Labels

vineri, 20 ianuarie 2012

Park Shi Hoo votat "Cel mai frumos coreean" dintre vedete

Park Shi Hoo are popularitate în creştere în Japonia. 

Vedeta de 33 de ani, care a primit o mulţime de atentie din partea fanilor si nu numai, după succesul din drama The Princess’ Man a fost votat Most Handsome Korean Star. Sondajul a fost realizat de site-ul Hallyu japonez, kandera.jp, timp o lună, începând cu 2 noiembrie. 

Pana sa ajunga pe primul loc in sondaj, Park Shi Hoo a batut mai multe nume, dintre care, Kim Bum care s-a situat pana la urma pe locul 3, Cha Seung Won care a castigat in final locul 4, Choi Si Won care s-a situat pe locul 6, Song Joong Ki clasat pe locul opt, şi Daniel Choi clasat pe locul 9. Victoria lui Park Si Hoo se datoareaza, fara nicio îndoială, noilor sale drame, Queen of Reversals reluata de 2 ori in Japonia, si Prosecutor Princess care a fost difuzata de televiziunea japoneză în luna noiembrie, in aceeaşi lună in care a avut loc sondajul. 

Ca dovada a popularitatii lui Park Shi Hoo, site-ul oficial japonez a fost vizitat de aproximativ 6000 de vizitatori în fiecare zi şi Park Shi Hoo primit, de asemenea, o mulţime de întrebări pentru interviu şi de cereri de fotografii in mass-media japoneza. 

Wow, se pare ca e timpul ca Park Shi Hoo sa faca o întâlnire a fanilor în Japonia! Dar, probabil ca, aceasta intalnire ar trebui amanata pana ce Park Shi Hoo va termina filmarile de la noul său film I am Murderer, unde are rolul unui criminal in serie. 

Sursa: 
http://koreanvibe.com/park-shi-hoo-was-voted-the-most-handsome-korean-star

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu