Labels

duminică, 30 octombrie 2011

Jang Hyuk a refuzat rolul dintr-o drama pe motiv ca evita sa se repete

Jang Hyuk a refuzat rolul dintr-o drama pe motiv ca evita sa se repete

Stiri recente spun că Jang Hyuk a fost propus pentru o alta dramă sageuk, Gaksital.

 În orice caz, oficial Jang a refuzat sa joace in drama Gaksital (Bride Mask), unde ar fi avut rolul unui luptator pentru libertate împotriva imperialiştilor japonezi. Eu nu prea cred că fac o drama cu o perioadă stabilită în 1930 doarece este asemănătoare cu rolul vanatorului de sclavi din Joseon (Chuno).

Astfel, Jang a explicat că ar simti ca ar fi prea mult sa joace sageuk după sageuk. Credeti că înseamnă a castiga admiratori? Sper doar că nu inseamna ca el va juca intr-o productie gen Midas. (Am încercat, zice el, si e atât de plictisitor..) Deşi cred că ar juca mai bine într-o comedie contemporană.

Ei bine. Jang Hyuk nu joaca in Gaksital lasand locul unui alt actor. Eroul Lee Kang-to poate părea obisnuit şi plictisitor in viata lui de zi cu zi, dar se transforma in Gaksital, răzbunătorul de moarte, care îşi propune să-i omoare pe invadatori şi să castige impotriva inamicul familiei sale.

Bazat pe o manhwa din 1970 a celebrului manhwa-ka Heo Young-om (Gourmet, Tazza), se spera intr-un succes remarcabil al dramei.

Gaksital va continua sa se filmeze, în timp ce Jang Hyuk intenţionează să continue căutarea pentru următorul său proiect.

Sursa:
Sports Chosun

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu