Labels

joi, 6 septembrie 2012

Song Joong Ki in Wolf Boy: “El nu ar trebui sa existe in aceasta lume”


  A fost lansat recent primul trailer pentru filmul Wolf Boy. Actorul Song Joong Ki si actrita Park Bo Young au atras atentia dupa difuzarea trailer-ului.

La data de 6 septembrie, postere pentru film au fost postate pentru prima dată și filmul s-a dovedtit o problema actuala primind peste 560000 vizualizari într-o singură zi. În poster, Song, care s-a transformat într-un vârcolac dur, isi arată farmecul lui masculin.

Song se holbeaza la aparatul de fotografiat și fraza scrisa chiar lângă el ia făcut pe oameni curiosi, spunând: "Temperatura lui este de 46 grade și nu ne putem da seama de tipul lui de sânge. El nu ar trebui să existe în lume. " Park, care a revenit o doamnă matură, isi manifesta in poster farmecului ei feminin cu fraza: "Te voi proteja pentru totdeauna.".

În trasile, Park povestește emoționata și anunță că un vârcolac a apărut. Trailer-ul a făcut publicul sa fie nerabdator sa vada filmul.

Filmul va trezi sensibilitatea multor oameni în această toamnă cu o poveste Fateful dragoste periculoasa între băiat și fată vârcolac creatura, care a închis o ușă în mintea ei împotriva lumii.

Filmul va trezi sensibilitatea multor oameni în această toamnă, cu o fatidica poveste de dragoste între o periculoasă creatură băiat și singuratica fată vârcolac, care a închis o ușă în mintea ei împotriva lumii.

Sursa:
Xportsnews

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu