Labels

vineri, 18 mai 2012

Lee Min-ho dorit din nou in Japonia

 

În ciuda faptului că drama hit a lui Lee Min-ho,"City Hunter" produsa de SBS, a fost difuzata în Japonia, în reţelele terestre din luna martie, aceasta este programata pentru a fi din nou difuzaat, dar de data aceasta prin intermediul televiziunii prin cablu.

Din 29 mai, drama de actiune de anul trecut va fi difuzata pe canalul BS Fuji, care să-i ateste faima de actor hallyu în Japonia. Renumita dramă, redenumita pentru japonezi "City Hunter de la Seul" pentru eliberarea japoneză, tocmai s-a terminat acolo de difuzat nu cu mult timp în urmă.

"Dupa ce s-a terminat de difuzat drama "City Hunter", pe TBS a început difuzarea dramei "Personal Taste" a lui Lee Min-ho. De atunci, popularitatea lui Lee Min-ho a crescut foarte mult", a spus un oficial de divertisment din Japonia.

Lee Min-ho pare de neoprit în mass-media şi diverse case de moda fiind liderul actorilor coreeni.

În China, de asemenea, faima lui Lee nu cunoaşte limite. În luna aprilie, la o lansare pentru un magazin de haine chinezesc, Lee Min-ho a trebuit să renunţe la eveniment pentru motive de securitate, pentru ca o mulţime de fani s-au adunat pentru a obţine o intalnire cu vedeta.

În Coreea, fanii isi tin respiratia până în august, când "Faith", urmatorul proiect al lui Lee, va fi difuzata pe canalul SBS. Pentru drama, Lee Min-ho va lucra cu actrita Kim Hee-seon.

Sursa:
http://www.hancinema.net/lee-mi-ho-still-wanted-in-japan-42564.html#kTeUSMgzKT8iBKGT.30
koreajoongangdaily.jo... ( English Korean )

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu