXCVeEeW4phJrmWqnew$$

Yoo Seung-ho si Ko Ah-ra distribuiti in filmul "The Joseon Magician"

Filmul "Joseon Magicianul" ii are ca protagonisti pe Yoo Seung-ho și Ko Ah-ra .

"Joseon Magicianul" este povestea unui magician care are o indragoste periculoasa și care urcă pe scena pentru ultima oară a vieții sale.

Potrivit We The Film, "The Joseon Magician" a terminat filmările pe data de 2 iulie. Filmul a fost filmat in 72 de locații diferite în Coreea si i-a trebuit luni pentru a se termina și se pare că nimic de ce s-a realizat nu a mai fost văzut în filmele coreene.

"Joseon Magicianul" este primul film a lui Yoo Seung-ho, dupa revenirea din armată. El joacă rolul magicianului Hwan-hee, și a trebuit sa ia lectii de magie înainte de a incepe filmarile.

Ko Ah-ra joacă rolul Prințesei Cheong Myeong și a luat lectii de calatie și arte marțiale înainte de realizarea filmului. Jo Yoon-hee joacă rolul unei gisaeng oarba și încearcă o transformare cat mai fidela a personajului sau.

Lee Kyeong-yeong, Park Cheol-min, Son Byeong-ho, Jo Dal-hwan și alți actori s-au reunit pentru a face un nou film memorabil. "The Joseon Magician" are ca producător pe Kim Dae-Seung care a creat si alte filme cum ar fi"The Concubine", "Blood Rain" și altele.

Sursa:
www.nocutnews.co.kr/s...
http://www.hancinema.net/yoo-seung-ho-and-ko-ah-ra-s-the-joseon-magician-cranks-up-84134.html#$$nr5upp&&1mGiIiVMEeWEfBJrmWqnew$$

Deșert! Deci fierbinte!: Lee Min-ho la bustul gol

Au fost vazute poze cu Lee Min-ho  la bustul gol.

El a postat imagini pe pagina personala SNS zicând: "În LA deșertul este atât de fierbinte". În poze Lee Min-ho este atat de fierbinte la bustul gol și se uita jucăuș la aparatul de fotografiat.

În ultimul timp, Lee Min-ho a jucat în noul blockbuster din Asia "Bounty Hunters", in care joaca rolul unui vânător si care este bazat pe povesti din mai multe orașe din Asia.

Producția începe luna august.

Sursa:
news.nate.com/view/20...
http://www.hancinema.net/desert-so-hot-lee-min-ho-shirtless-84136.html#$$nr5up6&&yhr0WiVMEeWYZRIdKiXvaQ$$

Park Shin-hye este in Europa in vacanta

Actrița Park Shin Hye este în vacanță. E intr-o aventură prin Europa. A plecat pentru o luna ca se "vindece" prin această pauză. Au fost epuizati ultimii 2 ani, fără o pauză.

Park Shin Hye se va întoarce la începutul lunii august și se va pregăti să se întoarcă la școală. In prezent este la Universitatea Jungang - Departamentul de Teatru Jungang pentru 7 ani. Este în pauza de la școală în acest momentul dar a arătat întotdeauna determinare pentru a fi mai buna.

Mai târziu, în acest an, ea intenționează să investească timp pentru ea. O să se specializeze in aranjamentul floral, care este unul dintre hobby-urile sale.

Echipa ei de management a declarat: "Ea a jucat in 6 filme și drame în ultimii 2 ani și nu a avut timp să se relaxeze. O să aiba ceva timp liber și va reveni cu ceva complet nou".

Sursa:
sports.donga.com/3/al...
http://www.hancinema.net/park-shin-hye-in-europe-for-vacation-84137.html#$$nr5sb7&&lhjg9iVFEeWEfBJrmWqnew$$

Scholar Who Walks the Night: Actorii sunt complet sincronizati cu personajele webtoon originale

Odata cu apropiata difuzare a primului episod din drama MBC de miercuri si joi, “Scholar Who Walks the Night”, există postari online interesante, care compara drama cu seria webtoon originala.

Postarile fac o comparație personaj cu personaj cu "imaginile și personajele webtoon" si cu actorii si imaginile, iar fanii ar putea vedea că ele sunt complet sincronizate unul cu un altul!


Lee Jun Ki, care joaca rolul unui vampir frumos în drama, Lee Yoo Bi si Jo Yang Sun, mai ales, arata foarte similar cu personajele lor.

Lee Joon Ki
Lee Yoo Bi

Lee Soo Hyuk

“Scholar Who Walks the Night” va fi difuzata incepand cu data de 8 iulie, de la ora 22.

Sursa:
http://www.insight.co.kr/contents.php?ArtNo=26392
http://www.soompi.com/2015/07/07/scholar-who-walks-the-night-actors-are-completely-in-sync-with-original-webtoon-characters/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=scholar-who-walks-the-night-actors-are-completely-in-sync-with-original-webtoon-characters