Labels

luni, 11 iunie 2012

Lee Min Ho cel mai renumit star Hallyu in Japonia

La data de 12 iunie, agenţia lui Lee, Starhaus Entertainment, a declarat că revista japoneză Want to Know More About Korean TV Drama l-a selectat pe Lee ca fiind cel mai bun star Hallyu al momentului.

Revista este o credibila filiala a revistei Kyodo News Agency si care aduce cititorului, în fiecare lună, cele mai noi stiri despre dramele si filmele coreene şi au vânzari în jur de 80.000 de exemplare.

Lee s-a clasat pe primul loc, Lee Joon Gi s-a clasat pe locul al doilea, Cha Seung Won s-a clasat pe locul al treilea, Park Shi Hoo s-a clasat pe locul al patrulea, şi Jang Keun Suk s-a clasat pe locul al cincilea.

De asemenea, oficialii revistei au spus: "În Coreea, fanii vedetei Lee Min Ho au sărbătorit în Seul a 6-a aniversarea de la debut printr-un spectacol de lumini. El este, de asemenea, a fost ales cel mai iubit prieten."

Lee filmeaza în prezent pentru SBS in serialul Faith, avand rolul lui Choi Young, un războinic din dinastia Goryeo. Kim Hee Sun, Ryu Deok Hwan si Park Se Young joaca de asemenea in serial, alaturi de Lee.

Sursa:
http://en.korea.com/blog/enter/tv/lee-min-ho-is-the-best-hallyu-star-in-japan/


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu