Labels

duminică, 18 noiembrie 2012

Actorul Jo In Sung isi arata corpul perfect intr-un costum de culoarea vinuluiA fost data publicitatii o imagine cu actorul Joo In Sung.

Recent pe un site online, a fost dezvaluita o fotografie care avea comentariul: "O fotografie cu Jo In Sung foto la fimari".

În imagine, Jo este la filmarile pentru serialul SBS’s That Winter, Wind Is Blowing. El merge pe drum cu capul în jos.

Forma corpului său a fost remarcata. Poartă un costum de culoarea vinului rosu care-i pune-n evidenta corpul lui si il face sa arate bine și ii arătat farmecele bărbătești.

Fanii au comentat: "El arata atat de cool chiar și atunci când nu-i poti vedea fața." "Sunt atât de nerăbdare sa vad acest serial". "El iese in evidenta chiar de la distanță."

Primul episod din serialul That Winter, Wind Is Blowing , in care joaca Jo In Sung, va fi difuzat în luna februarie a anului viitor.

Sursa:
body, Cho In Sung, comeback, K-Stars, shooting, stand out, That Winter, TV Report, Wind Is Blowing

4 comentarii:

 1. un actor total,de o expresivitate aparte ...este impresionant in orice rol !

  RăspundețiȘtergere
 2. minunat actor ca si multi atii.aproape toti actorii coreeni sunt fantastici,talentati dar au si regizori buni ca-i pun in valoare pe ei dar dar si tot ce reprezinta ei ca popor.bravo lor! ma intreb daca ei stiu cat sunt de apreciati ei si filmele lor de catre romani.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. actorii sunt informati de fan cluburile lor de ceea ce se intampla. poate ca nu stiu toti actorii despre tarile in care sunt apreciati dar SIG si KNG au stiut sigur despre conflictul dintre fanii lor romani, ce s-a iscat la un moment dat :) si sigur nu le-a palcut ceea ce au auzit :)

   Ștergere