Labels

marți, 10 aprilie 2012

Clipul de promovare interactiv facut de Lee Minho a prăbuşit serverele Innisfree


Lee Minho, care s-a bucurat de o mare popularitate în Asia în urma dramelor "Boys Over Flowers" si "City Hunter," a finalizat recent prima sa reclama pentru marca de cosmetice Innisfree .

 Numit "Forest for Me", reclama pentru noua linie este cu tematica de mediu cu punct central pădurea şi natura, şi a fost realizat în parcul Gotjawal Jeju Island. Lee Minho poate fi văzut zâmbind, cu pielea stralucitoare in mod natural, făcând ca multe inimi sa bata cu putere.

Filmarile au avut loc în luna martie a acestui an, atunci când temperaturile au fost mai mici decât cele înregistrate în ultimii ani. În ciuda acestui fapt, Lee Minho a înfruntat vremea rece, în doar un tricou subtire, rezultand un produs final demn de un model.

Lee Minho se spune că s-a bucurat de linistea parcului. El a spus: "Am fost surprins să ştiu că există în ţara noastră un astfel de loc liniştit."

Lee Minho va lua parte la diverse alte activităţi ca model pentru marca Innisfree.

Clipul video realizat de Lee Minho pentru a marca de cosmetice Innisfree a provocat blocarea serverelor online, după difuzarea sa. Recent, s-a confirmat faptul că Lee Minho va fi modelul de promovare pentru marca de cosmetice şi s-a specificat că marca va lansa film on-line, care va fi promovat prin intermediul reţelelor sociale.

 Pe 09 aprilie, clipul de promovare, intitulat "Prima dragoste", a fost încărcat pe o pagină special creată de către companie. Clipul este de cel puţin patru minute şi il arata pe Lee Minho în căutarea primei lui dragoste.

 Ca parte de promovare a brandului, site-ul permite utilizatorilor să-si încarce fotografiile, care vor apărea interactiv în unele scene din video. Funcţia interactivă de clip şi site-ul permite utilizatorilor să recreeze şi să aleagă finalul video.

 Deşi anterior Innisfree a declarat că au crescut deja lăţimea de bandă de pe serverul lor pentru a permite afluxul mare de fani, serverul s-a prăbuşit încă de la lansarea video. Popularitatea lui Lee Minho, în China, este relatata pe larg, ultima sa aparitie trebuind să fie anulată din cauza mulţimii uriaşe care participat.

Pentru a crea propriul film cu Lee Minho, se poate vizita Innisfree's official page.


Sursa:
BNTNews, Pharmacist0617, Sports Chosun
http://www.koreaboo.com/index.html/_/general/lee-minhos-promotional-interactive-clip-cr-r14283

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu