Labels

luni, 8 octombrie 2012

Vampire Prosecutor - Sezonul 1

TV Show: Vampire Prosecutor
Romanizare: Baempaieo Geomsa
Hangul: 뱀파이어 검사
Regia: Kim Byung-Soo
Scenariu: Han Jung-Hoon, Kang Eun-Sun
Canal de difuzare: OCN
Numar episoades: 12
Premiera: 2 octombrie 2011
Genul: fantastic, misterios
Anul: 2011
Limba: Korean
Tara: South Korea

Intriga:
Yeon Jung-Hoon (“Jejoongwon“) joaca rolul Procurorului Min Tae-Yeon, care in urma cu cativa ani a fost transformat de un vampir, si de atunci poate vedea momentul unei crime daca bea din sangele victimei, fapt foarte folositor in meseria sa. Ca sa nu mai punem la socoteala si puterea superumana pe care o detine. Pentru acest rol, Yeon Jung-Hoon a slabit 5 kg si s-a antrenat intens in arte martiale,  fiindca in Coreea procurorii sunt mult mai activi pe teren decat in alte tari.

Lee Young-Ah (“Baker King Kim Tak-Gu“) va juca o Procuroare incepatoare care nu reuseste sa intre in gratiile Procurorului Min si care este si foarte curioasa din fire (deja prevad conflicte legate de identitatea secreta a eroului). Lee Won Jong (“Kim Soo-Ro“, “Sungkyunkwan Scandal“, “Razboinicul Baek Dong-Soo” etc.) este un Detectiv cu experienta si prietenul Procurorului Min, fiind aparent singurul care-i cunoaste secretul.

Cei trei, impreuna cu un intern si un medic legist, alcatuiesc o echipa speciala care se ocupa de cazurile neobisnuite. 
Sursa:
http://asianwiki.com/Vampire_Prosecutor_%28Korean_Drama%29
http://wiki.d-addicts.com/Vampire_Prosecutor

2 comentarii:

  1. Buna ! De ce nu merg episoadele de la Vampire Prosecutor 2 :( ?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu nu am incarcata nici macar o poza pe pagina. peste tot sunt doar link-uri. asa ca, daca la mine nu merge ceva inseamna ca s-a sters de pe pagina de unde am luat informatia. scuze!!!!

      Ștergere