Labels

joi, 22 noiembrie 2012

Kim Nam Gil キム・ナムギル a terminat pozele pentru cartea 'Way Back to the Road'

  
Actorul Kim Nam Gil va lansa a doua sa carte de fotografie, "Way Back to the Road". El a dezvăluit ca urmareste publicarea acesteia inca din 2010 dupa prima carte intitulata 'Into the Wild', într-un interviu din Marie Claire, care urmează să fie publicat in decembrie 2012.

Practic, "Way Back to the Road" este o colecție de fotografii realizate in cele 12 zile de călătorie în Noua Zeelandă în august anul trecut oferind propriile sale imagini personale realizate dar și de fotograful publicatiei Marie Claire, Cho Nam Ryong și povesteste viața sa din timpul pauzei de doi ani cat a fost in sericiul militar obligatoriu.

După calatoria din Noua Zeelandă, Kim Nam Gil va fi din nou prezent in numarul din decembrie 2012 al publicatiei Marie Claire, care va ilustra imagini in tonuri diferite, care emana calm, inteligența și charisma.

Kim Nam Gil este programat pentru o intalnire cu fanii prima după doi ani, la universitatea in care a invatat, Hankuk University of Foreign Studies, in data de 16 decembrie.

Sursa:
SBSE!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu