Labels

miercuri, 2 noiembrie 2011

Jo In Seong eliberat din armata in luma maiDe fapt, lucrul cel mai anticipat este eliberarea lui  Jo In Sung din serviciul militar. El s-a inrolat in aprilie 2009 şi s-a eliberat din Air Force pe 04 mai.
După elibererea din armata, Jo In Sung a inceput un asteptat proiect de film, "Kwonbup" (권법). Unul dintre actorii mei preferati nu are timp de odihnă, poate pentru că îi este  foarte dor de meseria lui.

"Kwonbup" (권법) este un film SF fantastic cu actiune în viitor. Jo In Sung  joaca rolul unui elev de liceu care a încercat să salveze satul în care locuieste fata care îl iubea. Jo Sung in calitate de elev??? ... Hmmm .. nu mai este foarte tanar, el avand aproape 31 ani vechi în Coreea (născut pe 28 iulie, 1981), dar vom vedea prestatia sa pe ecran.

Ultima data l-am văzut jucand in controversatul “Frozen Flower”, dar îmi place încă prezenta lui in filme. Acum, el pare mai frumos şi mai elegant dupa ce a fost în cadrul Forţelor Aeriene. Uită-te la cele mai recente fotografii, cum se profilează printre alţi colegi, iar fata lui este încă drăguţa ca întotdeauna, cu zâmbetul său nevinovat ... oh .. atât de dulce.Sper, în plus faţă de proiectul  "Kwonbup", sa revina in curand pe micile ecrane, astfel,  conform relatarilor lui, va juca in unele drame cum ar fi "Four Seasons", şi o noua drama bazata pe manga "Jiraishin" sau poate (sper) că va juca împreună cu Ha Ji Won (oh cu care a mai jucat in "Ce sa întâmplat în Bali"). 

Sursa:
http://news.nate.com/view/20110420n07683?mid=e0102

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu