vineri, 31 iulie 2015

Tiffany de la Girls’ Generation s-a pozat cu Tom Cruise

Tiffany de la Girls’ Generation s-a pozat recent cu vedeta de cinema Tom Cruise, dupa ce i-a luat un interviu despre cel mai recent film al său.

Celebrul Tom Cruise este în prezent într-un turneu de promovare pentru ultima parte de la extrem de populara sa serie “Mission: Impossible”. Al cincilea film “Mission: Impossible – Rogue Nation” a avut premiera în Coreea pe 30 iulie.

Pe timpul cat Tom Cruise s-a aflat în Seul, Tiffany l-a intervievat ca reporter special pentru emisiunea KBS de divertisment, “Entertainment Weekly”.

Pe 30 iulie, ea a postat pe pagina personala de Instagram  o imagine cu posterul a filmului, precum și o imagine in care era cu Tom Cruise. Ea a scris titlul: "A avut o explozie sa vorbesc despre @missionimpossible 5 # roguenation thanks for being soo inspiring #tomcruiseinkorea dont miss the interview on #KBS#EntertainmentWeekly” - @ misiune imposibilă 5 # multumesc popularei vedete pentru interviul atat de inspirat # tom cruise in coreea nu ratati interviul # pe KBS# la Entertainment Weekly”.

Emisiunea “Entertainment Weekly” este difuzata în fiecare sâmbătă și sperăm ca interviul sa fie inclus in programul din această săptămână!

Sursa:
http://www.soompi.com/2015/07/30/girls-generations-tiffany-takes-snapshot-with-tom-cruise/

miercuri, 29 iulie 2015

Un nou film coreean: Take Off 2

Actrițele Soo-Ae, Kim Seul-Gi și Jin Ji-Hee sunt distribuite în viitorul film Take Off 2. De asemenea, în film vor mai juca actorul Oh Dal-Su si actrita veterana Ha Jae-Suk. Filmul va fi regizat de Kim Jong-Hyeon, cunoscut si pentru My Partner New".

Filmul Take Off 2 spune povestea formarii primei echipe feminine de hochei pe gheta din Coreea de Sud. 

Actrita Soo-Ae va juca rolul unei patinatoare de hochei pe gheață care a dezertat din Coreea de Nord si care ajunge in echipa sud-coreeana.

Filmarea pentru  începe in octombrie 2015, în Coreea de Sud.

    Numele filmului: Take Off 2
    Romanizare: Gukgadaepyo 2
    Hangul: 국가대표 2
    Regia: Kim Jong-Hyeon
    Data lansarii: 2016
    Distibuitor: Megabox Plus M
    Limba: Korean
    Țara: Coreea de Sud

Intriga:
Mai multe femei femei, dintre care o fosta patinatoare dezertoare nord-coreeana, o femeie de varsta mijlocie si o eleva de gimnaziu, se aduna pentru a forma echipa națională feminina de hochei pe gheață din Coreea de Sud.
   
Filmaile vor începe in octombrie 2015.
   
Distributia:
    Soo-Ae - Ji-Won
    Oh Dal-Su
    Kim Seul-Gi
    Jin Ji-Hee
    Ha Jae-Suk

Sursa:
https://plus.google.com/u/0/+Asianwiki1/posts
http://asianwiki.com/Take_Off_2