Labels

miercuri, 11 ianuarie 2012

Hyun Bin s-a clasat pe locul 1 in topul celor mai buni actori

 

In data de 21 decembrie, Korean Gallup s-a dat publicitatii un sondaj de opinie realizat  in perioada 18 noiembrie - 7 decembrie, unde s-au intervievat 1728 de persoane, cu varsta de peste 13.

Hyun Bin a ocupat primul loc cu 9,2% din voturi datorita rolului său ca Kim Joo din "Secret Garden", al casei de productie SBS.

Actorul s-a plasat al 5-lea în sondajul din 2010, dar dupa difuzarea serialului "Secret Garden", el a urcat până pe primul loc în 2011 - atestand astfel impactul deosebit pe care l-a avut serialul.

Han Suk Kyu care a jucat in  ‘Tree with Deep Roots‘ de la casa de productie SBS, s-a plasat pe locul 2 cu 7,1% din voturi, în timp ce Kim Tae Hee s-a clasat pe locul 3 cu 7% din voturi, pentru drama ‘My Princess‘ de la casa de productie MBC.

Su Ae s-a clasat pe locul 4 cu rolul din ‘Thousand Day Promise‘al casei de productie SBS, în care a jucat un personaj în curs de Alzheimer, în timp ce Jang Hyuk a venit pe locul 5 pentru rolul din ‘Tree with Deep Roots’ al casei de productie SBS.

După aceste nume au venit Go Doo Shim, Song Joong Ki, Lee Soon Jae, Lee Seung Gi, and Kang Boo Ja.

Sursa:
http://www.allkpop.com/2011/
Newsen prin Nate