Labels

duminică, 1 iulie 2012

Kim Nam-Gil isi face temele pentru cat a lipsitLa revenirea in viata publica, prima intalnire va fi cu fanii japonezi.

Pentru Actorul Kim Nam-gil care isi termină datoria de la Serviciul Naţional pe 14 iulie, motorul Hallyu deja a început să functioneze. El a primit o multime de gesturi de simpatie si propuneri de a juca in filme şi drame, precum şi participarea la alte programe de divertisment.

Cu toate acestea, prima data el trebuie sa termine ce a nu a finalizat inainte de a plecat in Serviciul National. El trebuie să se se intalneasca cu fanii japonezi. Kim Nam-gil nu a putut termina de filmat drama "Bad Man" deaoarece in timpul filmarilor s-a alaturat serviciului militar. NHK a difuzat drama si a fost destul de afectat pentru ca nu era acolo la diverse evenimente. Odata ce va iesi, prima data se va intalni cu fanii japonezi.

El are deja planificata întâlnirea cu fanii în diferite forme dar in acelasi timp va reveni si ca actor. El are de ales între două drame şi un film. De asemenea, de gând sa participe la talk-showul SBS, "Go Show", găzduit de către actrita Ko Hyeon-jeong cu care el jucat în "Queen Seon-deok".

Sursa:
http://www.hancinema.net/kim-nam-gil-does-homework-he-s-held-back-for-two-years-44629.html
news.donga.com/3/all/... ( English )

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu