Labels

miercuri, 19 decembrie 2012

Joo Won si Park Ki Woong sunt nominalizati pentru Premiul Best Couple

   
                                                                                               Nominalizările pentru premiul Cel mai bun cuplu in anul 2012 la Premiile Drama KBS, care vor avea loc pe 31 decembrie la Sala KBS, au fost recent date publicitatii.

Un total de paisprezece echipe vor concura pentru premiu.

Gong Yoo si Lee Min Jung si Baek Sung Hyun si Miss A’s Suzy protagonistii din Big, Kim Kang Woo si Jo Yeo Jung protagonistii din Haeundae Lovers, Shin Hyun Jun si Kim Jung Eun protagonistii din Ooh La La Couple, Uhm Tae Woong si Lee Bo Young protagonistii din The Equator Man, Joo Won si Ji Se Yeon protagonistii din Bridal Mask, Song Joong Ki si Moon Chae Won protagonistii din Nice Guy si Cha Tae Hyun si UEE din grupul After School protagonistii din Jeon Woo Chi sunt nominalizati pentru acest premiu.

Joo Won si Park Ki Woong protagonistii din Bridal Mask  au fost, de asemenea, nominalizat pentru premiu. Sunt rivalii din serial dar de fapt sunt foarte apropiati. Este foarte posibil ca acestia să primească premiul.

În 2010 au primit premiul Song Joong Ki si Yoo Ah In protagonistii din Sungkyunkwan Scandal.Alături de ei au fost nominalizati atunci Kim Nam Joo si Yoo Joon Sang; Kim Sang Ho si Shim Yi Young si Lee Hee Joon si Jo Yoon Hee protagonistii din My Husband Got a Family, Lee Sang Yoon si Lee Bo Young protagonistii din My Daughter is Seoyoung si Oh Chang Seok siHwang Seon Hee protagonistii din TV Novel Dear Love.

Câștigătorul premiului Cel mai bun cuplu va fi selectat pe baza unui vot on-line 40%, un juriu specializat 30% precum și votul ziaristilor 40%. Deoarece votul on-line este de mare importanță, mulți oameni se întreabă care va fi castigatorul de anul acesta.


Un purtator de cuvant al acestor premii a spus: "Sunt multe cupluri care au primit atenția telespectatorilor, dar vom selecta doar un singur cuplu bazanadu-ne pe o varietate de criterii. Noi nu știm cine va câștiga premiul, deoarece va fi un vot online la care telespectatorii imca mai pot participa. Este greu de prezis, deoarece câștigătorul Song Joong Ki siYoo Ah In from Sungkyunkwan Scandal  au primit premiul în 2010."
 
Sursa:
K-Stars, Starnews

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu